Homepagina » Buitenland » Biowapenexpert zegt dat coronavirus biowapen is. Bekijk dit explosieve interview
coronavirus
Foto: N509FZ CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Biowapenexpert zegt dat coronavirus biowapen is. Bekijk dit explosieve interview

Het Wuhan-coronavirus is een biowapen en de Wereldgezondheidsorganisatie is hiervan op de hoogte. Dat zegt hoogleraar Francis Boyle, die Amerikaanse wetgeving heeft geschreven over biowapens.

Dr. Boyle, verbonden aan het University of Illinois College of Law, zette het Verdrag biologische wapens in de Verenigde Staten om in wetgeving.

Dat resulteerde in de Biological Weapons Anti-Terrorism Act, die door president George H.W. Bush is ondertekend.

Laboratorium

In een explosief interview met Geopolitics & Empire gaat hij dieper in op de uitbraak van het coronavirus in de stad Wuhan en het laboratorium van het Wuhan Institute of Virology, van waaruit het virus zich volgens hem heeft verspreid.

Boyle zegt dat het virus genetisch gemodificeerd is, potentieel dodelijk is en als biologisch wapen kan worden ingezet.

Hij vermoedt dat dit de reden is dat de Chinese overheid de uitbraak in eerste instantie probeerde te verdoezelen en nu drastische maatregelen neemt om verdere verspreiding te voorkomen.

De hoogleraar benoemt ook het laboratorium in het Canadese Winnipeg, waar Chinese agenten het coronavirus bemachtigd zouden hebben.

Tekst loopt door onder de video.

Veel deskundigen twijfelen

De media schrijven vanaf dag één dat het virus afkomstig is van een voedselmarkt, maar veel deskundigen twijfelen aan die lezing.

Zo zei onder meer de Amerikaanse senator Tom Cotton dat de markt in Wuhan volgens experts niet de bron is van de besmettingen.

Cotton verwees naar een studie in het medische tijdschrift The Lancet die aantoont dat veel van de besmettingsgevallen, waaronder patiënt nul, niet zijn te linken aan de voedselmarkt.

We weten het niet

“We weten nog steeds niet waar het [virus] vandaan komt,” zei hij.

“Ik wil graag opmerken dat in Wuhan ook het enige biosafety level 4-laboratorium staat waar wordt gewerkt met ’s werelds dodelijkste virussen, waaronder het coronavirus,” voegde hij toe.

[Zero Hedge]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 maanden geleden

Wat overheden met hun geheime diensten allemaal uitspoken met hun duistere praktijken zou zogenaamd nodig zijn voor ons aller veiligheid. Het tegenovergestelde is waar, zij deugen nog voor geen millimeter en zijn verantwoordelijk voor alle ellende, dood en verderf in zowel de geschiedenis als het nu en hier, als in de toekomst. Ellende is er niet ondanks overheden doch dankzij hen. Daar zouden we zo veel mogelijk vanaf moeten.

Barry
Barry
9 maanden geleden

Chinezen eten al eeuwen lang alles wat los en vast zit en nu opeens is er, door het eten van vleermuizen, dit virus ontstaan. Ze zullen nooit toegeven dat dit uit een lab komt. Daarmee komt hun eigen agenda teveel in de publiciteit.

Straalmans
Straalmans
9 maanden geleden

China kan haar naam veranderen in Virusses Republic of China.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Straalmans
9 maanden geleden

Zou maar geen grappen hierover maken, misschien kun je Nederland over een paar maanden Virusland noemen.

Silbereye
Silbereye
9 maanden geleden

Het zou mij niet verbazen, zou zo maar kunnen dat het virus uit een NK lab komt aangezien Kim eind vorig jaar de Amerikanen keer op keer waarschuwde dat het eind december een super wapen zou inzetten als Amerika niet aan de afspraken zou voldoen. Vermoed dat een en ander mis is gegaan met het biologisch wapen.

Want nu is het erg stil geworden rondom Amerika/Noordkorea

Teun
Teun
Reactie op  Silbereye
9 maanden geleden

En ISIS zwijgt ook in alle talen !!!!!

Pjoter
Pjoter
9 maanden geleden

Pure knoflook eten , elke dag.
En vele andere Ayurvedische kruiden

freddy
freddy
9 maanden geleden

vergezocht, dit. zou de chinese regering dit virus dan laten hebben ontsnappen om het op de eigen bevolking uit te proberen? lijkt me onwaarschijnlijk, dan lopen ze zelf, en hun families ook gevaar, dus dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. zo’n uitbraak is nooit goed te controleren. daarnaast zorgt de uitbraak, nu al, voor schade aan de chinese economie. bij verdere verspreiding wordt het een catastrofe. noem me één reden waarom ze dat zouden doen.

freddy
freddy
9 maanden geleden

excuus, na bekijken vd video vind ik het minder vergezocht

Silbereye
Silbereye
9 maanden geleden

Vind het niet vergezocht, vrijwel alle export uit NK gaat via China, vermoedelijk zijn de sampels uit vergelding van de vervoerder( leed aan hem/hen en de familie) vrijgelaten in China, China houd al decennia lang NK de handen boven het hoofd

Silbereye
Silbereye
9 maanden geleden

Blijf het extreem opmerkelijk vinden dat NK welke vorig jaar meerdere malen Amerika dreigde met een superwapen (dit virus valt onder superwapens) alweer enkele maanden lang zich hult in een stilzwijgen.
Biologische wapens overstijgen qua effectieviteit de chemische en nucleaire wapens in een verborgen oorlogsvoering, dit met het doel de vijand te verzwakken zonder openlijke vijandelijkheden waarop de slachtoffers moeilijk direct kunnen acteren.

Wij zien toch hoe Rusland zich in Engeland heeft gemanifesteerd met de polonuim moorden op britse ingezetenen? wie zegt of denkt dat het jaarlijkse terugkeren van de vogelpestuitbraken afkomstig is van een natuurlijke oorzaak is gewoonweg naief.

De overheid probeerd de burger dom te houden terwijl er een verborgen oorlog gaande is.

Bjorn klomp
Bjorn klomp
8 maanden geleden

Is door de Britten gemaakt niet door china want de Britten hebben er de patent rechten over zoek maar op lieg het niet en is gefinancierd door de Gates foundation en dat patent is in 2018 goed gekeurd. Na dat het in 2015 was aangevraagd

Bjorn klomp
Bjorn klomp
Reactie op  Bjorn klomp
8 maanden geleden
x

Check Also

slowakije

Betogers in heel Slowakije de straat op: ‘Overheid is het virus’

In verschillende steden in Slowakije zijn mensen ...

trump

Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’

Sidney Powell, oud-aanklager en advocaat van Trumps ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x