Homepagina » Het Complot » Immer betrouwbare en onbevooroordeelde NOS komt met filmpje over complotten. Dit is de waarheid over de waarheid over de waarheid
Immer betrouwbare en onbevooroordeelde NOS komt met filmpje over complotten. Dit is de waarheid over de waarheid over de waarheid

Immer betrouwbare en onbevooroordeelde NOS komt met filmpje over complotten. Dit is de waarheid over de waarheid over de waarheid

Tussen de mainstream media en het volk gaapt een bijna onoverbrugbaar ravijn. Elk jaar wordt in de media bij de herdenking van bijvoorbeeld de aanslagen in New York of de eerste maanlanding vooral de nadruk gelegd op het ontkrachten van complottheorieën.

Dat terwijl de overgrote meerderheid van de bevolking inmiddels niet meer gelooft in de officiële verhalen over deze wereldveranderende gebeurtenissen.

Al van jongs af aan krijg je elke dag sprookjesverhalen voorgeschoteld die je op den duur ook daadwerkelijk gaat geloven. En nee, ik heb het hier niet over Sinterklaas of de Kerstman.

Grote irritatie

Vroeger kon men mensen onder de duim houden door dissidenten op de brandstapel te gooien, te vierendelen of gewoon hele bevolkingsgroepen uit te moorden.

Vandaag de dag is men vooral afhankelijk van hersenspoeling en indoctrinatie. Dit ging een hele tijd goed, maar sinds de komst van internet beginnen steeds meer mensen vragen te stellen.

Dit tot grote irritatie van het establishment, dat geen kritische burgers wil. Zo merken clubs van docenten geschiedenis en maatschappijleer dat middelbare scholieren vaak twijfelen aan wat de overheid of media over een bepaalde gebeurtenis zeggen.

Als ik terugdenk aan de middelbare school, dan waren de geschiedenislessen voor mij niet veel meer dan een eindeloze stroom propaganda over de Tweede Wereldoorlog.

Moeite

Leraren merken dat steeds meer jongeren denken dat Amerika zelf achter de aanslagen op 11 september zit of dat de eerste maanlanding niet is gebeurd.

De docentenclubs willen dat leraren het hier in de klas over gaan hebben.

Docent maatschappijleer Halil Karaaslan krijgt regelmatig leerlingen aan zijn bureau over complottheorieën. Hij merkt dat sommige docenten daar moeite mee hebben.

“Jongeren halen hun informatie vooral van YouTube en alternatieve media,” zegt hij. “Als een docent dan met traditionele bronnen komt, diskwalificeert een leerling dat direct door te zeggen dat de bronnen die de leraar gebruikt van beïnvloedde media zijn.”

Best wel gevaarlijk

Vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging van Leraren Maatschappijleer Joris Kurk wil dat complottheorieën al in de onderbouw worden besproken.

De immer betrouwbare en onbevooroordeelde NOS heeft nu een video gemaakt over complotten getiteld ‘de waarheid over de waarheid’.

De strekking van het filmpje: geloven in complottheorieën is best wel gevaarlijk.

Toch wel knap dat alleen journalisten de waarheid in pacht hebben en kennelijk expert zijn in alles. Zij moeten dan wel heel erg slim zijn.

Vertrouwen

Journalisten weten alles beter dan wij gewone stervelingen. Even googlen en ze zijn een deskundige op het gebied van complottheorieën. Waren wij gewone burgers maar zo intelligent.

Ik bedoel; als de overheid zegt dat het zo is, dan moet het wel zo zijn gebeurd. Mensen die voor de overheid werken, liegen immers nooit. Zij zetten zich altijd 100 procent in voor het volk en houden er nooit een dubbele agenda op na.

Omgekeerde wereld dus, net als de vele berichten die dagelijks via de media de wereld in worden geslingerd.

Mensen zien dat, zo blijkt uit het feit dat het vertrouwen in de media en politiek maar blijft kelderen.

Wetenschappelijk bewijs

Inmiddels zijn er meer dan genoeg complottheorieën die worden ondersteund met wetenschappelijk bewijs.

Zo bewezen twee politicologen in 2014 op basis van wetenschappelijk onderzoek dat de Verenigde Staten geen democratie, maar een oligarchie zijn.

Een wetenschapper van de Universiteit van Ottawa publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat Oekraïense scherpschutters op demonstranten hebben geschoten met als doel president Janoekovitsj de schuld te geven en zijn positie onhoudbaar te maken.

Volgens hem waren de sluipschutters onderdeel van een valse vlag-operatie.

Beter je huiswerk doen

Twee economen onderzochten 28 generaties Britten en kwamen tot de conclusie dat de rijkste 1%, de elite, al tenminste 800 jaar aan de macht is in Groot-Brittannië en dat je daar niet tussenkomt tenzij je een bepaalde achternaam hebt.

Wetenschappers hebben ook bewijs geleverd dat de meeste oorlogen draaien om olie. Landen mengen zich meestal alleen in een conflict om toegang te krijgen tot olievoorraden, aldus hun studie in het Journal of Conflict Resolution.

En wetenschappers van de Yale School of Medicine en het Penn State College of Medicine hebben een zorgwekkende relatie ontdekt tussen vaccinaties en hersenaandoeningen bij kinderen.

Dus NOS, beter je huiswerk doen!

[NOS]


Vind je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland:
  https://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

  Zegt mij genoeg.

  23 likes
 2. U wordt dagelijks met overheids complotten om de oren gesmeten, u moet in complotten geloven zolang ze maar door de overheid bedacht of uitgevoerd zijn, bijvoorbeeld: het complot van 19 Hi-jackers die met boxcutters ( kleine scherpe mesjes om dozen te openen ) in opdracht van een ongeschoolde man met baard in een grot in Afghanistan, 4 vliegtuigen kapen om in een doel te laten vliegen, een heel precies werkje ,want de 7 jaar durende piloten-opleiding hadden ze niet nodig een paar vlieglessen in een 2 pers. Chessna was voldoende, dat kan makkelijk joh… en omdat Irak en Saddam Hussein er niks mee te maken hadden en er geen enkele Irakese kaper bij zat ,vallen we Irak aan oke,maar ? .. maar ? …nee ,niet zeuren joh Hussein heeft vernietiging wapens hele zware misschien wel atoom-bommen ! oke we doen mee.Na een jaar bombarderen 100.000 doden en gewonden land in puin/ herstel duurt :(volgens de VN )30 jaar . en ? die gevaarlijke wapens meneer Bush ?… eehhh nee niks gevonden..goed verstopt. ha-ha-lachte hij. Obama: Osama Bin Laden is opgepakt en gedood ,neeh geen foto’s nee we hebben z,n lichaam op zee gedropt ja joh, uit respect voor moslim geloof geen foto’s en het hele team wat daar bij die arrestatie betrokken was is later helaas omgekomen ( helicopter crash ) onder zeer verdachte omstandigheden , ja joh ,kan gebeuren ( die praten niet meer ha-ha-) 3 opvarenden van het schip waarvan Osama een zeemansgraf zou hebben gekregen, wisten nergens van, hebben geen begrafenis gezien ,niks .de rest van de bemanning kreeg te horen geen interviews te geven, of met de pers of anderen te praten op last van ontslag op staande voet. ja joh, wie dit niet geloofd of vragen stelt is gek joh een complot denker. niet naar luisteen die zijn gewoon raar. !

  30 likes
 3. Een complot theorie??

  Een waarheidszoeker ervaart het complot in de praktijk (dagdagelijks).
  Feit is dat we leven in een systeem dat gebaseerd is op “schaarste”, als Nicola Thesla ons laat zien dat er energie genoeg is voor iedereen!

  Feit is ook dat Tesla leer niet op de markt komt, omwille van het feit dat iemand zijn spaarpot in het gedrang komt.

  We ervaren ook dagdagelijks dat de armen armer worden en de rijken rijker; en dat is zeker geen theorie!

  Wat we ook dagdagelijks ervaren is dat meer en meer mensen verslaafd zijn aan “smart” phones, pc … kortom om artificieel intelligentie. Waar gaat al hun energie naartoe?

  Hoe komt het we dat in elke grote organisatie wel het “alziend oog” tegenkomen? Na onderzoek en studie ervan zien we dat alles gezogen wordt naar saturnus (black sun) Voorwat is dit nodig? Tuurlijk … we zijn slaafse gouddelvers!

  Wij baseren ons dan ook op feiten en niet op een “theorie”!!

  11 likes
 4. Leuke woordspeling , ik herhaal :

  NOS = Nederlandse Omroep Stichting
  of
  Novo Ordo Seclorum = Nieuwe Wereld Orde

  22 likes
 5. The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)
  Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world now revealed for first time.
  https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Dit zou iedereen moeten hebben gelezen.

  18 likes
 6. Hahaha die gekke NOS en complotdenken. Ze kregen 1 telefoontje uit Den Haag om vooral niet de aanrandingen en verkrachtingen, gedaan door de pareltjes tijdens oud & nieuw, uit te zenden en als ja knikker deed het professionele journalistieke apparaat dit.
  In Duitsland hetzelfde met ARD, ZDF, alleen kwam daar het telefoontje uit Berlijn.
  Wat een enorme afgang was het toch NOS. Duidelijk aangetoond dat jullie totaal niet onafhankelijk werken. Vanaf dat moment zijn jullie finaal door het ijs gezakt.

  18 likes
 7. Haha, in 8 minuten en 16 seconden complottheoriën ‘onderzocht’ en afgeserveerd.
  Tsjongejonge, het moet toch niet gekker worden.

  14 likes
 8. Een hele sneue vertoning van de NOS (dat wilde ik nog kwijt)!

  14 likes
 9. NOS, ga lekker door op deze manier! Je doet ons, in jullie visie ‘klootjesvolk/complotdenkers, er enorm veel plezier mee. Als nadenken jullie niet bevalt, jammer dan!

  11 likes
 10. Hoernalisten , politie , leraren , politici zijn allemaal poort wachters einige afwijkend gedrag of gedachte wordt gelijk de kop ingedrukt , zie Frankrijk met de gilets jaunes
  vanochtend nog naar BNR geluisterd met minister Blok over het JIT het wordt zo langzamerhand toch een kunst om de sprookjes te blijven verkondigen, in Nederland hebben we toch nog geluk de rechterlijke macht durf nog niet echt ( wilders daar gelaten ) mensen te vervolgen voor hun mening, in Frankrijk zijn ze daar een beetje veder in zie Alain Soral en dieuxdonne die beide vervolgt en gestraft worden voor hun meningen !
  Wat wel opvalt is de politie bewaking bij het Binnenhof , je hoeft maar iets te doen of de harde hand van de macht komt naar je toe zeer intimiderend zegt ook veel over de staat van onze “democratie”

  10 likes
 11. Erg triest dat mensen dit voor waarheid aannemen, waar moet dit naar toe ?!

  Elon Musk unveils SpaceX Starship for private round-trips to Moon and Mars
  https://www.youtube.com/watch?v=5UUtNR6BhjE

  3 likes
 12. Het bewustzijn laat de mensheid in de steek over het algemeen.
  En gelukkig hebben de trollen het opgegeven om 911 nog goed te praten dus er is hoop voor de mensheid dat het bewustzijn gaat zegevieren in de End time waar we op zeker in zitten.

  Ja inderdaad, hoeveel bewijs heb je nodig.

  HOW MUCH PROOF IS NEEDED ?
  https://www.youtube.com/watch?v=j4-JWLjJcvs

  2 likes
 13. Dat landen zich alleen vanwege olie in een conflict mengen is niet de juiste verwoording. Landen worden tegen elkaar uitgespeeld vanuit Washington DC (ministaat, net als het Vaticaan maar dan op het gebied van oorlog). Landen willen de olie niet hebben, de Rothschilds en e Rockefellers willen de olie om hun macht te houden.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

regering

‘Regering, RIVM en media moeten vervolgd worden voor dood door schuld’

Eén van de meest opvallende zaken in ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...