Blog

De beste tips om een dagje uit te plannen! 

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een dagje uit met de kinderen is altijd een leuk idee, al moet het dan wel goed voorbereid worden vooraf. Om het uitje te plannen, kun je gebruik maken van de onderstaande tips. Zo zullen alle actieve uitjes met je kids een groot succes worden!

Plan vooruit

Plan je reis om de stress van verdwalen op de route te vermijden met opgewonden kinderen op sleeptouw! Het helpt ook om de tas die je de avond ervoor meeneemt in te pakken om het ochtendgeworstel te stoppen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de gewichten klaar liggen als die nodig zijn tijdens het dagje uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gebruik Days Out With Kids

De Days Out With Kids-website , iPhone-app en Android-app zijn ontworpen om het je gemakkelijk te maken het perfecte dagje uit voor je gezin te vinden. Vind attracties dichtbij en ver weg met behulp van je woonplaats. Met meer dan 4.000 attracties, evenementen, deals en de mogelijkheid om binnenattracties te zoeken (voor regenachtige dagen) is het een one-stop-shop voor het vinden van dagjes uit! Eventueel kun je ook vergelijkbare apps en websites gebruiken!

Zoek naar kortingen

Kijk voor deals online, voor veel attracties geldt een korting als je online boekt. Diverse uitjes hebben hun eigen ticketportaal waar tickets voor topattracties met grote kortingen worden verkocht. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken! Het is altijd een goed idee om te zoeken naar kortingen, bijvoorbeeld ook als je renovlies behang gaat kopen.

Bereid de kinderen voor

Houd het gedrag op het goede spoor door je kinderen voor te bereiden op de frustraties die ze gedurende de dag kunnen ervaren. Bijvoorbeeld ‘soms moeten we in de rij staan’ of ‘je moet stil zijn als we naar binnen gaan’. Dit zal zeer waarschijnlijk je een hoop irritaties schelen tijdens het dagje uit!

Neem reservekleding mee

Het maakt niet uit hoe oud je kinderen zijn, neem reservekleding mee, dan kunnen ze ontspannen en rommelig of nat worden, zelfs als het niet in het plan was. Heb je zowel een zoon als een dochter? Neem dan unisex-kleren mee. Zo kunnen ze beide de reservekleding dragen en kun je ruimte besparen in je tas!

Zorg voor regenlaarzen en wandelschoenen

Sommige plaatsen kunnen modderig worden als het heeft geregend en niemand wil dat zijn schoenen onder de modder komen te zitten. Neem ook plastic zakken mee om de regenlaarzen in te doen, zodat je de auto schoon kunt houden!

Neem tussendoortjes mee

Je kunt nooit teveel tussendoortjes nemen! Houd voor elk kind aparte snackdozen/zakjes om ruzie te voorkomen! Het is nog beter als ze de tussendoortjes in hun eigen rugzak kunnen stoppen. Zorg er dan wel voor dat ze niet direct alles naar binnen werken.

Plan voor saaie stukjes

Houd een paar spelletjes in gedachten om te voorkomen dat de kinderen zich een beetje vervelen. Maak een bingolijst of ga op schattenjacht, als je in een museum of galerij bent, hebben ze misschien een pad voor je om te volgen of zelfs activiteitenpakketten, vraag ernaar bij de receptie wanneer je aankomt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lees ook
Close
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x