Paranormaal

Astronoom: “Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies”

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel verschijnselen die we niet kunnen verklaren aan de hand van de natuurkundige wetten van deze dimensie, doen zich voor in andere dimensies. Dat stelt de Britse astronoom en wiskundige Bernard Carr.

Albert Einstein begon ‘tijd’ in 1912 als vierde dimensie aan te duiden, zoals zijn vroegere hoogleraar Hermann Minkowski al eerder deed. In 1995 zei Edward Witten dat het mogelijk zou moeten zijn een theorie in 11 dimensies te formuleren. Afgelopen maand creëerde een internationaal team van onderzoekers met twee fotonen een verstrengeling van liefst 103 dimensies. Daarmee is het oude record van 11 dimensies officieel verbroken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Carr, een hoogleraar wiskunde en astronomie aan de Queen Mary University of London, zegt dat ons bewustzijn interacteert met een andere dimensie. Het multidimensionale universum heeft volgens hem een hiërarchische structuur. Wij bevinden ons in de laagste dimensies.

Astronoom: "Paranormale verschijnselen bestaan in andere dimensies"
Bernard Carr

“Dit model biedt een oplossing voor bekende filosofische problemen aangaande de relatie tussen materie en bewustzijn, geeft duidelijkheid over de aard van tijd en biedt een ontologisch raamwerk voor de interpretatie van fenomenen als geestverschijningen, uittredingen, bijna-doodervaringen en dromen,” zei Carr tijdens zijn lezing Is There Space for Psi in Modern Physics?

Carr beargumenteert dat onze fysieke zintuigen ons een driedimensionaal universum laten zien, hoewel er tenminste vier dimensies zijn. Wat in de hogere dimensies bestaat, kunnen we met ons fysieke zintuigen niet bereiken.

“De enige niet-fysieke entiteiten in het universum waar we mee in aanraking komen zijn mentale entiteiten,” zei Carr. “Het bestaan van paranormale verschijnselen suggereert dat mentale entiteiten in een soort ruimte moeten bestaan.”

De hogerdimensionale ruimte die we binnengaan tijdens dromen overlapt de ruimte waar geheugen bestaat. Carr stelt in zijn boek ‘Matter, Mind, and Higher Dimensions’ dat telepathie op het bestaan van een gemeenschappelijke mentale ruimte wijst en dat helderziendheid ook een fysieke ruimte beslaat.

Hij borduurt voort op eerdere theorieën, waaronder de Kaluza-Klein-theorie, een model dat twee fundamentele natuurkrachten van de zwaartekracht en het elektromagnetisme probeert te verenigen. De theorie werd voor het eerst voorgesteld door de wiskundige Theodor Kaluza, die de algemene relativiteitstheorie uitbreidde naar een vijfdimensionale ruimetijd.

De M-theorie gaat uit van 11 dimensies, de supersnaartheorie van 10. Carr onderscheidt een vierdimensionale ‘externe’ ruimte op basis van Einsteins relativiteitstheorie en een zes- of zevendimensionale ‘interne’ ruimte, die gerelateerd is aan paranormale en andere ‘ontastbare’ fenomenen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Wij bevinden ons in de laagste dimensies; zegt dus dat wij nog geen niveau kennen.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

Ha ha ha dat wist ik 35 jaar geleden al .. tjonge jonge.. nou niet alleen spelen die paranormale dingen zich af in andere dimensie ook hier op aarde en zodra we ze waarnemen bevinden ze zich dus in onze dimensie..

atomnics
atomnics
10 jaren geleden

Yoo multidimensionale wezens!!!

hmm ze proberen weer een interessant te doen en ons doen lijken dat we dom zijn op de laagste niveau wuhaha. ieder individu is een multidimensionaal wezen! wat inhoudt dat alle dimensies in ons afspelen en unieke rollen spelen. naar mijn weten zijn er 13 dimensies in onze zonnestelsel wij vertoefen fysiek in 3de dimensie waarvan de 4 dimensie geestelijk het aller grootst is kwa dimensie het heeft velen lagen een groot hiërarchie ja dat kan dus best kloppen hetgeen wat ze zeggen 103 dimensies ontdekt in de 4 dimensie ja 😀

wat omhoog gaat komt ook weer omlaag!

waarom 13 dimensies in deze zonnestelsel? er zijn er namelijk 13 planeten, met ieder zijn eigen eigenschappen waar die voor staat, leeft. en ze werken samen met elkaar, vergeet niet beste wezens we zijn er al op allerlei niveaus! ieder individu is begonnen bij het hoogst dimensie 13 puur licht.
we zijn dus in feite het bewustzijn licht zelf die fysiek op de 3e dimensie is gekomen. omdat we dol op het fysieke genot zijn en de liefde ervan. en hebben bewust/onbewust al de keuzes gemaakt waar wij het liefst zijn en wat we willen ervaren. het is aan ons om het schepping bewust te leren kennen. ken uzelf en alles zal geopenbaard worden tot jouw! wat uiteindelijk goed is voor ons allen een verruimde bewustzijn. op weg naar een groter plan wat staat te wachten voor ons of speelde de groter plan al zichzelf af?

little rascal
little rascal
10 jaren geleden

Densities en dimensies, meeste mensen halen deze door elkaar.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x