Mens en Dier

Stortvloed aan kritiek op VVD-Kamerlid dat pleit voor ‘online gebiedsverbod’ voor ‘opruiers’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

We zien steeds vaker dat rellen op straat veroorzaakt worden door ophitserij online, zegt VVD-Kamerlid Queeny Rajkowski in een filmpje op Twitter. “En daarom wil de VVD een digitaal gebiedsverbod.”

“Dit digitale gebiedsverbod moet ervoor zorgen dat burgemeesters online kunnen ingrijpen en dat ze het oproepen de kop in kunnen drukken zodat dit soort ophitserij er niet voor zorgt dat er onrust en rellen ontstaan op straat,” zegt Rajkowski.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“En zo houden we samen Nederland veilig,” beweert het Kamerlid, dat op social media een stortvloed aan kritiek over zich heen krijgt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat een gekke mevrouw

Eerste Kamerlid en jurist Theo Hiddema stelt: “Heeft deze dame enig recht van spreken op basis van op haar uitgebrachte stemmen? Geen wonder dat zo’n democratisch misbaksel de door niemand gekozen burgemeester te hulp roept om de burger te muilkorven.”

“Beste VVD: George Orwell schreef zijn boeken als waarschuwing. Niet als handleiding,” zegt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Wat een gekke mevrouw!” reageert topmodel Lonneke Engel.

Hallo, politiestaat

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek schrijft: “Ruttes partij wil burgemeesters – ongekozen functionarissen – de bevoegdheid geven om ‘ophitsende’ online berichten die kunnen leiden tot ‘onrust’ te verwijderen en mensen die deze berichten plaatsen te ‘verbannen van internet’.”

“Hallo, politiestaat,” aldus Vlaardingerbroek.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ze zullen niet lang meer zo hoog van de toren blazen, het totale ontwaken uit deze boze droom nadert mer rasse schreden!

Hein
Hein
1 jaar geleden

Veilig?
Totale controle……

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Queeny Rajkowski denkt dat 1984 een handboek is

Frits
Frits
1 jaar geleden

Nu men in veel landen van Europa zich weer klaar maakt om te gaan spuiten zijn er andere landen in de wereld waar beslist niet meer gespoten mag worden. Lees de berichten over Japan. Die zijn tot de conclusie gekomen dat de inentingen meer kwaad dan goed deden. Men gebruikt nu gewone medicijnen zoals Hydroxychloroquine en iIvermectine. De armere landen gebruiken medicijnen en geen griepprikken. 
Mijn voorstel is blokkeer de aanvoerlijnen van de zogenaamde vaccinaties. Saboteer de elektriciteit van de koelhuizen waar de rotzooi op een lage temperatuur bewaard wordt. Want in een oorlog is de logistiek erg belangrijk.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x