Great ResetBuitenland

Kijk: 15-minutensteden worden nu uitgerold in Canada

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Ook in Canada worden de 15-minutensteden uitgerold, tot groot chagrijn van inwoners. De Canadese media worden meteen ingezet om het concept uit te leggen en ‘complottheorieën’ te ‘debunken’.

Het stadsbestuur van Edmonton heeft maar liefst drie jaar gewerkt aan plannen die de stad moeten opdelen in 15 districten. Men wil 600.000 nieuwe inwoners verwelkomen door veel huizen te bouwen, er wordt ook extra geld geïnvesteerd in openbaar vervoer en alle dagelijkse behoeften moeten zich op 15 minuten reistijd bevinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Experiment

Veel inwoners van Edmonton zitten niet te wachten op de 15-minutenstad. “Dit betekent dat ik in mijn district moet blijven […] zodat de stad zijn klimaatdoelen kan halen,” zei Shelley Mottershead.

Patricia Lineker zei dat inwoners van Edmonton het zich volgens haar niet kunnen veroorloven om deel uit te maken van zo’n omvangrijk renovatie-experiment.

‘Complotten’

Keren Tang, raadslid voor Ward Karhiio in Edmonton, klaagde dat veel plannen zijn ontspoord als gevolg van ‘complotten’ over 15-minutensteden en het World Economic Forum.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 maand geleden

Ook daar weer het WEF tuig met haar tentakels in de regering en bij de gemeentebesturen.

ludo
ludo
1 maand geleden

je kan beter de gekken uit de psychiatrie halen en die de wereld laten besturen, dan komt het misschien nog goed!!!

Elise
Elise
1 maand geleden

Gebeurt hier toch ook al. Nu ja op meerdere plekken op de wereld. China schijnt al vergevorderd te zijn. Jongeren plegen daar zelfs zelfmoord. Gewoon, omdat ze de gehele dag gevolgd worden en niks meer spontaan kunnen doen. Binnenkort moeten auto’s hier in bezit zijn van dat apparaatje. Binnenring van steden: je betaalt daar al voor je eigen parkeerplek voor de deur. Een buitenstaander betaalt overal voor een parkeer plek via app. Alle stoplichten zijn al vervangen door modernere stoplichten. Zelfs riolering en andere leidingen worden vervangen door hyper tech analyseer data zooi. Nu ja en arme mensen kunnen gratis dingen doen, maar het punt is, ze weten dit dan. Kun je gezeik mee krijgen. Waarom je stopt bv. met iets. Het net sluit op den duur zichzelf. Gaat heel sneaky. Het wordt gebracht als iets goeds en uiteindelijk zit je eraan vast en is het social credit system geboren/helemaal af. Denk bv aan de energie contracten, je kunt kiezen uit drie soorten. 1 daarvan is dat je goedkoper kunt wassen op bepaalde momenten, als de zon schijnt. Tuurlijk je bent echt een mongool, als je dat gelooft. Het is brainwashing. Zij gaan bepalen wanneer jij iets mag doen. En hoe vervelend is het, als je besluit om de was te draaien en je moet wachten op het juiste moment? Ik zou daar gek van worden. Helemaal als je kinderen hebt en veel was. bv. Of een oudere die veel plast(kleding/beddengoed)/ook met luier houd je het niet schoon en daardoor veel moet wassen. Of een bedrijf die de was doet, die kunnen dit dan toch ook niet meer? Hoe moeten bedrijven het allemaal nog betalen? Het wordt straks 1 communistische control zooi.

Jolly
Jolly
1 maand geleden

Tja die schapen wilde het niet geloven , corona was een test plandemie of iedereen wel mee doet ….als dit niet snel gestopt wordt dan weltrusten! In Dld zoeken ze al naar plande moe hallen kantoren etc. Treurig maar waar !

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x