BuitenlandCorona

Tsjechische viroloog baart opzien: ‘Coronavirus ontsnapt uit laboratorium’

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan allerlei geruchten over het coronavirus. Maar waar komt het virus nu precies vandaan? De Tsjechische viroloog Sonja Pekova, hoofd van Tilia Laboratories, bracht in haar eigen laboratorium twee coronabesmettingen aan het licht.

Nieuwzender TA3 vroeg de viroloog hoe het nieuwe virus volgens haar is ontstaan en hoe het zich heeft kunnen verspreiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De genetische informatie van het virus doet haar vermoeden dat het in een laboratorium is gemaakt.

BSL4-lab

Pekova denkt dat iemand het virus per ongeluk heeft laten ontsnappen in Wuhan, waar het epicentrum van de uitbraak zich bevond.

Daar is een laboratorium gevestigd dat betrokken is bij de genetische manipulatie van virussen. Het gaat om een lab met het hoogste veiligheidsniveau, een zogeheten BSL4-lab.

In Tsjechië zijn op dit moment zo’n 400 besmettingsgevallen met het coronavirus gemeld.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
4 jaren geleden

Tja dat hadden wij ook wel begrepen , dit virus is uiteraard afkomstig uit een laboratorium en kunstmatig gemaakt . In de natuur komt het niet spontaan voor . De hele wereld heeft er onderhand last van , kost veel slachtoffers en de hele wereldeconomie krijgt een enorme klap .

Louise
Louise
4 jaren geleden

Nou dat denk ik ook al in Januari heeft XI ( China) z’n Hoogste leger officier naar Wuhan gestuurd , was op you tube al te zien… wat ik me dan afvraag is als je daar mee werkt moet je toch ook kunnen inschatten wat de gevolgen zijn , en dat soort mensen moeten dan toch ook een anti vaccin kunnen maken…..Ook rijst de vraag muteert zo’n virus dan ook, of zwakt t af…….Als je biowapens maakt heb je maar 1 doel en dat zijn zoveel mogelijk slachtoffers. Maar goed dit wordt niet openbaar gemaakt, al zullen er wel enkele regerings leiders zijn……. Gezien de reactie in Europa weten ze het niet en blijft ieder voor zich maar wat aanklooien onder de noemer een uit de hand gelopen griepvirus ……
Ik denk dat China door keiharde maatregelingen de hele boel nog de kop heeft ingedrukt …….Hier nog steeds de labbekakkerige strategie , handen wassen en afstand houden….maar alles is vies en besmet buiten….Hoorde gister vanuit Canada dat mensen bij de supermarkt , karretje ontsmetten voor en na gebruik ….. Maar hee we wonen in Nederland waar alles moet kunnen en mogen, en alles bagatelliseren ……als je je handen maar wast…

exegese
exegese
4 jaren geleden

Natuurlijk komt ook dit virus uit een laboratorium, ze zijn constant bezig met het ontwikkelen van virussen om de mensheid in de tang te nemen. MERS, SARS, ZIKA, Mexicaanse varkensgriep, vogelgriep en weet ik wat voor griep nog meer nog meer komen allemaal uit laboratoria, ontwikkeld door zieke geesten in opdracht van nog ziekere geesten die de mensheid in hun greep willen krijgen. Net als andere kunstjes zoals terrorisme zijn het altijd onzichtbare vijanden die mensen hun vrijheden af moeten nemen, vijanden die alleen door deskundigen kunnen worden waargenomen, deskundigen door hen opgeleid en aangesteld die wij onvoorwaardelijk moeten geloven en vertrouwen anders gaan we er aan of brengen we zogenaamd iedereen in gevaar. Het is altijd hetzelfde kunstje en we blijven er in trappen omdat mensen niet meer na kunnen denken door hun angst. Angst is de slechtste raadgever die je maar kunt bedenken. We moeten ons hier massaal tegen verzetten, zo massaal zelfs dat er van overheidswege geen kruid tegen gewassen is. Wie zijn vrijheid opgeeft voor veiligheid zal beiden verliezen, aldus Thomas Jefferson. Ze willen ons op de knieën, bang en onzeker bibberend in een hoekje, onvoorwaardelijk gehoorzamend aan een zielig klein clubje psychopaten wat de wereld en al wat er op leeft voor zich wil hebben. Totaal onder controle, OVER MY DEAD BODY. Ik leef, eet, drink en denk zo gezond mogelijk. Ik neem extra vitamines en dan met name de vitamine C zoveel als mijn lichaam dat toestaat. Ik voel me sterker dan ooit en meer dan klaar voor dat coronavirusje. Ik schijt erop en dat zouden meer mensen moeten doen.

William
William
4 jaren geleden

Sonja Pekova is zeer vooraanstaade laborante die een veel simpelere test of je besmet bent heeft ontwikkeld, omdat deze NIET is gecertificeerd mag deze niet gebruikt worden.. de bureaucraten hebben liever een gecertificeerde die mondjesmaat te krijgen is dan een oplossing die duizenden mensen zeer snel en efficient zou kunnen testen.
Maar al met al is het krankzinnig dat wij met zn allen alle vrijheid hebben ingeleverd.. alles word kapotgemaakt door een virus waar 98% niets eens merkbaar last van heeft (zal hebben). Kijk maar naar de varkenspest in 2009. 60 Miljoen mensen in de VS besmet, 18.000 mensen overleden.. en er is NIETS gesloten, vliegtuigen vlogen door en alle bedrijven gingen door.. Als je de verhoudingen ziet.. 500 miljoen mensen in Europa en 3000 doden? Staat niet in verhouding tot wat er nu gebeurd.. angst is de grootste vijand.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x