Buitenland

Miljarden belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die jongetjes als seksslaaf houden. En dit voorstel om daar een einde aan te maken is zojuist verworpen

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanuit de Verenigde Staten gaan miljarden dollars belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die kindseksslaven houden. Ja, je leest het goed. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft de Amerikaanse Senaat een voorstel om hier een einde aan te maken, zojuist verworpen.

Waarom blijven we miljarden sturen naar veiligheidsagenten die jonge jongens seksueel misbruiken?

Enkele weken geleden stelde senator Rand Paul een amendement voor om de financiering van alle Afghaanse veiligheidstroepen per direct stop te zetten, tenzij kan worden aangetoond dat zij kinderen niet gebruiken als kindsoldaten of seksslaven.

Ontheven

Als er niets verandert, zal de VS komend jaar in totaal 4,92 miljard dollar overmaken naar deze veiligheidsagenten.

Daar kunnen ze een hoop nieuwe kooien van kopen.

In 2011 ging de Amerikaanse legerkapitein Dan Quinn op de vuist met een Afghaanse politiecommandant, die had toegegeven dat hij een jongen aan zijn bed geketend hield als seksslaaf.

De kapitein werd daarop ontheven uit zijn functie.

Tientallen verhalen

Sindsdien zijn er vele tientallen verhalen naar buiten gekomen over dit soort jongens, ook wel bekend als ‘bacha bazi’. Volgens het Pentagon is dit gewoon onderdeel van de Afghaanse cultuur.

Paul wil de geldkraan naar deze groepen, die in het zadel zijn geholpen door de VS en die nog een stuk erger zijn dan de Taliban, dichtdraaien.

Bob Corker, de voorzitter van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken, zei echter dat het voorstel van Paul ‘onhaalbaar’ is.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ben Swann]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Pedo-Fascisten zijn et!

densie
densie
3 jaren geleden

ZIEK…….

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Nou, daar zit je dan aan de eettafel, een paar dagen te laat met het invullen van je belastingformulieren omdat je nog leuk met je gezin naar een pretpark wilde, wetende dat je dollars (of euro’s want het maakt geen zak uit welk westers land je gebruikt) naar die smerige haatbaarden gaat die kleine kindertjes in de kont neuken omdat volgens hun ‘cultuur’ (krijg bij het uitspreken van dat woord steeds vaker kotsneigingen) de vrouw onbereikbaar is en het gat van hun vrienden dusdanig opgeruimd is dat het niet prettig meer is.
Gatverdamme, en dan zie ik zo’n linkse sneeuwvlok pleiten voor meer van dat soort achterlijk volk.
Mensen wordt wakker, wij zijn beter, zij zijn achterlijk! Schaam je er niet voor, want er niets om je voor te schamen! Schaam je dat je je eigen volk verafschuwt, dat je te zwak bent om in jezelf te geloven, dat je denkt dat ze veranderen. Neen, die cultuur verandert niet, nooit. Wordt wakker!

Louise
Louise
3 jaren geleden

Afschuwelijk en we kunnen er weer van alles van vinden, maar het is niet alleen de elite die pervers is….
Een groot deel van de mensen heeft een vorm van pervers gedrag, Geld, Seks, wellust, Agressie,Geweld, Geestelijke wreedheden ……Deze mensheid heeft er niks van begrepen waarom hij / zij op aarde is en wat hij/ zij komt doen.
Wel schreeuwen mensen het hardst als ze in de problemen komen…….Dan word er een God gecreeerd met de vraag waarom hij dat allemaal toe laat, zonder het besef dat de mens z’n eigen creator is……..Het is allemaal een keuze…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x