Buitenaards

Bevestigt een gelekte WikiLeaks-cable het bestaan van buitenaards leven? Kijk wat deze burgemeester erover zegt

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een WikiLeaks-cable lijkt te bevestigen wat miljoenen mensen op aarde al decennialang geloven: dat we niet de enige intelligente levensvormen in het universum zijn.

De onthullingssite bevat een schat aan informatie. Er zijn inmiddels ruim 1,2 miljoen gelekte stukken op geplaatst. Een aantal daarvan heeft betrekking op buitenaards leven.

Een document getiteld ‘Burgemeester ontmoet ambassadeur, bevestigt buitenaards leven’ lijkt te bevestigen dat er leven is op andere planeten.

Verwijzing

Op 15 januari 2010 werd vanaf de Amerikaanse ambassade in de Tadzjiekse hoofdstad Doesjanbe een bericht naar Washington gestuurd met een verwijzing naar buitenaards leven.

Twee dagen daarvoor had de ambassadeur burgemeester van Doesjanbe en parlementsvoorzitter Mahmadsaid Ubaidulloev uitgenodigd voor een gesprek.

De burgemeester en de ambassadeur spraken uitgebreid over de situatie in Afghanistan.

Leven op andere planeten

Ubaidulloev bedankte de VS voor haar bijdrage en opofferingen aldaar en zei dat de Amerikaanse activiteiten erg belangrijk waren ‘terwijl we het derde millennium en de 21e eeuw zijn binnengegaan’.

Ubaidulloev dacht dat de inspanningen vooral waren gericht op het versterken van het nationale identiteitsgevoel onder etnische groepen en noemde de VS als voorbeeld.

Hij merkte op dat oorlog ‘zeer gevaarlijk’ is en dat hij weet dat ‘leven op andere planeten bestaat’, maar dat we eerst vrede op aarde moeten realiseren.

Bekijk het WikiLeaks-document hier.

[Ancient Code]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Ik vrees meer voor een wereld zonder kernwapens en zonder kernenergie.
Nu moeten de mensen, min of meer, gedwongen beleefd blijven tegen elkaar, voor de nucleaire veiligheid. Moest ik kiezen tussen 20 verplichtte vaccinaties of sterven aan radioactiviteit, dan het laatste.
Liever een gewapende vrede dan een sociale dictatuur. De echte oorlog is altijd sterker dan de spuit.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

Dan komt de bevolking van de aarde officieel nooit in aanraking met buitenaardsen. Wij zijn een extreem oorlogszuchtig volk en vrede op aarde is helaas een utopie…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x