Homepagina » Buitenland » 220 kwade Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid
bill gates
Foto: DonkeyHotey CC BY 2.0

220 kwade Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid

Een groep van 220 ‘kwade Belgische burgers’ dient komende week een strafklacht in tegen onder meer Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De klacht is ook gericht tegen diverse Belgische virologen en de Britse epidemioloog Neil Ferguson, die overheden adviseerde om in lockdown te gaan. Hij heeft volgens de groep gegevens vervalst.

Hun advocaat, Michael Verstraeten, vroeg aandacht voor investeringen van de Bill & Melinda Gates Foundation in België, meer specifiek in onderzoek van de KU Leuven en het Instituut voor Tropische Geneeskunde naar een coronavaccin. De boze Belgen beschuldigen Bill Gates van omkoping.

“Diezelfde wetenschappers zijn ook ambtenaren die de regering adviseren over de aanpak,” zei Verstraeten. Belangenverstrengeling en dubbele petten dus.

Misleid door wetenschappers

Belgische politici blijven gespaard. “Zij zijn misleid door wetenschappers,” zei hij. De groep die hij vertegenwoordigt verzet zich ook tegen een tweede lockdown en het verplicht dragen van mondkapjes.

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid oproept om de Bill & Melinda Gates Foundation te onderzoeken wegens misdaden tegen de menselijkheid, is intussen al 609.948 keer ondertekend.

Wanneer 100.000 mensen zo’n petitie tekenen, wordt het verzoek ingezien door de overheid en moet de president actie ondernemen. De initiatiefnemers van de petitie wijzen erop dat veel vragen over de coronapandemie nog onbeantwoord zijn.

[Nieuwsblad]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 maanden geleden

Wetenschappers hebben het in hen gestelde vertrouwen op erbarmelijke wijze verbruid. Moed, intuïtie en gezond verstand zijn de laatste pilaren waar de mensheid nog op mag rusten. En dat zullen we heel snel massaal in moeten gaan zien. Heel snel ! We zullen snel en accuraat kwaad van goed moeten scheiden anders is er geen weg meer terug.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
7 maanden geleden

Ja, laten ze hem maar heel snel op pakken, en verplicht een cocktail spuit van zijn eigen vaccin in zijn lijf spuiten. En het moet wel een verhoogde dosis zijn, en als hij dat goed overleefd heeft, hoef hij niet naar de gevangenis maar wel naar een psychiatrisch hospitaal, om te controleren of hij wel helemaal goed wijs is in dat bovenkamertje van hem.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
7 maanden geleden

En even ter aanvulling van het hierboven geplaatste reactie.
Die man heeft al te veel levens van jonge kinderen in India en Afrika kapot gemaakt.

Willem
Willem
Reactie op  Sjaakie van den Hoek
7 maanden geleden

Die lui zijn niet te pakken, dit is al een heel oud plan en waar je vroeger kerken had met dominees die hel en verdoemenis preekten om je bang en onderdanig te houden heb je nu overheden die donders goed weten wat ze doen, ook rechters hebben geen macht, alles wordt bepaald door onze veehouders, wij zijn niet meer dan slachtvee. Alle goede bedoelingen van rechtszaken en protesten en bewijzen ten spijt, dit is niet meer terug te draaien door niks en niemand. Mensen werken vrijwillig mee aan hun ondergang dat bewees de geschiedenis en dat bewijst de huidige tijd.

Philip
Philip
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Juist, links en rechts word al eens een kleine vis berecht, maar dat is voor de schijn hoog te houden voor de gewone burgers….de grote vissen blijven altijd buitenschot!!

Het heeft trouwens geen zin, de mensen zijn niet meer voor rede vatbaar, de angst en paniek zit er nu goed ingebakken.
En zou nu blijken dat er toch meer en meer mensen wakker worden en of de straat op gaan, dan vinden ze wel weer iets anders voor het volk angstig te maken.

Iedere keer word en meer en meer rechten afgenomen, tot zelfs onze privacy er aan toe. (voor die rechten en dergelijk hebben notabene onze voorouders hun leven voor gegeven)
Uiteindelijk blijft er niets meer over en moet men wel braaf/slaafs volgen, de bevolking word als het ware allemaal zombies.

Doch zie ik ook nog een licht puntje er was er eens iemand in het ver verleden die zei: geef de mensen brood en spelen en ze doen alles wat je wilt.
Wel nu, ze pakken onze spelen af (cultuur, uitgaansleven, evenementen, sport etc..) er blijft nagenoeg niets meer over.
Eens genoeg mensen dat door hebben en het beu zijn om gevangen te zijn in hun eigen kot..dan pas zal de bom los barsten!!

Willem
Willem
Reactie op  Philip
7 maanden geleden

Daar maak je een heel goed punt Philip aangaande brood en spelen. Maar nu pakken ze eerst alles af en dan geven ze je een klein beetje terug en de meeste mensen zijn dan al blij.

jtprf
jtprf
Reactie op  Philip
7 maanden geleden

Zo is het Phillip, ik sprak vandaag iemand bij ons op werk,
die periodieke keuringen komt doen aan elektrisch
gereedschap.
Ik vroeg hem spontaan; laat jij je vaccineren? ( hij wist
nog geeneens wat dat betekende ) Ik herhaalde anders;
laat jij je in-enten? Oh nu begreep hij.
Welnu, hij zei ja, als de test goed is zeker.
Ik heb hem 5 minuten uitleg gegeven, en het was oh
en oh en a ja! ok, ect.
Nooit iets nagedacht, nooit iets afgevraagd. Vandaar die
oh en ah. En zo zijn er nóg te veel van dat “domme” volk.
Vriendelijke man, maar te goed gelovig.

Laat ik het dan zo zeggen; verdiep je in de échte geschiedenis, en
vooral dat wat van af ruim een eeuw geleden is gebeurd.
Man met snorretje had gelijk!!

Johannes
Johannes
7 maanden geleden

die man weet meer alsof hij alles bekokstoofd heeft. Als dat geen signaal is voor psychologen en psychiaters wanneer iemand plezier heeft als er meer doden vallen. Dan zit er dar echt een draad los.

William
William
7 maanden geleden

Bill Gates, de Clintons… geld is macht… idereen wordt omgekocht en er wordt “geen” onderzoek gedaan .. en als het al t geval is gaat het als een nachtkaarsje uit.. tot het moment dat het volk het echt niet meer pikt.. kijk maar naar Israel waar tienduizenden mensen protesteren tegen het beleid (en de corruptie) totdat de vlam echt in de pan slaat, Frankrijk idem.. maar daar wordt met geen woord over gerept in de Mainsteram Media.. de macht van het volk is heel groot nu nog een leider die “mobiliseert en daad bij het woord voegt” en dat is (helaas) geen Willem Engel die nog steeds denkt dat met liefde en verdraagzaamheid een revolutie kan worden gevoerd..

Henk
Henk
7 maanden geleden

Kan ik me nog aansluiten?

exegese
exegese
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

@Henk, aansluiten ? Waarom aansluiten ? Waarom weer afhankelijk willen zijn van een zogenaamde leider of organisatie ?
Iedereen moet onderhand maar eens eigen verantwoording nemen en uit eigen beweging niet, of in ieder geval absoluut zo weinig mogelijk meewerken aan maatregelen door (criminele) organisaties in het leven geroepen puur bedoeld om ons kapot te maken, ons totaal onder controle te krijgen. Als we allemaal resoluut weigeren mee te werken is het zo afgelopen met het spelletje. Als we allemaal weigeren een mondkapje te dragen in de trein dan zal er niets gebeuren zo verzeker ik u. Als niemand meer een van die belachelijke corona boetes nog betaald zal het hele systeem krakend en piepend tot stilstand komen. Als we overstelpt worden met vragen voor we in een restaurant mogen eten en ons verplicht moeten registreren, kunnen we dat weigeren en ergens anders heen gaan of andere oplossing zoeken. Dan zal het snel afgelopen zijn met die onzin. Massale burgerlijke ongehoorzaamheid is een morele plicht als de zittende macht overduidelijk corrupt en crimineel is. Besef dat degenen die Anne Frank lieten onderduiken tegen de regels handelden en dat de verraders conform de regels handelden. Regels van corrupte en criminele regiems zijn illegaal t.a.v de universele rechten van de mens en in dat stadium zijn we zeker beland nu.

Raspoet Reinhilde
Raspoet Reinhilde
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

aan exagese : ja in principe heb je overschot van gelijk maar wie begint er en wie volgt. De bevolking moet daarvoor meer alle soorten informatie hebben om zich een mening te kunnen vormen maar dan moeten we allemaal naar het alternatief nieuws om de msm en dit alterntieve nieuws te kunnen analyseren . En wat zegt men dan:, dit is complotdenken zelf wetenschappers met een andere mening worden van alle providers geschrapt zoals facebook twitter enz…

Exegese
Exegese
Reactie op  Raspoet Reinhilde
7 maanden geleden

@Raspoet Reinhilde, er is geen andere mogelijkheid en mensen zullen nu in moeten gaan zien dat hun overheid volledig mee gaat in de satanische plannen die hen regelrecht de afgrond in duwen. We zullen het zelf moeten doen. Alleen de massa is machtig genoeg en onoverwinnelijk, de rest is gedoemd te mislukken.

vladi
vladi
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

ik ben wel van menin dat integere ”leiding” nodig is.
in een hyper complexe wereld als de onze is dat in mijn ogen onvermijdelijk.
van geboorte af aan worden we geleid (dus NIET bestuurd).

zet maar eens een busjesman uit Moemboektoe in Parijs neer,dit gaat niet functioneren omdat hij niet geleid is in het leren om daar te kunnen functioneren.

alles gaat mis bij besturing en verplichting.

fff

exegese
exegese
Reactie op  vladi
7 maanden geleden

@vladi , elke vorm van leiding in deze situatie die de mensheid uit de klauwen van de satanisten moet leiden zal onmiddellijk getorpedeerd worden. Een leider is een te zwak punt in een overweldigende revolutie die deze ommekeer zal vereisen. De enige mogelijkheid is dat mensen zelfstandig tot de overtuiging moeten komen dat dit niet langer kan en dat dit zonder twijfel eindigt in de grootste tragedie die de mensheid ooit gekend heeft of zal kennen. Integere en subtiele leiding nadien is zeker gewenst en zal ook vanzelf ontstaan. En dan zullen we heel goed op moeten letten dat satan niet onmiddellijk weer infiltreert. Doch eerst een allesvernietigende schoonmaak is absoluut vereist.

Rielly ??
Rielly ??
7 maanden geleden

Kan zo’n initiatief ook in NL gestart worden. We moeten een duidelijk signaal afgeven.
Zeker als blijkt dat er helemaal geen ‘virus’ is.
Bekijk : https://youtu.be/E5meH2iAjIU

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Een wetenschapper is nooit onafhankelijk. ‘Wie appelen vaart wie appelen eet’. Het zijn ja knikkers voor de multinationals en niets anders.

vladi
vladi
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

paarlen voor de zwijnen.

fff

Raspoet Reinhilde
Raspoet Reinhilde
7 maanden geleden

Ik ben eindelijk blij verrast over dit protest en deze aanklacht in dit land DE DEEP STATE op deze wereld maar ook in Europa en in dit land moet gestopt worden vooraleer we allemaal door desinformatie in een dictatuur terechtkomen en hier doen ze dit op de allersluwste wijze. ze hebben zogezegd bijna de ganse bevolking mee. Wat betreft de mondkapjes de 1.50m afstand enz… Ik las gisteren dat: wat het dragen van mondkapjes betreft ze 27.000 mensen hebben geïnterviewd, ALLO waar is die ganse bevolking gebleven?
De angst die ze promoten langs alle kanalen doet de rest dus asjeblief voortdoen en ook ik wil me aansluiten.

Bart
Bart
7 maanden geleden
x

Check Also

corona

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft ...

huisarts

‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’

In minder dan een jaar tijd zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x