BuitenlandCorona

Biowapenexpert zegt dat coronavirus biowapen is. Bekijk dit explosieve interview

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Wuhan-coronavirus is een biowapen en de Wereldgezondheidsorganisatie is hiervan op de hoogte. Dat zegt hoogleraar Francis Boyle, die Amerikaanse wetgeving heeft geschreven over biowapens.

Dr. Boyle, verbonden aan het University of Illinois College of Law, zette het Verdrag biologische wapens in de Verenigde Staten om in wetgeving.

Dat resulteerde in de Biological Weapons Anti-Terrorism Act, die door president George H.W. Bush is ondertekend.

Laboratorium

In een explosief interview met Geopolitics & Empire gaat hij dieper in op de uitbraak van het coronavirus in de stad Wuhan en het laboratorium van het Wuhan Institute of Virology, van waaruit het virus zich volgens hem heeft verspreid.

Boyle zegt dat het virus genetisch gemodificeerd is, potentieel dodelijk is en als biologisch wapen kan worden ingezet.

Hij vermoedt dat dit de reden is dat de Chinese overheid de uitbraak in eerste instantie probeerde te verdoezelen en nu drastische maatregelen neemt om verdere verspreiding te voorkomen.

De hoogleraar benoemt ook het laboratorium in het Canadese Winnipeg, waar Chinese agenten het coronavirus bemachtigd zouden hebben.

Tekst loopt door onder de video.

Veel deskundigen twijfelen

De media schrijven vanaf dag één dat het virus afkomstig is van een voedselmarkt, maar veel deskundigen twijfelen aan die lezing.

Zo zei onder meer de Amerikaanse senator Tom Cotton dat de markt in Wuhan volgens experts niet de bron is van de besmettingen.

Cotton verwees naar een studie in het medische tijdschrift The Lancet die aantoont dat veel van de besmettingsgevallen, waaronder patiënt nul, niet zijn te linken aan de voedselmarkt.

We weten het niet

“We weten nog steeds niet waar het [virus] vandaan komt,” zei hij.

“Ik wil graag opmerken dat in Wuhan ook het enige biosafety level 4-laboratorium staat waar wordt gewerkt met ’s werelds dodelijkste virussen, waaronder het coronavirus,” voegde hij toe.

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Wat overheden met hun geheime diensten allemaal uitspoken met hun duistere praktijken zou zogenaamd nodig zijn voor ons aller veiligheid. Het tegenovergestelde is waar, zij deugen nog voor geen millimeter en zijn verantwoordelijk voor alle ellende, dood en verderf in zowel de geschiedenis als het nu en hier, als in de toekomst. Ellende is er niet ondanks overheden doch dankzij hen. Daar zouden we zo veel mogelijk vanaf moeten.

Barry
Barry
3 jaren geleden

Chinezen eten al eeuwen lang alles wat los en vast zit en nu opeens is er, door het eten van vleermuizen, dit virus ontstaan. Ze zullen nooit toegeven dat dit uit een lab komt. Daarmee komt hun eigen agenda teveel in de publiciteit.

Straalmans
Straalmans
3 jaren geleden

China kan haar naam veranderen in Virusses Republic of China.

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Het zou mij niet verbazen, zou zo maar kunnen dat het virus uit een NK lab komt aangezien Kim eind vorig jaar de Amerikanen keer op keer waarschuwde dat het eind december een super wapen zou inzetten als Amerika niet aan de afspraken zou voldoen. Vermoed dat een en ander mis is gegaan met het biologisch wapen.

Want nu is het erg stil geworden rondom Amerika/Noordkorea

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x