Binnenland

Bergingsbedrijven weigeren trekkers weg te slepen: ‘Steeds meer mensen krijgen genoeg van de milieuterreur van D66’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

Drie bergingsbedrijven uit het noorden van het land weigeren trekkers weg te slepen in opdracht van de politie. Dat meldt RTV Drenthe. De bergingsbedrijven vinden dat defensie en politie de tractoren zelf maar moeten weghalen.

“Ik vind het niet goed dat ze hier burgerbedrijven voor inschakelen,” aldus één van de bergingsbedrijven tegenover RTV Drenthe. “Wij hebben er niets mee te maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66)

“Wij slepen geen boeren af. Dat is een bewuste keuze,” zegt een tweede bedrijf. Het derde bedrijf laat desgevraagd weten: “Ik sta er niet achter hoe de overheid met het stikstofprobleem omgaat. Ik sta achter de boeren. De politie mag wel langzaam rijden voor een betere cao en boeren mogen niet op de snelweg rijden.”

“Kijk. Steeds meer mensen krijgen genoeg van de milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66) en zijn corrupte vriendjes,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Heel Nederland plat

De boeren hebben in hun eigen communicatiekanalen opgeroepen om maandag met een grootschalige actie ‘heel Nederland plat te leggen’. De oproep, die massaal wordt gedeeld en onderschreven, voorziet onder meer acties bij luchthavens, distributiecentra voor levensmiddelen en de Rotterdamse haven.

“Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders. Tijd voor grote acties vanaf maandag 4 juli 2022. Nederland dicht, maar hou het netjes,” valt te lezen op Telegram.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
1 jaar geleden

HET IS OORLOG LIEVE MENSEN… OORLOG!!! Stop met afzwakken of in het midden praten. HET IS OORLOG EN IEDEREEN MOET EEN KANT KIEZEN.

Team verrader of TEAM LIEFDE, VRIJHEID, MENSHEID.

Er zijn nog maar 2 smaken en als je dat echt beseft wordt het heel overzichtelijk.

HET
IS
OORLOG

HOOR JE BIJ TEAM NAZI OF TEAM MENSHEID??????

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
1 jaar geleden

Ach lieve god dan mogen we weer een halve week of langer aanhoren dat een stel jankers te laat thuis was voor het eten of zo, terwijl diezelfde jankers op dit eigenste moment genaaid gaan worden met eenkilometerheffing die zelfs doorgeteld gaat worden als je in het buitenland rijdt.
Deze sukkels hebben nog niet begrepen dat de boeren in principe ook voor hen opkomen

Kli Kla
Kli Kla
1 jaar geleden

Goed zo, burgerlijke ongehoorzaamheid is nog nooit zo nodig geweest. Iedereen gaat dit voelen, we praten over boeren hier, geen makelaars of overbodige managerfuncties.

Flappie de wappie
Flappie de wappie
1 jaar geleden

Trots op onze boeren!

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x