Buitenland

WikiLeaks publiceert eerste deel Vault 7: Het grootste lek uit de geschiedenis van de CIA

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onthullingssite WikiLeaks heeft een groot aantal documenten openbaar gemaakt over de digitale spionagepraktijken van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA. Het gaat om het eerste deel in een serie met de titel ‘Vault 7’.

Daaruit blijkt dat de CIA schadelijke software gebruikt om iPhones en andere smartphones, computers met Windows en zelfs televisie-software aan te vallen om er informatie te verzamelen.

De malware is in staat software te besmetten en te controleren van zowel de Android als de iPhone waarop presidentiële Twitter-accounts staan, aldus WikiLeaks-oprichter Julian Assange in een persverklaring.

Vingerafdrukken

Dit lijkt een verwijzing te zijn naar de bewering van Trump zaterdag dat hij is afgeluisterd door zijn voorganger, president Obama.

De CIA wordt er ook van beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de ‘Russische hack’ van de Democratische partij vorig jaar.

WikiLeaks suggereert dat een CIA-afdeling met de naam Umbrage anderen de schuld kan geven van een hack, door ‘vingerafdrukken’ achter te laten van de groep van wie de aanvalstechniek gestolen is.

Grote klap

De openbaarmaking is een grote klap voor de CIA en voedt verdachtmakingen aan het adres van de diepe staat door Trump-aanhangers.

Het gaat om 8761 documenten en andere data over het systematisch binnendringen van computers door de CIA.

De informatie is afkomstig van een onderaannemer van de CIA die een discussie wil losmaken over de vraag in hoeverre het gebruik van digitale wapens gelegitimeerd is in een democratie.

Afdeling voor cyberaanvallen

Volgens WikiLeaks beschikt de CIA over een eigen afdeling voor cyberaanvallen waar ongeveer 200 experts werken.

Der Spiegel schrijft dat uit de informatie blijkt dat de CIA ook vanuit het Amerikaanse consulaat in Frankfurt spioneerde.

Eén van de manieren waarop de CIA mensen bespioneerde was volgens de uitgelekte informatie via een smart-tv van het merk Samsung, de F8000.

Microfoon

De experts van de dienst zetten het apparaat van buitenaf zogenaamd uit. Het apparaat werkte daarna als een microfoon waarmee de bezitter werd afgeluisterd.

De CIA liet aan de New York Times weten niet te willen reageren.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
6 jaren geleden

De plaatjes verwijzen naar een niburu.(overgang naar een nieuw tijdperk). Via technologie(element oerijzer/zie plaatje smelten van ijzer/zeven vaults) neemt men het element hout(al het levende) over. Men is aan het experimenteren met het dna van levende schepsels. Hybriden. Misschien bestaat het ‘T virus(zombievirus) wel echt.(zie games). Het is bekend, dat er in een afgelegen Afrikaans dorpje mensen zijn, die aan dit virus lijden.(zie reportage Belgische reporter Vranckx) T verwijst naar Taurus. Zeven kamers van Moloch/stierenkop etc.
Men is bezig met een nieuw Adam en Eva verhaal(bijbel/nieuw tijdperk). Appel staat voor kennis.(kennis van kabbalah/pentagram etc)Het sneeuwwitje verhaal.(gebeurtenis verplaatsen naar nu).
Omdat we in een experimentele fase zitten heeft men uit voorzorg een zadenbank(zie plaatje Vault 7) aangelegd. Niet alleen in Noorwegen, maar ook in Egypte(24 zwarte granieten kisten verwijst naar geologische klok)
Grote vraag blijft: is de zwarte zon waarop agenda 21/30/NWO/Niburu is afgeleid echt(natuurlijke cycli van 2de zon/tweeling zon of wordt de tweede zon zelf gecreëerd door technologie(satellieten/data) of beide. Nemenis(bijbel/zwarte zon) betekent Ne= niet. menis= kunnen stijgen/groeien. Te samen= goddelijk= al.
Lees eens op wiki alles over solonum.(virussen).
Vault 7= een complete Niburu.(op alle vlakken).
Mythologie: Egyptische Thoth(the book of Thoth)/griekse hermes/semitische Eshum/christelijke Petrus etc. De kabbalah(alle kennis) etc komt hier vandaan.
Houdt maar op om een joodse stroming de schuld te geven, want de hoogpriesters van de drie hoofd geloven Jodendom/christendom/islam zijn al vanaf het begin 1. Via het verdrag des verbonds. Die allemaal het licht/al/alah/kabb alah aanhangen.
Bewijs: alle joodse stromingen van rabbijnen zitten in nu in dezelfde raad(zie wiki Yishuv). Veel joodse stromingen zijn opgegaan in andere geloven(geschiedenis). Allemaal stammen ze af de drie zonen van Noach: Sem/Jafet en Cham. Die families(eerste lijnen, die over alle kennis bezitten) zitten over de hele wereld verspreid.
Vrijwel alle landen hebben de agenda21/30 ondertekend. Zie agendapunten= Totale controle/NWO. Het pentagon dient de agenda21/30 = een pentagram/ster. Je moet veel mensen opruimen om die agenda te stoppen!

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
6 jaren geleden

De oorlog die nu gaande is gaat om uw en mijn bewustzijn!!

Het is dus de oorlog met uw media tegen het toenemende bewustzijn en de krachten die daar achter zitten.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Lees eens alles over de Letter T. Oorsprong/huidige afkorting. = knikker? Planet x?
Fenicisch laatste alfabet letter= X = taw/tau=teken=Latijnse letter T
Tau https://en.wikipedia.org/wiki/Taw staat ook voor:
Biochemie=alzheimer
Wiskunde= Tesla, gulden snede etc.
Luchtvaart=voorgesteld ruimtevaartuig.
Google eens afbeeldingen tau: krijg je oa Stier, rode schild etc.
It’s all in the game!

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

T staat ook voor telecommunicatie/druk/temperatuur.
De verhalen over afluisteren is niet zo van belang(is meer voor macht). Het is het internet(radiogolven) zelf, dat gevaarlijk/dodelijk is.
Basis natuurkunde: als je lange tijd druk op een element/stof duwt/stuurt dan kan de stof in een andere stof veranderen. Zuurstof(onze,die wij nodig hebben) verandert dan in een giftige stof bv. Mobiel bij het slapen= hersenbloeding etc. Men krijgt last van slaapstoornissen/free running slaap/alzheimer/zombiegedrag=eiwitstoornis.
In alle lagen(lucht/aarde) wordt op dit moment gebruik gemaakt van straling=druk=temperatuur(satellieten/haarp/zendmasten etc).
Men kan via technologie de juiste toon/golf versturen om ons te beïnvloeden.(ziek/dood maken/emoties sturen etc. Men kan het weer veranderen etc. Dit wapen wordt tegen ons/landen gebruikt. Allemaal om een niburu te creëren. Israel eert ra(de zon) en el(elektriciteit/technologie). En iedere hoogpriester van alle geloven/culturen/grootmeesters/hooggeplaatste figuren etc zitten in het complot. Ze hangen allemaal het wiel des levens/zonnewiel/slang die in zijn eigen staart bijt/ouroboros/teken van oneindigheid etc. aan. Onbewust of bewust.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x