Homepagina » Natuur en Milieu » De wereldwijde klimaatprotesten hebben niets te maken met het klimaat. Dit zijn de verborgen motieven
De wereldwijde klimaatprotesten hebben niets te maken met het klimaat. Dit zijn de verborgen motieven
Foto: Pixabay

De wereldwijde klimaatprotesten hebben niets te maken met het klimaat. Dit zijn de verborgen motieven

In heel Europa gingen vrijdag mensen de straat op om zich aan te sluiten bij het klimaatprotest. In Nederland, maar ook in België, Groot-Brittannië, Duitsland en andere landen gingen mensen demonstreren.

Wereldwijd spijbelden miljoenen schoolkinderen om mee te doen aan het klimaatprotest.

De klimaatstaking volgt op acties van scholieren, die weer het voorbeeld volgden van de Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg (16).

Verborgen motieven

Zij was afgelopen week bij het Amerikaanse Congres om haar standpunten toe te lichten.

Fox News-presentator Tucker Carlson zet vraagtekens bij het doel van het zogenaamde klimaatprotest.

Volgens hem schuilen er verborgen motieven achter en proberen de machthebbers op deze manier nog meer macht naar zich toe te trekken.

“De media verzekerden kijkers ervan dat het protest werd geleid door kinderen,” zei Carlson. “Zij logen natuurlijk.”

Uit te buiten

“Het klimaatprotest was georganiseerd door cynische ouders, volwassenen die hopen kinderen uit te buiten voor politieke doeleinden,” vervolgde hij.

Een andere leugen is dat het protest met het milieu te maken heeft. Het draait niet om het milieu. Het draait om macht, aldus Carlson.

Over de Verenigde Staten zei hij: “De milieuactivisten geven niets om het milieu. Kijk om je heen. Het land wordt ieder jaar smeriger en voller. Dat maakt de Democraten niet uit. Ze juichen het toe. Waarom? Omdat ze meer macht willen.”

Ze gebruiken klimaatverandering als excuus om meer macht naar zich toe te trekken en alles over te nemen, stelde Carlson.

Propaganda

Zo werd het klimaatprotest van vrijdag geleid door Youth Climate Strike, een groep die onder meer oproept tot nationalisatie van de banken, meer rechten voor minderheden en betaalbare woningen.

Wat heeft dat met het milieu te maken? Niets.

Hij merkte op dat ze propaganda gebruiken om hun doelen te bereiken.

Youth Climate Strike wil namelijk kinderen van 5 tot 14 jaar onderwijzen over klimaatverandering.

Hersenspoelen

Waarom zo jong? Omdat kinderen volgens de groep dan het makkelijkst te beïnvloeden zijn.

“Met andere woorden: je kunt ze het beste hersenspoelen als ze jong zijn,” benadrukte Carlson.

De linkse klimaatagenda ziet er als volgt uit: geen plastic rietjes, geen auto’s, geen vliegtuigen, geen vlees en geen democratie.

In plaats daarvan krijg je een eindeloze stroom propaganda voorgeschoteld.

De toekomst ziet er niet rooskleurig uit, en dat heeft niets te maken met stijgende temperaturen, besloot Carlson.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Janssen schreef:

  Met die wereld activisten valt ook niet te praten over OVERBEVOLKING, moet je eens kijken wanneer er 2 Miljard mensen bijkomen scheelt heel veel VERVUILING en LUCHTVERONTREINIGING.

  9 likes
  • Rob schreef:

   @Janssen

   Ik geloof helemaal niets van al die klimaatheisa. Het enige waardoor het klimaat verandert is de verandering van de stand van de aardas. En dat is gaande. Die hele klimaat histerie wordt door de elite alleen maar gebruikt om geld te roven voor andere zaken die op hun agenda staan. De jeugd heeft nog helemaal geen idee hoe de wereld in elkaar steekt dus die kan gemakkelijk bespeelt worden. Die Greta Thunberg schijnt dan ook door de elite gebruikt te worden.

   Maar als het om vervuiling gaat, wie is daar dan de oorzaak van? De elite zelf. Die verdienen zelf kapitalen via de verpakkingsindustrie. Daarbij blokkeren ze ook zelf allerlei andere vormen van energie omdat ze aan olie ook weer kapitalen verdienen. Ze zijn dus zelf de top van alle problemen in de wereld. Maar dat is een bekende tactiek: geef een ander de schuld van wat je zelf doet. Wat vervuiling betreft geven ze de mensheid de schuld terwijl ze zelf niets anders toelaten dan vervuilende produkten.

   28 likes
  • Robbe schreef:

   Dat is het enige echte probleem in heel de wereld. Namelijk de overbevolking. Daar is bijna heel de wereld aan schuldig behalve de westerse wereld. Maar de westerse wereld krijgt wel van zowat alles de schuld. Zeker van de klimaatveranderingen. Het is dus heel griezelig dat het juist westerse jongeren zijn die zulke manifestaties in elkaar knutselen. Of gefinancierd worden door macht- en geldlustige miljardairs die de volledige macht van heel de bevolking op aarde willen nemen

   6 likes
   • Shadow1100 schreef:

    Toen ik geboren werd, in 1953, waren er ongeveer 3.000.000.000 (3 miljard) mensen op aarde. De gemiddelde leeftijd lag rond de 70 jaar.
    Al deze mensen hadden een lichaamstemperatuur van 37 graden.
    Een rekensommetje leert dat:
    1953 -> 3 miljard x 70 jaar x 37℃ =  7.770.000.000.000 graden is.
    Nu lopen er 7,6 miljard mensen op deze planeet en deze worden gemiddeld 80 jaar met nog steeds een lichaamstemperatuur van 37 graden.
    Een rekensommetje leert dat:
    In 2019 -> 7,6 miljard x 80 jaar x 37℃ =22.496.000.000.000 graden
    De door de totale mensheid afgegeven temperatuur is dus in 66 jaar met 14.726.000.000.000 ℃ gestegen oftewel
    veertien biljoen-zevenhonderdenzesentwintig-miljard en nog wat graden meer.

    Logisch toch dat onze moeder aarde warmer wordt……

    1 likes
    • Mr.X schreef:

     Deze linkse achterlijke en misselijkmakende berekening, is precies wat er op dit moment mis is met onze mensheid! We slaan compleet door en geloven in totale linkse bullsh*t en bangmakerij…!!! Deze berekening slaat totaal nergens op en is zo extreem gevaarlijk, omdat je hiermee groepen domme linkse mensen nog gekker en banger maakt!
     Gooi die 7,6 miljard mensen eens in een koude zee, een ga eens kijken hoe lang het duurt voordat ze allemaal onderkoeld zijn!?

     Uitleg…
     Onze aarde bestaat voor 70% uit koud water!
     Dit is nodig om de aarde af te koelen, omdat hij van binnen vol zit met hete lava! Als er een teveel of overschot aan hete Lava in de kern van de aarde zit, zal de aardoppervlakte hierdoor iets warmer worden! De aarde lost dit zelf op door hete Lava uit te spuwen via vulkanen! Wij mensen kunnen en mogen “NIKS”aan dit proces veranderen omdat je dan met de wetten van moeder aarde gaat prutsen! De hoeveelheid mensen en dieren heeft totaal geen enkele invloed op de grote en het natuurlijk systeem van onze aarde!
     Al zal je er nog 10 miljard mensen op zetten deze aarde bepaald zelf haar groei en warmte en lost alle vervuilde stoffen zelf op!

     Het is de mensheid zelf die op kluitjes wil wonen en leven en grote steden willen bouwen zodat er een teveel aan smog ontstaat! Maar dat is plaatselijk en dat lost de natuur zelf op door meer zuurstof aan te maken zodat de oppervlakte sneller schoner word!

     Bouw meer steden in kleinere maten en zorg voor inkomsten en werk in deze steden! Laat niet alles door grote maatschappijen weg roven!
     Laat de mens zich voortplanten zoals het hoort en ontwikkelen in andere zaken dan deze linkse slappe bullshit…!!!

     Mvg,
     Mr.X

     5 likes
    • Sander schreef:

     Klopt, ik was eens bij een festival in de buitenlucht en zodra het aantal festival bezoekers op het terrein groeide van 150 naar zo’n 3000 bezoekers werd het op dit stuk grasveld voor mijn gevoel enkele graden warmer. Dat is hoe onze lichaamswarmte ruimtes (en dus de aarde) kunnen opwarmen. Dit is gewoon wat ik heb ervaren, mijn observatie voor zover. Dus ik geloof wel dat onze lichaamswarmte een ruimte (en de aarde) kunnen opwarmen en dit ook daadwerkelijk doen. Ik heb geen andere observatie tot zover, maar andere berekeningen zijn welkom.

     0 likes
     • Mr.X schreef:

      Heb je die tempratuur ook 10 meter boven dat festival gemeten? Daar was het waarschijnlijk alweer op normale normen en waarden! Je praat als een dwaas die zelf niet na kan denken en gewoon deze achterlijke gedachtes napraat! Heb je enig idee hoeveel vulkanen er de afgelopen 10 uitgebarst zijn en welke hitte daar vanaf komt? Ga het eens zelf onderzoeken want daar kunnen de hoeveelheid mensen bij 1 eruptie niet tegenop…!!! En ook deze hitte heeft onze moeder aarde zelf hersteld! Het is extreem gevaarlijk wat je zegt en napraat, omdat het langzaam een geloofsovertuiging en klomaat cult begint te worden! Mischien de volgende keer 10 meter boven een festival gaan hangen en van jouw eigen lichaams warmte genieten!

      4 likes
    • Remco schreef:

     En die warmte stijgt niet op denkt u? Die blijft allemaal rond de aarde hangen? Denk eens na…

     0 likes
 • Mammon schreef:

  Ach ja, een volk met elke minuut atmosfeer inademt bestaande uit 79% stikstof en 0,037% CO2 en 19% zuurstof en vervolgens alle leugens omtrent ditzelfde stikstof en CO2 gelooft, dan weet je toch hoe laat het is?

  De grote Massa is Hersendood en gaat vrijwillig naar de Slachtbank….

  Nee, daar veranderd niets meer aan, de Massa is ECHT ZIEK IN HET KOPPIE!

  21 likes
 • IIS schreef:

  Maar stiekem wel dat doen wat ze anderen willen verbieden. En nogmaals zielig hoopje mensen, het klimaat verandert doorlopend en daar heeft de stumperige mens geen enkele invloed op. Oh, en stop vooral eens met coke snuiven rn alcohol drinken.
  Ben daarom ook voor maandelijkse verplichte drugstesten voor overheidsbestuurders en politici en een verbod op alcohol voor ze en zodoende misschien weer helder worden en niet langer uit hun nek kletsen of aan totale zelfoverschatting doen.

  En kinderen misbruiken voor julie zieke gerief en misplaatste doelen is duidelijk geworden na de verschillende openbaringen in de alternatieve media. Kanker zijn Jullie en rijp voor de sloop in de hierna volgende eeuwigheid. Jullie zijn geen knip voor de neus waard.

  En beste kinderen, vorm je eigen mening en laat je niet gek maken of gebruiken doir deze pedofilie organisaties en politici… Leef en pak wat je nog kunt….Vergeet niet, de zogenaamde bezorgde politici en hysterische milieuclubs rommelen jullie ook zo een derde wereldoorlog in en maken letterlijk gehakt van jullie levens.

  Willen jullie protesteren? Protesteer dan tegen het militaire industriële complex met hun smerige imperialistische moordpartijen. Protesteer tegen het volpompen van jullie lijven met gif door de farmaceutische industrie.

  24 likes
 • Mr.X schreef:

  En weer worden hele groepen wereldburgers tegen elkaar uitgespeeld!
  Verdeel en Heers…

  Teveel CO2 uitstoot is totale onzin, omdat onze natuur CO2 nodig heeft om te kunnen leven!
  Een boom of ander groen ademt CO2 in en stoot zuurstof uit, wat wij mensen weer nodig hebben!
  Er kan dus “NOOIT” een teveel aan CO2 zijn op onze planeet.
  Eens kijken wat er gebeurd als je al deze domme linkse klimaat dwazen het zuurstof afneemt?

  Let op wat de overheid ons allemaal gaat verplichten door deze dwazen theorie!
  Meer controle door smartmeters, meer onkosten door heffingen en vooral totale controle, paniek en verdeeldheid! Dit werkt al eeuwen prima voor ze, dus nu werkt het ook weer prima, omdat de mensheid en vooral domme linkse mensen te dom zijn om zelf na te denken en domweg alles blind overneemt!

  Alles wat onze moeder aarde maakt, leeft en groeit!
  Stop een zaadje in de grond en zie hoe hier iets moois uit groeit!
  Maar als alles wat onze aarde maakt groeit, waarom zou onze aarde zelf dan stil staan?
  Heel simpel, onze aarde of deze planeet “GROEIT OOK”…!!!

  Waardoor veranderd ons klimaat dan?

  1. Omdat onze aarde of deze planeet groeit, komen delen op andere plekken te liggen!
  Doordat deze delen zich verplaatsen, krijgen landen een ander klimaat.
  Zet op een ballon een paar simpele stippen en blaas deze op!
  Je zult zien, dat deze stippen zich zullen verplaatsen en op andere plekken terecht komen!

  Onze planeet scheurt doordat het uitzet en groeit!
  Neem als voorbeeld de buik van een zwangere vrouw, als deze groeit komen er scheuren in haar huid, omdat er geen rek meer inzit! Dit zelfde gebeurd ook met onze aarde, het groeit langzaam, zet uit en daardoor komen er allemaal scheuren in de bovenlaag en verplaatsen grote oppervlaktes zich naar andere locaties wereldwijd!

  2. Weer manipulatie door overheden, geheimendiensten en ander smerig volk achter de schermen!
  H.A.A.R.P. en sproeivliegtuigen! Kijk is wat vaker omhoog ipv. op je mobiel omdat we langzaam ziek en kapot gemaakt worden door het sproeien van giftige gassen door vliegtuigen!
  Dat is gewoon damp wat een vliegtuig uitstoot…!!! NEEEEEE Damp “VERDAMPT” daardoor noemen ze het DAMP…!!! Deze “DAMP” die uit deze vliegtuigen komt, verdampt niet in onze lucht en verspreid zich nog verder uit! Dus kan dit “NOOIT” damp zijn…!!!

  Als je toch ergens in protest om wil gaan, doe dat dan omdat onze mensheid steeds zieker word door de uitstoot van deze sproeivliegtuigen! Begrijp dat zieken mensen honderden miljarden opleveren, zo simpel is het! Hoe zieker de mensheid word hoe meer ze verdienen daar boven!

  Deze aarde onze planeet is een levend orgaan, net als alle andere levende organen wat het zelf maakt!
  Het grootste probleem en het meest gevaarlijke voor onze mensheid, is Geld, Hebzucht, Macht, Hoogmoed en zijn de hele domme linkse volgzame mensen, die niks anders doorlaten dan hun eigen soort mensen en hun dom bedachte slappe gelul en geluid! Linkse racisme is het, omdat ze andere mensen en gedachtes niet willen toelaten en aanhoren! Hoe hoger ze zitten in “ONZE” samenleving en maatschappij, hoe smeriger ze zijn en worden! Alles volgens hun waarden en normen en anders niks…!!! Zo komen we nooit vooruit met onze mensheid en blijven we steken met dingen die niet kloppen en goed voor ons zijn!
  Er heerst een extreem grote linkse domme vloek over de mensheid, die er langzaam ingeslopen is en als je niet mee doet of anders denkt hoor je er niet bij! Dit is heel ENG en Achterlijk…!!!

  De Mensheid is Doof en Blind! (GEMAAKT…!!!)

  Wier haben es nicht gewust… (Weet u nog…?)

  Mvg,
  Mr. X

  16 likes
  • John Verbeke schreef:

   Waw, zo een lange reactie en geen enkel inzicht dat steek houdt. Je moet het maar doen…
   Planten hebben inderdaad CO2 nodig. Maar er is nooit een tekort geweest aan CO2. Dat is als zeggen dat een tsunami goed is omdat de plantjes nu eenmaal water nodig hebben. Op dit moment is er gewoon te veel CO2 in de lucht. En dat dit een broeikasgas is, dat is al bekend van in de negentiende eeuw en ik denk dat niemand met ook maar een beetje kennis dat zal tegenspreken. Wat we dus hebben is: 1. CO2 zorgt voor opwarming van de aarde, 2. De mens stuurt gigantische hoeveelheden CO2 de lucht in. Maar jouw conclusie is dat de klimaatverandering daar totaal niets mee te maken heeft? Eerlijk?
   Nog iets: er is bekend dat 95% van de wetenschappers de menselijke invloed op de klimaatverandering onderschrijven. 5% doet dat niks. De conclusie van de meeste mensen op deze site is dat die 95% wel moeten omgekocht zijn door de groene lobby (waar die geld vandaan zouden halen weet ik niet zo goed, maar dat even terzijde). De mogelijkheid dat de 5% zou omgekocht zijn door oliebedrijven die hun miljardenwinst niet willen verliezen, is natuurlijk niet aan de orde. Als je nu eens heel even nadenkt, en niet gewoon wilt lezen wat je zelf wilt geloven, dan kun je er toch niet nakijken? Lijkt me? Toch?

   0 likes
   • Mr.X schreef:

    Beste John,

    Er zijn palmboom resten gevonden op antartica en deze aarde bestaat al miljoenen jaren! Denk je echt dat de hoeveelheid C02 en mensen en dieren iets gaan veranderen aan de natuurlijke wetten en ciclus van ons moeder aarde! Tjong hoe gebrainwashed kan je zijn! Heb je enig idee waar die 95% wetenschappers zijn en vooral “WIE” dit zijn??? Ik heb nog nooit een lijst met wetenschappers gezien die 95% omvat van wetenschappers dit dit beweren! Het is totaal uit de lucht gegrepen bullshit en de volgende stap voor de Elite monsters is het goedkeuren van sproeivliegtuigen om de aarde te kunnen afkoelen!! Hoe dom kan je zijn om daar in te trappen, terwijl wij mensheid steeds verder vooruit gaan, maar wel steeds zieker worden!

    Heb je wel eens een vulkaan zien uitbarsten John…??? Daar komt een hitte vanaf daar kunnen 30 miljard mensen en dieren niet tegen op! Blijf jezelf lekker vast houden aan wetenschappers die aangestuurd worden door overheid en andere Elite wereld bezitters! Het zijn jouw soort mensen die door hun eigen domheid andere eerlijke mensen oorlogen in jagen! Blijf lekker doof en blind voor alles wat er met ons mensheid aan de hand is!

    Kom eerst maar een met de lijst van 95% wetenschappers die dit beweren amders zou ik als ik jouw was maar eens zelf beter na gaan denken! Ooojaa.. die lijst met 5% wetemschappers is wel bekend vriend…

    Verdeel en heers..
    Kleinere groepen mensen zijn beter controleerbaar…
    Begin maar lekker met gif te sproeien en dus de wereldbovolking maar uit….
    Dom links volk…
    Wier haben es nicht gewust…

    4 likes
 • salvar schreef:

  de mensheid is totaal losgeslagen.
  sifi nee het wordt werkelijkheid ik dacht eerst het zal wel loslopen maar niets is minder waar, het wordt een gekkenhuis.
  ze denken door dit te doen om een betere wereld te scheppen nee verwoesting zal ons deel zijn.
  de elite hebben allang ergens stuk land om voor zichzelf te zorgen.
  bekijkt de hunger games en je ogen zullen los gaan.
  ik zal het waarschijnlijk niet meer meemaken maar toch…….
  waarom de gestoorden op deze wereld niet aangepakt worden is mij een raadsel.

  als jij een boete niet betaald ga je zitten en die geen die de wereldbevolking willen uitdunnen kunnen hun gang, als jij het snapt snap ik het ook.

  13 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Er zijn twee agenda’s:
  Volgens mij gaat het vooral om de handel met CO2-klimaat-derivaten, big money dus.

  Het andere is de beperking van de mobiliteit, ze nemen je de auto en als verneuking krijg je de E-Scooter, feitelijk niets veel anders als een rollertje voor kindertjes. Stap voor stap zalen wij in onze eigen woning als gevangenis terechtkomen, totale kontrolle. Dat willen ze graag.

  12 likes
 • Elise schreef:

  Het gedrocht PAS(stikstofbeleid) zorgt ervoor dat de woningbouw stil ligt, terwijl de woningnood nu erg hoog is.(bij mij in de buurt is er spontaan een tentenkamp aan het ontstaan/allemaal dakloze mensen)Denk dat die PAS ergens anders voor dient. Waarom? Omdat het al zo vaak is voorgekomen, dat we voorgelogen worden. Boeren krijgen weer met een regeling te maken en die zijn al murw.
  Dit zijn zaken die over 1ste levensbehoeftes gaan.
  Naar mijn gevoel is men bewust de boel aan het laten instorten.

  7 likes
 • Sander schreef:

  Het anti-rookbeleid van de overheid en nu ook anti beleid t.a.v. vleesconsumptie vind ik iets positiefs. Hiermee mogen we onze overheid wel een compliment geven. Vroeger toen ik uitging of in een restaurant zat mocht er gerookt worden en daar werd ik letterlijk ziek van, nu heeft de overheid ervoor gezorgd dat er een rookvrije werkplek, horeca is, dit is iets moois want dit hebben we toch maar voor elkaar.

  1 likes
  • Mr.X schreef:

   Ik word lettelijk ziek van linkse domme mensen die alleenmaar vingers naar andere mensen wijzen en zelf geen steek beter zijn! Die zelfde horeca zat vroeger vol met allemaal gezellige mensen die iets dronken en rookte en het ging goed met de horica! Die zelfde horica zit nu vol met zaaie hoogmoedige zelfingenome linkse juppen, die alles overgenomen hebben in iedere grote stad! Verdeel en heers…

   De vleesconsumptie heeft niks met het klimaat te maken en het gaat er alleen om dat ze vlees straks zo duur kunnen en gaan maken, dat normale burgers het niet meer kunnen kopen! En bedankt linkse rakkers….!!!

   Totale invatie van linkse mensen en hun slappe wanbeleid en dwazen gedachtegoed…!! Nederland verkocht en verkwanzeld aan een EU staat, wat opgezet is naar het idee van Hitler… bah heel eng allemaal….!!!

   3 likes
 • Elise schreef:

  Ik weet een hele goede drastische maatregel om het milieu te ontzien. Stop met vliegen!

  2 likes
 • Elise schreef:

  Of stop met wifi.

  2 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  NPO

  NPO waarschuwt dat zeespiegel steeds sneller stijgt: ‘Dat is pertinent onwaar’

  Weerman Gerrit Hiemstra mocht gisteravond aanschuiven in ...

  >