Buitenland

Analyse wijst op tweede schutter Las Vegas. Dit zijn de 3 meest waarschijnlijke locaties

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mike Adams van Natural News zegt bewijs te hebben dat er nog tenminste één andere schutter betrokken was bij de schietpartij in Las Vegas.

Hij heeft naar eigen zeggen een gedetailleerde forensische analyse gedaan, die hij dinsdag in een video zal presenteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit de analyse zou onder meer naar voren zijn gekomen dat sommige kogels niet zijn afgevuurd vanuit het Mandalay Bay-hotel.

Tenminste twee schutters

Deze onthullingen kunnen invloed hebben de loop van het onderzoek, aldus Adams. “Mijn analyse bevestigt dat tenminste één schutter in het Mandalay Bay aanwezig was,” zei hij.

“Maar een tweede schutter bevond zich een stuk dichter bij het concert,” voegde hij toe. “Er waren tenminste twee schutters actief, die vanaf twee verschillende locaties opereerden.”

Adams heeft op basis van het beschikbare bewijs de meest waarschijnlijke locaties aangewezen waar de tweede schutter heeft gezeten:

  • Het dak van de winkel AM/PM ten noorden van het festivalterrein
  • Het dak van de Oasis Apartments ten zuidoosten van het festivalterrein
  • Het bouwterrein ten zuiden van het festivalterrein

Dinsdag meer hierover in de video. Verschillende getuigen hebben inmiddels aangegeven dat er twee of meer schutters actief waren in Las Vegas.

Een hulpsheriff liet ondertussen weten dat het ongebruikelijk is dat er dagen na de schietpartij nog zo weinig aanknopingspunten zijn.

Hulp

“We hebben letterlijk naar alles gekeken,” zei hij. “Maar we hebben nog steeds geen duidelijk motief of reden voor de schietpartij.”

De FBI zegt vrijwel zeker te weten dat er geen tweede schutter was. Het agentschap acht het wel mogelijk dat Stephen Paddock hulp heeft gehad, gezien het grote aantal wapens in zijn hotelkamer.

De 64-jarige gepensioneerde accountant en vastgoedhandelaar schoot met automatische geweren 58 festivalgangers dood en verwondde er meer dan 500.

Hij schoot vanuit een hotelkamer op de 32e verdieping. In en buiten de hotelkamer had hij camera’s opgehangen om de politie in de gaten te houden.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
6 jaren geleden

De FBI zegt vrijwel zeker te weten dat er geen tweede schutter was.
Kopiëren en plakken.

Lawrence
Lawrence
6 jaren geleden

Zoals ik reeds eerder probeerde de posten… de daken inderdaad.. De schoten klonken alsof ze in open lucht afgevuurd waren.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Geweldig dat Mike Adams zo vooruit komt met dit onderwerp! He is een aardig risico voor zijn hele media operatie.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
6 jaren geleden

Er zal niet 1 Nederlandse politie rechercheur de Amerikaanse main stream media versie onderschrijven. Dit in tegenstelling tot de Nederlandse main stream media.

Naast de meerdere schutters in Mandalay Bay is er ook geschoten in het Bellagio casinon hotel. Dit nieuws wordt door niet 1 media gemeld.

Het lijkt erop dat er iets compleet is misgegaan bij deze FALSE FLAG….

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x