Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf
bill gates
Foto: CC0

Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf

Heeft Bill Gates ooit een mondkapje gedragen? En zo niet, waarom vertelt hij iedereen dan dat ze er één moeten dragen tot het vaccin waar hij flink in heeft geïnvesteerd beschikbaar komt? Sinds enige tijd verschijnen niet alleen politieke leiders, maar ook invloedrijke influencers zoals Deepak Chopra met een mondkapje op in het openbaar. Die suggereerde op Instagram dat je mensen om je heen kunt doden als je geen mondkapje draagt.

Gates zegt dat we allemaal een kapje moeten dragen en ons moeten voorbereiden op een lockdown tot we een experimenteel vaccin krijgen dat waarschijnlijk ergens begin 2021 op de markt komt. Waarom hij niet en de rest van de wereld wel?

In onderstaand filmpje bespreken Bill en Melinda Gates wat volgens hen effectieve maatregelen tegen corona zijn. Melinda zegt: “Draag een mondkapje. En wees een rolmodel. Iedereen zou een mondkapje moeten dragen. Geen uitzonderingen.”

Koningin Elizabeth

Melinda plaatste wel een foto van zichzelf op Twitter waarop ze een mondkapje draagt, maar het kapje van Bill Gates is nergens te bekennen. Ook andere leden van de elite dragen geen mondmasker. Onlangs is de Britse koningin Elizabeth buiten de kasteelmuren gezien zonder mondkapje, wat haar op kritiek kwam te staan. Buckingham Palace liet in een reactie weten dat het een bewuste keuze was.

Haar onderdanen hebben geen keus: zij moeten een kapje dragen. Doe wat ik zeg, niet wat ik doe. Als Bill Gates en de regering van de Queen het zo belangrijk vinden om mondkapjes te dragen, waarom dragen deze mensen er dan zelf niet één?

[GreenMedInfo]
4 34 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Ik denk dat hij heel goed weet dat mondkapjes het immuun systeem verlaagt ,dus meer mensen daardoor ziek zullen worden,wat hij natuurlijk erg graag wil ,om zijn vaccinaties [ vergif ] te kunnen slijten,macht en geld is het enige wat voor dit vreselijke echtpaar telt ! het is MISDADIG !

pietberkhout
pietberkhout
10 maanden geleden
  • t is ook nergens goed voor.
  • t is een ritueel
  • t is een angst-aanjager en feitelijk
  • t is een Muil-korf !!!

LAAT U NIET MUILKORVEN!!!

Catharina
Catharina
10 maanden geleden

Bill en Melinda Gates….moet je eens goed naar die gezichten kijken van die twee, wat een griezels….zwaar gestoord zijn ze , er huist iig iets vreselijks kwaadaardigs in ze…..heel eng

doornbos
doornbos
10 maanden geleden

De mondkap als nieuwe Jodenster. Iedereen snapt dat. Toch? Over snappen gesproken. Zojuist een abonnement genomen op Gezond Verstand. Laat onze volksverlakkers krijgen wat zij ons toewensen.

x

Check Also

president

President Kroatië is klaar met alle hysterie: ‘Er zijn genoeg mensen ingeënt’

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder ...

australi

‘F**k de prik, lang leve Australië’: Tienduizenden leggen snelweg in Melbourne plat uit protest tegen lockdown

Miljoenen Australiërs hebben hun buik vol van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x