UFO

‘Bewijs dat aliens 1 miljoen jaar geleden landden op aarde’ onderzocht in Rusland

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alienjagers hebben een ‘versteende UFO’ gevonden die zou kunnen bewijzen dat aliens meer dan een miljoen jaar geleden naar de aarde zijn gekomen. Dat meldt de Britse Daily Express.

Een groep paranormale onderzoekers uit Rusland, genaamd Kosmopoisk, is ervan overtuigd dat de ‘vliegende schotel’ uit de ruimte afkomstig is. Lokale media meldden dat het object is gevonden in de buurt van de Russische stad Wolgograd, waar geregeld UFO’s worden gesignaleerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ‘schijf’ heeft een doorsnee van vier meter en wordt onderzocht door Vadim Tsjernobrov, een beroemde paranormaal onderzoeker uit Rusland. Eerder werden volgens Bloknot-Volgograd ook al kleinere ‘schijven’ gevonden in het gebied, met een doorsnee van zo’n twee meter.

Het object wordt bestudeerd in een lokaal museum. Volgens mediaberichten zijn de eerste onderzoeksresultaten vrij controversieel. Het zou ongeveer één miljoen jaar oud zijn. Ufologen speuren ondertussen in het gebied rond Wolgograd naar sporen van de ‘UFO’.

'Bewijs dat aliens 1 miljoen jaar geleden landden op aarde' onderzocht in Rusland
‘UFO-steen’ met doorsnee van vier meter gevonden bij Wolgograd (Bloknot-Volgograd)

Kosmopoisk is in 1980 opgericht door de Russische schrijver Alexander Kazantsev, oud-luchtvaartingenieur Tsjernobrov en astronaut Georgi Beregovoy, om de mysteries van het universum te ontrafelen.

Volgens critici is het object gevonden in een gebied dat vroeger een oceaanbodem vormde en kan de vorm worden verklaard door erosie onder het wateroppervlak.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x