Homepagina » Mens en Dier » Ambassadeur Pete Hoekstra pakt Twan Huys en leugenachtige Nederlandse media aan: ‘Geweldig!’
huys
Foto: DWDD CC BY 3.0

Ambassadeur Pete Hoekstra pakt Twan Huys en leugenachtige Nederlandse media aan: ‘Geweldig!’

Zondag sprak Twan Huys in Buitenhof met Pete Hoekstra, de Amerikaanse ambassadeur in Den Haag. Hij zei dat president Trump ‘artsen er tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Michigan van had beschuldigd veel te verdienen aan de coronacrisis’.

Buitenhof citeerde de president: “Jullie weten dat artsen meer betaald krijgen als iemand aan Covid overlijdt? En artsen zijn slim. Dus ze zeggen bij iedereen dat Covid de doodsoorzaak is.”

Huys vroeg Hoekstra of het wel verstandig is dat Trump ‘artsen de schuld geeft midden in de coronacrisis’. “Ik ben dit wel gewend van de Nederlandse media,” antwoordde de ambassadeur. “Ze halen uitspraken uit hun verband en geven die verkeerd weer.”

“Maar dat is wat hij zei,” viel Huys hem in de rede. Hoekstra vervolgde: “Ik ben het ook gewend dat jullie me onderbreken en woorden in de mond leggen. Dat is ronduit oneerlijk.”

Let op zijn gezicht

Hij legde uit: “Onder Medicare, waarmee we de artsen betalen voor de zorg voor oudere mensen, is uitgebreid vastgesteld waarvoor ze precies betaald worden. Als een arts aangekruist heeft dat iemand aan Covid is overleden, krijgt hij meer betaald dan wanneer die patiënt aan iets anders is overleden. Hij beschuldigt artsen niet, hij wijst erop hoe het systeem werkt.”

Walter twittert: “Onbetaalbaar. In Buitenhof. Pete Hoekstra legt even uit hoe slecht de Nederlandse media werken. Let op het gezicht van Twan Huys.”

Dit is overigens het officiële filmpje van Buitenhof.

4.6 94 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
10 maanden geleden

Twan Huijs is een typische npo rat , het wordt tijd voor omroep verkiezingen zodat we van dat eeuwige eenzijdige linkse elitaire kapsones gezeik afkomen . @twanhuijs

johan
johan
10 maanden geleden

Twan Huys is geen objectieve presentator maar een influencer. Hij wil niets weten, alleen maar zijn eigen visie spuien… bah… bah.. bah…

Nexit please !!
Nexit please !!
10 maanden geleden

Maar blijkbaar is er dus een overheids instantie, die het in werking heeft gezet, dat artsen overledenen als covid 19 doden merken…
De lange arm van de farmaceuten lobby / Bill Gates reikt ver…!!

Dirk
Dirk
10 maanden geleden

Het valt zelfs mensen in het buitenland op hoe manipulatief de reguliere media werkt en wat u voorgeschoteld krijgt. Dit heet beïnvloeding van het volk om ze in een bepaald richting te krijgen. Schaamteloos. Hier zitten de fake nieuws verspreiders betaald van ons belastinggeld.

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

arts

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Volgende week wordt de coronapas in Nederland ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x