Mens en DierCorona

Beursanalist: ‘Mensen gaan dood door coronabeleid Rutte!’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan nu mensen dood die het slachtoffer zijn van het coronabeleid, zei beursanalist en econoom Kees de Kort in BNR’s Big Five. Hij zei dat hij premier Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel ‘kloothommels’ vindt.

Hij wees erop dat de coronapandemie niet de eerste pandemie is en dat er veel medische literatuur beschikbaar is over wat je het beste kunt doen in dit soort situaties. “Die medische literatuur is volkomen duidelijk: mondkapjes hebben geen enkele zin – ik zie iedereen met mondkapjes rondlopen – en de anderhalvemetereconomie is desastreus.”

We doen allemaal hetzelfde

“Het coronabeleid heeft echt hele grote consequenties,” benadrukte De Kort. Waarom houdt het kabinet dan toch vast aan de maatregelen? “Het is niet erg als je fout zit, als je maar met z’n allen fout zit, want dan ben je ook niet verantwoordelijk,” legde de beursanalist uit.

“Wat zie je gebeuren in de hele wereld, op één plaats na? We doen wat anderen doen. Daar komt die consensus vandaan. Wij kijken naar Frankrijk, Frankrijk kijkt naar Spanje en Spanje kijkt naar Italië. We doen allemaal hetzelfde. Als het nou misgaat, kun je zeggen: Bassie heeft het ook gedaan,” aldus De Kort. “Het is cover your ass.”

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geraldine
Geraldine
1 jaar geleden

“Waarom houdt het kabinet dan toch vast aan de maatregelen?”

Kom op nou meneer De Kort… dat weet u best!

Kans
Kans
1 jaar geleden

We komen hier niet meer van af, tot 2030 gaat dit duren, met verschil met nu, dat iedereen alles heeft ingeleverd en wij allemaal eindelijk gelijk zijn, het walhalla op aarde, behalve de roofridders aan de top natuurlijk, die doen godsgericht, en je weet waar dat toe lijdt, kijk maar naar het Vaticaan, gelukkig mogen we straks wel naar het satanische zongvestival kijken, hebben we in iedergeval nog wat, fijne avond allemaal ??

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Weer een held die met zijn kop op het hakblok gaat…

Mar
Mar
1 jaar geleden

Wat mij op valt is dat ze allemaal lopen te roepen, filmpje,interview, kranten, mijn oproep is,als je ook maar een beetje invloed hebt.
DOE WAT!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x