Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’
gates
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft miljardair Bill Gates nooit gezegd dat er digitale vaccinatiepaspoorten zullen komen. Nu blijkt dat Gates dat wel degelijk heeft gezegd tijdens een Ted-lezing eerder dit jaar. Iemand heeft het gedeelte waarin hij dat zei eruit gehaald, maar website Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr. heeft de oorspronkelijke beelden opgediept.

De Ted-lezing die Bill Gates gaf, blijkt te zijn aangepast. Zijn voorspelling dat we binnenkort digitale vaccinatiepaspoorten nodig hebben, is uit de lezing geknipt. Kennedy heeft na veel moeite de originele video gevonden.

De tv-zenders, social media en factcheckers beweren dat Gates zulke dingen nooit heeft gezegd. Ze beweren dat het nooit zijn plan is geweest om ons te volgen met onderhuidse chips of tatoeages. Dat zijn ‘complottheorieën’. Hij heeft het toch echt gezegd, aldus Kennedy, die de audio op Instagram zette.

In een artikel uit 2019 van Scientific American valt te lezen dat Gates het Massachusetts Institute of Technology opdracht heeft gegeven om een systeem te ontwikkelen waarbij via een tatoeage medische informatie kan worden opgeslagen onder de huid van kinderen. De tattoo zou met een iPhone-app kunnen worden afgelezen.

Sinistere technologie

Microsoft, het bedrijf dat Gates heeft opgericht, heeft patent op een sinistere technologie waarbij chips met sensoren worden geïmplanteerd die lichaams- en hersenactiviteit meten. Hij investeerde ook zo’n 20 miljoen dollar in MicroCHIPS, een bedrijf dat chips ontwikkelt waarmee medicijnen kunnen worden toegediend in het lichaam.

In juli 2019, maanden voor de coronapandemie, kocht hij 3,7 miljoen aandelen Serco, een defensieaannemer die samenwerkt met de Amerikaanse en Britse overheid. Het bedrijf doet onder meer bron- en contactonderzoek om besmettingsgevallen in kaart te brengen.

De miljardair investeerde verder 1 miljard dollar in EarthNow, dat 500 5G-satellieten gaat lanceren zodat overheden en bedrijven vrijwel iedere plek op aarde in de gaten kunnen houden. Zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft ook 5,3 miljoen aandelen Crown Castle gekocht, een bedrijf dat beschikt over 5G-spionageantennes.

[Children’s Health Defense]
4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
2 maanden geleden

Hallo zullen we de factcheckers maar omdopen tot complot denkers en corona ontkenners en wappiies of nog beter gekkies ,het bedrog van de mensheid wordt gelukkig steeds zichtbaarder , zo krijgen we tenminste steeds meer weerstand en wakker wordende mensen.
Deze mensen vertrouwde tot voor kort nog in deze Corona hoax , geweldig er is nog hoop.
Blijf gezond en strijdvaardig leve de vrijheid en stop de dictatuur.

Barry
Barry
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

Het bedrog is allang zichtbaar en ook bekend. Het punt is wat ga je er mee doen? Zolang bestuurders corrupt blijven moet er toch echt vanuit de bevolking actie komen, en dat…. zie ik nog niet gebeuren.

Guest
Guest
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

Die factcheckers is gewoon een computer programma die geprogrammeerd is tegen de waarheid,je ziet toch ook nooit een onderbouwing want dat kan ie niet

bibi
bibi
2 maanden geleden

hahaha dat bewijs heb ik dus wel zal ff doorsturen? moet ff mn mattie wij downen alle belangrijke info op foon pc.. zit om te delen https://www.ninefornews.nl Jullie goed bezig wij heel wa info.. maar hoe komen wij met jullie even persoonlijk in contact.. mag me bellen hoe dat prive? maar leuke nieuwtjes en deze info is er nog en bewijs ook.. op usb 😛 😛 en zeg niet waar.. mr heb zoveel meer verwijderd is vind jullie wel goede wat deel dit even weer dr in te gooien.. word hele tijd overal vanaf gegooit factcheckers probeer te blokken vpn dr bij.. mr ja microsoft blijft van kill bill.. contact aub..kan ik jullie bellen jullie mij.. k al druk bezig sim kaartjes zonder registratie… k zooooveeel info samenwerking?

bibi
bibi
2 maanden geleden

Ennnnn ik leuke nog meer info alternatief voor youtube en fb… zin die r ook in te gooie kenne ze van ons boom in toch? wel hulp van jullie nodig.. k ben mr n biebie en co

bibi
bibi
2 maanden geleden

die alternatieven vrij van cencuur.. oh wij zulke leuke dinge ik jullie en mijn team helpen gooi t erin.. laat me weten dan stuur dit.. vrij van cencuur 😀

bibi
bibi
2 maanden geleden

nog meer bewijs? bedoel billy zei dat met vaccinaties populatie 10 15 procent kan terug brenge ik da film op usb lol catch me…

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  bibi
2 maanden geleden
86-4
86-4
2 maanden geleden

We planten er een in Billy boy zelf en met een afstand bediening kunnen we hem besturen zo knopje naar links en hop daar gaat het linker beentje knopje naar rechts en hop daar gaat het rechter beentje knopje naar voren en daar gaat Billy boy regelrecht de afgrond in

Alice
Alice
Reactie op  86-4
2 maanden geleden

Zit er ook een knopje naar boven? Dan kunnen we hem afschieten naar de maan, of verder indien gewenst.

Ikke
Ikke
2 maanden geleden

Patent nummer 2060606 …

Melder
Melder
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Oh, oh: luciferase, het spul van de duivel…

Guest
Guest
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

666 is the number of the B.E.A.S.T (super computer ) er staat er een in brussel die echt zo benoemd word; de 3 zessen zijn de niet aangegeven gecodeerde lijnen in de barcodes overal ter wereld en ze beweren dat de nummer toeval was toen het werd ontworpen,kan zijn ja

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

We zitten nog maar 0,0056% sinds het ontstaan van de homo sapiens in het technologische tijdperk. (zo’n 170 jaar) en 0,001% in het digitale tijdperk (zo’n 30 jaar) (Als ik het goed heb uitgerekend) Daarom vind ik het best logisch dat ik het gevoel heb dat meer ‘oer’ leven (natuur, handwerk, zelfvoorzienend en samen met anderen leven) veel natuurlijk voor ons als mens is: dat is namelijk hoe we al duizenden jaren hebben geleefd. 

A. te Vredenzijn
A. te Vredenzijn
2 maanden geleden

Deze hele boel opruimen is dat een optie? Voor ons dagelijks brood is extreme elektronische controle niet nodig denk ik.

Bibi
Bibi
2 maanden geleden

Kotsmisselijk word ik hiervan!!
Mare wij zijn complotdenkers……

Vanuit het licht groeit een plan(t) beter dan vanuit het donker
Ik wens meneer Gates veel succes!

Bibi
Bibi
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

En om verwarring te voorkomen
Ik ben niet dezelfde Bibi als hierboven 😉

Henk R
Henk R
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Had ik ook heb toen de letter r toegevoegd. Zou ik ook maar doen een letter cijfer of teken.

Bibi B
Bibi B
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Dank je Henk R

x

Check Also

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

vvd

Verkiezingsprogramma VVD: ongevaccineerde kinderen uitsluiten

Eind vorig jaar zei premier Rutte bereid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

73
0
We lezen graag je reactie!x