Gezondheid

Kankerpatient Angel Raich verwijderd uit ziekenhuis na gebruik medicinale cannabis

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1403%20cannabis293473948237492Angel Raich spande een rechtszaak aan tegen de Amerikaanse regering om haar recht op medicinale cannabis op te eisen. Eerder dit jaar werd ze gediagnosticeerd met een inoperabele hersentumor, een aandoening die beroertes en hoofdpijn veroorzaakt.

Op maandag werd ze verwijderd uit het ziekenhuis van de Universiteit van Californië in San Francisco omdat ze cannabis gebruikte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het ziekenhuis is tegelijkertijd toonaangevend op het gebied van onderzoek naar de effectiviteit van cannabis bij het behandelen van kanker en pijn. Raich heeft met haar hersentumor leren leven, maar eerder dit jaar werd ze als gevolg van de radiotherapie gediagnosticeerd met stralingsnecrose.

Vaporizer

Raich gebruikte cannabis via een vaporizer toen een apotheker er lucht van kreeg en haar waarschuwde dat hij de politie zou bellen als ze niet zou stoppen met het gebruik van cannabis.

Dr. Frank Lucido, de arts van Raich, liet weten dat ze om de twee uur cannabis nodig heeft en dat haar gezondheid zonder de toegang tot cannabis gevaar loopt. In een verklaring liet het universitair medisch centrum weten dat het ziekenhuis een rookvrije ruimte is waar geen cannabis gebruikt mag worden.

DEA

Raich werd in de Verenigde Staten bekend omdat ze als medicinale cannabispatiënt naar het Hooggerechtshof stapte om haar recht op medicinale cannabis op te eisen. De rechtbank weigerde haar eis in te willigen en oordeelde dat het Amerikaanse Congres het recht heeft om medicinale cannabis te verbieden.

Raich sleepte de regering voor de rechter nadat de DEA (Drug Enforcement Administration) in 2002 een inval deed in een woning met zes planten die haar medicijn leverden.

Bron: Huffingtonpost.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arnoud
arnoud
11 jaren geleden

te schandalig voor woorden, dat de mensen een gezonde geneeswijze word onthouden. wat een tuig die farma mafia.

mono
mono
8 jaren geleden

ja het doel is eenmaal depopulatie en ongezond maken van de mens, door middel van chemische medicijnen, en gif in eten, drinken en lucht.
de farma is al decennia’s bezig met het creeeren van zieke mensen..
ik zou zeggen als je bij de dokter een diagnose hebt gehad, zoek als je een ziekte hebt eerst online voor informative hoe je het natuurlijk kan doen..
80% eten en drinken in de winkel is gif, nee je gaat er niet gelijk dood van, maar op langere termijn word je er ziek van..
want je immuun system word aangevallen op vele verschillende wijze…
de info is ook dat natrium bicarbonaat met citroen sap, veel kan doen, als je lichaam alkaline is dan kan er geen ziekte in overleven..
als iedereen nou inziet dat we als zombies maar kopen wat de winkel op voorraad heeft, en dat we zelf veel betalen om vergiftigd te worden, dan komt het goed ;- ))..
verandering doe je zelf kijk geen tv en informer kezelf..
zolang het natuurlijk is, baat het niet dan schaad het niet..
GRT Mono

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x