Homepagina » Het Complot » Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt
Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt

Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt

Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële sector, drong naar eigen zeggen door tot de toplaag van de wereldelite. Toen hij daardoor in aanraking kwam met het satanisme knapte er iets in hem en besloot hij eruit te stappen.

Maar zo gemakkelijk ging dat niet, laat hij in een recent interview met DVM TV weten.

Hij vertelt dat hij op een dag van de weg werd geplukt, in de boeien werd geslagen en zich moest verantwoorden voor een rechtbank wegens frauduleuze transacties die hij zou hebben gepleegd.

Nieuwe gezichten

Aangezien hij kon aantonen dat hij gedurende de periode waarin hij fraude zou hebben gepleegd in het ziekenhuis lag, gaf de rechter aan dat hij de zaak verder schriftelijk mocht afhandelen met de tegenpartij, in dit geval de Belgische overheid.

Toen er daadwerkelijk uitspraak werd gedaan zaten er ineens allemaal nieuwe gezichten in de rechtbank, vertelt Bernard.

Er zat een andere officier van justitie en ook de rechters had hij nog niet eerder gezien.

Ergste psychopaten

Hij kreeg te horen dat het advies van de vorige rechter niet zou worden opgevolgd, waarna hij opnieuw in de boeien werd geslagen en in een Belgische gevangenis terechtkwam, waar hij tussen de ‘ergste psychopaten’ zat.

Hij kwam tot de ontdekking dat de frauduleuze transacties door andere bankiers op zijn naam waren gezet.

“De werkelijke machten gaven mij een koekje van eigen deeg,” aldus Bernard. “Het dossier werd geactiveerd op het moment dat het hen uitkwam.”

Wakker

Op een dag werd er op zijn celdeur gebonsd, waarna een vrouw hem het boek ‘Ridders van nu’ overhandigde, dat gaat over occulte genootschappen en ridderordes.

Ze zei tegen hem: “Ronald, ik vertegenwoordig de Rozenkruisers. Het wordt tijd dat je wakker wordt en gaat begrijpen waar je in zit.”

Na het lezen van het boek, dat bijna niet meer te krijgen is, begreep hij opeens waar hij in terecht was gekomen.

Bekijk hieronder het hele interview:

[DVM TV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Havana
Havana
3 jaren geleden

Hij heeft ruzie met de grootste satanisten en hij leeft nog ?

Ellie
Ellie
Reactie op  Havana
3 jaren geleden

Deze vraag beantwoordt hij ook. Luister naar de interviews voordat je oordeelt.

Havana
Havana
Reactie op  Ellie
3 jaren geleden

@Elli ik heb ze allemaal al bekeken , en ik blijf bij mijn conclusie. Kijk jij eens naar al zijn fragmenten zou ik zeggen.

Qeutzalcoatl
Qeutzalcoatl
Reactie op  Havana
2 jaren geleden

Ja, hij leeft nog … omdat ie geen details geeft. Diezelfde satanisten gaan eruit van uit dat mensen als jij hem toch niet gaan geloven …. omdat hij nog leeft.

Albert
Albert
Reactie op  Qeutzalcoatl
2 jaren geleden

Ik zou t niet beter kunnen zeggen! Enne. Barnard wéét nu — na alle ellende en onbeschrijfelijke geestelijke dieptepunten; weet er alles van — wáár hij heengaat. Of liever: naar Wie hij heengaat. Dus zou ik zelf w.s. zeggen: gooi t er maar uit! Een heerlijke Toekomst, voor eeuwig, wacht u ; )

Richard
Richard
3 jaren geleden

| Ridders van nu, Bosbeke | 9789064457548 | Boeken

Roddelroman

Ik snap echt niet dat die gozer een podium krijgt.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Fantasie kent geen grenzen. Heb in mijn leven aardig wat mensen ontmoet die verhalen vertelden waarbij mij de mond open viel, maar achteraf alles één grote leugen bleek in kleurrijke en fantasievolle verzonnen verhalen. Meestal doen mensen dit om aandacht te krijgen of om er voordeel uit te halen.

Richard
Richard
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Reclame voor zijn blije bank ja. En mensen het bos in sturen.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Nou ja zeg ga ik er voor zitten met het idee…..nou komt er wat…..krijg ik een aardige idealistische welzijnswerker te horen met een verhaal zo oud als de wereld, ja zo werkt dat ,, zowel in gemeente’s, eigenlijk overal, ons kent ons, bouw kartelletjes, elkaar de bal toespelen …….ik zeg niet dat het zo hoort, maar het is al heel oud en als je iets voor elkaar wilt krijgen moet je slimmer zijn…..hou op, iedereen de ooit het verhaal van de bouwfraude heeft gezien weet hoe de hazen lopen…en nog……volgens mij is hij gewoon met de verkeerde projectontwikkelaars in contact gekomen….. Maar goed jongens willen jullie nu naar die blije bank ? Kennelijk heeft de man iets met Geld…..ik blijf maar bij m’n eigen onbetrouwbare bank, bovendien als ik veel geld had was ik allang weg…….hahah @ Richard werk aan de winkel daar in Portugal ……Wie weet zien we jou nog met een leuk project ……..

Richard
Richard
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Ik heb heel weinig geld. Toen ik veel geld had hield geld mij hier juist vast. Nu heb ik weinig en eigenlijk niets meer te verliezen. Dat maakt weggaan een stuk eenvoudiger.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

@Richard,

Puur privé…….misschien eens kennis maken…..ivm Portugal!!

Grtz,

Gladiator

Richard
Richard
Reactie op  Gladiator
3 jaren geleden

Da’s lastig als je elkaar alleen maar digitaal kent. We zouden ergens moeten afspreken lijkt mij.

Richard
Richard
3 jaren geleden

Ja, van de bank en zoveel als mogelijk zonder bank.
Ik geloof in handen, hoofden, harten en geesten.
dan komt alles goed en hebben wij insecten als hen niet meer nodig.
Tijd voor waarheid.
En die ligt in je hart.

Ino
Ino
3 jaren geleden

Een absolute topper, deze Ronald Bernard. Luister goed, hij zet zichzelf wel neer als totale gek, maar spreekt bijzonder wijze woorden.
Voor degenen die het niet snappen: maybe in a next life 😉

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Ino
3 jaren geleden

@ Ino

Nu moet ik dit filmpje nog bekijken, maar in zijn vorige filmpjes vertelde hij niets wat de meeste mensen in de “truth movement” al wisten. Tot nu toe heb ik hem nog nooit iets concreets horen zeggen wat al niet bekend was. Hij praat altijd in “algemeenheden” wat totaal geen nieuws is. Namen, plaatsen, een betere uitleg hoe die netwerken opereren etc etc, maar ik ben bang dat dit ook weer een teleurstellend filmpje zal worden.

faya
faya
Reactie op  Minute Repeater
3 jaren geleden

Alles wat hij zegt kan dan allemaal wel algemeen bekend zijn, maar hij heeft het over zijn ervaringen.
En zet zich dan ook neer als een totale gek omdat het ook te gek voor woorden is wat er zoal normaal gevonden wordt in bepaalde kringen.
Niet te geloven wat sommige mensen normaal vinden.

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

het woord ‘psychopaat’ valt weer eens. een echte psychopaat kan jou snel en moeiteloos overtuigen van iets waar je voorheen heel anders over dacht. hij heeft een natuurlijk soort van ‘gelijk’. het is een gave

vladi
vladi
Reactie op  wolfje
3 jaren geleden

volgens mij is dat juist een sociopaat.

fff

Fredrik
Fredrik
Reactie op  wolfje
3 jaren geleden

Psychopathie komt in allerlei maten en vormen. Het idee dat elke psychopaat voldoet aan het imago zoals in ‘American Psycho’ (film) wordt geschetst is simpelweg niet juist. Niet elke psychopaat is een charmante man met scherpe sociale vaardigheden die in het weekend graag dakloze mensen vermoordt.

Jouw beredenering dat elke psychopaat alles en iedereen moeiteloos kan overtuigen klopt dus niet. Eerst termen onderzoeken alvorens je ze gebruikt.

Logiter
Logiter
3 jaren geleden

Oplichter en niets meer dan dat.
Voert niets anders uit dan het plan een deel van de schaarse zinnige mensen af te vangen in zijn financiële asbak.

ster
ster
3 jaren geleden

Weer een verhaal die op ons word losgelaten e als we zulke verhalen genoeg horen en gaan de mensen denken okee in de boven laag zitten de satanisten het zij zo en men kan tenduur het acepteren dat het gewoon zo is, want ons over komt ons persoonlijk niks dat wat kan het ons alle dan schelen toch? Mooi inelkaar gezet dus om ons te laten wennen aan het idee dat satanisme gewoon normaal is onder de elite.

Fredrik
Fredrik
3 jaren geleden

De rozenkruisers bestaan helemaal niet meer in de vorm zoals ze vroeger bestonden. Tegenwoordig zijn er tig organisaties in Nederland die zich ‘Rozenkruisers’ noemen waar iedereen lid van kan worden. Ik ken een paar rozenkruisers uit mijn tijd bij de vrijmetselarij (blauwe graden + schotse ritus) en dit zijn allemaal huisvaders die er van houden om zich in het weekend bezig te houden met esoterie. Geen almachtige schaduworganisatie die in het geheim strijdt voor het goede en zoveel macht heeft dat ze mensen in de gevangenis kunnen bereiken. Dit lijkt rechtstreeks uit een hollywood film te komen. In het begin vond ik deze interviews met Ronald Bernard interessant, maar nu begint het toch geen beetje dubieus te worden.

x

Check Also

premier

Belgische premier krijgt Pinokkio-prijs: ‘U bent kampioen in mensen voorliegen’

Mark Rutte is al vaak betrapt op ...

rechter

Rechter die avondklok in stand hield en Jaap van Dissel zijn oude bekenden van elkaar

Het gerechtshof heeft het vonnis van de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x