Chemtrails

Bill Gates is bezig om de lucht te besproeien: ‘Nu hebben we eindelijk een smoking gun’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Eindelijk hebben we het bevestigd gekregen. Bill Gates is bezig om de lucht te besproeien zodat we geen zonlicht meer hebben en dat heeft hele kwalijke gevolgen. Dat zei Robert Jensen in zijn nieuwste show.

“Nu hebben we eindelijk een smoking gun,” aldus Jensen. Hij liet een fragment van CNBC zien uit 2019 over een experiment dat Gates steunt om een enorme chemische wolk te creëren die de aarde afkoelt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Daarbij sproeien duizenden vliegtuigen miljoenen tonnen lichtreflecterende deeltjes in de stratosfeer. Het gevolg is dat er een dikke chemische wolk boven de planeet ontstaat die zonlicht tegenhoudt, aldus CNBC.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel controversieel

“Het is heel controversieel, ze komen ermee naar buiten dat ze het aan het doen zijn en nu weten we het eindelijk,” zegt Jensen.

Dat ze de zon proberen te blokkeren, heeft enorme gevolgen voor de gezondheid van mensen, benadrukt hij. “Hier zijn mensen niet boos over. Het is het Songfestival.”

Zeer hoge concentraties

Geofysicus J. Marvin Herndon publiceerde in 2015 een onderzoek in het wetenschappelijke tijdschrift Current Science waarin hij aantoont dat er op dat moment al 15 jaar werd geëxperimenteerd met geo-engineering.

Bij die experimenten werden tankvliegtuigen gebruikt en ontstond een giftige substantie, koolvliegas, in de atmosfeer waar in combinatie met regenwater aluminium uit vrijkomt, stelde Herndon. Dit kan volgens hem de toename van neurologische aandoeningen verklaren.

In zijn onderzoek verwijst Herndon naar publicaties waaruit blijkt dat er zware metalen zoals aluminium, barium en strontium zijn aangetroffen in regenwater en koolvliegas. In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 regenwatermonsters uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd. In 77 procent van die monsters werd aluminium aangetroffen. De monsters bleken zeer hoge concentraties barium en strontium te bevatten.

Verwoestende uitwerking

In 2014 publiceerde Rose Cairns van de Universiteit van Sussex een onderzoek in Geophysical Journal waarin ze beschrijft hoe geo-engineering (in de volksmond ‘chemtrails’) wereldwijd een verwoestende uitwerking heeft op het milieu en de volksgezondheid.

Herndon publiceerde ook een onderzoek in het International Journal of Environment Research and Public Health over giftige chemicaliën die in de lucht worden gesproeid om het weer te beïnvloeden. Het tijdschrift trok het artikel terug na klachten. “Dit laat zien dat ik op het juiste spoor zit.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 maand geleden

Bill Gates of hell👿

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 maand geleden

Krijg ondertussen steeds meer het gevoel dat het niet meer om geo enfineering gaat, eerder Terraforming,voor andere wezens dan dieren en ook planten en mensen!

Edward S
Edward S
1 maand geleden

Ik wordt schijtziek van die Gates! Hoogste tijd dat typetjes zoals deze, deze planeet gaan verlaten.

Frans Peeters
Frans Peeters
1 maand geleden

Alle opgenomen patienten met kanker hebben een tekort aan vitaminen D (zon) doe daar de chemische zonnecreems bij en je heb goede bigpharma resultaten

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x