Mens en DierCorona

Simone Gold: in elke stad spreek ik artsen die patiënten zien sterven door de coronaprik

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legde vrijdag een verklaring af voor de coronacommissie van advocaat Reiner Fuellmich. Ze kreeg onder meer de vraag of ze veel meldingen ontvangt over bijwerkingen van de coronavaccinatie.

Ze zei dat artsen uit het hele land haar vertellen dat ze geen coronagevallen meer hebben, maar wel heel veel mensen behandelen die zijn beschadigd door de vaccins. “Ik had dat niet verwacht,” zei Gold. Volgens haar is het beeld overal hetzelfde. “Elke stad, elke arts.” Nergens kreeg ze te horen dat er géén mensen waren beschadigd of overleden na de prik.

Onder het tapijt geveegd

“Eén arts zei tegen me dat vier van zijn patiënten in het ziekenhuis lagen, waarvan twee op de IC,” zei ze. “Elke stad. En we kunnen het niet bewijzen omdat niemand het meldt bij het VAERS.” Het Amerikaanse VAERS houdt bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bij. Gold voegde toe dat veel informatie onder het tapijt wordt geveegd.

Shedders

Ze zei ook dat America’s Frontline Doctors e-mails krijgt van vrouwen over de hele wereld die onregelmatig vaginaal bloedverlies hebben. Dat zou te maken hebben met shedders, mensen die het vaccin hebben genomen en het spike-eiwit verspreiden.

De arts benadrukte dat ze in elke stad waar ze is geweest artsen heeft gesproken die tegen haar hebben gezegd dat patiënten zijn beschadigd of overleden door het vaccin. “Elke stad.”

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nvt
Nvt
1 jaar geleden

Patienten of mensen. Dat maakt wel verschil.

levitas
levitas
1 jaar geleden

wij kunnen ze niet meer redden.
maar de moordende schuldigen moeten gestraft worden.door ons allemaal.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Bij mij in de buurt zou er ook een iemand in elkaar gezakt zijn. Geen idee wat er met die persoon aan de hand is, maar ik kijk er niet van op als het een iemand is die de prik heeft gehad.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

De waarheid zal boven komen .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x