Homepagina » Buitenland » Biowapenexpert zegt dat coronavirus biowapen is. Bekijk dit explosieve interview
coronavirus
Foto: N509FZ CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Biowapenexpert zegt dat coronavirus biowapen is. Bekijk dit explosieve interview

Het Wuhan-coronavirus is een biowapen en de Wereldgezondheidsorganisatie is hiervan op de hoogte. Dat zegt hoogleraar Francis Boyle, die Amerikaanse wetgeving heeft geschreven over biowapens.

Dr. Boyle, verbonden aan het University of Illinois College of Law, zette het Verdrag biologische wapens in de Verenigde Staten om in wetgeving.

Dat resulteerde in de Biological Weapons Anti-Terrorism Act, die door president George H.W. Bush is ondertekend.

Laboratorium

In een explosief interview met Geopolitics & Empire gaat hij dieper in op de uitbraak van het coronavirus in de stad Wuhan en het laboratorium van het Wuhan Institute of Virology, van waaruit het virus zich volgens hem heeft verspreid.

Boyle zegt dat het virus genetisch gemodificeerd is, potentieel dodelijk is en als biologisch wapen kan worden ingezet.

Hij vermoedt dat dit de reden is dat de Chinese overheid de uitbraak in eerste instantie probeerde te verdoezelen en nu drastische maatregelen neemt om verdere verspreiding te voorkomen.

De hoogleraar benoemt ook het laboratorium in het Canadese Winnipeg, waar Chinese agenten het coronavirus bemachtigd zouden hebben.

Tekst loopt door onder de video.

Veel deskundigen twijfelen

De media schrijven vanaf dag één dat het virus afkomstig is van een voedselmarkt, maar veel deskundigen twijfelen aan die lezing.

Zo zei onder meer de Amerikaanse senator Tom Cotton dat de markt in Wuhan volgens experts niet de bron is van de besmettingen.

Cotton verwees naar een studie in het medische tijdschrift The Lancet die aantoont dat veel van de besmettingsgevallen, waaronder patiënt nul, niet zijn te linken aan de voedselmarkt.

We weten het niet

“We weten nog steeds niet waar het [virus] vandaan komt,” zei hij.

“Ik wil graag opmerken dat in Wuhan ook het enige biosafety level 4-laboratorium staat waar wordt gewerkt met ’s werelds dodelijkste virussen, waaronder het coronavirus,” voegde hij toe.

[Zero Hedge]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Wat overheden met hun geheime diensten allemaal uitspoken met hun duistere praktijken zou zogenaamd nodig zijn voor ons aller veiligheid. Het tegenovergestelde is waar, zij deugen nog voor geen millimeter en zijn verantwoordelijk voor alle ellende, dood en verderf in zowel de geschiedenis als het nu en hier, als in de toekomst. Ellende is er niet ondanks overheden doch dankzij hen. Daar zouden we zo veel mogelijk vanaf moeten.

  11 likes
 2. Chinezen eten al eeuwen lang alles wat los en vast zit en nu opeens is er, door het eten van vleermuizen, dit virus ontstaan. Ze zullen nooit toegeven dat dit uit een lab komt. Daarmee komt hun eigen agenda teveel in de publiciteit.

  8 likes
 3. Het zou mij niet verbazen, zou zo maar kunnen dat het virus uit een NK lab komt aangezien Kim eind vorig jaar de Amerikanen keer op keer waarschuwde dat het eind december een super wapen zou inzetten als Amerika niet aan de afspraken zou voldoen. Vermoed dat een en ander mis is gegaan met het biologisch wapen.

  Want nu is het erg stil geworden rondom Amerika/Noordkorea

  4 likes
 4. Pure knoflook eten , elke dag.
  En vele andere Ayurvedische kruiden

  3 likes
 5. China kan haar naam veranderen in Virusses Republic of China.

  2 likes
 6. excuus, na bekijken vd video vind ik het minder vergezocht

  2 likes
 7. vergezocht, dit. zou de chinese regering dit virus dan laten hebben ontsnappen om het op de eigen bevolking uit te proberen? lijkt me onwaarschijnlijk, dan lopen ze zelf, en hun families ook gevaar, dus dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. zo’n uitbraak is nooit goed te controleren. daarnaast zorgt de uitbraak, nu al, voor schade aan de chinese economie. bij verdere verspreiding wordt het een catastrofe. noem me één reden waarom ze dat zouden doen.

  1 likes
 8. Blijf het extreem opmerkelijk vinden dat NK welke vorig jaar meerdere malen Amerika dreigde met een superwapen (dit virus valt onder superwapens) alweer enkele maanden lang zich hult in een stilzwijgen.
  Biologische wapens overstijgen qua effectieviteit de chemische en nucleaire wapens in een verborgen oorlogsvoering, dit met het doel de vijand te verzwakken zonder openlijke vijandelijkheden waarop de slachtoffers moeilijk direct kunnen acteren.

  Wij zien toch hoe Rusland zich in Engeland heeft gemanifesteerd met de polonuim moorden op britse ingezetenen? wie zegt of denkt dat het jaarlijkse terugkeren van de vogelpestuitbraken afkomstig is van een natuurlijke oorzaak is gewoonweg naief.

  De overheid probeerd de burger dom te houden terwijl er een verborgen oorlog gaande is.

  1 likes
 9. Vind het niet vergezocht, vrijwel alle export uit NK gaat via China, vermoedelijk zijn de sampels uit vergelding van de vervoerder( leed aan hem/hen en de familie) vrijgelaten in China, China houd al decennia lang NK de handen boven het hoofd

  0 likes
 10. Is door de Britten gemaakt niet door china want de Britten hebben er de patent rechten over zoek maar op lieg het niet en is gefinancierd door de Gates foundation en dat patent is in 2018 goed gekeurd. Na dat het in 2015 was aangevraagd

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anderhalvemetersamenleving

Waarom iedereen nee zou moeten zeggen tegen de anderhalvemetersamenleving

Planbureaus SCP, CPB en PBL vinden dat ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...