Homepagina » Buitenland » Brits koninklijk huwelijk is een monsterlijke leugen. Professor onthult wat achter deze propagandamachine schuilt
Brits koninklijk huwelijk is een monsterlijke leugen. Professor onthult wat achter deze propagandamachine schuilt

Brits koninklijk huwelijk is een monsterlijke leugen. Professor onthult wat achter deze propagandamachine schuilt

Britse koninklijke huwelijken zijn ‘monsterlijke leugens’ bedoeld om het volk te misleiden. Dat heeft een Britse professor en politiek analist gezegd.

Dr. Rodney Shakespeare deed deze uitspraak na de voltrekking van het huwelijk tussen de Amerikaanse actrice Meghan Markle en prins Harry.

Meer dan 2000 mensen waren zaterdag aanwezig bij de ceremonie in de straten van Windsor.

Monsterlijke leugen

Het huwelijk kostte de Britse belastingbetaler naar schatting zo’n 32 miljoen pond (36,5 miljoen euro), becijferde nieuwssite Business Insider.

“Een koninklijk huwelijk is onderdeel van het apparaat dat de elite gebruikt om de bevolking weg te houden bij de realiteit,” zei Shakespeare in een gesprek met Press TV.

De professor zei dat het huwelijk een ‘monsterlijke leugen’ is die door Londen aan het publiek is gevoerd, net als de vermeende gifgasaanval in Syrië die onlangs door Groot-Brittannië, de VS en Frankrijk werd aangewend om het Arabische land aan te vallen.

Illusie en bedrog

Ondertussen wordt Groot-Brittannië geconfronteerd met meerdere crises, waaronder een scherpe toename van het aantal daklozen.

Vrijdag reisden zo’n 1000 betogers af naar Windsor om aandacht te vragen voor dakloosheid.

“De overheid zorgt ervoor dat mensen in een staat van illusie en bedrog verkeren door steeds te doen alsof alles goed is en iedereen nog lang en gelukkig leeft, zoals in de sprookjes,” zei Shakespeare.

Propagandamachine

“Dit is wat er achter de propagandamachine van een koninklijk huwelijk schuilt,” voegde hij toe. “De overheid laat het volk stikken.”

Veel Britten zijn boos dat de ceremonie zo duur was, met name omdat er veel sluipschutters, undercoveragenten en drones waren ingezet.

Foto: Firebrace Wikimedia Commons

[PressTV]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Kan iemand mij vertellen wat er de laatste 40 jaar GEEN LEUGEN is geweest wat een of andere overheid ons heeft verteld…..ik ken er namelijk geen, echter ik vraag mij werkelijk af hoelang het nog duurt voordat de meerderheid van de mensen dit nu eens eindelijk begrijpt en zich hier tegen gaat verzetten!!!

  Geen mens is mee te krijgen, zelfs niet om ideeën met elkaar uit te wisselen door eenvoudigweg onze KOPPEN EENS BIJ ELKAAR TE STEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Net een docu gezien bij Querdenken TV waar een aantal juristen, en nog geen onbekende ook, onder leiding van Dr. Michael Vogt keihard vaststellen dat NIEMAND van de “vluchtelingen” (tussen aanhalingstekens want het zijn GEEN vluchtelingen) op legale manier in Duitsland is!!!!

  Ik word ziek van al dat gezanik, gekanker, geklaag en gezeik over ditjes en datjes, en zodoende de hoofdmoot telkens weer niet zien of willen zien!!

  Mensen, over 25-20 jaar hebben WIJ hier niets meer te vertellen en vallen jullie kinderen en kleinkinderen (deze laatste met zekerheid) onder de Shariawetgeving en worden jullie kindjes gen**kt door kerels van 50-75 jaar….het is maar wat men normaal en lekker vindt…toch!!??

  Ik zal dit niet, eh nee sorry, nooit accepteren!!

  Er moet iets gebeuren én snel.

  Bah wat een stom volk leeft er toch in dit verschrikkelijk verdomde, met de nadruk op DOM, land.

  Gladiator.

  Ps. Er is iets aan te doen voor de zoveelste keer verdomme!!!

  83 likes
  • Je hebt simpelweg gelijk wakkere dappere Gladiator.
   Een ieder roept, wat kan ik hier aan doen en kijk eens naar hoeveel mensen deze artikelen lezen 5000 op 17 miljoen.
   Het moment dat je over de echte werkelijkheid begint dan maak je je niet geliefd is mijn ervaring.
   De mensen hebben genoeg aan hun hoofd om de rekeningen en stress de baas te kunnen en hebben geen idee hoe bol deze wereld staat van de leugens.
   De Elite weet exact hoe de mensen in elkaar zitten en gaan langzaam verder met het vergiftigen en vernietigen van de wereldbevolking.
   In 1970 kreeg 1 op 14 mensen kanker, nu is het 1 op 3 en niemand die hier over nadenkt wat de oorzaak hiervan is.
   Rockenfeller en B senior zijn niet kapot te krijgen, zij weten wel hoe ze hun eigen leven kunnen rekken.
   Alleen een wonder kan ons redden van de satanische wereld waar we in leven waar inderdaad de waarheid exact het omgedraaide is van hetgeen ons verteld wordt.
   Je hebt gelijk zeker dat alles een leugen is en als je dit zegt dan ben je negatief en de mensen weigeren om onderzoek te doen naar hetgeen je hen verteld.
   In onze wereld is alles schaars terwijl er alles juist in overvloed is.
   Free energy, nee mensen laten betalen om ze te moeten laten werken om ze bezig te houden en vooral niet na te laten denken.
   Met als doel totale controle hen geld af te troggelen voor huisenergie, autobelastingen en brandstof.
   De mensheid is totaal gebrainwasht en kritisch nadenken is er niet bij.
   Hoop is er altijd in een wereld waar Evil de show draait, laten we hopen dat er een wonder gaat gebeuren in de slapende wereld waar we in leven.
   Je bent een held Gladiator, als een speld te vinden in een hooiberg.

   57 likes
   • @Sceptic,

    Ik heb er geen 5000 nodig….met 300, denk maar aan de film 300, is het geregeld!!!!

    Echter zelfs dat aantal is NIET HAALBAAR dus dan weet u hoe erg het gesteld is met Neanderland.

    Commentaren van: “ik heb een te vol leven” of “ik heb al 2 baantjes” of “onze kids zijn nog zo klein” YEP…..

    Als die motorpakken van 2 meter 10 en maatje 56 in de schoenen met machetes de straten komen ingelopen om onze huizen op te eisen, onze winkels leeg te roven, onze dochters te verkrachten en ene Prutte dan zegt dat deze arme mensen er niets aan kunnen doen want oorlogstrauma……….Dan beste mensen hoop ik dat het leven niet te vol is, de baantjes niet meer nodig zijn en onze kinderen krijsend van de pijn in hoeken gesmeten worden,

    Dan hoop ik dat jullie WEL weten waar jullie moeten zijn…tja, dat hoop ik dan….want dat is ONZE TOEKOMST!!!

    Droom daar vannacht maar eens lekker over en ik zie morgen dan wel de aantallen verschijnen welke vrijwillig meedoen aan de opruiming.

    Gladiator

    20 likes
  • Gladiator je hebt gelijk. Maar het is vechten tegen de bierkaai (of zo). Als je jong bent kan je het beste verhuizen naar Hongarije of Rusland (dat hebben er al heel wat gedaan hoor, maar je hoort er weinig van). En als je boven de 50 bent, nou dan houdt het onze tijd net nog uit. Je kan je wel druk maken maar iedereen verklaart je voor gek en een extremist, nee ze zoeken het maar lekker uit.

   11 likes
   • @Koloth,

    Eens heb ik er ook zo over gedacht maar dit is G**verdomme MIJN LAND, IK heb hier meer dan 40 jaar IN gewerkt en nu moet IK dus of verhuizen of dit alles over me heen blijven VERDRAGEN!

    Kijk beste, ik vergelijk mensen die hier als GAST KOMEN en AUTOCHTONE NL’ers altijd met mijn eigen kinderen en kinderen van de buren welke met de mijne komen spelen o.i.d.

    Als mijn kinderen een grote bek tegen MIJ hebben dan moet IK dat corrigeren….toch?

    Als de kinderen van de buren een grote bek tegen mij hebben stuur ik ze toch ook gewoon netjes terug naar waar ze vandaan komen………..ter correctie!!

    Al was het maar om niet met opvoedingsmethoden in de war te geraken….toch!!??

    Dus mijn mening is net zo simpel als UITVOERBAAR (natuurlijk niet voor deze bilderbergknaapjes). Eenieder die zich hier IN MIJN LAND niet als GAST gedraagt die gaat linea recta de grens weer over….capiche!!

    En….ik ben echt ver boven de vijftig, daarbij, opgeven NOOIT en vwb winnen, het maakt mij niet uit dat ik vandaag niet win…….als ik maar win!!

    Gladiator

    14 likes
  • Gladiator… Als alles in uw ogen alle ideeën en alle meningen een leugen is dan is jouw overtuiging er vast en zeker ook een.

   De westerse beschaving is sterker dan enig ander de “religieuze fanatisme” zowaar de westerse wereld zich niet laat verleiden door angst, haat en wraakzucht (racisme en extremisme bijvoorbeeld) want dan zijn ze even gedoemd als de religieuze extremistische kant die ook met deze bril naar de wereld kijken. Haat en wraakzucht veroorzaakt eindeloze conflicten en vernielingen. We moeten sterk staan en uiteraard streng optreden tegenover de overtreders die zich laten verleiden door hun haat en wraakzucht tegenover de ander, maar we kunnen de talloze vluchtelingen uit oorlogsituaties niet aan hun lot overlaten. Het is nie alleen tegen de Europese wetten maar ook tegen de universele rechten van de mens.
   Als we deze wetten gaan dwarsbomen en onze rechten gaan misbruiken dan zal er binnen de kortste keren anarchie en dus oorlog uitbreken in onze contreien. Ieder volgt dan zijn eigen “wet”. Net zoals het daar in het Midden-Oosten al gebeurd tussen de religieuze stammen onderling.

   6 likes
   • @Maarten V,

    We zijn het nagenoeg nooit met elkaar eens echter hier wil ik desalniettemin op reageren.

    U heeft namelijk gelijk, echter, alleen als wetten gerespecteerd zouden worden door alle partijen, en dat is helaas niet het geval beste.

    Daarbij heb ik nooit geopperd om mensen, wie dan ook aan hun lot over te laten, dat doe ik niet eens bij een dier, maar indien u er niet van te overtuigen bent dat opvang in de regio (veilige welteverstaan) niet tot de allerbeste mogelijkheden behoort dan leeft u in een ander soort land als ik, namelijk in dromenland.

    Daarbij is slechts een minuscuul klein percentage ECHTE vluchteling, het merendeel zijn profiteurs en potverteerders.
    Het allermooiste voorbeeld geven onze Afrikaanse cultuurparels, daar hebben nagenoeg alle landen zo niet alle landen van de EU al decennia lang miljarden naar toe gestuurd en het enige wat er daar mee gedaan wordt is de POT VERDELEN en de mensen voor wie het bedoeld zou zijn aan hun dagelijkse lot over te laten.

    Ik kan nog uren doorgaan met zulk soort onderbouwing en met feiten echter dit moet al veel meer dan genoeg zijn.

    Fijne avond gewenst verder!!

    Gladiator

    17 likes
  • @Gladiator

   Saoedi Arabië tegen vluchtelingen
   https://www.youtube.com/watch?v=F5TCbQt_55s

   De meneer met hoofddoek vertelt het denk ik nog netjes, maar Europa krijgt veel probleemgevallen, vandalen, uitschot en misdadigers te verwerken. Mijn zoon die in het buitenland woont heeft redelijk goed contact met moslims uit Libanon en die konden hem verzekeren dat wij worden opgezadeld met een geheel andere klasse of soort van wat er gemiddeld huist in het MO. De Libanezen maakten ook even duidelijk dat door het Westen veel, of alleen maar, leugens worden verteld over Syrië.

   Er was voor een paar jaar terug een docu op ZDF (mocht toen schijnbaar nog) over Marokko waarin duidelijk werd gesteld, ook door de werkende en wonende klasse daar, in de regel de meeste probleemgevallen, de kanslozen, naar Europa trekken. Het kwam hier op neer dat Marokko ze liever kwijt was dan rijk. Ik denk dat je het moet zien als complete Nederlandse probleemwijken laten verkassen naar andere landen om zo van het probleem verlost te zijn.

   Maar ja, van de pseudo joden en de door hen georganiseerde (onbezoldigde) links westerse fascisten mag je daar geen mening over hebben.

   En reken maar dat veel kansrijke en hoogopgeleide, weldenkende Midden-Oosten en Afrikaanse inwoners helemaal niets zien in Europa. En veel Arabieren hebben daar een veel hogere levensstandaard dan ze hier ooit zullen hebben, die halen hun neus op voor Europa.

   5 likes
   • Maar goed, er is natuurlijk ook meer belangrijks te melden, veel belangrijker dan al die problemen die het doorsnee volk in Nederland/Europa heeft en nog vele malen meer krijgt te verwerken voor de toekomst.

    Zet je schrap, er is iets belangrijks gebeurd en is werkelijk waar het meest belangrijke voorval van de afgelopen tijd….. Het is maar goed dat de Telegraaf zich hier zo op heeft gestort (hoeveel krijgt de Telegraaf toegestopt om zo leuk, zo zoet, zo infantiel lief over koningshuizen te berichten?……..Ik denk meer dan Ali B en al dat soort knuffel Marokkanen kregen om maar vooral leuk en kunstmatig geïntegreerd over te komen voor het NL publiek. Kijk, toch een bij!!!! https://www.telegraaf.nl/video/2070365/meghan-lacht-om-bijenaanval-prins-harry

    Misschien liet Harry ondertussen ook nog wel één waaien en dat zou werkelijk wereldnieuws zijn geweest.

    3 likes
    • Hoe ziek is dit land? En wat is Nederland en dat de inwoners van Nederland zich voortdurend zo laten behandelen als kleuters? Ik denkt dat een Telegraaf, die boodschappers van onze overheid en banken, de boodschappers, de verkondigers niet van nieuws, maar van wat het Nederlandse volk heeft te verwachten, te ondergaan of weer meer heeft te betalen zodat ze zich alvast een beetje kunnen voorbereiden en er aan kunnen wennen dat er meer door de overheid en banken geroofd kan worden. VERNEDERLANDERS, het meest zoete, brave, goedgelovige, kruiperige, alles maar slikkende slavenvolk in de wereld.

     En maar als rasechte idioten staan zwaaien met vlaggetjes op straat naar de onderdrukkers en maar braaf blijven stemmen, het is toch te ziek voor woorden hoe simpel dit volk zich bij de neus laat nemen en alles maar lijdzaam ondergaat. Ze laten zich kapot maken, verkrachten, uitkleden of zelfs vermoorden en gillen daarbij alleen als het te laat is.

     Dat ze dan als kleuters behandel worden is dan ook niet vreemd, want de Vernederlanders vragen, wat, bedelen erom, om vernederd, onderdrukt en behandeld te worden als kleine kinderen en kleuters.

     2 likes
     • @weg met ons,

      Zoals nagenoeg altijd ook nu weer geheel met u eens alleen……wil ik dit toch even kwijt.

      Zou ik hier alleen wonen dan was het gewoon al heel lang geleden geregeld want dan was IK hier niet meer. Doodvallen konden ze hier dan echter ik zit meer in mijn maag met mijn kinderen én kleinkinderen welke naar school gaan en daar volledig gebrainwashed worden waarbij ik dan ook nog MOET opmerken dat het niet eens de onderwijzers cq leraren zijn die zo slecht zijn maar dit veel hoger op gezocht moet worden natuurlijk.

      Hun wordt geleerd hoe zich te kleden, te doen en laten (vooral laten), te denken, welke auto ze moeten hebben, in welk huis…..enfin, in feite alles en ze zien het eenvoudigweg NIET.

      En heb ik het dan met oa mijn dochter erover dan krijg ik steevast als antwoord: “ja pap, maar ik heb wel wat anders te doen dan me daar druk om te maken” enz!!!

      En dan kun je wel zeggen zoals vroeger in hun opvoeding “wie niet horen wil moet maar voelen” maar dit ligt toch even anders, zo van: er komt daar een trein aan en kind staat op rails, dan kun je dit natuurlijk niet handhaven…..net zoals die “trein” welke er nu komt aangereden!!!

      Gegroet,

      Gladiator

      2 likes
     • @Gladiator

      Het enige wat je kunt vertellen is hoe oprecht je als vader van je kind houdt en verder kun je kinderen uiteindelijk niet sturen en niet remmen in hun gedachten of leven als ze daar niet voor openstaan. Hoewel het begrijpelijk is dat je probeert ze te behoeden voor wat er speelt in de wereld of wat de gevolgen kunnen zijn van hun soms naïeve handelen. Kinderen weten tegenwoordig veel, maar missen de ervaring en wijsheid die ouders vaak wel hebben en dat is soms moeilijk over te brengen.

      Wat ik wel weet is dat kinderen uiteindelijk zelf hun keuzes maken en daar kun je het mee eens zijn of niet, het enige wat je dan nog rest is begeleiden en vertellen wat de consequenties zijn van het niet willen ontwaken en het niet alert zijn op wat er speelt in de wereld, zonder angst aan te praten. Niet dat je gelijk aan een boeman bent, maar wel een vader bent die van ganse harte ziet hoe het kind gelukkig en heelhuids zich door het leven kan begeven. En je daarom vurig hoopt dat het kind iets wil leren van je. Waar ik zelf voor oppas is dat ik geen overkill verstrek aan bezorgdheid of de vele zaken die mij bezighouden. Want dan krijg je dat een kind helemaal niets meer wil horen. Ik geef mijn zoon veel complimenten en stimuleer hem waar mogelijk en geef hem mijn onvoorwaardelijke liefde en veel dikke knuffels en hoop dat mijn kind het in zich kan opslaan wat ik probeer duidelijk te maken. En verder is veel op hoop van zegen dan maar.

      Zelf vind ik het hebben van een kind ergens geen zegen en vol moeilijke opgaven en toch ook weer wel een zegen en gaan dingen soms helemaal vanzelf, maar probeer zoveel mogelijk het beste ervan te maken, samen voor en met mijn kind.

      Vertel hem ook dat school niet de plaats is waar je je op moet blindstaren en dat dit het instituut of de staatsinrichting is waar mensen aan de lopende band klaar worden gestoomd voor een slavenbestaan als je meegaat in de massa en het geloof dat school en opleiding alles bepalend zou zijn voor de rest van het leven. School is slechts een basis en veel word daar niet geleerd, maar eerder afgeleerd, het echte leren en leven komt daarna.

      We leven in heel bijzondere en exceptionele tijden, laat dat duidelijk zijn en alles lijkt sneller te gaan dan vroeger, de tijd vliegt voorbij, waar het vroeger voorbij leek te kruipen. Het is en wordt ook nooit meer zoals het ooit was en dat kan een nadeel zijn of misschien toch ook, hopelijk, een voordeel.

      Oprechte groet,
      weg met ons

      1 likes
 2. En nog even dit…..waarom heeft die idioot P. Harry verdomme zo’n vieze smerige moslimbaard (en is hij getrouwd met een naar mijn mening omgebouwde kerel of misschien….!!!???)

  Ik zie er om me heen steeds meer verschijnen bij gewone autochtone BLANKE Nederlanders.

  Ik blijf ze gewoon met ongeloof aankijken en zie dan deze domme blikken zo van….”wat kijkt die ouwe ons aan” !!

  Dat is nu net de bedoeling!!

  Gladiator

  20 likes
  • Al die sporters met die baarden vind ik ook zo verschrikkelijk.
   Ze zier eruit als hun eigen opa.
   Willen de meisjes van tegenwoordig dat?
   Holt

   8 likes
  • Gezichtsbeharing is een natuurlijk fenomeen. Ik heb een baard omdat ik er voor kies om me niet dagelijks te scheren, dat heeft werkelijk niets met religie van doen.

   7 likes
  • Zo’n 3 dagen baardje is helemaal in, tegenwoordig ook voor gentlemen (i.c. aan de oppervlakte/van buiten).

   Je bent gewoon niet modebewust gladiator.

   40 jaar hard werken in en voor een psychopathocratie als Prins Bernhard BV (alleen mogelijk als je vader toevallig in WOII niet vermoord **of erger ** is, bij de krankzinnige en kolossale geallieerde bombardementen GERICHT op burgers en o.a. Nederlandse dwangarbeiders in de steden) is ook vrágen om rokende puinhopen op het hoofd van je eigen kinderen.

   1 likes
 3. En ook niet te vergeten dat Meghan Merkle een verre familielid is van de ” Koninklijke ” familie, zoals ALLE aangetrouwden aldaar. It’s all in the Family, and it stays all in the Family.

  16 likes
 4. Ik dacht toch te zien dat Meghan en Prins Harry als soulmates voor het altaar stonden.

  8 likes
 5. Mij vielen een groot aantal dingen op bij dat huwelijk (ik kijk alleen om te zien welke dingen ik ervan leer, wat ze ons willen laten zien) En dat was onder andere dat Harry een NAZI kostuum aan had, namelijk een zwart pak met het kruis van de Maltezer orde. Daarbij liepen ze over een zwart-witte tegelvloer wat ook wel gezien wordt als het schaakbord, een zegel van de illuminati dat er zowel zwart als wit gespeeld wordt. Ook dit huwelijk hoort daarbij en dat bleek nogeens aan de pages die achter de sluier aan liepen; drie jongens in zwart en drie meisjes in wit, wat staat voor de Y-O-V ofwel de ster van David. Alles barst dus van de codes die mensen doorgaans niet kennen, en daarom blijft het voor de gemiddelde kijker een oppervlakkig iets. Onverschilligheid van mensen is het grootste gevaar van alles. Dat is er de oorzaak van dat de elite gewoon door kan gaan met alles wat ze opdienen. Deze week liep ik tegen een grote groep Pokémon zoekers aan in de binnenstad. Ze staarden allemaal naar hetzelfde gele mannetje op hun eigen schermpje en waren dolblij. Tja, als dát het leven van mensen is geworden?

  10 likes
  • @Retep,

   Nou beste,

   Hoeveel gelijk kan een mens hebben in zo’n kort stukje tekst van U!!???

   Geheel met u eens dus…

   Gegroet,

   Gladiator

   3 likes
 6. Ja ik weet niet hoor. Elk koninklijk huwelijk kost de burger geld… dat is al eeuwen zo. Moeten we ermee akkoord gaan? Als we het anders willen, dan moeten we opstaan. Daarin moet ik gladiator gelijk geven. Iets proberen te bewegen bij die mensen in de vorm van nuance, lachen ze simpelweg om. Poppenkast? kijk maar naar de begrafenis van een familielid of vriend… we doen haast niet anders, dan mee in het ritueel. Ok, dat kost de belastingbetaler dan weer niks. Gladiator; er moet eerst iets bij ons veranderen voordat al die koppen bij elkaar komen. En daar bedoel ik ook mezelf mee, want ik ben me bewust van mijn zwaktes, waar ik denk niet omheen te kunnen in deze maatschappij. Maar dat is idd een false flag in mezelf.

  5 likes
  • @Jeff….en natuurlijk voor eenieder die het horen wil…..

   Alles wat ik eerst vraag is de koppen bij elkaar te steken…..en dat lijkt mij niet zo erg gevaarlijk.

   En daarna MIJN idee….dat is in principe ook heel simpel…..alles wat ik hiervoor vraag is 1 dag van je leven, dus hetgeen je reeds geleefd hebt en dat wat nog voor je ligt, en daar gaat het m.i. om, 1 dag van jouw hele leven aan mij te geven en gewoon 1x precies dat doen wat ik zeg, en dan ook echt.

   En laat ik iets duidelijker zijn, ik vraag heus niet om iemand te vermoorden of zoiets onredelijks.
   Een baas vraagt vaak zoveel dingen waar je het misschien niet mee eens bent maar welke je toch weer dagelijks uitvoert.

   Maar, eerst de koppen bij elkaar steken is eigenlijk een voorwaarde, al is het maar om zaken aan te vullen.

   Gegroet beste en tot….wie weet!!

   Gladiator

   5 likes
  • Da’s een wijs commentaar.
   Tnx.

   1 likes
 7. Kees van Kesteren

  Kurk uit dat land trekken en laat maar afzinken in de zee!

  4 likes
 8. Ik was al helemaal verbaast dat dat huwelijk is doorgegaan, en ben nog steeds het idee toegedaan dat daar acteurs voor het altaar hebben gestaan.

  8 likes
 9. John H Baselmans

  What if prince Harry ran into Meghan Markle during a ritual?

  5 likes
 10. 43 miljoen. Als je hoort hoeveel mensen aan de tv hebben gehangen dan is het een goedkoop volksvermaak geweest.

  3 likes
 11. Kees van Kesteren

  Hey Gladiator,

  Kijk jij nog wel is in je mail bakkie?

  POST!!!

  2 likes
 12. Gladiator, ik lees al een tijdje met je mee.
  En je hebt voor mij al één en ander op kunnen helderen en aan de andere kant ook weer een hoop nieuwe vragen laten ontstaan over het systeem waarin we verkeren.
  300 weet ik niet, maar dat je er niet alleen voor staat is duidelijk, ook in mijn omgeving hoor ik geluiden dat het anders kan én moet.
  Ook ik help/denk graag met je mee, al is het idd lastig een begin te organiseren.
  Ik blijf vooralsnog meelezen..

  2 likes
 13. Zo zie je wat mensen betalen voor leugens. Geld&leugens. The money-changers!!!

  1 likes
 14. En dat markle vrouw is een veraadster van afrika en de echte joden. Trouwens harry zn vader was er niet.

  1 likes
 15. Dat de meeste mensen met oogkleppen oplopen is dus een bewezen feit?
  Alleen werden er tranen, zoals bij Maxima, gemist, dan was het sprookje pas af?

  1 likes
 16. Zo zeg, moet je eens bedenken in welke gaten die hoer allemaal genomen is door heel die familie (en huisdieren?) om de positie te krijgen die ze nu heeft.

  1 likes
 17. Disney en hollywood en ja ook talpa en al die andere bullshit sprookjes en starwars met warstars ( putin trump kim etc). Jullie weten dat dit een legeronderdeel is die op grootschalige wijze globaal ons manipuleert/brainwashed/hypnotiseert op alle manieren die je maar kan bedenken. Deze sin-agog dringt jouw ogen binnen. Alles wat je van hun ziet is gelogen. Zij noemen zich iconen(pak ik hiermee gelijk even de kerk mee) Het zijn eye-con-artists! Ga maar googlen naar iconen, deze mensen bestaan gewoon niet. Vandaar die artiestennamen. Ik langer doorgaan, maar laat t hierbij. ZE ZIJN ALLEMAAL NEP. WAKKER WORDEN.

  0 likes
  • De nieuwszenders en bepaalde kranten van hetzelfde origin houden deze leugens omhoog en verpakken de leugen in een opgedrongen waarheid. Als je die niet leuk vind staat er gelijk een legertje nep zorg. Zo is de cirkel weer rond. Slangen zijn t.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

privéziekenhuizen

‘Schokkend aantal’ lege coronaziekenhuizen in Groot-Brittannië. Honderden artsen ‘vervelen zich’ en ‘zitten te duimendraaien’

Privéziekenhuizen die door het Britse gezondheidsinstituut NHS ...

coronavirus

Britten steken 5G-masten in brand wegens coronavirus. Bekijk hier de beelden

In Groot-Brittannië zijn de afgelopen dagen meerdere ...