Homepagina » Buitenland » Analyse wijst op tweede schutter Las Vegas. Dit zijn de 3 meest waarschijnlijke locaties
Analyse wijst op tweede schutter Las Vegas. Dit zijn de 3 meest waarschijnlijke locaties waar hij zat

Analyse wijst op tweede schutter Las Vegas. Dit zijn de 3 meest waarschijnlijke locaties

Mike Adams van Natural News zegt bewijs te hebben dat er nog tenminste één andere schutter betrokken was bij de schietpartij in Las Vegas.

Hij heeft naar eigen zeggen een gedetailleerde forensische analyse gedaan, die hij dinsdag in een video zal presenteren.

Uit de analyse zou onder meer naar voren zijn gekomen dat sommige kogels niet zijn afgevuurd vanuit het Mandalay Bay-hotel.

Tenminste twee schutters

Deze onthullingen kunnen invloed hebben de loop van het onderzoek, aldus Adams. “Mijn analyse bevestigt dat tenminste één schutter in het Mandalay Bay aanwezig was,” zei hij.

“Maar een tweede schutter bevond zich een stuk dichter bij het concert,” voegde hij toe. “Er waren tenminste twee schutters actief, die vanaf twee verschillende locaties opereerden.”

Adams heeft op basis van het beschikbare bewijs de meest waarschijnlijke locaties aangewezen waar de tweede schutter heeft gezeten:

 • Het dak van de winkel AM/PM ten noorden van het festivalterrein
 • Het dak van de Oasis Apartments ten zuidoosten van het festivalterrein
 • Het bouwterrein ten zuiden van het festivalterrein

Dinsdag meer hierover in de video. Verschillende getuigen hebben inmiddels aangegeven dat er twee of meer schutters actief waren in Las Vegas.

Een hulpsheriff liet ondertussen weten dat het ongebruikelijk is dat er dagen na de schietpartij nog zo weinig aanknopingspunten zijn.

Hulp

“We hebben letterlijk naar alles gekeken,” zei hij. “Maar we hebben nog steeds geen duidelijk motief of reden voor de schietpartij.”

De FBI zegt vrijwel zeker te weten dat er geen tweede schutter was. Het agentschap acht het wel mogelijk dat Stephen Paddock hulp heeft gehad, gezien het grote aantal wapens in zijn hotelkamer.

De 64-jarige gepensioneerde accountant en vastgoedhandelaar schoot met automatische geweren 58 festivalgangers dood en verwondde er meer dan 500.

Hij schoot vanuit een hotelkamer op de 32e verdieping. In en buiten de hotelkamer had hij camera’s opgehangen om de politie in de gaten te houden.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  De FBI zegt vrijwel zeker te weten dat er geen tweede schutter was.
  Kopiëren en plakken.

  3 likes
 • Lawrence schreef:

  Zoals ik reeds eerder probeerde de posten… de daken inderdaad.. De schoten klonken alsof ze in open lucht afgevuurd waren.

  3 likes
 • Arwijn schreef:

  Geweldig dat Mike Adams zo vooruit komt met dit onderwerp! He is een aardig risico voor zijn hele media operatie.

  3 likes
 • ing. Waldeck schreef:

  Er zal niet 1 Nederlandse politie rechercheur de Amerikaanse main stream media versie onderschrijven. Dit in tegenstelling tot de Nederlandse main stream media.

  Naast de meerdere schutters in Mandalay Bay is er ook geschoten in het Bellagio casinon hotel. Dit nieuws wordt door niet 1 media gemeld.

  Het lijkt erop dat er iets compleet is misgegaan bij deze FALSE FLAG….

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Naar verluid werd ook geschoten in/bij/vanaf Tropicana,
  alsmede de kerk op de hoek van het belendende perceel,
  en het dak van het podium.

  voor wie nieuwsgierig zijn; ga naar de kaart, en kies ‘satelite view’, zie de enorme afstand van MB tot de ingesloten festival gangers:
  McCarran International Airport – Google Maps
  https://www.google.com/maps/place/McCarran+International+Airport/@36.087643,-115.16233,1658m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x471359241ec41e1e!8m2!3d36.0839998!4d-115.1537389?hl=nl

  Paddock arriveerde al 25/9. Het festival duurde 3 dagen. De laatste dag werd tot deze laffe massamoord besloten. Niet onmogelijk dat Paddock nu – incognito – op een tropisch eiland zit.
  De werkelijkheid is soms ongeloofwaardiger dan de wildste fictie. Daar zit een relatie tussen! (hetgeen eerder uitgebreid aan bod is gekomen op deze site)

  1 likes
 • Roy schreef:

  “voor wie nieuwsgierig zijn; ga naar de kaart, en kies ‘satelite view’, zie de enorme afstand van MB tot de ingesloten festival gangers”

  350 meter is toch niet zo ver weg lijkt me.. Zijn wapens waren voorzien van een vizier, het is dus niet dat hij er geen goed zicht op had..

  1 likes
 • x

  Check Also

  las vegas

  Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

  In de lucht boven Las Vegas is ...

  Dit is hoe de dodelijke schietpartij in El Paso kan worden gelinkt aan het MKUltra-programma van de CIA

  Dit is hoe de dodelijke schietpartij in El Paso kan worden gelinkt aan het MKUltra-programma van de CIA

  Het kost je maar vijf minuten om ...

  >