Buitenaards

UFO-lek van de eeuw. Amerikaanse astronaut bevestigt onderzoek naar buitenaardse vaartuigen

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al jaren gaan er geruchten over speciale programma’s die gericht zijn op het bestuderen van UFO-technologie.

Onlangs werd een document gelekt dat het bestaan van deze programma’s lijkt te bevestigen. Richard Dolan bespreekt het stuk in onderstaande video.

Er staat onder meer in dat wijlen astronaut Edgar Mitchell bevestigt dat er programma’s zijn waarbij onderzoek wordt gedaan naar buitenaardse vaartuigen.

Ontmoeting

Het document heeft betrekking op een ontmoeting in 2002 tussen de gerespecteerde wetenschapper Eric Davis en viceadmiraal Thomas Ray Wilson, tussen 1999 en 2002 directeur van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA.

Tijdens de ontmoeting werd vooral gesproken over een eerdere ontmoeting, in 1997, waar UFO-onderzoeker Steven Greer, admiraal Wilson, Apollo-astronaut dr. Edgar Mitchell en diverse hooggeplaatste legerfunctionarissen bij aanwezig waren.

Berging

Zowel dr. Greer als Mitchell verwezen eerder naar deze ontmoeting.

Het document gaat over een programma dat gericht is op de berging van gecrashte buitenaardse vaartuigen, die ‘niet op aarde en niet door de mens’ zijn gemaakt.

Bekijk de video hieronder:

[Richard Dolan]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

wat ik nog steeds vreemd vind is, dat geavanceerde techniek (van buitenaardsen) crasht ?

Elise
Elise
3 jaren geleden

Ik geloof niet in buitenaardsen(levende wezens van andere stelsels).
Mijn mening: alles heeft met de agenda21/30 NWO te maken. Het draait om geopolitiek, maar dan in de ether. Het werkt hetzelfde als met die klimaatrelifanten. Angst etc als lobby om iets anders door te voeren/geld te vangen. Hoeveel satellieten(lucht/ethervervuiling) hebben we al? Dit zijn gewoon wapens.
En zo ben je de aarde en alles daar om heen dus wel systematisch aan het vernietigen. En dat puur om macht. Echt krankzinnig. Zonde. Niet nodig.
Ik zou graag zien, dat we weer op de natuurlijke gezonde bioritme kunnen leven ipv die van ziekmakende snelle technologie(algoritme). De rest interesseert me geen donder meer.

Wil
Wil
3 jaren geleden

Het zou compleet bizar zijn als wij de enigste waren in het univesum

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x