Mens en Dier

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de media en de factcheckers heeft miljardair Bill Gates nooit gezegd dat er digitale vaccinatiepaspoorten zullen komen. Nu blijkt dat Gates dat wel degelijk heeft gezegd tijdens een Ted-lezing eerder dit jaar. Iemand heeft het gedeelte waarin hij dat zei eruit gehaald, maar website Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr. heeft de oorspronkelijke beelden opgediept.

De Ted-lezing die Bill Gates gaf, blijkt te zijn aangepast. Zijn voorspelling dat we binnenkort digitale vaccinatiepaspoorten nodig hebben, is uit de lezing geknipt. Kennedy heeft na veel moeite de originele video gevonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De tv-zenders, social media en factcheckers beweren dat Gates zulke dingen nooit heeft gezegd. Ze beweren dat het nooit zijn plan is geweest om ons te volgen met onderhuidse chips of tatoeages. Dat zijn ‘complottheorieën’. Hij heeft het toch echt gezegd, aldus Kennedy, die de audio op Instagram zette.

In een artikel uit 2019 van Scientific American valt te lezen dat Gates het Massachusetts Institute of Technology opdracht heeft gegeven om een systeem te ontwikkelen waarbij via een tatoeage medische informatie kan worden opgeslagen onder de huid van kinderen. De tattoo zou met een iPhone-app kunnen worden afgelezen.

Sinistere technologie

Microsoft, het bedrijf dat Gates heeft opgericht, heeft patent op een sinistere technologie waarbij chips met sensoren worden geïmplanteerd die lichaams- en hersenactiviteit meten. Hij investeerde ook zo’n 20 miljoen dollar in MicroCHIPS, een bedrijf dat chips ontwikkelt waarmee medicijnen kunnen worden toegediend in het lichaam.

In juli 2019, maanden voor de coronapandemie, kocht hij 3,7 miljoen aandelen Serco, een defensieaannemer die samenwerkt met de Amerikaanse en Britse overheid. Het bedrijf doet onder meer bron- en contactonderzoek om besmettingsgevallen in kaart te brengen.

De miljardair investeerde verder 1 miljard dollar in EarthNow, dat 500 5G-satellieten gaat lanceren zodat overheden en bedrijven vrijwel iedere plek op aarde in de gaten kunnen houden. Zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft ook 5,3 miljoen aandelen Crown Castle gekocht, een bedrijf dat beschikt over 5G-spionageantennes.

[Children’s Health Defense]

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
3 jaren geleden

Hallo zullen we de factcheckers maar omdopen tot complot denkers en corona ontkenners en wappiies of nog beter gekkies ,het bedrog van de mensheid wordt gelukkig steeds zichtbaarder , zo krijgen we tenminste steeds meer weerstand en wakker wordende mensen.
Deze mensen vertrouwde tot voor kort nog in deze Corona hoax , geweldig er is nog hoop.
Blijf gezond en strijdvaardig leve de vrijheid en stop de dictatuur.

bibi
bibi
3 jaren geleden

hahaha dat bewijs heb ik dus wel zal ff doorsturen? moet ff mn mattie wij downen alle belangrijke info op foon pc.. zit om te delen https://www.ninefornews.nl Jullie goed bezig wij heel wa info.. maar hoe komen wij met jullie even persoonlijk in contact.. mag me bellen hoe dat prive? maar leuke nieuwtjes en deze info is er nog en bewijs ook.. op usb 😛 😛 en zeg niet waar.. mr heb zoveel meer verwijderd is vind jullie wel goede wat deel dit even weer dr in te gooien.. word hele tijd overal vanaf gegooit factcheckers probeer te blokken vpn dr bij.. mr ja microsoft blijft van kill bill.. contact aub..kan ik jullie bellen jullie mij.. k al druk bezig sim kaartjes zonder registratie… k zooooveeel info samenwerking?

bibi
bibi
3 jaren geleden

Ennnnn ik leuke nog meer info alternatief voor youtube en fb… zin die r ook in te gooie kenne ze van ons boom in toch? wel hulp van jullie nodig.. k ben mr n biebie en co

bibi
bibi
3 jaren geleden

die alternatieven vrij van cencuur.. oh wij zulke leuke dinge ik jullie en mijn team helpen gooi t erin.. laat me weten dan stuur dit.. vrij van cencuur 😀

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x