Homepagina » Buitenland » 220 kwade Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid
bill gates
Foto: DonkeyHotey CC BY 2.0

220 kwade Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid

Een groep van 220 ‘kwade Belgische burgers’ dient komende week een strafklacht in tegen onder meer Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De klacht is ook gericht tegen diverse Belgische virologen en de Britse epidemioloog Neil Ferguson, die overheden adviseerde om in lockdown te gaan. Hij heeft volgens de groep gegevens vervalst.

Hun advocaat, Michael Verstraeten, vroeg aandacht voor investeringen van de Bill & Melinda Gates Foundation in België, meer specifiek in onderzoek van de KU Leuven en het Instituut voor Tropische Geneeskunde naar een coronavaccin. De boze Belgen beschuldigen Bill Gates van omkoping.

“Diezelfde wetenschappers zijn ook ambtenaren die de regering adviseren over de aanpak,” zei Verstraeten. Belangenverstrengeling en dubbele petten dus.

Misleid door wetenschappers

Belgische politici blijven gespaard. “Zij zijn misleid door wetenschappers,” zei hij. De groep die hij vertegenwoordigt verzet zich ook tegen een tweede lockdown en het verplicht dragen van mondkapjes.

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid oproept om de Bill & Melinda Gates Foundation te onderzoeken wegens misdaden tegen de menselijkheid, is intussen al 609.948 keer ondertekend.

Wanneer 100.000 mensen zo’n petitie tekenen, wordt het verzoek ingezien door de overheid en moet de president actie ondernemen. De initiatiefnemers van de petitie wijzen erop dat veel vragen over de coronapandemie nog onbeantwoord zijn.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  En even ter aanvulling van het hierboven geplaatste reactie.
  Die man heeft al te veel levens van jonge kinderen in India en Afrika kapot gemaakt.

  28 likes
  • Willem schreef:

   Die lui zijn niet te pakken, dit is al een heel oud plan en waar je vroeger kerken had met dominees die hel en verdoemenis preekten om je bang en onderdanig te houden heb je nu overheden die donders goed weten wat ze doen, ook rechters hebben geen macht, alles wordt bepaald door onze veehouders, wij zijn niet meer dan slachtvee. Alle goede bedoelingen van rechtszaken en protesten en bewijzen ten spijt, dit is niet meer terug te draaien door niks en niemand. Mensen werken vrijwillig mee aan hun ondergang dat bewees de geschiedenis en dat bewijst de huidige tijd.

   32 likes
   • Philip schreef:

    Juist, links en rechts word al eens een kleine vis berecht, maar dat is voor de schijn hoog te houden voor de gewone burgers….de grote vissen blijven altijd buitenschot!!

    Het heeft trouwens geen zin, de mensen zijn niet meer voor rede vatbaar, de angst en paniek zit er nu goed ingebakken.
    En zou nu blijken dat er toch meer en meer mensen wakker worden en of de straat op gaan, dan vinden ze wel weer iets anders voor het volk angstig te maken.

    Iedere keer word en meer en meer rechten afgenomen, tot zelfs onze privacy er aan toe. (voor die rechten en dergelijk hebben notabene onze voorouders hun leven voor gegeven)
    Uiteindelijk blijft er niets meer over en moet men wel braaf/slaafs volgen, de bevolking word als het ware allemaal zombies.

    Doch zie ik ook nog een licht puntje er was er eens iemand in het ver verleden die zei: geef de mensen brood en spelen en ze doen alles wat je wilt.
    Wel nu, ze pakken onze spelen af (cultuur, uitgaansleven, evenementen, sport etc..) er blijft nagenoeg niets meer over.
    Eens genoeg mensen dat door hebben en het beu zijn om gevangen te zijn in hun eigen kot..dan pas zal de bom los barsten!!

    12 likes
    • Willem schreef:

     Daar maak je een heel goed punt Philip aangaande brood en spelen. Maar nu pakken ze eerst alles af en dan geven ze je een klein beetje terug en de meeste mensen zijn dan al blij.

     10 likes
    • jtprf schreef:

     Zo is het Phillip, ik sprak vandaag iemand bij ons op werk,
     die periodieke keuringen komt doen aan elektrisch
     gereedschap.
     Ik vroeg hem spontaan; laat jij je vaccineren? ( hij wist
     nog geeneens wat dat betekende ) Ik herhaalde anders;
     laat jij je in-enten? Oh nu begreep hij.
     Welnu, hij zei ja, als de test goed is zeker.
     Ik heb hem 5 minuten uitleg gegeven, en het was oh
     en oh en a ja! ok, ect.
     Nooit iets nagedacht, nooit iets afgevraagd. Vandaar die
     oh en ah. En zo zijn er nóg te veel van dat “domme” volk.
     Vriendelijke man, maar te goed gelovig.

     Laat ik het dan zo zeggen; verdiep je in de échte geschiedenis, en
     vooral dat wat van af ruim een eeuw geleden is gebeurd.
     Man met snorretje had gelijk!!

     1 likes
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  Ja, laten ze hem maar heel snel op pakken, en verplicht een cocktail spuit van zijn eigen vaccin in zijn lijf spuiten. En het moet wel een verhoogde dosis zijn, en als hij dat goed overleefd heeft, hoef hij niet naar de gevangenis maar wel naar een psychiatrisch hospitaal, om te controleren of hij wel helemaal goed wijs is in dat bovenkamertje van hem.

  19 likes
 • exegese schreef:

  Wetenschappers hebben het in hen gestelde vertrouwen op erbarmelijke wijze verbruid. Moed, intuïtie en gezond verstand zijn de laatste pilaren waar de mensheid nog op mag rusten. En dat zullen we heel snel massaal in moeten gaan zien. Heel snel ! We zullen snel en accuraat kwaad van goed moeten scheiden anders is er geen weg meer terug.

  17 likes
 • Johannes schreef:

  die man weet meer alsof hij alles bekokstoofd heeft. Als dat geen signaal is voor psychologen en psychiaters wanneer iemand plezier heeft als er meer doden vallen. Dan zit er dar echt een draad los.

  14 likes
 • William schreef:

  Bill Gates, de Clintons… geld is macht… idereen wordt omgekocht en er wordt “geen” onderzoek gedaan .. en als het al t geval is gaat het als een nachtkaarsje uit.. tot het moment dat het volk het echt niet meer pikt.. kijk maar naar Israel waar tienduizenden mensen protesteren tegen het beleid (en de corruptie) totdat de vlam echt in de pan slaat, Frankrijk idem.. maar daar wordt met geen woord over gerept in de Mainsteram Media.. de macht van het volk is heel groot nu nog een leider die “mobiliseert en daad bij het woord voegt” en dat is (helaas) geen Willem Engel die nog steeds denkt dat met liefde en verdraagzaamheid een revolutie kan worden gevoerd..

  14 likes
 • Rielly ?? schreef:

  Kan zo’n initiatief ook in NL gestart worden. We moeten een duidelijk signaal afgeven.
  Zeker als blijkt dat er helemaal geen ‘virus’ is.
  Bekijk : https://youtu.be/E5meH2iAjIU

  10 likes
 • Raspoet Reinhilde schreef:

  Ik ben eindelijk blij verrast over dit protest en deze aanklacht in dit land DE DEEP STATE op deze wereld maar ook in Europa en in dit land moet gestopt worden vooraleer we allemaal door desinformatie in een dictatuur terechtkomen en hier doen ze dit op de allersluwste wijze. ze hebben zogezegd bijna de ganse bevolking mee. Wat betreft de mondkapjes de 1.50m afstand enz… Ik las gisteren dat: wat het dragen van mondkapjes betreft ze 27.000 mensen hebben geïnterviewd, ALLO waar is die ganse bevolking gebleven?
  De angst die ze promoten langs alle kanalen doet de rest dus asjeblief voortdoen en ook ik wil me aansluiten.

  10 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Een wetenschapper is nooit onafhankelijk. ‘Wie appelen vaart wie appelen eet’. Het zijn ja knikkers voor de multinationals en niets anders.

  8 likes
 • Ron schreef:

  Geen enkele gerandomiseerde gecontroleerde studie met geverifieerde uitkomst heeft een statistisch significant voordeel van het dragen van een masker of het niet dragen van een masker kunnen detecteren als het gaat om het voorkomen van besmettelijke virale aandoeningen
  Als het dragen van een masker enig significant voordeel zou hebben om het infectierisico voor de drager of anderen in de buurt te verminderen, dan zou het in ten minste een van deze onderzoeken zijn gedetecteerd, maar er is geen teken van een dergelijk voordeel.
  Er zijn geen aanwijzingen dat maskers van nut zijn om infectie te voorkomen door te voorkomen dat de aerosoldeeltjes naar buiten komen of naar binnen gaan. Je helpt de mensen om je heen niet door een masker te dragen en je helpt jezelf niet te vermijden de ziekte door het dragen van een masker
  Infectieuze virale luchtwegaandoeningen verspreiden zich voornamelijk via zeer fijne aërosoldeeltjes die in de lucht zweven. Elk masker waarmee u kunt ademen, zorgt daarom voor de overdracht van aerosol-virussen.
  Sterftecijfers door alle oorzaken worden niet beïnvloed door rapportagebias. Een gedetailleerde studie van de huidige gegevens over sterfte door alle oorzaken laat zien dat de sterfte door alle oorzaken de afgelopen winter statistisch niet anders was dan voorgaande decennia. COVID-19 is geen dodelijke ziekte en deze pandemie heeft niets buitengewoons opgeleverd in termen van dodental. Uitreksel Dr Mercola.

  6 likes
 • Henk schreef:

  Kan ik me nog aansluiten?

  4 likes
  • exegese schreef:

   @Henk, aansluiten ? Waarom aansluiten ? Waarom weer afhankelijk willen zijn van een zogenaamde leider of organisatie ?
   Iedereen moet onderhand maar eens eigen verantwoording nemen en uit eigen beweging niet, of in ieder geval absoluut zo weinig mogelijk meewerken aan maatregelen door (criminele) organisaties in het leven geroepen puur bedoeld om ons kapot te maken, ons totaal onder controle te krijgen. Als we allemaal resoluut weigeren mee te werken is het zo afgelopen met het spelletje. Als we allemaal weigeren een mondkapje te dragen in de trein dan zal er niets gebeuren zo verzeker ik u. Als niemand meer een van die belachelijke corona boetes nog betaald zal het hele systeem krakend en piepend tot stilstand komen. Als we overstelpt worden met vragen voor we in een restaurant mogen eten en ons verplicht moeten registreren, kunnen we dat weigeren en ergens anders heen gaan of andere oplossing zoeken. Dan zal het snel afgelopen zijn met die onzin. Massale burgerlijke ongehoorzaamheid is een morele plicht als de zittende macht overduidelijk corrupt en crimineel is. Besef dat degenen die Anne Frank lieten onderduiken tegen de regels handelden en dat de verraders conform de regels handelden. Regels van corrupte en criminele regiems zijn illegaal t.a.v de universele rechten van de mens en in dat stadium zijn we zeker beland nu.

   14 likes
   • Raspoet Reinhilde schreef:

    aan exagese : ja in principe heb je overschot van gelijk maar wie begint er en wie volgt. De bevolking moet daarvoor meer alle soorten informatie hebben om zich een mening te kunnen vormen maar dan moeten we allemaal naar het alternatief nieuws om de msm en dit alterntieve nieuws te kunnen analyseren . En wat zegt men dan:, dit is complotdenken zelf wetenschappers met een andere mening worden van alle providers geschrapt zoals facebook twitter enz…

    2 likes
    • Exegese schreef:

     @Raspoet Reinhilde, er is geen andere mogelijkheid en mensen zullen nu in moeten gaan zien dat hun overheid volledig mee gaat in de satanische plannen die hen regelrecht de afgrond in duwen. We zullen het zelf moeten doen. Alleen de massa is machtig genoeg en onoverwinnelijk, de rest is gedoemd te mislukken.

     10 likes
   • vladi schreef:

    ik ben wel van menin dat integere ”leiding” nodig is.
    in een hyper complexe wereld als de onze is dat in mijn ogen onvermijdelijk.
    van geboorte af aan worden we geleid (dus NIET bestuurd).

    zet maar eens een busjesman uit Moemboektoe in Parijs neer,dit gaat niet functioneren omdat hij niet geleid is in het leren om daar te kunnen functioneren.

    alles gaat mis bij besturing en verplichting.

    fff

    1 likes
    • exegese schreef:

     @vladi , elke vorm van leiding in deze situatie die de mensheid uit de klauwen van de satanisten moet leiden zal onmiddellijk getorpedeerd worden. Een leider is een te zwak punt in een overweldigende revolutie die deze ommekeer zal vereisen. De enige mogelijkheid is dat mensen zelfstandig tot de overtuiging moeten komen dat dit niet langer kan en dat dit zonder twijfel eindigt in de grootste tragedie die de mensheid ooit gekend heeft of zal kennen. Integere en subtiele leiding nadien is zeker gewenst en zal ook vanzelf ontstaan. En dan zullen we heel goed op moeten letten dat satan niet onmiddellijk weer infiltreert. Doch eerst een allesvernietigende schoonmaak is absoluut vereist.

     0 likes
 • Loes in de Pels schreef:

  Mede door alle sociale experimenten die sinds de tweede wereld oorlog uitgevoerd zijn door universiteiten en veelal gefinancierd door geld uit foundations van het schuim der aarde, èn door het voorspellen en vastleggen van ons internetgedrag (waar wij zelf maar al te gretig gebruik van hebben gemaakt) heeft het boevengilde de kennis en macht in handen gekregen om ons als vee bijelkaar te houden of juist uit elkaar te drijven.
  In 1 van deze sociale experimenten zie je hoe raar een groepje mensen het vindt als 1 persoon zich anders en in hun ogen ‘gek’ t.o.v. de groep gaat gedragen.
  Nadat steeds meer mensen het gedrag van deze ene persoon gaan nadoen zie je wonderbaarlijk genoeg dat er een kentering volgt zodra de groep die zich anders of ‘gek’ gedraagt, groter wordt. De anderen durven niet achter te blijven en uiteindelijk gaan ook zij overstag.
  Verlies alsjeblieft niet het geloof in de kracht van de aantallen en doorzie de truken die tegen ons ingezet worden.

  Ik ben zo trots op alle mensen die in de media en op tv hun mening durven verkondigen terwijl ze hun professionele carrière op het spel zetten, links en rechts gedreigd worden en als gevaarlijke of onwetende gek worden weggezet.
  Deze mensen zijn de echte helden en gedreven door een oerkracht onverschrokken en vastberaden de waarheid naar buiten brengen.
  Ministers jullie moesten jullie diep schamen dat jullie voor een geëffend carrièrepad de mensheid te grabbel gooien.

  3 likes
 • salvar schreef:

  de politici laten ze buiten schot omdat ze misleid zijn door wetenschappers?
  ze willen me toch niet vertellen dat rutte en consorten nergens iets vanaf weten , net als de collega,s van de zuiderburen?
  laat me niet lachen als wij als domme burgers het wel in de gaten hebben dan ben je hersenloos.

  3 likes
  • Tony schreef:

   De “domme burgers” zijn wakker en de politici zijn hersenen gespoeld en worden gemanipuleerd. Zij hebben veel meer te verliezen dan de gewone burgers. Namelijk hun carriere, aanzien en het vermogen dat zij al bezitten, veilig stellen en willen uitbreiden.

   Dat is waar het bij deze groep om gaat en zij kunnen zich dus geen gezichtsverlies permitteren en doen alsof hun neus bloedt.

   Dat is waarom confrontaties uit de weg worden gegaan. Dat is de weg van de minste weerstand en zolang je kunt bluffen en de mensen angst kunt inpraten heeft dat effect. Daar wordt bewust op gespeculeerd, want mensen gedragen zich als kudde dieren. Alleen de anders denkende, doen aan het hele circus niet mee. Helaas durft niet iedereen er voor uit te komen. Dat is dus in het voordeel van de kwaadwillenden.

   Vertel uw medemens wat er aan de hand is. Ze zullen u niet geloven, maar dat maakt niet uit. De tijd zal het leren.

   Als zij ziek wakker worden, of dood gaan, is het voor hen te laat. Dat is dan een bewuste keuze.

   2 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  nos

  Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

  Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs ...

  >