Buitenland

Niet president Trump, maar de diepe staat bestuurt Amerika. Assad haalt uit in dit interview

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ontmoeting met Donald Trump is zinloos omdat niet de president, maar de diepe staat de Verenigde Staten bestuurt. Dat zei de Syrische president Bashar al-Assad in een interview.

Hij merkte op dat de diepe staat een conflict met Rusland wil uitlokken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een exclusief interview met het Griekse dagblad Kathimerini zei Assad dat er geen reden is om met Trump om tafel te gaan zitten, omdat de Amerikaanse president ‘vandaag iets zegt en morgen het tegenovergestelde doet’ en waarschijnlijk niets te zeggen heeft over het beleid.

Steeds duidelijker

“We denken niet dat de [Amerikaanse] president het land bestuurt,” zei Assad tegen de krant. “We geloven allemaal dat de diepe staat de macht heeft over elke president en dat is niets nieuws.”

“Zo is het altijd al geweest in de VS, in ieder geval al 40 jaar, sinds Nixon, en misschien nog wel langer,” vervolgde hij. “Maar het wordt steeds duidelijker.”

Assad denkt niet dat er een derde wereldoorlog zal uitbreken. Hij vertelde aan de Griekse krant dat Moskou een catastrofale escalatie zal voorkomen.

Verantwoordelijk

“Gelukkig zijn de Russen verstandig,” zei hij. “Zij kennen de agenda van de diepe staat in de VS, namelijk het creëren van een conflict met Rusland.”

Assad is van plan Syrië opnieuw te verenigen en haar soevereiniteit te herstellen.

Hij voegde toe dat de VS, Frankrijk, Groot-Brittannië, Saudi-Arabië, Qatar en Turkije verantwoordelijk moeten worden gehouden voor het steunen van terroristen in Syrië.

Foto: Gage Wikimedia Commons

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Volgens mij vergeten we Nederland die ook verantwoordelijk mag worden gehouden voor het steunen van terroristen. O.a financiering blauwe helmen, sturen van F-16 gevechtsvliegtuigen en amdere ondersteuningsmissies in het Midden Oosten en Noord Afrika.

Wat dat je van de volgende club die voorbij komt;

https://www.youtube.com/watch?v=Ms_ZyrU1-3Y

Als dat geen Deepstate is, dan waren ze op zijn minst op de hoogte van de PNAC operatie – de Amerikaanse neoconservatieve denktank Project of the New American Century. Of beter gezegd, ze zaten er middenin met zijn allen! Jaap werd zelfs vier maand na de beelden geïnstalleerd als secretaris-generaal van de NAVO en voerde alles uit wat het Witte Huis wilde.

Albert
Albert
5 jaren geleden

Ach, Assad… U heeft gedeeltelijk gelijk! Zagen er maar meer leiders deze (halve) waarheid. Want Trump wint en wint, en die schaduw regering met Soros, McCain, Hussein O. en Clinton krijgt steeds minder macht. Slowly but surely. Trump is een genius, als geen leider ooit, hij heeft zoveel door. (Uitz. die aanval op ‘chemische’ wapens; m.i. een vergissing en ‘dus’ een valse influistering van die schaduw regering!?).
Nog beter nieuws; ze (ultra -NWO polycor- links pundit gajes) wordt helemaal gek vande Best President Ever, hallelujah!

Ze (o.a. de meestal juiste InfoWars) hebben net trouwens ontdekt dat de leiders (lijders) van Iran dreigen om openbaarheid van alle smeergeld dat Hussein O. gaf om deze demonische nukedeal te ‘regelen’. EN WAAROM ZOU DIT ZIJN?! Juist; w.s. gewoon omdat Soros en Hussein van te voren voor destabilisatie wilden zorgen, en als Iran niet méér geld krijgt (zoals toen deze deal ‘geregeld’!), ze hun ongelovige USA-‘vrienden’ nu gaan verraden en aan het schandblok nagelen! HAHAHAHA er komt steeds meer openbaar! Gewoon wachten. Spannond elke dag!

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Deep state? Deze benaming is niet meer dan het afleiden van de werkelijke macht. Het is, m.i. een afleidingsmanoeuvre en verzonnen om het beest(je) een algemenere naam te geven en is zo niet meer als een kale kluif waar men op kan gaan zitten bijten.

Noem ze de Rotschild’s, de Rockefellers, de preudo joden, de Bilderbergers, de FED, ECB, BIS, IMF enzoverder, de (monetaire) machten over geld en van het geld, met zijn gecontroleerde politieke en overheids kruimel criminelen die het volk om de tuin moeten leiden en ronddraaien in hun kermisattractie en liefst wilen afmaken. Dat is de diepe staat in heel zijn glorie.

Noem het deep state, nazi maffia, of zionistische maffia. Maar noem ze vooral niet bij naam. Begrijp dat wie een crimineel is, een oorlogmaker, een moordenaar en aanstichter van de grootst mogelijke ellende en dat alles in mondiale omvang, die wordt liever niet bij naam genoemd en blijft, waar mogelijk is, uit de wind en ver weg van het rumoer en de schijnwerpers.

Deep state heeft gewoon een gezicht en is verder niets anders dan een club die hoog in de moord piramide staat.

Ongeveer zoiets als dit: The Untouchables
https://www.youtube.com/watch?v=QHH9EYZHoVU

Het is een film, maar benadert zeker de realiteit, alleen dan nog genadelozer.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Diep en innig eens met deze man Assad ! ( Al jaren en jaren !)

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x