Homepagina » Buitenland » Miljarden belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die jongetjes als seksslaaf houden. En dit voorstel om daar een einde aan te maken is zojuist verworpen
Miljarden belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die jongetjes als seksslaaf houden. En dit voorstel om daar een einde aan te maken is zojuist verworpen

Miljarden belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die jongetjes als seksslaaf houden. En dit voorstel om daar een einde aan te maken is zojuist verworpen

Vanuit de Verenigde Staten gaan miljarden dollars belastinggeld naar Afghaanse veiligheidsagenten die kindseksslaven houden. Ja, je leest het goed. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft de Amerikaanse Senaat een voorstel om hier een einde aan te maken, zojuist verworpen.

Waarom blijven we miljarden sturen naar veiligheidsagenten die jonge jongens seksueel misbruiken?

Enkele weken geleden stelde senator Rand Paul een amendement voor om de financiering van alle Afghaanse veiligheidstroepen per direct stop te zetten, tenzij kan worden aangetoond dat zij kinderen niet gebruiken als kindsoldaten of seksslaven.

Ontheven

Als er niets verandert, zal de VS komend jaar in totaal 4,92 miljard dollar overmaken naar deze veiligheidsagenten.

Daar kunnen ze een hoop nieuwe kooien van kopen.

In 2011 ging de Amerikaanse legerkapitein Dan Quinn op de vuist met een Afghaanse politiecommandant, die had toegegeven dat hij een jongen aan zijn bed geketend hield als seksslaaf.

De kapitein werd daarop ontheven uit zijn functie.

Tientallen verhalen

Sindsdien zijn er vele tientallen verhalen naar buiten gekomen over dit soort jongens, ook wel bekend als ‘bacha bazi’. Volgens het Pentagon is dit gewoon onderdeel van de Afghaanse cultuur.

Paul wil de geldkraan naar deze groepen, die in het zadel zijn geholpen door de VS en die nog een stuk erger zijn dan de Taliban, dichtdraaien.

Bob Corker, de voorzitter van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken, zei echter dat het voorstel van Paul ‘onhaalbaar’ is.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ben Swann]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Afschuwelijk en we kunnen er weer van alles van vinden, maar het is niet alleen de elite die pervers is….
  Een groot deel van de mensen heeft een vorm van pervers gedrag, Geld, Seks, wellust, Agressie,Geweld, Geestelijke wreedheden ……Deze mensheid heeft er niks van begrepen waarom hij / zij op aarde is en wat hij/ zij komt doen.
  Wel schreeuwen mensen het hardst als ze in de problemen komen…….Dan word er een God gecreeerd met de vraag waarom hij dat allemaal toe laat, zonder het besef dat de mens z’n eigen creator is……..Het is allemaal een keuze…..

  21 likes
  • Christgalactic schreef:

   Louise, een God kan niet geschapen worden, illusie wel. Met de term God wordt ” De Waarheid” en Het Leven van den beginne geïmpliceerd.
   Het DNA van de Christus ( de Christuscode) zit in ons eigen DNA!!

   De Sleutel tot onze ervaring van de werkelijkheid ligt in ons DNA!
   En DNA belichaamt de kabbalistische levensboom die bij de Bron van Creatie 13 strengen kent. De duisteren beperkten de Levensboom en proberen ons te verhinderen om daar van te “eten”. Zodoende zien we het resultaat van hun agenda en staan veel echte geneesmiddelen zoals CBD olie op de verboden lijst.

   In lak ‘ echt ala k ‘ in

   5 likes
   • densie schreef:

    mooi gezegd…en de twaalf discipelen zijn de twaalf dierenriemtekens en de 13e is Maria van Magdala…de Heilige Geest….
    Integer…

    en dat is ver te zoeken in deze tijd, integriteit….en dat rijmt

    amen en…

    namaste

    0 likes
 • rob schreef:

  Mannen zijn een Pest op deze aardbol .

  4 likes
  • Louise schreef:

   Nee hoor @ rob, ik heb aardig wat mannen gekend die totaal geruïneerd zijn door hun vrouw, zowel financiël als geestelijk , maar mannen praten daar niet over, is een taboe en al helemaal als je op straat terecht komt….
   Het is gewoon treurig wat mensen elkaar aan kunnen doen……

   10 likes
  • densie schreef:

   niet generaliseren…

   niet alle…

   namaste

   6 likes
  • wow schreef:

   Het is de vrouw, de vrouwelijk energie die eeuwen lang is kleingehouden.

   Door de man, de mannelijke energie die hier op aarde heeft huisgehouden.

   Met mannelijke energie bedoel ik het ego die naar buiten toe is gericht.

   En met vrouwlijk bedoel ik ontvakelijk zijn, een hemelse straling zie je dan in het gezicht.

   Vrouwen en kinderen zijn gezien de geschiedenis in bijna iedere cultuur door het bezitterige ego gemanipuleerd, vernederd, gedicrimineerd en als honden gediciplineerd.

   Daarom zien ok wij het onschuldige kind en dus het vrouwelijke niet,
   terwijl zij juist degene zijn die zouden moeten worden vereerd.

   Bron:Wow heel de mens, het ware individu. (in November weer beschikbaar,..)

   4 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Nou, daar zit je dan aan de eettafel, een paar dagen te laat met het invullen van je belastingformulieren omdat je nog leuk met je gezin naar een pretpark wilde, wetende dat je dollars (of euro’s want het maakt geen zak uit welk westers land je gebruikt) naar die smerige haatbaarden gaat die kleine kindertjes in de kont neuken omdat volgens hun ‘cultuur’ (krijg bij het uitspreken van dat woord steeds vaker kotsneigingen) de vrouw onbereikbaar is en het gat van hun vrienden dusdanig opgeruimd is dat het niet prettig meer is.
  Gatverdamme, en dan zie ik zo’n linkse sneeuwvlok pleiten voor meer van dat soort achterlijk volk.
  Mensen wordt wakker, wij zijn beter, zij zijn achterlijk! Schaam je er niet voor, want er niets om je voor te schamen! Schaam je dat je je eigen volk verafschuwt, dat je te zwak bent om in jezelf te geloven, dat je denkt dat ze veranderen. Neen, die cultuur verandert niet, nooit. Wordt wakker!

  12 likes
  • oskaar schreef:

   Heil Gea…!!

   2 likes
  • TACP schreef:

   At Gea Breuker

   Altijd lachen die selectieve verontwaardiging, dit soort onfrisse (dan druk ik mij nog zachtjes uit) praktijken gebeuren ook gewoon bij ons in het westen, maar net zoals corruptie en al die andere criminele activiteiten is het hier veel beter verborgen. Wat zegt dat dan over onze zogenaamde cultuur, want onze (blanke) cultuur (want laten we eerlijk zijn, daar is het jou voornamelijk om te doen) veroordeel jij als “groep” niet op dezelfde manier. Wat zegt het dan over onze zogenaamde superieure cultuur; dat wij een smeerlap als Demmink (of al die andere van lagere sociale komaf pedo´s die op sex vakanties gaan) niet kunnen pakken, of er maar niet in slagen om een gedegen strafrechtelijk in de zaak Dutroux niet kunnen afdwingen. Waar is onze superiore cultuur om daar iets tegen te doen ?

   Dan komen mensen zoals jij aanzetten met excuses zoals; dat zijn de acties van individuen die jou niet vertegenwoordigen. Waarvoor jij niet verantwoordelijk wilt worden gehouden. Wanneer wij slaafs het belasting formulier invullen en betalen, hoeveel van dat geld gaat er naar donkere zaken waar wij helemaal (nog) geen weet van hebben uitgevoerd door (blanke) Nederlandse/westerse psychopaten. Wat zegt dat dan over onze superieure (westerse) cultuur. Hell tot voor kort kon men in onze supriore westerse culturen ook minderjarige konden trouwen (wat overigens in de States ook nog gewoon kan), en het waren echt niet alleen moslims die hiervan gebruikt maakten.

   Wat dacht je van al dat Europese “home grown” terrorisme van de vorige eeuw, ik durf te wedden dat jij ons Europeanen toen ook niet compleet over 1 kam schoor door “ons” te bestempelen als haat blanken of iets in die trend. Onze cultuur is geen haar beter, nu we het toch over “cultuur” hebben. Wat is eigenlijk onze cultuur, de moderne Nederlandse cultuur is net zoals alle andere culturen niets meer dan geconstrueerd sprookje wat 1 van de vele wapens is om verdeeldheid te zaaien. Dan heb je nog mensen die de Nederlandse cultuur zien als een onderdeel van het joods/christelijk (wat nog meer gecreëerde en grotere sprookjes zijn) culturele erf goed. Daar tegen over heb je weer mensen die dat verwerpen en vinden dat die cultuur ons is opgedrongen, waarbij zij de oude stammen (grotendeels vergeten) culturen van de verschillende stammen (Kelten, Frisii, Franken, Toxandriërs etc) als de Nederlandse cultuur zien. Wat voor versie je ook aanhangt, de meeste Nederlanders weten niets tot weinig tot niets over de historie (noch mainstream noch alternatief) van Nederland. Sorry; dat ik het zeg, maar ik vind dat hele Zwarten Pieten gedoe maar onzinnig, is dat nou de oh zo belangrijke “Nederlandse cultuur ” die onder druk staat ? Ik zou willen dat Nederland eens zo boos zou worden op de zaken die er echt toe doen in plaats van dit soort simpele afleid onderwerpen.

   Ook al zouden wij echt anders zijn; hoelang heeft het wel niet geduurd dat wij in Europa veranderde ? Daar zijn honderden jaren over heen gegaan, en dan denken sommigen mensen wel even dat “verandering” wel even zo zal plaats vinden in landen die al tig jaren betrokken zijn in gewapende conflicten aangewakkerd door lui die wij aan de macht geholpen hebben en gewoon in stand houden. Ja, onze cultuur is echt superieur.

   Wij allen zijn net zo goed onderdeel van de machine en al de smerigheid die daarbij komt, maar laat me raden. Jij gelooft zeker ook nog lui zoals Wilders, Baudet, Trump, Farage etc ons en onze superieure cultuur zullen beschermen.

   1 likes
   • TACP schreef:

    Excuses voor de grammaticale fouten, en de slordige zinsopbouw die hier en daar te vinden zijn. Normaal check ik mijn posts voordat ik ze verzend, maar gisteravond is dat er dus bij in geschoten

    0 likes
 • frans schreef:

  De hele duistere garde, de hele elite en tot diep in de regeringen, Demmink, doorgedrongen misbruik van baby”s tot jonge jongens en meisjes.
  Deze door monsterlijke entiteiten, wiens energiebron is; de angst, die zich verlustigen aan dit en de enorme angst die daardoor wordt gecreeerd bij de kinderen.
  Het is een verschrikking.

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Pedo-Fascisten zijn et!

  6 likes
 • densie schreef:

  ZIEK…….

  6 likes
 • frans schreef:

  Op deze website was enige jaren geleden te zien hoe de per trein binnengekomen alleen reizende vluchtelingen-kinderen van de perrons werden geplukt door vreemde kerels die daar rondliepen.
  Je kunt raden wat er met deze kinderen is gebeurd.
  Misschien nog eens te plaatsen hier dit bericht.

  5 likes
 • Christgalactic schreef:

  Steeds hetzelfde liedje, zalig zij die niet op de verantwoordelijken gestemd hebben!!!

  2 likes
 • Ron schreef:

  En dan liggen ze bij ons in België te zagen over een tiental kinderen die samen met hun moeder in Irak of Syrie zitten. Maar aan de kinderverkrachters of kindslaven daar doen ze niks aan. Maar ja deze zitten in het hogere politieke kader waar ze zoete broodjes mee moeten bakken.

  2 likes
 • Avde schreef:

  Meer dan 300 profetieën zijn in vervulling gegaan uit het OT door de komst en het verlossingswerk van de Here Jezus. Er is niemand geweest die zoveel over de hel gesproken heeft als HIJ en vervolgens gaf Hij Zijn leven als losprijs voor velen om mensen te redden en in relatie te brengen met God, hun Schepper. Hij heeft ook gezegd: “Vrees niet voor hen die het lichaam doden, maar vrees voor Hem, die nadat Hij gedood heeft kan verderven in de hel.
  Er staat ook dat deze boodschap voor de Grieken ( heidenen) een dwaasheid is en voor de joden een aanstoot, maar voor hen die geloven een kracht Gods tot behoud. Als de mens in relatie met zijn Schepper leeft zoals Hij het bedoeld heeft, doet men deze dingen niet meer. Er zijn naamchristenen en er zijn echte christenen.

  0 likes
 • Thebiblestates schreef:

  Goed en slecht bestaan niet, dus de mens weet niet wat goed is en wat slecht is.
  Hij/Zij kent enkel persoonlijke mening en de persoonlijke mening is een zelf bepaalde definitie van goed en slecht.
  Als de persoonlijke mening wat vaker onderdrukt zou worden, zou de wereld er al een stuk beter uitzien.

  0 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  filmproducent

  Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

  Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent ...

  >