Buitenland

Patent op eiwitten met luciferase ‘zou overal alarmbellen moeten doen rinkelen’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

De Amerikaanse overheid heeft patent aangevraagd op eiwitten die luciferase bevatten. De eiwitten kunnen worden gebruikt om iemands vaccinatiestatus te volgen. Onderzoeksjournalist Joshua Phillip zegt in gesprek met NTD News dat dit overal alarmbellen zou moeten doen rinkelen.

Het is de bedoeling dat de eiwitten met luciferase via een injectie onderhuids worden ingespoten. Mensen worden op deze manier gemerkt. Ze willen luciferase gebruiken omdat het voor bioluminescentie zorgt en oplicht onder een uv-lamp, aldus Phillip. “Ze kunnen je scannen als een soort barcode. Ze kunnen het merk scannen dat ze je gegeven hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zeer zorgwekkend

Het is vergelijkbaar met een QR-code die je met je smartphone kunt scannen, lichtte de journalist toe. In beeld verschijnt vervolgens informatie over je vaccinatiestatus of andere informatie.

“Ik vind het zorgwekkend dat ze zoiets willen doen,” benadrukt Phillip. “Ze willen mensen in feite tatoeages geven om te achterhalen of je al dan niet braaf doet wat de overheid zegt. Dat vind ik zeer zorgwekkend.”

Microchip

De vraag is of ze dit ook daadwerkelijk gaan uitrollen, zegt Phillip. Hij voegt toe dat de ‘QR-code’ kan worden gezien als een soort microchip. Over het chippen van mensen is al veel gezegd.

Als de overheid eenmaal de bevoegdheid krijgt om je lichaam binnen te dringen, kun je je afvragen wat de volgende stappen zullen zijn. The sky is the limit, stelt hij.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
1 jaar geleden

nooit!! ik ben geen zwavelstokje , zeker niet voor de overheid die ons kapot wenst!

Annette
Annette
1 jaar geleden

En DAAR is hij dan: HET TEKEN VAN HET BEEST, zoals in de Bijbel is verwoord.

En zonder dat teken, zal je niet kunnen kopen en verkopen.

Eigenlijk zou dit helemaal geen verrassing voor ons moeten zijn. Het staat allemaal beschreven in het grote toverboek The Great Reset van Klaus Schwab.

Het is NIET alsof “ze” ons hier niet voor gewaarschuwd hebben. Toch?

Toevallig kreeg ik vanochtend op Telegram weer een filmpje te zien, waarin zowel Klaus Schwab als die grote griezel Harari het PRECIES hierover hadden. Door LETTERLIJK in je huid te kruipen, kunnen “ze” straks (en zoals het er NU uitziet, zal dat straks niet eens meer zo lang op zich laten wachten) ALLES, maar dan ook ALLES van jou kunnen besturen.

Eigenlijk verlies je dan het allerlaatste stukje wat jou MENS maakt.

En het gaat OOK nog eens zo ongelooflijk geniepig. Ik ben er ZEKER van dat er miljoenen mensen zijn, die dit absoluut niet weten. EN als ze dit al zouden horen, dan zouden ze het direct weglachen als: Dat kan helemaal niet. Daar geloof ik helemaal niets van.

Is natuurlijk ook absoluut te begrijpen. WIE had OOIT kunnen denken, dat wij met z’n allen in zó een totaal zieke, satanische wereld terecht zouden komen?

Maar… wat wij natuurlijk allemaal al lang van plan zijn: NOOIT toegeven aan deze monsters, want dan ben je voor altijd verloren. Dan verander je in een zombie, in een slaaf, in een nog maar halfmens.

Toevallig kregen mijn man en ik gisteren een oproep voor de jaarlijkse griepprik in de brievenbus.

De laatste keer (toen wij nog gelovig waren, hahaha) was in 2019. Na die zogenaamde uitbraak van corona (nieuwe naam voor griep) ontdekte ik al snel dat veel mensen in zowel Spanje als Italië stierven. Toevallig hadden deze mensen een paar maanden daarvoor een griepprik gehad.

Bij mij is 1 + 1 nog ALTIJD 2. Dus vanaf 2020 geen prik meer gehad.

TOCH is er nu dus weer een offensief gestart vanuit de huisarts. Hij kan het natuurlijk lekker bekijken. Er gaat geen prik meer in.

Ik heb namelijk gelezen (weet natuurlijk NIET of dat waar is), maar dat ook de nieuwe generatie griepprikken voorzien zijn van dezelfde troep van de corona experimentele gentechinjecties.

Mijn man en ik vertrouwen helemaal niets meer. En ik denk dat dat precies onze redding is.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Het merk van ’t beest.
Laat me raden; op de rechterarm of toch het voorhoofd?

Pjotr
Pjotr
1 jaar geleden

Welke eiwitten die luciferase bevatten? Want die eiwitten komen ook in de natuur voor. Dus is de vraag: welke kunstmatige eiwitten worden hier gepatenteerd en met welk doel.
QR-codes bestaan enkel omdat ze nog gescand moeten kunnen worden, eens de papieren versie afgeschaft hoeft de QR niet meer, kan je een elektronisch signaal doorsturen van de ene telefoon naar de andere. En bestaat privacy niet meer.

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x