CoronaMens en Dier

Bill Gates vindt het ‘nogal vreemd’ dat ‘gekke mensen’ tegen zijn vaccins protesteren

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Miljardair Bill Gates ging deze week tijdens een TED-lezing in op de ‘complottheorieën’ rond hemzelf en coronavaccins. Hij noemde mensen die zich uitspreken tegen hem ‘gek’.

Tijdens de TED2022-bijeenkomst in Vancouver in Canada zei Gates dat het ‘nogal ironisch’ is dat zich buiten het gebouw betogers hadden verzameld omdat hij ‘tientallen miljoenen levens heeft gered’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“De Gates Foundation is nauw betrokken bij vaccins, de ontwikkeling van nieuwe vaccins en het financieren van vaccins. Het is dus nogal ironisch dat mensen beweren dat we vaccins gebruiken om mensen te doden of om geld te verdienen of dat we de coronapandemie zijn begonnen,” citeert Insider de Microsoft-oprichter. “Of dat ik individuen wil volgen omdat ik graag wil weten waar iedereen is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gates zei ook dat het ‘nogal vreemd’ is dat mensen hem niet mogen. Hij vroeg zich af of er iedere keer ‘gekke mensen’ zullen opduiken op plekken waar hij spreekt. De miljardair beweerde dat vaccins een wonder zijn en dat we er nog veel meer mee kunnen doen.

Hij heeft een plan bedacht om ‘toekomstige pandemieën te kunnen voorkomen’. Hij wil daartoe een team van 3000 artsen, epidemiologen en diplomaten samenstellen dat wordt aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Kosten: 1 miljard dollar per jaar.

Eerder zei Gates dat omikron ‘jammer genoeg een soort vaccin is’. De ‘machtigste dokter ter wereld’ sprak zich ook lovend uit over de Chinese corona-aanpak. Hij noemt iedereen die vraagtekens zet bij zijn vaccins ‘gek’ en is een groot voorstander van censuur.

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Summit News]

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toine
Toine
2 jaren geleden

er is er maar een krankzinnig en die doet zijn best de hele wereldbevolking aan zich te onderwerpen

guus
guus
2 jaren geleden

gates de psychopaat. een filantroop zou Afrika veel geld geven.

Leroy Smith
Leroy Smith
2 jaren geleden

Tientallen miljoenen mensen gered? Ze vallen bij bosjes neer! Onder welke steen leeft hij?

Peter P. van Oosterum
Peter P. van Oosterum
2 jaren geleden

Bill is zo megalomaan dat hijzelf dat nooit zal beseffen. De gevaarlijkste gek van het moment die over alle ongewenste gevolgen en consequenties van zijn denken en handelen heenkijkt. Hij is van de regel: relel 1: ik heb altijd gelijk. Regel 2: als ik ongelijk heb treedt regel 1 in werking.

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x