Buitenland

220 kwade Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep van 220 ‘kwade Belgische burgers’ dient komende week een strafklacht in tegen onder meer Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De klacht is ook gericht tegen diverse Belgische virologen en de Britse epidemioloog Neil Ferguson, die overheden adviseerde om in lockdown te gaan. Hij heeft volgens de groep gegevens vervalst.

Hun advocaat, Michael Verstraeten, vroeg aandacht voor investeringen van de Bill & Melinda Gates Foundation in België, meer specifiek in onderzoek van de KU Leuven en het Instituut voor Tropische Geneeskunde naar een coronavaccin. De boze Belgen beschuldigen Bill Gates van omkoping.

“Diezelfde wetenschappers zijn ook ambtenaren die de regering adviseren over de aanpak,” zei Verstraeten. Belangenverstrengeling en dubbele petten dus.

Misleid door wetenschappers

Belgische politici blijven gespaard. “Zij zijn misleid door wetenschappers,” zei hij. De groep die hij vertegenwoordigt verzet zich ook tegen een tweede lockdown en het verplicht dragen van mondkapjes.

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid oproept om de Bill & Melinda Gates Foundation te onderzoeken wegens misdaden tegen de menselijkheid, is intussen al 609.948 keer ondertekend.

Wanneer 100.000 mensen zo’n petitie tekenen, wordt het verzoek ingezien door de overheid en moet de president actie ondernemen. De initiatiefnemers van de petitie wijzen erop dat veel vragen over de coronapandemie nog onbeantwoord zijn.

[Nieuwsblad]

4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
2 jaren geleden

Wetenschappers hebben het in hen gestelde vertrouwen op erbarmelijke wijze verbruid. Moed, intuïtie en gezond verstand zijn de laatste pilaren waar de mensheid nog op mag rusten. En dat zullen we heel snel massaal in moeten gaan zien. Heel snel ! We zullen snel en accuraat kwaad van goed moeten scheiden anders is er geen weg meer terug.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
2 jaren geleden

Ja, laten ze hem maar heel snel op pakken, en verplicht een cocktail spuit van zijn eigen vaccin in zijn lijf spuiten. En het moet wel een verhoogde dosis zijn, en als hij dat goed overleefd heeft, hoef hij niet naar de gevangenis maar wel naar een psychiatrisch hospitaal, om te controleren of hij wel helemaal goed wijs is in dat bovenkamertje van hem.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
2 jaren geleden

En even ter aanvulling van het hierboven geplaatste reactie.
Die man heeft al te veel levens van jonge kinderen in India en Afrika kapot gemaakt.

Johannes
Johannes
2 jaren geleden

die man weet meer alsof hij alles bekokstoofd heeft. Als dat geen signaal is voor psychologen en psychiaters wanneer iemand plezier heeft als er meer doden vallen. Dan zit er dar echt een draad los.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x