Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf
bill gates
Foto: CC0

Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf

Heeft Bill Gates ooit een mondkapje gedragen? En zo niet, waarom vertelt hij iedereen dan dat ze er één moeten dragen tot het vaccin waar hij flink in heeft geïnvesteerd beschikbaar komt? Sinds enige tijd verschijnen niet alleen politieke leiders, maar ook invloedrijke influencers zoals Deepak Chopra met een mondkapje op in het openbaar. Die suggereerde op Instagram dat je mensen om je heen kunt doden als je geen mondkapje draagt.

Gates zegt dat we allemaal een kapje moeten dragen en ons moeten voorbereiden op een lockdown tot we een experimenteel vaccin krijgen dat waarschijnlijk ergens begin 2021 op de markt komt. Waarom hij niet en de rest van de wereld wel?

In onderstaand filmpje bespreken Bill en Melinda Gates wat volgens hen effectieve maatregelen tegen corona zijn. Melinda zegt: “Draag een mondkapje. En wees een rolmodel. Iedereen zou een mondkapje moeten dragen. Geen uitzonderingen.”

Koningin Elizabeth

Melinda plaatste wel een foto van zichzelf op Twitter waarop ze een mondkapje draagt, maar het kapje van Bill Gates is nergens te bekennen. Ook andere leden van de elite dragen geen mondmasker. Onlangs is de Britse koningin Elizabeth buiten de kasteelmuren gezien zonder mondkapje, wat haar op kritiek kwam te staan. Buckingham Palace liet in een reactie weten dat het een bewuste keuze was.

Haar onderdanen hebben geen keus: zij moeten een kapje dragen. Doe wat ik zeg, niet wat ik doe. Als Bill Gates en de regering van de Queen het zo belangrijk vinden om mondkapjes te dragen, waarom dragen deze mensen er dan zelf niet één?

[GreenMedInfo]
3.9 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
5 maanden geleden

Ik denk dat hij heel goed weet dat mondkapjes het immuun systeem verlaagt ,dus meer mensen daardoor ziek zullen worden,wat hij natuurlijk erg graag wil ,om zijn vaccinaties [ vergif ] te kunnen slijten,macht en geld is het enige wat voor dit vreselijke echtpaar telt ! het is MISDADIG !

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Yvonne
5 maanden geleden

Proto types van het Facisme, hun Facisme het grote geld zionismische facisme, NWO !

pietberkhout
pietberkhout
5 maanden geleden
  • t is ook nergens goed voor.
  • t is een ritueel
  • t is een angst-aanjager en feitelijk
  • t is een Muil-korf !!!

LAAT U NIET MUILKORVEN!!!

Catharina
Catharina
5 maanden geleden

Bill en Melinda Gates….moet je eens goed naar die gezichten kijken van die twee, wat een griezels….zwaar gestoord zijn ze , er huist iig iets vreselijks kwaadaardigs in ze…..heel eng

exegese
exegese
Reactie op  Catharina
5 maanden geleden

Kijk naar dit filmpje over de naar alle waarschijnlijkheid te volgen route na deze neppandemie. Let goed op de gezichtsuitdrukking en lichaamstaal van die 2 als ze in beeld komen !

https://www.youtube.com/watch?v=aU4-wyAZk7U&feature=emb_logo

Catharina
Catharina
Reactie op  exegese
5 maanden geleden

Klopt exegeze….dit filmpje heb ik gezien…daarom schrok ik ook

Johan van Spijker
Johan van Spijker
Reactie op  Catharina
5 maanden geleden

Het zijn psychopaten inderdaad !

doornbos
doornbos
5 maanden geleden

De mondkap als nieuwe Jodenster. Iedereen snapt dat. Toch? Over snappen gesproken. Zojuist een abonnement genomen op Gezond Verstand. Laat onze volksverlakkers krijgen wat zij ons toewensen.

Catharina
Catharina
Reactie op  doornbos
5 maanden geleden

Helemaal mee eens doornbos…laten ze maar krijgen wat ze ons toewensen

Jake jackel
Jake jackel
5 maanden geleden

Deze mensen zijn het uitschot van de wereld.

Doet er niet toe
Doet er niet toe
5 maanden geleden

Heel dit gebeuren heeft te maken met de plannen van de elite om het oude systeem te vervangen met een nieuw. De reset komt er.

Mensen zullen weer vrijheden inboeten en nog meer afhankelijk zijn van de elite. Ben je een buitenbeentje en niet eens dan kom je op de zwarte lijst.

Die mondkappen hebben niet met gezondheid te maken. Eerder iets symbolisch voor de nakende krimp in vrijheid van mening.

Zorgsystemen moeten op de schop omdat ze te omslachtig zijn. Dit alles is ruim van te voren gepland.

Dit is mijn visie op het gebeuren en geen zekerheid, maar vind dit alles toch verdacht.

Edward
Edward
Reactie op  Doet er niet toe
5 maanden geleden

Rutte en de Jonge: “Het is allemaal complottheorie”, yeah sure. En nog zijn er veel mensen die blindelings vertrouwen hebben in deze handpoppen. Hoeveel bewijs wil je nog hebben ?

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Veel mensen door zien niet de dagelijkse gerustellende praatjes !

Monique
Monique
5 maanden geleden

Omdat ze vinden dat ze allemaal boven de wet staan! Maar karma is een bitch en wanneer deze flauwekul voorbij is, krijgen ze terug wat ze zelf de wereld in hebben gezonden. Bill Gates gaat al zijn geld verliezen en het koningshuis wordt afgeschaft. Dat zou toch mooi zijn.

doornbos
doornbos
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

En zo is het.

De Hakkelaar
De Hakkelaar
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Amen

oud marinier
oud marinier
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Yep , idd….dat kan zomaar ineens gebeuren.

Anita
Anita
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Wellicht maken wij een eventueel herstel niet meer mee. Als je bepaalde helderzienden moet geloven zal een eventueel herstel rond 4500 na christus gaan plaatsvinden.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

Vriezer leeggehaald – ✔
Tijdklok ingesteld – ✔

Tot over 2480 jaar.

Kamal
Kamal
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

🤣🤣🤣

Rob
Rob
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

Als je dat gelooft kun je net zo goed naar de NOS kijken. Die helderzienden staan ook totaal niet met beide benen stevig op de grond. Er wordt niks hersteld. Het gaat om evolutie. We zijn in een nieuwe cyclus van 26.000 jaar sinds eind 2012. Het zal nooit meer worden zoals het was en dan zou je ook niet moeten willen. Het is altijd een wereld van macht, controle, slavernij, ziekte, armoede etc geweest. Het leven zelf is nooit geleefd. Waar het veel eerder over zal gaan is een bewustzijnsverandering. Dat moet van binnenuit gebeuren. Die helderzienden hebben, net als het altijd is geweest, ook geen bewustzijn en ook zij leven het echte leven niet. We leven in een tijd waarvan gezegd wordt dat het met veranderingen gepaard gaat. Het oude macht systeem zal dan ook nooit meer hersteld worden. DAT zal hetgeen zijn waar die zogenaamde helderzienden naar kijken: het oude macht systeem. Maar de macht moet verdwijnen als we vooruit willen. Voor zover ik het kan inschatten gaat dat echt geen 2500 jaar duren want die tijd is nu begonnen. De heersende macht probeert alleen nog steeds alles onder totale controle te krijgen. Als ze (in een groter perspectief) hadden willen slagen dan hadden ze dat voor 21-12-2012 voor elkaar moeten hebben krijgen. Dat was het einde van de vorige 26.000 jarige cyclus en het begin van de nieuwe. Niemand kan zeggen hoe het nu zal verlopen. De heersende macht voert volgens sommigen een doodstrijd, een strijd voor hun eigen overleven enmacht. Feit is dat wij (de mensheid) hen niet nodig hebben, zij hebben ons nodig. Het lijkt dan soms uitzichtloos maar toch wordt er gezegd dat het uiteindelijk anders zal uitpakken. Eén ding wat voor veel mensen wel duidelijk is (en voor velen ook nog niet) is dat ze zich bloot geven met hun agenda’s en plannen. Alles moet aan het daglicht komen anders kan er ook niets aan veranderen. Dus vergeet die helderzienden maar. Die stammen ook nog uit de tijd zonder bewustzijn en waar het echte leven niet geleefd wordt.

Anita
Anita
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

De helderzienden/tijdreizigers waar ik op doel, geven een beeld van de agenda weer voor de komende duizenden jaren en dat is niet bepaald positief voor de overige 99%. Hoogstwaarschijnlijk is dit alles gebaseerd op fictie (zeker met betrekking tot de genoemde periode van 2500 jaar). Maar ik wil wel aannemen dat we een zeer donkere periode tegemoet gaan.

Petra
Petra
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Wij krijgen ook terug wat wij de wereld inzenden,!! zo werkt het LEVEN.
Ik voel soms ook boosheid, maar die probeer ik zo snel mogelijk weer te transformeren en mijn liefdevolle hart weer aan te zetten.
Als je steeds met boosheid reageert, zenden wij ook net zo goed boosheid het veld in. Het helpt mij zo, om in mijn liefdevolle hart te stappen, als ik bij mezelf blijf. Dus als ik dan een winkel inloop, met mijn liefdevolle bewuste keus zonder mondkapje .. heb ik geen onrust, frustratie of boosheid meer. we zijn harmonie ! als we harmonie uitstralen/ uitzenden.
Oordeelloosheid is liefde, oordeelloos leven kost oefening. maar het maakt je echt zo’n blijer mens.
Ik blijf in gedachte een matra zeggen ‘in zachtheid en in harmonie loop ik door deze winkel’ en respecteer ieder zijn., keus. we kunnen en mogen niet oordelen over iemand die op dat moment wel een mondkapje draagt. vraag jezelf af misschien is diegene niet zo fit en wilde hij jou beschermen. misschien is diegene met een chemo kuur bezig en is zijn immuunsysteem op dat moment erg laag. misschien is diegene bang omdat iemand nog gelooft in de NOS dan nog. mogen we diegene niet veroordelen. of boos of gefrustreerd op diegene zijn.
Een kind die bang is voor nachtmerrie’s spreek je ook liefdevol aan. of reageer je dan ook vanuit boosheid of frustratie. “bijv. wat een onzin die nachtmerrie bestaat niet, stel je niet aan’ nee hun bewustwording is daar nog niet. en in liefde leg je dan uit ‘je bent veilig, ik ben er voor je.
Ik geloof dat wij ‘wakkere mensen’, nu juist DIT moeten gaan uitzenden. en proberen te stoppen met de boosheid en de frustratie.(hoe moeilijk dat soms ook is) probeer het, oefen het .. en ja tuurlijk gebeurt ‘t je soms. maar keer terug naar je liefdevolle zelf. (dan gaan we mee op de lage frequenties van de Bills etc. ) wij moeten juist met elkaar het veld mooi en liefdevol maken. de frequentie van liefde maakt de wereld beter en kan de wereld redden. Voor ons en voor onze kinderen. ‘Want onthoud JA WE CREEEREN ONZE EIGEN WERKELIJKHEID”
Stel jezelf die vraag. welke werkelijkheid creëer ik ? want zend ik uit in mijn veld?
Samen kunnen we het .. ik weet het zeker.
maar dan mogen we wel terugkeren naar zachtheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Zij zijn met 1% elite, wij met 99%. Het zou raar zijn als we door die 1% de wet zouden laten voorschrijven.

benno
benno
Reactie op  Pieternella
5 maanden geleden

alleen het verschil is dat die 1 % gruwelijk goed georganiseerd is, en wij (de 99%) totaal niet !
sterker nog, de 99% is zo verdeelt als de neten (precies zoals de 1% het wil).
zolang de 99% zich niet ECHT gaat organiseren komt er geen oplossing….

Tom
Tom
Reactie op  Pieternella
5 maanden geleden

Dat zegt meer over ons dan over hen.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Pieternella
5 maanden geleden

Nu dit gebeurd al bijna zolang we op deze planeet rond huppelen, de sterkste de rijkste enz.

Pieter
Pieter
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

Ik vrees dat het plan van de NWO precies op koers ligt en dat er teweinig mensen zijn, die echt zien wat er aan de hand is. Straks rijden de bange schapen in kolonne naar de inent straat.

https://www.tribute.nu/post/kan-het-nog-duidelijker

Klaas Vaak
Klaas Vaak
5 maanden geleden

Satanisme, Lucifer

Thoughtful
Thoughtful
5 maanden geleden

Een dag van rouw:
https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35526_tijdelijke_wet_maatregelen
Einde 75 jaar “vrijheid”
De “world economic forum handlanger” kreeg een luidruchtige stille wenk:
https://www.eerstekamer.nl/nieuws/20201027/75_jaar_vrijheid_herdacht_in

ben
ben
5 maanden geleden

hij speelt nog steeds voor merel

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

mond

Kamervragen over mondluiers: ‘Overweldigend bewijs dat ze op alle fronten schadelijk zijn!’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) stelde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x