Homepagina » Gezondheid » Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins
arts
Foto: Simone Gold (Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins. Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dit precies? Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in onderstaand filmpje.

Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op.

In de overdrive

Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt. Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken.

Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken.

Alle eerdere pogingen

Dit probleem deed zich voor bij alle eerdere pogingen om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen, legt Gold uit. Na de Sars-epidemie ontwikkelde men in 2005 een vaccin tegen Sars-CoV-1 dat aan katten werd gegeven. Er was in eerste instantie niets aan de hand, maar toen de wetenschappers de dieren later blootstelden aan het virus stierven ze.

Dit is waarom het vaccin tegen Sars-CoV-1, dat voor 78 procent identiek is aan Sars-CoV-2, nooit op de markt is gekomen, benadrukt de arts.

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
6 maanden geleden

Je bent niet beschermd met vaccin, het mondkapje en anderhalve meter. NIET BESCHERMD net zomin tegen massapsychopaten en hypogonders

Annette
Annette
6 maanden geleden

Voor de meesten van ons waarschijnlijk een bekend verhaal, MAAR kan niet vaak genoeg verteld worden. Er zijn inmiddels al vele mensen die direct na de injectie of na een paar dagen problemen krijgen, maar ik vermoed dat het merendeel het in eerste instantie goed doorstaat. Heel geraffineerd natuurlijk. ALS de reacties bij heel veel mensen direct zouden plaatsvinden, zouden er velen zijn die zouden afhaken en zich achter de oren krabben.
Als ik kijk naar de mensen hier in onze woongemeenschap heeft het merendeel inmiddels al één prik gehad en de oudsten ook al de tweede. Er is één buurvrouw geweest die een hersenbloeding kreeg na een aantal dagen (86 jaar oud), werd opgenomen in het ziekenhuis en kwam een week later weer terug. Ook een buurvrouw die eerst niet van plan was om zich te laten prikken, is nu toch overstag gegaan. Met haar man gebeurde niets…. dus is er toch niets aan de hand? Zo wordt er dus over gedacht. Voor de meeste mensen is het hier dus absoluut veilig (dat zegt de dokter toch?) en ze willen hun vrijheid terug (krijgen ze natuurlijk niet) en niet te vergeten: ik ben alleen maar een complotdenker en lees de verkeerde informatie.
Ondertussen mijden mijn man en ik alle contact met de buren en wachten af…..

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
6 maanden geleden

Zegt genoeg en zie je maar dat dit bewust is gecreëerd om de bevolking uit te dunnen Wakker worden is nooit te laat maar wel voordat je t vaccin neemt Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voor t tot mensen doordringt wat er gaande is 😰😰🙏❤️

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Daar waar het deze docktoren en onze vrees is, is het de hoop van de elite en de facisten binnen het bestuur en de overheid.

x

Check Also

oversterfte

Er is iets vreemds aan de hand met de oversterfte: ‘Vaccins?’

Vorige week zijn bijna 900 mensen meer ...

rath

Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen’

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

120
0
We lezen graag je reactie!x