Binnenland

Bergingsbedrijven weigeren trekkers weg te slepen: ‘Steeds meer mensen krijgen genoeg van de milieuterreur van D66’

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Drie bergingsbedrijven uit het noorden van het land weigeren trekkers weg te slepen in opdracht van de politie. Dat meldt RTV Drenthe. De bergingsbedrijven vinden dat defensie en politie de tractoren zelf maar moeten weghalen.

“Ik vind het niet goed dat ze hier burgerbedrijven voor inschakelen,” aldus één van de bergingsbedrijven tegenover RTV Drenthe. “Wij hebben er niets mee te maken.”

Milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66)

“Wij slepen geen boeren af. Dat is een bewuste keuze,” zegt een tweede bedrijf. Het derde bedrijf laat desgevraagd weten: “Ik sta er niet achter hoe de overheid met het stikstofprobleem omgaat. Ik sta achter de boeren. De politie mag wel langzaam rijden voor een betere cao en boeren mogen niet op de snelweg rijden.”

“Kijk. Steeds meer mensen krijgen genoeg van de milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66) en zijn corrupte vriendjes,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Heel Nederland plat

De boeren hebben in hun eigen communicatiekanalen opgeroepen om maandag met een grootschalige actie ‘heel Nederland plat te leggen’. De oproep, die massaal wordt gedeeld en onderschreven, voorziet onder meer acties bij luchthavens, distributiecentra voor levensmiddelen en de Rotterdamse haven.

“Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders. Tijd voor grote acties vanaf maandag 4 juli 2022. Nederland dicht, maar hou het netjes,” valt te lezen op Telegram.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
8 maanden geleden

HET IS OORLOG LIEVE MENSEN… OORLOG!!! Stop met afzwakken of in het midden praten. HET IS OORLOG EN IEDEREEN MOET EEN KANT KIEZEN.

Team verrader of TEAM LIEFDE, VRIJHEID, MENSHEID.

Er zijn nog maar 2 smaken en als je dat echt beseft wordt het heel overzichtelijk.

HET
IS
OORLOG

HOOR JE BIJ TEAM NAZI OF TEAM MENSHEID??????

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
8 maanden geleden

Ach lieve god dan mogen we weer een halve week of langer aanhoren dat een stel jankers te laat thuis was voor het eten of zo, terwijl diezelfde jankers op dit eigenste moment genaaid gaan worden met eenkilometerheffing die zelfs doorgeteld gaat worden als je in het buitenland rijdt.
Deze sukkels hebben nog niet begrepen dat de boeren in principe ook voor hen opkomen

Kli Kla
Kli Kla
8 maanden geleden

Goed zo, burgerlijke ongehoorzaamheid is nog nooit zo nodig geweest. Iedereen gaat dit voelen, we praten over boeren hier, geen makelaars of overbodige managerfuncties.

Flappie de wappie
Flappie de wappie
8 maanden geleden

Trots op onze boeren!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x