Homepagina » Buitenaards » Bevestigt een gelekte WikiLeaks-cable het bestaan van buitenaards leven? Kijk wat deze burgemeester erover zegt
Bevestigt een gelekte WikiLeaks-cable het bestaan van buitenaards leven? Kijk wat deze burgemeester erover zegt

Bevestigt een gelekte WikiLeaks-cable het bestaan van buitenaards leven? Kijk wat deze burgemeester erover zegt

Een WikiLeaks-cable lijkt te bevestigen wat miljoenen mensen op aarde al decennialang geloven: dat we niet de enige intelligente levensvormen in het universum zijn.

De onthullingssite bevat een schat aan informatie. Er zijn inmiddels ruim 1,2 miljoen gelekte stukken op geplaatst. Een aantal daarvan heeft betrekking op buitenaards leven.

Een document getiteld ‘Burgemeester ontmoet ambassadeur, bevestigt buitenaards leven’ lijkt te bevestigen dat er leven is op andere planeten.

Verwijzing

Op 15 januari 2010 werd vanaf de Amerikaanse ambassade in de Tadzjiekse hoofdstad Doesjanbe een bericht naar Washington gestuurd met een verwijzing naar buitenaards leven.

Twee dagen daarvoor had de ambassadeur burgemeester van Doesjanbe en parlementsvoorzitter Mahmadsaid Ubaidulloev uitgenodigd voor een gesprek.

De burgemeester en de ambassadeur spraken uitgebreid over de situatie in Afghanistan.

Leven op andere planeten

Ubaidulloev bedankte de VS voor haar bijdrage en opofferingen aldaar en zei dat de Amerikaanse activiteiten erg belangrijk waren ‘terwijl we het derde millennium en de 21e eeuw zijn binnengegaan’.

Ubaidulloev dacht dat de inspanningen vooral waren gericht op het versterken van het nationale identiteitsgevoel onder etnische groepen en noemde de VS als voorbeeld.

Hij merkte op dat oorlog ‘zeer gevaarlijk’ is en dat hij weet dat ‘leven op andere planeten bestaat’, maar dat we eerst vrede op aarde moeten realiseren.

Bekijk het WikiLeaks-document hier.

[Ancient Code]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Ik vrees meer voor een wereld zonder kernwapens en zonder kernenergie.
  Nu moeten de mensen, min of meer, gedwongen beleefd blijven tegen elkaar, voor de nucleaire veiligheid. Moest ik kiezen tussen 20 verplichtte vaccinaties of sterven aan radioactiviteit, dan het laatste.
  Liever een gewapende vrede dan een sociale dictatuur. De echte oorlog is altijd sterker dan de spuit.

  6 likes
 2. Dan komt de bevolking van de aarde officieel nooit in aanraking met buitenaardsen. Wij zijn een extreem oorlogszuchtig volk en vrede op aarde is helaas een utopie…..

  3 likes
  • De bevolking komt hier niet mee in aanraking. Maar wel de geheime diensten van oa Amerika en Rusland die stoppen alles in de doofpot. Ze zijn hier allang. China schijnt iets transparanter in te zijn.

   http://www.serpo.org
   Op bovenstaande website staat heel veel info. Ook dat oa President Reagan gebrieft is in de jaren 80 over aliens. Heel uitgebreid.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

corona

‘Amerikaanse leger zit achter corona-uitbraak,’ zegt Chinees ministerie. ‘Dit is verbazingwekkend’

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van ...