Het Complot

Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële sector, drong naar eigen zeggen door tot de toplaag van de wereldelite. Toen hij daardoor in aanraking kwam met het satanisme knapte er iets in hem en besloot hij eruit te stappen.

Maar zo gemakkelijk ging dat niet, laat hij in een recent interview met DVM TV weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij vertelt dat hij op een dag van de weg werd geplukt, in de boeien werd geslagen en zich moest verantwoorden voor een rechtbank wegens frauduleuze transacties die hij zou hebben gepleegd.

Nieuwe gezichten

Aangezien hij kon aantonen dat hij gedurende de periode waarin hij fraude zou hebben gepleegd in het ziekenhuis lag, gaf de rechter aan dat hij de zaak verder schriftelijk mocht afhandelen met de tegenpartij, in dit geval de Belgische overheid.

Toen er daadwerkelijk uitspraak werd gedaan zaten er ineens allemaal nieuwe gezichten in de rechtbank, vertelt Bernard.

Er zat een andere officier van justitie en ook de rechters had hij nog niet eerder gezien.

Ergste psychopaten

Hij kreeg te horen dat het advies van de vorige rechter niet zou worden opgevolgd, waarna hij opnieuw in de boeien werd geslagen en in een Belgische gevangenis terechtkwam, waar hij tussen de ‘ergste psychopaten’ zat.

Hij kwam tot de ontdekking dat de frauduleuze transacties door andere bankiers op zijn naam waren gezet.

“De werkelijke machten gaven mij een koekje van eigen deeg,” aldus Bernard. “Het dossier werd geactiveerd op het moment dat het hen uitkwam.”

Wakker

Op een dag werd er op zijn celdeur gebonsd, waarna een vrouw hem het boek ‘Ridders van nu’ overhandigde, dat gaat over occulte genootschappen en ridderordes.

Ze zei tegen hem: “Ronald, ik vertegenwoordig de Rozenkruisers. Het wordt tijd dat je wakker wordt en gaat begrijpen waar je in zit.”

Na het lezen van het boek, dat bijna niet meer te krijgen is, begreep hij opeens waar hij in terecht was gekomen.

Bekijk hieronder het hele interview:

[DVM TV]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Havana
Havana
6 jaren geleden

Hij heeft ruzie met de grootste satanisten en hij leeft nog ?

Richard
Richard
6 jaren geleden

| Ridders van nu, Bosbeke | 9789064457548 | Boeken

Roddelroman

Ik snap echt niet dat die gozer een podium krijgt.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Fantasie kent geen grenzen. Heb in mijn leven aardig wat mensen ontmoet die verhalen vertelden waarbij mij de mond open viel, maar achteraf alles één grote leugen bleek in kleurrijke en fantasievolle verzonnen verhalen. Meestal doen mensen dit om aandacht te krijgen of om er voordeel uit te halen.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Nou ja zeg ga ik er voor zitten met het idee…..nou komt er wat…..krijg ik een aardige idealistische welzijnswerker te horen met een verhaal zo oud als de wereld, ja zo werkt dat ,, zowel in gemeente’s, eigenlijk overal, ons kent ons, bouw kartelletjes, elkaar de bal toespelen …….ik zeg niet dat het zo hoort, maar het is al heel oud en als je iets voor elkaar wilt krijgen moet je slimmer zijn…..hou op, iedereen de ooit het verhaal van de bouwfraude heeft gezien weet hoe de hazen lopen…en nog……volgens mij is hij gewoon met de verkeerde projectontwikkelaars in contact gekomen….. Maar goed jongens willen jullie nu naar die blije bank ? Kennelijk heeft de man iets met Geld…..ik blijf maar bij m’n eigen onbetrouwbare bank, bovendien als ik veel geld had was ik allang weg…….hahah @ Richard werk aan de winkel daar in Portugal ……Wie weet zien we jou nog met een leuk project ……..

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x