CoronaMens en Dier

Bill Gates vindt het ‘nogal vreemd’ dat ‘gekke mensen’ tegen zijn vaccins protesteren

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Miljardair Bill Gates ging deze week tijdens een TED-lezing in op de ‘complottheorieën’ rond hemzelf en coronavaccins. Hij noemde mensen die zich uitspreken tegen hem ‘gek’.

Tijdens de TED2022-bijeenkomst in Vancouver in Canada zei Gates dat het ‘nogal ironisch’ is dat zich buiten het gebouw betogers hadden verzameld omdat hij ‘tientallen miljoenen levens heeft gered’.

“De Gates Foundation is nauw betrokken bij vaccins, de ontwikkeling van nieuwe vaccins en het financieren van vaccins. Het is dus nogal ironisch dat mensen beweren dat we vaccins gebruiken om mensen te doden of om geld te verdienen of dat we de coronapandemie zijn begonnen,” citeert Insider de Microsoft-oprichter. “Of dat ik individuen wil volgen omdat ik graag wil weten waar iedereen is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gates zei ook dat het ‘nogal vreemd’ is dat mensen hem niet mogen. Hij vroeg zich af of er iedere keer ‘gekke mensen’ zullen opduiken op plekken waar hij spreekt. De miljardair beweerde dat vaccins een wonder zijn en dat we er nog veel meer mee kunnen doen.

Hij heeft een plan bedacht om ‘toekomstige pandemieën te kunnen voorkomen’. Hij wil daartoe een team van 3000 artsen, epidemiologen en diplomaten samenstellen dat wordt aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Kosten: 1 miljard dollar per jaar.

Eerder zei Gates dat omikron ‘jammer genoeg een soort vaccin is’. De ‘machtigste dokter ter wereld’ sprak zich ook lovend uit over de Chinese corona-aanpak. Hij noemt iedereen die vraagtekens zet bij zijn vaccins ‘gek’ en is een groot voorstander van censuur.

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Summit News]

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toine
Toine
11 maanden geleden

er is er maar een krankzinnig en die doet zijn best de hele wereldbevolking aan zich te onderwerpen

guus
guus
11 maanden geleden

gates de psychopaat. een filantroop zou Afrika veel geld geven.

Leroy Smith
Leroy Smith
11 maanden geleden

Tientallen miljoenen mensen gered? Ze vallen bij bosjes neer! Onder welke steen leeft hij?

Peter P. van Oosterum
Peter P. van Oosterum
11 maanden geleden

Bill is zo megalomaan dat hijzelf dat nooit zal beseffen. De gevaarlijkste gek van het moment die over alle ongewenste gevolgen en consequenties van zijn denken en handelen heenkijkt. Hij is van de regel: relel 1: ik heb altijd gelijk. Regel 2: als ik ongelijk heb treedt regel 1 in werking.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x