Gezondheid

Zoek je innerlijke genezer: Duizenden Duitse artsen behandelen aandoeningen met hypnose

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden Duitse therapeuten, tandartsen en andere artsen maken inmiddels gebruik van hypnose. Het verlichten van angst, het terugdringen van overgewicht, het verlichten van pijn en tandingrepen. Het zijn allemaal aandoeningen die Duitse doktoren behandelen met hypnose.

Naast de duizenden psychologen en tandartsen passen ook leden van de Duitse vereniging voor tandheelkundige hypnose (DGZH), die deze week bijeenkomt in Berlijn, en de Duitse vereniging voor hypnose (DGSH) de techniek toe.

Artsen brengen hun patiënten in een hypnotische toestand, een veranderde bewustzijnstoestand waarin ze meer openstaan voor suggesties. Dit betekent dat patiënten beter kunnen leren omgaan met pijn of verlost worden van ongewenste gewoontes.

‘Meer dan je denkt’

“Hypnose is niet wat de meeste mensen denken dat het is,” zei voorzitter van de DGSH Götz Renartz. Steeds meer wetenschappers erkennen hypnose omdat er de laatste jaren verschillende studies zijn verschenen waaruit blijkt dat het kan helpen bij de behandeling van bepaalde aandoeningen, zoals stoppen met roken en slaap- en seksuele stoornissen.

Tandartsen hypnotiseren hun patiënten voor en na een procedure, zoals het verwijderen van verstandskiezen, zodat ze beter kunnen omgaan met de pijn. “Er worden meer mensen gehypnotiseerd dan je denkt,” zei Bernhard Trenkle van de internationale vereniging voor hypnose (ISH).

Innerlijke genezer

Experts benadrukken dat mensen niet de controle over hun gedrag moeten verliezen als ze onder hypnose zijn en niets tegen hun wil mogen doen.

“Je moet je innerlijke genezer zien te vinden,” besloot Renartz.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Onze innerlijke genezer, bij sommigen is hij dagelijks in de weer, bij anderen is hij in een diepe slaap gesust.
De één loopt de deur plat bij de dokter, de ander komt er nooit en volgt zijn intuïtie qua levensstijl en voeding en voelt zich aangetrokken tot gelijkgestemden die weer een versterkende invloed zullen hebben. Het éne is de oude gewoonte, het andere de meer nieuwe die steeds meer in opkomst is, de pillendraaiers ten spijt.

Bram
Bram
6 jaren geleden

Tijd voor een cursus hypnotist want er valt een boel te genezen om me heen. Kan je dan ook jezelf hypnotisieren of wacht.. misschien zit ik al in een hypnose

Hans
Hans
6 jaren geleden

Nederlandse artsen kunnen, als het gaat om “alternatieve” geneeswijzen, nog veel leren van hun Duitse collega’s.

In Duitsland is ook bioresonantie een door huisartsen veel gebruikte techniek.
Bijna iedere huisarts heeft een bioresonatie-apparaat staan.
Zelf heb ik er zeer positieve ervaringen mee.

Wat is bioresonantie: http://www.fitronics.nl/nl/bioresonantie/wat-is-bioresonantie

Lichtwezen
Lichtwezen
6 jaren geleden

Laat je nooit hypnotiseren, er wordt namelijk iets van de wil van de hypnotiseur in je gelegd…
meerder mensen waarschuwen tegen hypnose waaronder ook Jozef Rulof. (www.rulof.org)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x