Homepagina » Paranormaal » Astronoom: “Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies”
Astronoom: "Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies"

Astronoom: “Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies”

Veel verschijnselen die we niet kunnen verklaren aan de hand van de natuurkundige wetten van deze dimensie, doen zich voor in andere dimensies. Dat stelt de Britse astronoom en wiskundige Bernard Carr.

Albert Einstein begon ‘tijd’ in 1912 als vierde dimensie aan te duiden, zoals zijn vroegere hoogleraar Hermann Minkowski al eerder deed. In 1995 zei Edward Witten dat het mogelijk zou moeten zijn een theorie in 11 dimensies te formuleren. Afgelopen maand creëerde een internationaal team van onderzoekers met twee fotonen een verstrengeling van liefst 103 dimensies. Daarmee is het oude record van 11 dimensies officieel verbroken.

Carr, een hoogleraar wiskunde en astronomie aan de Queen Mary University of London, zegt dat ons bewustzijn interacteert met een andere dimensie. Het multidimensionale universum heeft volgens hem een hiërarchische structuur. Wij bevinden ons in de laagste dimensies.

Astronoom: "Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies"

Bernard Carr

“Dit model biedt een oplossing voor bekende filosofische problemen aangaande de relatie tussen materie en bewustzijn, geeft duidelijkheid over de aard van tijd en biedt een ontologisch raamwerk voor de interpretatie van fenomenen als geestverschijningen, uittredingen, bijna-doodervaringen en dromen,” zei Carr tijdens zijn lezing Is There Space for Psi in Modern Physics?

Carr beargumenteert dat onze fysieke zintuigen ons een driedimensionaal universum laten zien, hoewel er tenminste vier dimensies zijn. Wat in de hogere dimensies bestaat, kunnen we met ons fysieke zintuigen niet bereiken.

“De enige niet-fysieke entiteiten in het universum waar we mee in aanraking komen zijn mentale entiteiten,” zei Carr. “Het bestaan van paranormale verschijnselen suggereert dat mentale entiteiten in een soort ruimte moeten bestaan.”

De hogerdimensionale ruimte die we binnengaan tijdens dromen overlapt de ruimte waar geheugen bestaat. Carr stelt in zijn boek ‘Matter, Mind, and Higher Dimensions’ dat telepathie op het bestaan van een gemeenschappelijke mentale ruimte wijst en dat helderziendheid ook een fysieke ruimte beslaat.

Hij borduurt voort op eerdere theorieën, waaronder de Kaluza-Klein-theorie, een model dat twee fundamentele natuurkrachten van de zwaartekracht en het elektromagnetisme probeert te verenigen. De theorie werd voor het eerst voorgesteld door de wiskundige Theodor Kaluza, die de algemene relativiteitstheorie uitbreidde naar een vijfdimensionale ruimetijd.

De M-theorie gaat uit van 11 dimensies, de supersnaartheorie van 10. Carr onderscheidt een vierdimensionale ‘externe’ ruimte op basis van Einsteins relativiteitstheorie en een zes- of zevendimensionale ‘interne’ ruimte, die gerelateerd is aan paranormale en andere ‘ontastbare’ fenomenen.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • T.R.Hunter schreef:

  Ha ha ha dat wist ik 35 jaar geleden al .. tjonge jonge.. nou niet alleen spelen die paranormale dingen zich af in andere dimensie ook hier op aarde en zodra we ze waarnemen bevinden ze zich dus in onze dimensie..

  2 likes
  • Jerry schreef:

   @T.R.Hunter

   Dan heb je dat 35 jaar geleden verkeerd geleerd! 😀

   7 likes
   • Pietje bell schreef:

    @jerry paranormaal bestaat niet het gewoon normaal.Maar het gros in deze droomwereld wil maar niet wakker worden.En in hun alles vernietigende EGO blijven steken. Alles is een alles is god en wij zijn de co creators.En nu in deze eindtijd zullen er velen wel wakker moeten worden.(eigen vrije wil) deze wereld zo als wij die kennen is zich aan het vernieuwen .en dit proces is nooit meer te stoppen.

    0 likes
 • Kalki schreef:

  Wij bevinden ons in de laagste dimensies; zegt dus dat wij nog geen niveau kennen.

  3 likes
  • Pascal schreef:

   Wat ik begrepen heb is dat wij in de 3de zaten en dat we met de menselijke updates naar een hoger niveau gaan. Die updates krijgen wij via een nieuwe leeffrequentie. Met een geluid frequentie word de GMO mens geupdate.

   1 likes
   • atomnics schreef:

    dat is zeker zo waar, 3D/4D gezien dan

    naar mijn weten is er zoiets als kunstmatige evolutie = synthetisch
    waar jij het over hebt kunstmatige selectie (ge)update.

    en we hebben natuurlijke evolutie = organisch
    alles wat organisch leeft geeft, brengt en geeft ook zijn energie met zich mee. (ge)update.

    bijv: wij als wezens, moeder aarde, vader zon, het zonnestelsel, galaxy melkweg sirius, galaxy andromeda orion, het universum. delen we onze dromen en realiteiten energie voor groter plan voor ons allen.

    een computer kunstmatige intelligentie heeft externe informatie nodig om te kunnen updaten.

    organisch niet wij hebben een eigen zelfbewustzijn en kunnen daardoor zowel intern als extern informatie updaten.

    2 likes
    • atomnics schreef:

     ¨organisch niet wij hebben een eigen zelfbewustzijn en kunnen daardoor zowel intern als extern informatie updaten. ¨

     update en geüpload haha:D
     en kunnen we daardoor zelfbewust zowel intern als extern informatie updaten en uploaden.

     0 likes
   • oinnk schreef:

    Dikke vette primaaaaaaaaaaaaa

    0 likes
  • Martijn schreef:

   Jawel dus… een laag nivo.

   1 likes
   • Pascal schreef:

    Wij bestaan nog niet zo lang dus moeten we nog een hoop leren. Ik denk dat het ook te maken heeft met de astrologische tijdperk circles en dat onze ziel nog veel moet leren.

    Er is in het verleden nog wel eens wat fout gegaan waardoor de goden weer opnieuw moesten beginnen. First Atomic Bomb Made By Indians-Ancient India Technology: http://youtu.be/TLL4aCmphFE via @YouTube

    Deze vind ik ook heel mooi.
    Bram Vermeulen – In Den Beginne: http://youtu.be/glm_AjwdIPo via @YouTube

    1 likes
    • atomnics schreef:

     het ziel is al heel oud!
     alleen is de universum waarin we zitten heel jong nog waardoor er nog zo veel te leren valt ja. we hebben als het ware het oneindige universum gecomprimeerd, tot het kleinste oneindige een cel. het was nodig om af te dalen in de dimensies om bewust te leren begrijpen wie je bent als multidimensionaal wezen.

     alle astrologische tijdperken zodiac komen nu bijeen als 1 en gaat zich afspelen komende jaren het is al begonnen! de zogenoemde golden age

     de goden willen niet dat wij ons bewustzijn verruimen en helemaal niet op grote schaal.

     1 likes
 • atomnics schreef:

  Yoo multidimensionale wezens!!!

  hmm ze proberen weer een interessant te doen en ons doen lijken dat we dom zijn op de laagste niveau wuhaha. ieder individu is een multidimensionaal wezen! wat inhoudt dat alle dimensies in ons afspelen en unieke rollen spelen. naar mijn weten zijn er 13 dimensies in onze zonnestelsel wij vertoefen fysiek in 3de dimensie waarvan de 4 dimensie geestelijk het aller grootst is kwa dimensie het heeft velen lagen een groot hiërarchie ja dat kan dus best kloppen hetgeen wat ze zeggen 103 dimensies ontdekt in de 4 dimensie ja 😀

  wat omhoog gaat komt ook weer omlaag!

  waarom 13 dimensies in deze zonnestelsel? er zijn er namelijk 13 planeten, met ieder zijn eigen eigenschappen waar die voor staat, leeft. en ze werken samen met elkaar, vergeet niet beste wezens we zijn er al op allerlei niveaus! ieder individu is begonnen bij het hoogst dimensie 13 puur licht.
  we zijn dus in feite het bewustzijn licht zelf die fysiek op de 3e dimensie is gekomen. omdat we dol op het fysieke genot zijn en de liefde ervan. en hebben bewust/onbewust al de keuzes gemaakt waar wij het liefst zijn en wat we willen ervaren. het is aan ons om het schepping bewust te leren kennen. ken uzelf en alles zal geopenbaard worden tot jouw! wat uiteindelijk goed is voor ons allen een verruimde bewustzijn. op weg naar een groter plan wat staat te wachten voor ons of speelde de groter plan al zichzelf af?

  5 likes
 • little rascal schreef:

  Densities en dimensies, meeste mensen halen deze door elkaar.

  4 likes
 • Dhr van Rooijen schreef:

  Gelukkig hebben we wetenschap waar *geen* paranoia schizofrene bipolar mensen werken

  4 likes
 • x

  Check Also

  Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Catja de Rijk is al 15 jaar ...

  Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

  Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

  President Trump heeft een auteur van boeken ...

  >