Mens en Dier

Ambassadeur Pete Hoekstra pakt Twan Huys en leugenachtige Nederlandse media aan: ‘Geweldig!’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag sprak Twan Huys in Buitenhof met Pete Hoekstra, de Amerikaanse ambassadeur in Den Haag. Hij zei dat president Trump ‘artsen er tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Michigan van had beschuldigd veel te verdienen aan de coronacrisis’.

Buitenhof citeerde de president: “Jullie weten dat artsen meer betaald krijgen als iemand aan Covid overlijdt? En artsen zijn slim. Dus ze zeggen bij iedereen dat Covid de doodsoorzaak is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Huys vroeg Hoekstra of het wel verstandig is dat Trump ‘artsen de schuld geeft midden in de coronacrisis’. “Ik ben dit wel gewend van de Nederlandse media,” antwoordde de ambassadeur. “Ze halen uitspraken uit hun verband en geven die verkeerd weer.”

“Maar dat is wat hij zei,” viel Huys hem in de rede. Hoekstra vervolgde: “Ik ben het ook gewend dat jullie me onderbreken en woorden in de mond leggen. Dat is ronduit oneerlijk.”

Let op zijn gezicht

Hij legde uit: “Onder Medicare, waarmee we de artsen betalen voor de zorg voor oudere mensen, is uitgebreid vastgesteld waarvoor ze precies betaald worden. Als een arts aangekruist heeft dat iemand aan Covid is overleden, krijgt hij meer betaald dan wanneer die patiënt aan iets anders is overleden. Hij beschuldigt artsen niet, hij wijst erop hoe het systeem werkt.”

Walter twittert: “Onbetaalbaar. In Buitenhof. Pete Hoekstra legt even uit hoe slecht de Nederlandse media werken. Let op het gezicht van Twan Huys.”

Dit is overigens het officiële filmpje van Buitenhof.

4.6 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
3 jaren geleden

Twan Huijs is een typische npo rat , het wordt tijd voor omroep verkiezingen zodat we van dat eeuwige eenzijdige linkse elitaire kapsones gezeik afkomen . @twanhuijs

johan
johan
3 jaren geleden

Twan Huys is geen objectieve presentator maar een influencer. Hij wil niets weten, alleen maar zijn eigen visie spuien… bah… bah.. bah…

Nexit please !!
Nexit please !!
3 jaren geleden

Maar blijkbaar is er dus een overheids instantie, die het in werking heeft gezet, dat artsen overledenen als covid 19 doden merken…
De lange arm van de farmaceuten lobby / Bill Gates reikt ver…!!

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Het valt zelfs mensen in het buitenland op hoe manipulatief de reguliere media werkt en wat u voorgeschoteld krijgt. Dit heet beïnvloeding van het volk om ze in een bepaald richting te krijgen. Schaamteloos. Hier zitten de fake nieuws verspreiders betaald van ons belastinggeld.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x