Homepagina » Het Complot » Bilderberg 2014: geheimzinnige elite komt bijeen in Denemarken
Bilderberg 2014: geheimzinnige elite komt bijeen in Denemarken

Bilderberg 2014: geheimzinnige elite komt bijeen in Denemarken

Eind mei wordt de Bilderbergconferentie – een geheimzinnige bijeenkomst van machtige politici en zakenlieden – gehouden in Denemarken. Sinds gisteren staat er een korte aankondiging op de officiële website van de Bilderberggroep. Het is nog niet bekend in welke stad de bijeenkomst zal plaatsvinden.

Het is voor het eerst sinds 2001 dat de groep weer samenkomt in Scandinavië. In 1969 kwam de eliteclub voor het laatst bijeen in Denemarken. De Bilderberggroep – die ieder jaar een conferentie belegt in Europa, de Verenigde Staten of Canada – bestaat uit zwaargewichten uit de industrie, het bankwezen, de politiek en de wetenschap. Daarnaast worden leden van koninklijke families uitgenodigd.

Nederland is goed vertegenwoordigd op de conferenties. Afgelopen jaar waren onder meer directeur van Heineken Jean-François van Boxmeer, hoogleraar Victor Halberstadt, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot, prinses Beatrix der Nederlanden en minister-president Mark Rutte aanwezig.

Bilderberg 2014: geheimzinnige elite komt bijeen in Denemarken

Dit jaar wordt de beruchte Bilderbergconferentie gehouden in Denemarken.

De invloed van de omstreden Bilderberggroep wordt in de media altijd gebagatelliseerd. Wat op de conferentie wordt besproken, blijft geheim. Volgens de website is Bilderberg een ‘klein, flexibel, informeel en off-the-record internationaal forum’. Toch is de laatste jaren keer op keer gebleken dat de organisatie direct invloed heeft op het internationale beleid.

De demonstraties tegen de Bilderbergconferentie worden steeds omvangrijker. Vorig jaar verzamelden zich bijvoorbeeld duizenden mensen rond het Grove Hotel, waar Bilderberg op dat moment vergaderde.

In 2010 gaf oud-staatssecretaris van de NAVO Willy Claes toe dat deelnemers beleidsbeslissingen moeten doorvoeren die tijdens de conferentie zijn geformuleerd. Tijdens de Bilderbergconferentie zouden ook geregeld toekomstige presidenten en premiers worden aangewezen.

Vorig jaar verzocht de Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra het Openbaar Ministerie in Rome een onderzoek in te stellen naar de organisatie. De reden hiervoor was dat Mario Monti op de Bilderbergconferentie van 2011 zou zijn aangewezen als minister-president van Italië.

Tijdens de conferentie in 2009 schepte voorzitter Étienne Davignon op over de euro. Volgens hem is de eenheidsmunt het geesteskind van de Bilderberggroep.

[Infowars]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Ze vergeten volgens mij A.P. van D66 te vermelden, die was er vorig jaar toch ook bij en wat schets je verbazing, hij is ineens heel populair aan het worden.
  Wie nog steeds gelooft dat de koninklijke familie alleen er maar is voor de show en lintjes doorknippen is wel heel naief.
  Hoor je deze familie ooit negatief over de criminele Shell, nooit
  Shell die zich heel aardig gedraagt in Afrika en netjes de natuur vernielt in Canada en nu moet de Noordpool eraan geloven en de Groningers trekken we lekker het gas onder hun kont verdaan en laat ze maar barsten daar, als de miljoenen maar binnen stromen bij deze familie, maar dat is niet genoeg want wij moeten hun ook nog een aanzienlijk deel ieder jaar geven.

  27 likes
  • Je hebt het door.
   Bilderberger Rutte en landverrader Samson behoorden tot plan A.
   Dit is een totale ramp en mislukking voor het volk.
   Nu komt plan B……… Bilderberger en landverrader A. Pechthold.
   Ongelofelijk dat de massa er in trapt.
   Hieruit blijkt ook dat ze hun huiswerk goed hebben gedaan.
   Sociologie en psychologie. Mind-control.

   There is always a Back-up plan.

   7 likes
 2. Juist. Alexander Pechtold, oppermarionette van het D66 wat nu heel ‘toevallig’ met stip is gestegen in de peilingen en strategisch het hoogste woord heeft (mag hebben) in de diverse media…. zeker weer nu het aan komt op belangrijke Europese verkiezingen en diverse andere radicale veranderingen op zowel nationaal als internationaal gebied. Het anti Europa geluid wordt op het strategisch juiste moment vakkundig door de media een kopje kleiner gemaakt. Democratie.. 12 hongerige wolven die samen met 30 makke, tamme, pasgeboren lammetjes mogen gaan stemmen over wat er in de avond gegeten gaat worden.

  23 likes
 3. Bilderberg, die fijne kliek, met hun geheimpjes, gaan beslissen over t lot v.d. passagiers uit de “vermiste” Boeing. En waar de eerstvolgende terroristische aanslag gepleegd gaat worden.
  Alleen, er worden steeds meer mensen wakker. En er komen steeds meer protesten.
  De mensen geloven niet meer in zoethoudertjes en gaan zich roeren.
  Hallo Rutte en Pechtold, jullie denken dat jullie het “gemaakt” hebben.
  Niks is minder waar, jullie zijn doorzien !!
  Wij hebben er geen vertrouwen meer in en dus is het spel bijna uitgespeeld.
  In Denemarken zal flink geprotesteerd worden. En zeker tegen de Hr. J. Rothschild, n.a.v. de patentendiefstal. Toe maar jongens gooi de beuk er maar in.

  21 likes
 4. Nog even een aanvulling de laatste keer was dhr. Pechtoldt van d66 bij de conferentie aanwezig.

  18 likes
 5. De corrupte Bilderberggroep doen o.a. aan censuur en nog veel erger.

  13 likes
 6. De Conspiracy gigant

  Laat iemand in godesnaam die meeting aftappen en openbaar maken…

  7 likes
 7. Een Klein gedeelte van het ultieme kwaad op deze planeet, ze maken grote kans dat het vuur uit de hemel op ze zal vallen, zo als in de bijbel en menselijke geschiedenis wel meer is gebeurd, de echte ouderwetse Gôtter dâmmerung de Ragnarôk, hoop het.

  5 likes
 8. De Bilderberggroep maakt het falende systeem alleen maar erger.

  3 likes
 9. De Bilderberg conferentie wordt gehouden:

  (1): Hoe ontwijken wij de Interplanetaire Belastingdienst van de NWO (alleen wij)
  (2): Wat moet een ticket naar Mars kosten als we hem als de ratten smeren voor een wereldramp;
  (3): Wie is de ambassadeur voor de ET, NEE, NIET Obama, alstublieft, bewaar ons..
  (4): In overleg met Rusland en Duitsland wordt de herterugverkaveling van Midden Europa besproken;
  (5): Als we de passagiers van dat toestel nou laten verdwijnen via de Galactische Vleesmarkt,
  via welke tussenhandelaar doen we dat, en wat willen we ervoor terug?
  (minder schoonfamilie)

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deense

Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

Uit e-mails die zijn gelekt aan de ...

minister

Oud-minister: Weg met de euro, terug naar de gulden. ‘Totaal mislukt!’

Bert de Vries, van 1989 tot 1994 ...