Homepagina » Vrije Energie » Tesla’s vrije energie drijft UFO’s aan. Deze nieuwe documentaire toont het bewijs
Tesla's vrije energie drijft UFO's aan. Deze nieuwe documentaire toont het bewijs

Tesla’s vrije energie drijft UFO’s aan. Deze nieuwe documentaire toont het bewijs

Volgens een theorie die is ontwikkeld door Nikola Tesla kan de eindeloze ruimte om ons heen worden omgezet in energie. Men spreekt in dit geval ook wel van ‘vrije energie’.

Deze theorie komt aan bod in een nieuwe documentaire genaamd Unacknowledged, gemaakt door dr. Steven Greer van het Disclosure Project, schrijft Inverse.

De film is gemaakt om verborgen informatie over UFO’s en buitenaardse intelligentie naar buiten te brengen.

Oliebedrijven

Zo wordt onder meer geclaimd dat de overheid al tientallen jaren belangrijke zaken over het UFO-fenomeen achterhoudt.

In de documentaire wordt uit de doeken gedaan dat aliens vrije energie gebruiken voor de aandrijving van hun ruimtevaartuigen.

Vervolgens wordt de vraag gesteld waarom wij mensen hier nog geen gebruik van maken. We komen uit bij machtige oliebedrijven die daar een stokje voor hebben gestoken.

Gratis stroom

Tesla’s uitvindingen vormden later de basis voor radio, radar, röntgenfoto’s en afstandsbesturing.

Zijn meest ambitieuze project was zijn poging tot het opbouwen van een wereldwijd draadloos communicatiesysteem om informatie te delen en de wereld te voorzien van gratis stroom.

Hij wilde eindeloze vrije energie onttrekken aan de zogeheten lege ruimte om ons heen.

J.P. Morgan

Hij werd gefinancierd door de steenrijke bankier J.P. Morgan, die een groot deel van Tesla’s patenten had opgekocht en daar later rijk mee werd.

Zijn patenten hebben ervoor gezorgd dat er grote stappen konden worden gezet op het gebied van draadloze communicatie en dat we vandaag de dag de beschikking hebben over stroom.

[Inverse]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Iemand de handleiding beschikbaar?

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

Een héééél onvolledige en misleidende presentatie van een verschijnsel dat absoluut nooit bewezen werd.

Jer
Jer
3 jaren geleden

Zo zie je maar weer dat dit de alternatieve manier is voor schone energiestralen die gebruikt kunnen worden bij apparaten. De vervuilende schadelijke stralingen van WIFI, mobiele telefoons en vele andere apparatuur kunnen vervangen worden door de schonen veilige stralingen van Vrije Energie.

math
math
3 jaren geleden

Tesla is de grootste genie aller tijden. Zwaar ondergewaardeerd en bestolen van zijn genialiteit. Tesla kennis en de hennepplant waren de grootste bedreiging voor de energie-, staal- en financiële industrie, begin jaren 1900. Voorbeeld : Henry Ford kreeg alleen een financiering van de banken als hij zijn auto’s van staal liet fabriceren en niet van hennep. Tesla was een bedreiging voor de energie en koperindustrie ( destijds in volle glorie). Tesla heeft er wel voor gezorgd dat de grote steden verlost werd van zijn enorme aantal stroomdraden ( overgang van warme naar koude stroom, hierdoor kon alles door een kabel).

Robin
Robin
3 jaren geleden

Ze hebben Tesla niet voor niks om zeep geholpen en z’n hele werkplaats letterlijk met de grond gelijk gemaakt. De man zou een ware revolutie ontketenen met de vrije energie. Zijn uitvindingen waren bedoeld ten goede voor de mens.

frans
frans
3 jaren geleden

google gewoon op Tesla.

frans
frans
3 jaren geleden

Het is absoluut afschuwelijk dat er een Tesal auto is gemaakt. een hebbeding voor de rijken.
Maar eigenlijk is het zo dat de sterk vervuilende batterijindustire de touwtjes van Tesla in handen heeft.
Verder wordt er weer een zeer groot deel van nze planeet ondersrteboven gehaald naar de zeldzame stoffen waarvan je accu’s maakt!

Tesla heeft vrije energie bedoeld, vrije energie die ook de mens onafhankelijk maakt van de olieboeren, gasboeren etc. En nu ook de accuboeren.

Eigenlijk wordt Tesla nu ook misbruikt. Een tesla auto heeft niets meer te maken met zijn grote wens en missie vrije energie mogelijk te maken voor iedereen.
Wij moeten nu het idee krijgen dat een tesla-auto wel een heel milieuvriendelijk alternatief is t.o.v. olierijden.
Maar wie weet komt het er binnenkort van dat de vrije energie zijn entree doet. en in 2020 de elektriciteitkabels en draden beginne te verdwijnne want deze zijn er ongezond voor de menselijke gezondheid.

pietje
pietje
3 jaren geleden

Gaat nooit gebeuren want de olie industrie moet voorgaan dus de elite gaat door want de wapen industrie moet doorgaan ! Ook de farma gaat door met alle injecties ! We moeten dit stoppen !!!!!! Wat doen we ????? Gaan we zitten of doen we iets !!!!!!

Sergio
Sergio
Reactie op  pietje
3 jaren geleden

“Nooit” is een groot woord. Wanneer precies is lastig te voorspellen, maar heb vaak gelezen dat de schattingen aantonen dat de grote olievoorraden binnen +/- 30 jaren op zijn. De rol v.d. olieproducenten is dan uitgespeeld. Wat dan ? Afgezien van Tesla’s vrije energie wordt er al jaren onderzoek gedaan naar koude kernfusie, energie opgewekt met waterstof, en waarschijnlijk is de opwekking van energie middels zonnecellen-panelen en windenergie zo effectief & efficient geworden, dat er in feite bijna sprake is van vrije energie. Niet zoals Tesla dat bedoeld heft, maar toch …

only yoU
only yoU
3 jaren geleden

Weet dat er een uitvinder in Rosmalen was die deze energie kon opwekken, was niet aangesloten op stroomnet maar kon deze Hoe, dat weet ik niet, opwekken, later heeft ie Brand gehad, aangestoken?

david
david
4 maanden geleden

MAGNEET AMP BOUGIE OMVORMER THERMOELETRIC

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x