Buitenland

Stichting Bill Gates financiert programma voor Oekraïense vluchtelingen

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

De Bill & Melinda Gates Foundation financiert het VN-programma voor Oekraïense vluchtelingen, schrijft The National Pulse. Het VN-vluchtelingenagentschap krijgt van de stichting van Gates een miljoen dollar om ‘Oekraïners te ondersteunen die naar buurlanden vluchten’.

Het geld wordt verspreid over het jaar overgemaakt. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft in totaal al bijna 20 miljoen dollar overgemaakt naar het agentschap, waar de miljardair sinds 2006 mee samenwerkt.

‘Trots’

Op Twitter zei Gates ’trots’ te zijn dat hij het VN-vluchtelingenagentschap ondersteunt en riep hij de internationale gemeenschap op hetzelfde te doen.

Naar schatting 13 miljoen Oekraïners zijn hun land ontvlucht sinds het begin van de speciale militaire operatie die Rusland eind februari lanceerde. Polen neemt de meeste vluchtelingen op.

Chinese labs

Eerder onthulde The National Pulse dat de stichting van Gates wetenschappelijk onderzoek financierde in verschillende Chinese labs die banden hebben met het Wuhan Institute of Virology, waar volgens velen corona vandaan komt.

Desondanks blijft de Bill & Melinda Gates Foundation onderzoek in China financieren. Sinds december 2019 heeft de stichting meer dan 54 miljoen dollar vrijgemaakt voor Chinese projecten.

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Heeft dat duivelsjong ook nog de VN op zak, binnenkort kan hij zichzelf tot wereldpaus kronen.

Geen schaap
Geen schaap
8 maanden geleden

En hoeveel Oekrainers gaan er naar USA om daar op de hoge geleden gronden van Bill Gates te wonen ?
Ik denk 0.

Avax
Avax
8 maanden geleden

Adder Gates geloofd alleen zichzelf nog dat hij een filantroop is.Wij weten onderdehand dat hij een waanzinnige massamoordenaar is. Zoveel geld en eigenlijk daardoor niets 0,0 hebben.Die draait wat in zijn eigen cirkel de hele dag.Wat een mafkees.

Underground
Underground
8 maanden geleden

1 Smerige Grote Poppenkast. Maar ook hij moet zich een keer melden… Net als al die andere Kakkerlakken.. BAH vies volk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x