Mens en Dier

Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heeft Bill Gates ooit een mondkapje gedragen? En zo niet, waarom vertelt hij iedereen dan dat ze er één moeten dragen tot het vaccin waar hij flink in heeft geïnvesteerd beschikbaar komt? Sinds enige tijd verschijnen niet alleen politieke leiders, maar ook invloedrijke influencers zoals Deepak Chopra met een mondkapje op in het openbaar. Die suggereerde op Instagram dat je mensen om je heen kunt doden als je geen mondkapje draagt.

Gates zegt dat we allemaal een kapje moeten dragen en ons moeten voorbereiden op een lockdown tot we een experimenteel vaccin krijgen dat waarschijnlijk ergens begin 2021 op de markt komt. Waarom hij niet en de rest van de wereld wel?

In onderstaand filmpje bespreken Bill en Melinda Gates wat volgens hen effectieve maatregelen tegen corona zijn. Melinda zegt: “Draag een mondkapje. En wees een rolmodel. Iedereen zou een mondkapje moeten dragen. Geen uitzonderingen.”

Koningin Elizabeth

Melinda plaatste wel een foto van zichzelf op Twitter waarop ze een mondkapje draagt, maar het kapje van Bill Gates is nergens te bekennen. Ook andere leden van de elite dragen geen mondmasker. Onlangs is de Britse koningin Elizabeth buiten de kasteelmuren gezien zonder mondkapje, wat haar op kritiek kwam te staan. Buckingham Palace liet in een reactie weten dat het een bewuste keuze was.

Haar onderdanen hebben geen keus: zij moeten een kapje dragen. Doe wat ik zeg, niet wat ik doe. Als Bill Gates en de regering van de Queen het zo belangrijk vinden om mondkapjes te dragen, waarom dragen deze mensen er dan zelf niet één?

[GreenMedInfo]

4 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Ik denk dat hij heel goed weet dat mondkapjes het immuun systeem verlaagt ,dus meer mensen daardoor ziek zullen worden,wat hij natuurlijk erg graag wil ,om zijn vaccinaties [ vergif ] te kunnen slijten,macht en geld is het enige wat voor dit vreselijke echtpaar telt ! het is MISDADIG !

pietberkhout
pietberkhout
1 jaar geleden
  • t is ook nergens goed voor.
  • t is een ritueel
  • t is een angst-aanjager en feitelijk
  • t is een Muil-korf !!!

LAAT U NIET MUILKORVEN!!!

Catharina
Catharina
1 jaar geleden

Bill en Melinda Gates….moet je eens goed naar die gezichten kijken van die twee, wat een griezels….zwaar gestoord zijn ze , er huist iig iets vreselijks kwaadaardigs in ze…..heel eng

doornbos
doornbos
1 jaar geleden

De mondkap als nieuwe Jodenster. Iedereen snapt dat. Toch? Over snappen gesproken. Zojuist een abonnement genomen op Gezond Verstand. Laat onze volksverlakkers krijgen wat zij ons toewensen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x