Homepagina » Het Complot » Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt
Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt

Ronald Bernard drong door tot de toplaag van de wereldelite. In dit interview onthult hij wat er gebeurde nadat hij eruit was gestapt

Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële sector, drong naar eigen zeggen door tot de toplaag van de wereldelite. Toen hij daardoor in aanraking kwam met het satanisme knapte er iets in hem en besloot hij eruit te stappen.

Maar zo gemakkelijk ging dat niet, laat hij in een recent interview met DVM TV weten.

Hij vertelt dat hij op een dag van de weg werd geplukt, in de boeien werd geslagen en zich moest verantwoorden voor een rechtbank wegens frauduleuze transacties die hij zou hebben gepleegd.

Nieuwe gezichten

Aangezien hij kon aantonen dat hij gedurende de periode waarin hij fraude zou hebben gepleegd in het ziekenhuis lag, gaf de rechter aan dat hij de zaak verder schriftelijk mocht afhandelen met de tegenpartij, in dit geval de Belgische overheid.

Toen er daadwerkelijk uitspraak werd gedaan zaten er ineens allemaal nieuwe gezichten in de rechtbank, vertelt Bernard.

Er zat een andere officier van justitie en ook de rechters had hij nog niet eerder gezien.

Ergste psychopaten

Hij kreeg te horen dat het advies van de vorige rechter niet zou worden opgevolgd, waarna hij opnieuw in de boeien werd geslagen en in een Belgische gevangenis terechtkwam, waar hij tussen de ‘ergste psychopaten’ zat.

Hij kwam tot de ontdekking dat de frauduleuze transacties door andere bankiers op zijn naam waren gezet.

“De werkelijke machten gaven mij een koekje van eigen deeg,” aldus Bernard. “Het dossier werd geactiveerd op het moment dat het hen uitkwam.”

Wakker

Op een dag werd er op zijn celdeur gebonsd, waarna een vrouw hem het boek ‘Ridders van nu’ overhandigde, dat gaat over occulte genootschappen en ridderordes.

Ze zei tegen hem: “Ronald, ik vertegenwoordig de Rozenkruisers. Het wordt tijd dat je wakker wordt en gaat begrijpen waar je in zit.”

Na het lezen van het boek, dat bijna niet meer te krijgen is, begreep hij opeens waar hij in terecht was gekomen.

Bekijk hieronder het hele interview:

[DVM TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Havana schreef:

  Hij heeft ruzie met de grootste satanisten en hij leeft nog ?

  17 likes
  • Ellie schreef:

   Deze vraag beantwoordt hij ook. Luister naar de interviews voordat je oordeelt.

   16 likes
  • Qeutzalcoatl schreef:

   Ja, hij leeft nog … omdat ie geen details geeft. Diezelfde satanisten gaan eruit van uit dat mensen als jij hem toch niet gaan geloven …. omdat hij nog leeft.

   1 likes
   • Albert schreef:

    Ik zou t niet beter kunnen zeggen! Enne. Barnard wéét nu — na alle ellende en onbeschrijfelijke geestelijke dieptepunten; weet er alles van — wáár hij heengaat. Of liever: naar Wie hij heengaat. Dus zou ik zelf w.s. zeggen: gooi t er maar uit! Een heerlijke Toekomst, voor eeuwig, wacht u ; )

    0 likes
 • weg met ons schreef:

  Fantasie kent geen grenzen. Heb in mijn leven aardig wat mensen ontmoet die verhalen vertelden waarbij mij de mond open viel, maar achteraf alles één grote leugen bleek in kleurrijke en fantasievolle verzonnen verhalen. Meestal doen mensen dit om aandacht te krijgen of om er voordeel uit te halen.

  14 likes
 • Richard schreef:

  | Ridders van nu, Bosbeke | 9789064457548 | Boeken

  Roddelroman

  Ik snap echt niet dat die gozer een podium krijgt.

  11 likes
 • Richard schreef:

  Ja, van de bank en zoveel als mogelijk zonder bank.
  Ik geloof in handen, hoofden, harten en geesten.
  dan komt alles goed en hebben wij insecten als hen niet meer nodig.
  Tijd voor waarheid.
  En die ligt in je hart.

  8 likes
 • Louise schreef:

  Nou ja zeg ga ik er voor zitten met het idee…..nou komt er wat…..krijg ik een aardige idealistische welzijnswerker te horen met een verhaal zo oud als de wereld, ja zo werkt dat ,, zowel in gemeente’s, eigenlijk overal, ons kent ons, bouw kartelletjes, elkaar de bal toespelen …….ik zeg niet dat het zo hoort, maar het is al heel oud en als je iets voor elkaar wilt krijgen moet je slimmer zijn…..hou op, iedereen de ooit het verhaal van de bouwfraude heeft gezien weet hoe de hazen lopen…en nog……volgens mij is hij gewoon met de verkeerde projectontwikkelaars in contact gekomen….. Maar goed jongens willen jullie nu naar die blije bank ? Kennelijk heeft de man iets met Geld…..ik blijf maar bij m’n eigen onbetrouwbare bank, bovendien als ik veel geld had was ik allang weg…….hahah @ Richard werk aan de winkel daar in Portugal ……Wie weet zien we jou nog met een leuk project ……..

  2 likes
 • Ino schreef:

  Een absolute topper, deze Ronald Bernard. Luister goed, hij zet zichzelf wel neer als totale gek, maar spreekt bijzonder wijze woorden.
  Voor degenen die het niet snappen: maybe in a next life 😉

  5 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ Ino

   Nu moet ik dit filmpje nog bekijken, maar in zijn vorige filmpjes vertelde hij niets wat de meeste mensen in de “truth movement” al wisten. Tot nu toe heb ik hem nog nooit iets concreets horen zeggen wat al niet bekend was. Hij praat altijd in “algemeenheden” wat totaal geen nieuws is. Namen, plaatsen, een betere uitleg hoe die netwerken opereren etc etc, maar ik ben bang dat dit ook weer een teleurstellend filmpje zal worden.

   1 likes
   • faya schreef:

    Alles wat hij zegt kan dan allemaal wel algemeen bekend zijn, maar hij heeft het over zijn ervaringen.
    En zet zich dan ook neer als een totale gek omdat het ook te gek voor woorden is wat er zoal normaal gevonden wordt in bepaalde kringen.
    Niet te geloven wat sommige mensen normaal vinden.

    1 likes
 • wolfje schreef:

  het woord ‘psychopaat’ valt weer eens. een echte psychopaat kan jou snel en moeiteloos overtuigen van iets waar je voorheen heel anders over dacht. hij heeft een natuurlijk soort van ‘gelijk’. het is een gave

  3 likes
  • vladi schreef:

   volgens mij is dat juist een sociopaat.

   fff

   3 likes
  • Fredrik schreef:

   Psychopathie komt in allerlei maten en vormen. Het idee dat elke psychopaat voldoet aan het imago zoals in ‘American Psycho’ (film) wordt geschetst is simpelweg niet juist. Niet elke psychopaat is een charmante man met scherpe sociale vaardigheden die in het weekend graag dakloze mensen vermoordt.

   Jouw beredenering dat elke psychopaat alles en iedereen moeiteloos kan overtuigen klopt dus niet. Eerst termen onderzoeken alvorens je ze gebruikt.

   1 likes
 • Logiter schreef:

  Oplichter en niets meer dan dat.
  Voert niets anders uit dan het plan een deel van de schaarse zinnige mensen af te vangen in zijn financiële asbak.

  4 likes
 • ster schreef:

  Weer een verhaal die op ons word losgelaten e als we zulke verhalen genoeg horen en gaan de mensen denken okee in de boven laag zitten de satanisten het zij zo en men kan tenduur het acepteren dat het gewoon zo is, want ons over komt ons persoonlijk niks dat wat kan het ons alle dan schelen toch? Mooi inelkaar gezet dus om ons te laten wennen aan het idee dat satanisme gewoon normaal is onder de elite.

  4 likes
 • Ernesto schreef:

  Deze man spreekt de waarheid. Zet het ‘denken’ eens uit als je de video’s bekijkt en ga alleen ‘voelen’. Jammer dat hier toch een aantal negatieve reacties worden geplaatst, ik denk dat dat te maken heeft met het geconditioneerd en geprogrammeerd zijn door de maatschappij. Wanneer ik ga invoelen op Ronald, zowel de video’s als de lezingen zegt alles in mij dat het de waarheid is en dat hij oprecht probeert mensen wakker te schudden. Ik heb hem ontmoet op een lezing in Heemskerk en heb een diep respect voor wat hij doet en de beweging om iets nieuws (de blije bank) vanuit liefde te manifesteren. Het oude zul je niet kunnen ‘bestrijden’ met ‘vechten’. Wanneer we uit liefde vanuit het hart creëren heeft het potentie tot groeien waar het oude overbodig wordt. Dit moest ik toch even kwijt!

  3 likes
 • Albert schreef:

  Goeie kerel, die Bernard. Met een hele hoop ervaring, know-how, en gaven. Om die tot DIENST te stellen. Niet zoals de dienaren der wet, volks’vertegenwoordigers’ en andere fake polycor pundits, die ons willen laten dienen voor hen.
  Om deze totaal omgekeerde wereld te confronteren, niet alleen met woorden maar ook met opbouwende daden, is Bernard een aangewezen persoon. Waarvoor dank, goede man!

  (Alleen wat jammer en onderontwikkeld gebied; op je school hebben ze je blijkbaar niet kunnen bijbrengen wanneer je (áán) ‘hun’, of ‘hen’, of ‘zij’ moet toepassen). Gelukkig gebruik je nog geen ‘hunnie’, of ‘hullie’ haha!

  1 likes
 • Jer schreef:

  Ik raad jullie aan om elke donderdag de Truth, Honor & Integrity Show van Thomas Williams te gaan luisteren. Tijdens zijn shows krijg je heavy intels. De reden waarom iedereen ernaar zouden moeten luisteren is dat het pas echt je ogen opent. Want het word niet slechter in de wereld. Het gaat juist veel beter worden. We gaan er op vooruit.

  Ik merk dat de meeste hier nog slapend in de negatieve patroon zitten dat het steeds slechter wordt en de NWO eraan komt, maar die NWO komt er helemaal niet. Het is gedoemd te mislukken. De val van de elite is aanstaande. Hun einde nadert al snel. Het is niet meer binnen aantal jaren maar binnen enkele maanden al of zelfs weken dat grote geheimen publiekelijk geopenbaard gaan worden waarbij de wereldbevolking is shock raakt. De elite gaan op hun bek en hun macht vallen dan ook werkelijk om.

  3 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Veel berichten worden belachelijk gemaakt. Weet wel zeker dat satanisten heel sterk aanwezig zijn inmelitair Nederland en het aantalmis ook groot. Het zal njet zo zijn dat je ontsnapt aan deze personen. Hij maakt het ook belachelijk zodat je denkt ‘ja het bestaat helemaal die vent is gek’.
  Maak het absurd en mensen zullen bij alles gaan zeggen ‘joh het bestaat niet’. Het bestaat wel maar in wat voor hoedanigheid en wat zij uitspoken is niet bekend ook niet bij deze man.

  1 likes
  • Richard schreef:

   Ach, Uiteindelijk draait het erom hoeveel macht wij hen geven. Het draait uiteindelijk allemaal om aandacht. Gunnen wij hen een podium of niet?

   1 likes
 • Fredrik schreef:

  De rozenkruisers bestaan helemaal niet meer in de vorm zoals ze vroeger bestonden. Tegenwoordig zijn er tig organisaties in Nederland die zich ‘Rozenkruisers’ noemen waar iedereen lid van kan worden. Ik ken een paar rozenkruisers uit mijn tijd bij de vrijmetselarij (blauwe graden + schotse ritus) en dit zijn allemaal huisvaders die er van houden om zich in het weekend bezig te houden met esoterie. Geen almachtige schaduworganisatie die in het geheim strijdt voor het goede en zoveel macht heeft dat ze mensen in de gevangenis kunnen bereiken. Dit lijkt rechtstreeks uit een hollywood film te komen. In het begin vond ik deze interviews met Ronald Bernard interessant, maar nu begint het toch geen beetje dubieus te worden.

  1 likes
 • Ernesto schreef:

  Ronald is trouwens niet de eerste en de enige die de noodklok luid. Kijk maar eens naar David Icke, Marcel Messing, Paul Hellyer, Judy Wood, Edward Snowden, Eben Alexander en Pim van Lommel. Ga gewoon eens een lezing op bijvoorbeeld YouTube bekijken of een boek lezen en ‘voel’ voor jezelf eens in. Persoonlijk vond ik de lezing van David Icke in Wembley in 2014 briljant. Die man doet zijn werk met zoveel passie vanuit zijn hart.

  1 likes
 • Albert schreef:

  Zo simpel is dat beste Ernesto, ‘it’s not a hard thing but it’s a heart thing’. Men is gegraviteerd naar het negatieve, en zelfs Jezus verliet iedereen in hoogmoed, kritiek en lafheid… en totaal uitgefoeterd en alleen stierf Hij aan een vreselijk martelwerktuig terwijl totaal onschuldig! Het verharde hart van religie en beter weten doodt het ware Leven.

  0 likes
 • Albert schreef:

  Een bijproduct van FoxNews, zoals the Judge of Hannity lijkt mij persoonlijk al meer Truth, Honor and Integrity, en een stuk intelligenter, sneller en van deze dag en van deze uren; zeer realistisch dus. ‘Rechtser’ ook, een must.

  0 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

  Met toenemende frustratie zie ik sinds maart ...

  bill gates

  Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter

  Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, België ...

  >