Gezondheid

Binnen enkele minuten verwijderd door YouTube: ‘Het vaccin veroorzaakt de echte pandemie!’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Internetkrant Wochenblick plaatste een video op YouTube die vrijwel onmiddellijk werd verwijderd. De strekking: het vaccin veroorzaakt de echte pandemie! Critici beweren al lange tijd dat de totalitaire maatregelen niet in verhouding staan tot het gevaar van het coronavirus. De machthebbers gebruiken de pandemie om fundamentele rechten en vrijheden van burgers in te perken.

Onlangs waarschuwde Gates-insider Geert Vanden Bossche dat de vaccinatiecampagnes ertoe leiden dat corona langzaam maar zeker verandert in een ‘monster’. Plotseling worden ook jonge mensen getroffen door corona en worden de klachten ernstiger, iets waar de vaccindeskundige ook voor waarschuwde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hoop je dat alles na de vaccinatie snel voorbij is? Dan moet ik je teleurstellen,” zegt hoofdredacteur van Wochenblick Elsa Mittmannsgruber. “Het wordt erger. Aankomende herfst en winter zullen de effecten van de zogenaamde pandemie pas echt zichtbaar worden, juist vanwege de inentingen. De machthebbers hebben geen belang bij het beëindigen van de noodtoestand en willen op deze manier tijd winnen.”

Tiranniek regime

De machthebbers hebben met het oog op de Grote Reset verzwakte en gedesoriënteerde mensen nodig om de samenleving zonder weerstand weer op te bouwen , zegt ze. “Door mensen te isoleren en een gevoel van machteloosheid te geven, kun je ze makkelijker breken en sturen.”

Mensen zijn gewoontedieren en wennen op den duur aan een tiranniek regime. Tests, mondkapjes en vaccinaties creëren afhankelijkheden die een vrij leven onmogelijk maken. Mensen die niet meedoen, worden gemarginaliseerd.

Niet alleen de toenemende censuur en het harde optreden bij protesten vormen een gevaar, maar ook het toenemende aantal vaccinaties. De Ierse moleculair bioloog en immunoloog dr. Dolores Cahill waarschuwt bijvoorbeeld dat het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt als het na de inenting in contact komt met coronavirussen.

Geen einde aan de pandemie

Vanden Bossche zei daarnaast dat de inentingen van een onschadelijk virus een ‘ontembaar monster’ maken. “Het wordt besmettelijker, agressiever en maakt jongeren ook vaker ziek.”

Er zijn mensen die zich laten inenten omdat ze weer vrij willen zijn, maar de prikken maken geen einde aan de pandemie, stelt Mittmannsgruber. Zelfs de WHO en het World Economic Forum gaven toe dat vaccinatie de verspreiding van het virus niet tegenhoudt.

Veel mensen zijn sceptisch over de coronavaccinaties. Daar proberen overheden verandering in te brengen met behulp van propaganda en psychologische druk. Zo wordt de Europese groene pas aangeprezen als ‘een ticket naar vrijheid’.

Daar trekt Mittmannsgruber zich niets van aan. “Ik laat me zeker niet vaccineren!”

[Wochenblick]

4.8 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Wat moet ik hierop zeggen?
Het Nederlandse volk heeft met volle overtuiging op dit totalitaire regiem gestemd.
Zij hadden kunnen en moeten weten waarop zij hebben gestemd, dus is het met volle overtuiging geschied.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

Vanden Bossche zei daarnaast dat de inentingen van een onschadelijk virus een ‘ontembaar monster’ maken. “Het wordt besmettelijker, agressiever en maakt jongeren ook vaker ziek.”
En juist deze bewering zorgt ervoor dat de man niet geloofwaardig word gevonden door de factcheckers want die beweren dat het vaccin juist wel veilig is en gewoon genomen kan worden.

Marcel Koenders
Marcel Koenders
3 jaren geleden

Gelukkig wordt steeds duidelijker wat de werkelijke agenda achter de tot pandemie gebombardeerde coronagekte werkelijk is. Blij dat ook artsen zich uitspreken. Tot nu wordt voor geld veel gedaan. Geld dat impliciet corrupte inhoudt. Tijd voor een nieuwe globale reset, maar niet die van Klaus Schwab en zijn WEF.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Wow, in ieder geval is het Elsa Mittmannsgruber gelukt om dat filmpje sowieso op YouTube te plaatsen, al was het dan maar voor zeer korte tijd. Gelukkig lang genoeg om het te verspreiden, anders zou ik het hier niet kunnen lezen en horen. Uiteraard zal het voor ons wakkeren geen verrassing zijn. Wij weten allang dat die ellendige lockdown doorgaat tot het hele MKB, de boerenstand, eenmanszaakjes en ga zo maar door, allemaal totaal kapot zijn. Dat is het doel waar deze criminelen naar streven. Het is net alsof heel veel mensen te dom zijn om nog na te denken wat er allemaal achter zit. Dat geloven zij simpelweg niet. Dat er zoveel kwaad op de wereld rondloopt…. daar kunnen zij met hun verstand (wat ze nog hebben) niet bij. Dus laten zij zich blij maken als een kind met een lolly, dat als zij zo “verstandig” zijn om die prik te halen, zij als beloning naar een feestje, kroeg, theater of wat dan ook mogen. Ik zelf geloof er helemaal niets van.

Back to top button
184
0
We lezen graag je reactie!x