Buitenland

Oud-voorzitter Huis van Afgevaardigden doet brisante uitspraak over Skull and Bones

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Het occulte politieke establishment doet er alles aan om de misdrijven van Joe Biden te verdoezelen omdat het koste wat kost aan de macht wil blijven. Dat heeft oud-voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Newt Gingrich gezegd.

Hij zei op Fox Business dat het establishment – de mensen die naar Harvard en Yale en Princeton gingen, de mensen die bij Skull and Bones horen – een gemeenschappelijk doel hebben: de macht over het Amerikaanse volk behouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze zien dat steeds meer Amerikanen de corrupte elite spuugzat zijn, aldus Gingrich. Hij voegde toe dat de effectieve boycot tegen woke bedrijven als Target en Anheuser-Busch een voorbode is van wat er gaat komen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wanhopig

Gingrich zei ook dat de aanklacht tegen Trump een politieke afrekening is om te voorkomen dat hij wordt herkozen.

“Dankzij het Durham-rapport weten we dat vrijwel alles wat er gezegd is over Donald Trump een leugen was en helaas is vrijwel alles wat er gezegd is over Joe Biden de waarheid.”

“En toch houden de FBI, het ministerie van Justitie en de inlichtingendiensten hem de hand boven het hoofd. Dat is omdat het linkse establishment onder vuur ligt en de macht kwijtraakt, en wanhopig probeert aan de macht te blijven,” zei hij.

Donkere dag

Trump wordt verdacht van 37 misdrijven, waaronder het achterhouden van documenten en het tegenwerken van een strafrechtelijk onderzoek. Dat blijkt uit rechtbankstukken die openbaar zijn gemaakt.

De oud-president zei dat de ‘wrede vervolging een aanfluiting is van gerechtigheid’.

De huidige voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Kevin McCarthy, heeft laten weten dat hij de aanklacht tegen Trump ‘een donkere dag’ vindt voor de Verenigde Staten.

De enige manier waarop het linkse establishment aan de macht kan blijven, is door continu aan te vallen, zei Gingrich nog.

4.8 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Speelman .lj
Speelman .lj
10 maanden geleden

Ook in Amerika geldt al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel , de kop van TRUMP moet tegen wil en dank rollen , die BIDDEN blijft net als Rutte een hele smerige rol spelen gesteund door de FBI , Amerika bestaat uit te veel verschillende soorten men , en ik hoop en bid dat die BIDDEN voor schut gaat

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Democraten in Amerika is het uitschot van de Amerikaanse maatschappij, het is een schande dat de MSM meegaan in deze smerige criminele activiteiten van deze zogenaamde Democraten. Ik mag hopen dat Amerika alles verliest wat gestolen is van de wereld.

Margie
Margie
10 maanden geleden

Links is uitgeregeerd. Het begint zichtbaar te worden. Langzaam gaan de oogjes open. Zal ook tijd worden. En die biden????? Wordt het niet eens tijd voor een inrichting voor demente bejaarden. Hij is er duidelijk aan toe.

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Onder Trump was er geen oorlog,hij wilde uit de NAVO ook was hij klaar met de WHO en hij was niet meer welkom bij het WEF dus vandaar de verkiezingsfraude,en constant op zoek naar dingen die niet waar zijn om hem te vervolgen,ook was hij de CIA en FBI aan het schoonvegen toen hij president was.En biden is welliswaar president maar word getuurd door killery Cinton en Obama de pedofielen groep.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x