Homepagina » Propaganda » CNN keihard betrapt met verborgen camera. Deze producent onthult waarom de media nepnieuws blijven maken
CNN keihard betrapt met verborgen camera. Deze producent onthult waarom de media nepnieuws blijven maken

CNN keihard betrapt met verborgen camera. Deze producent onthult waarom de media nepnieuws blijven maken

Drie journalisten van de Amerikaanse nieuwszender CNN hebben maandag ontslag genomen.

Nadat een verhaal over vermeende banden tussen een vertrouweling van president Trump en een Russisch investeringsfonds moest worden ingetrokken, stapten ze op.

Vorige week legde CNN op zijn website een verband tussen Anthony Scaramucci, de topman van een hedgefonds, en een onderzoek van het Amerikaanse Congres naar het Russian Direct Investment Fund.

Geen bewijs

Er werd echter geen bewijs aangedragen. Het verhaal voldeed niet aan de redactionele normen en werd ingetrokken. Alle links naar het artikel zijn gewist en CNN bood Scaramucci excuses aan.

De journalist die het artikel schreef, Thomas Frank, nam ontslag, evenals het hoofd van de nieuwe onderzoeksafdeling van CNN en een redacteur van die afdeling.

Project Veritas heeft daarnaast een video gepubliceerd van CNN-producent John Bonifield die is gemaakt met een verborgen camera.

Kijkcijfers

Bonifield gaf onder meer toe dat er geen bewijs is voor verhalen die CNN over Rusland schrijft. “Het is voornamelijk gebaseerd op onzin,” zei hij. “We hebben niet veel bewijs.”

Hij bevestigde dat het allemaal draait om de kijkcijfers. Al die dingen waar tijdens de opleiding journalistiek over gepraat wordt – zoals ethiek – zijn leuk en aardig, maar dit is een bedrijf, aldus de producent.

Volgens hem gaan de zaken goed. “Trump is goed voor de zaken,” klonk het.

Misdaad

Bonifield legde uit dat hij instructies krijgt van de top, van directeur Jeff Zucker. Toen CNN een dag lang aandacht had besteed aan Trumps besluit om zich terug te trekken uit het klimaatakkoord, zei Zucker tijdens een vergadering:

“Goed dat jullie verslag hebben gedaan van het klimaatakkoord, maar dat hoeft niet meer. Laten we het weer over Rusland hebben.”

Bonifield erkende: “Ik heb nog geen goed bewijs gezien waaruit blijkt dat de president een misdaad heeft begaan.”

Nog veel meer

Als je niet verslag doet van de feiten, maar vooral aan kijkcijfers denkt, maak je je schuldig aan nepnieuws, zei James O’Keefe van Project Veritas.

“We hebben gezegd dat we de media gaan aanpakken en er gaat nog veel meer komen,” zei hij.

In onderstaande video doet Bonifield nog meer onthullende uitspraken:

[Project Veritas]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. we moeten toch is in gaan zien, dat de Russen ons niets aan doen, of aan gaan doen, de haat tegen de Russen is pure propaganda, Putin is een leider, die wij missen, slim en geduldig, maar ze proberen hem constant onderuit te trekken net als Trump trouwens, Als de Navo ophoud te bestaan, en die is overbodig, want de koude oorlog is over, maar we moeten een nieuw vijand maken, want NAVO is een banen generator voor de Elite uit de politiek. let wel het gaat om extreem grote industrie oftewel de oorlog en wapen industrie, dat is de handel. en de Navo. een pand van een miljard, en een vliegtuig de lucht in krijgen lukt niet, maar de baantje.
  doe normaal tegen de Russen, ze zijn aardige en vriendelijk,. en Putin, een man met een plan voor zijn land. Rusland was leeg gevreten na de val van de USSR. en Rusland doet het gewoon goed.
  en als je kiest voor de USA kies je voor oorlog, NSA. Pentagon, en veel meer geheime diensten, die zorgen voor ellende, kijk terug in de geschiedenis. WO2, Vietnam, Cambodia, Afghanistan, Irak, Libië. Libanon, Jemen. en Zuid Amerika. democratie brengen, nou gewoon een land leeg roven, wapens kopen, geld lenen bij IMF en je bent over gedragen aan Wall Street, er is ene ziek stelletje die nooit genoeg hebben, en waarom er niet 1 normale media er over meld, ik weet het niet. maar doe narmaal tegen de russen
  let wel duitland heeft Europa 2 keer in de shit gebracht, Merkel is weer lekker bezig met de Afbraak, dus onze hoop is Rusland, Normale mensen, en je gelooft het niet, want je kijk TV en lees de krant uit de winkel. doe onderzoek en trek je conclusie, voor het te laat is, en het is vlak voor 12. dus vergeet milieu en ander gelul. als we niet inzien wat er nu op de wereld gebeurt, laat dan de tempratuur maar stijgen, wij maken het niet mee, want de pleures breek uit als we zo door gaan,
  en Putin, neem de tijd voor goede vertalingen, ze staan op internet, ander verhaal dan in de krant / radio TV MSM, want je verstaat het niet, en ik wel een beetje. en ik onderzoek het.

  oh ja kijk, in NL mag Duijvendak GL, RARA die macro’s is de fik zet, Kosto zijn huis in de fik.
  gewoon de politiek in, In Rusland is dat ondenkbaar, en terecht lijk mij, hier wordt over een aantal jaar Volkert minister president, enne lekker werken met ze alle. geen lui Lekkerland, Rusland is ok, ik kom er graag en kom er gelukkig veel. niet allen Moscow, van oost tot west en zuid, met aeroflot airlines, 1 van de beter op dit moment ter wereld.

  dus de MSM en CNN zijn gewoon eigendom van de grote instanties. je brengt het zou, en je krijgt een top salaris, doe je het niet krijg je een ongeluk, neem Pauw, vraagt nou nooit is wat ik zou vragen, zalvend mee praten met de stroom

  ps zoek Karel Van Wolferen toen journalisten nog vragen stelden

  37 likes
  • Karel van Wolferen!! Dat klinkt bekend.

   Ik heb onderstaand verhaal meerdere malen hier gepost :-))

   Beste dames en heren,

   Hartelijk dank voor uw aanbod. Ik had sinds mijn studententijd (jaren ’80) een abonnement op het NRC Handelsblad, het was DE kwaliteitskrant van Nederland. Alles was keurig verzorgd, goede artikelen, mooie foto’s en geen (nauwelijks?) taalfouten. Helaas, is dat niet meer zo. Uitgezonderd een aantal goede artikelen en columns, is er niet veel overgebleven van de krant. En dat is jammer.

   Het is allemaal copy-paste journalistiek geworden. Alles wordt klakkeloos overgenomen van (vooral) de 6 grote media “outlets”. NRC Handelsblad is helaas gewoon een MainStream Medium geworden. De redacteuren en journalisten worden met de dag dommer. Voorbeelden uit 2014:

   Biograferen – Frits Abrahams 2 dec
   Vorige week trapte een hogere overheidsinstantie aan de rem – Joeri Boom 8 dec (India vervuiling)
   Essayerende geest – Marjoleine de Vos – 6 juni
   Bevragen in plaats van vragen/vroegen of vragen stellen
   Driedubbel in plaats van drievoudig (of zesvoudig)
   Enthousiasmeren in plaats van iemand of meerdere personen enthousiast maken
   De Havo in plaats van HET Havo, immers we zeggen wel HET Vwo
   Eén iemand in plaats van een persoon of iemand
   Vervoegen is ook moeilijk voor een aantal personen: nog veel meer, nog veel minder, heel erg jammer

   En het stuk van Raymond van den Boogaard (van 25 november) die denkt alle wijsheid in pacht te hebben wanneer hij emeritus hoogleraar Karel van Wolferen (oud correspondent van NRC Handelsblad!!) beschrijft als “zelfbenoemde deskundige”. Wat een arrogantie van de heer Van den Boogaard!
   Wist hij al vantevoren hoe het met het neerhalen van de MH17 zat, toen hij Joost Niemöller onderuit haalde? Het onderzoek hiernaar door de autoriteiten was en is in-en intriest. Dat weet iedereen die NIET de verhalen gelooft die door de MSM worden/werden gepubliceerd. Buiten Europa en de USA/Canada, lacht de rest van de wereld ons uit over de geheime deals die zijn gesloten en de manier waarop het onderzoek is verricht.

   En de artikelen die werden gepubliceerd over de burgeroorlog in Ukraïne? Een ordinaire “color revolution” gesponsord door de CIA, zoals zo vaak is gebeurd in de rest van de wereld: Zuid Amerika, Afrika en Azië. Maar nee, het is allemaal de schuld van Putin en de Russen.

   Voor degenen die nog steeds denken dat Amerikanen heilig zijn en ons hebben bevrijd van de Duitsers zou ik zeggen, lees dit stuk eens:
   http://cluborlov.blogspot.ca/2015/08/peculiarities-of-russian-national.html

   En dit:
   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/10/23/gore-vidal-the-united-states-of-amnesia

   Mijn zwager, wijlen de heer **********, was ook geabonneerd op het NRC Handelsblad en ik kan u vertellen dat hij zich in zijn graf zou omdraaien over het verval van het blad en de journalistiek.
   Ik vind het jammer dat het zover is gekomen, maar ik lees al ongeveer een jaar de artikelen op de volgende websites:

   De Wereld Morgen België
   The Saker
   Voltaire Network
   Club Orlov
   Paul Craig Roberts
   Sputnik
   Russia Insider
   Information Clearing House
   The International Reporter
   Syria News
   Consortium News
   Global Research
   Fort Russ
   Moon of Alabama
   De Lange Mars

   En nee, behalve Sputnik blijven de andere websites leven van donaties van burgers van over de hele wereld.
   Ik ben nu beter geïnformeerd dan toen ik alleen NRC Handelsblad las en het nieuws volgde van de staatsomroep NOS.

   Tenslotte wil ik dit nog kwijt:
   De USA is sinds haar onafhankelijkheid in 1776 tot de dag van vandaag, in 95% van de tijd direct of indirect betrokken geweest bij gewapende conflicten over de hele wereld.
   So, who is the bad guy?

   Met vriendelijke groet,

   ********

   p.s. “Russia Insider” bezoek ik niet meer. De eigenaar besteedt de donaties aan dure kado’s voor zijn vriendin/vrouw

   1 likes
 2. Ben benieuwd of er wat tegen te doen valt,het is wel een heeeele goede stap in de goede richting.
  We wachten even af en hoopelijk gaat er dan ook in ons landje het een en het ander om vallen 🙂 🙂 🙂 als kettingreactie 🙂 🙂 :-)dat zou toch mooi zijn:-) 🙂 🙂 weg met heel dat zooitje 🙂 🙂 🙂

  3 likes
 3. Steeds meer disclosure!!

  3 likes
 4. Ja het zijn “Linkse” fascisten!

  1 likes
 5. The media are “Leftist” fascists who want to start wars to kill innocent children!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...