Buitenland

‘Eerste klimaatlockdown van kracht in Italië. Mensen, zie het nou!’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Wat er nu gebeurt in Italië is ontzettend belangrijk, zegt FVD-voorman Thierry Baudet in een filmpje. “Ik probeer elke keer tegen de mensen te zeggen: kijk nou wat de volgende stap is die ze voor ons in petto hebben.”

“Ik heb die lockdowns en gif-vaccinaties en dat het elke zoveel maanden terug zou komen, allemaal voorspeld,” aldus Baudet. “Vervolgens heb ik voorspeld dat ze een oorlog tegen Rusland zouden gaan starten, waarschijnlijk via Oekraïne.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sociaalkredietsysteem

“Nu zijn er berichten binnengekomen dat in Italië de eerste de facto klimaatlockdown is ingesteld,” vervolgt de FVD-leider. “Italië experimenteerde al met het sociaalkredietsysteem, dat ik ook al heb voorspeld.”

Er zijn in Italië appartementen waar je tussen 23.00 uur en 05.00 uur niet mag stoken en waar het niet warmer mag zijn dan 19 à 20 graden, laat de Zweedse journalist Peter Imanuelsen weten, die zojuist in Italië is aangekomen. “Dit is in feite een klimaatlockdown,” schrijft hij op Twitter.

Zie het dan

“Dit is een trend,” benadrukt Baudet. “Begrijp dat dit op ons afkomt. Ons aller vrijheid gaat eraan. Kom in beweging nu het nog kan.”

FVD-Statenlid Joyce Vastenhouw reageert: “Italië start met maximale aantal graden thuis. Vanaf 23.00 uur moet de verwarming uit. Zie het dan! Klimaatlockdown.”

4.8 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

232 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Het ongeluk op de Waddenzee is een gevolg van dit regerings beleid,

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat krijgt Thierry Baudet toch iedere keer gelijk!

Héél jammer natuurlijk, want wij hadden natuurlijk veel liever gehad, dat hij NIET gelijk zou krijgen. Ik vermoed zomaar hijzelf ook.

Wij zijn met z’n allen praktisch sluipenderwijs een systeem ingerommeld, waarbij wij dus zeer binnenkort niets meer te vertellen hebben over hoe wij willen LEVEN.

In dit voorbeeld in dat hotel in Italië gaat het over de thermostaat, die tussen 23.00 en 05.00 uur laag gezet wordt. Voor MIJ zou dat geen probleem zijn, want ik ben een uitgesproken ochtendmens. Maar dat doet er niet toe. Er zijn genoeg mensen, die graag laat naar bed gaan.

En DAT zou hun uitgesproken RECHT moeten zijn.

Hier gaat het om Italië, maar ik heb ook al gelezen (weet jammer genoeg niet meer in welk land), waar mensen worden “geholpen” de JUISTE boodschappen te doen.

Ik krijg hier werkelijk de koude rillingen van. Als kind kan ik mij nog herinneren, dat mijn moeder zei: Als je groot bent, dan mag je zelf bepalen wat je doet, maar nu doe je wat IK zeg.

Wat ik hiermee wil zeggen: je gaat dus als volwassen mens weer terug naar het kind stadium, waar ANDEREN voor jou bepalen hoe JIJ leeft.

Wat mij betreft zal ik mij hier ALTIJD tegen verzetten. Ik weet nog niet precies HOE, maar dat zal de tijd leren.

Pjotr
Pjotr
1 jaar geleden

Nachttarief bestaat niet in Italië? In België wel, Nederland weet ik niet. Ik ga komende winter in België in elk geval vooral ’s nachts leven en elektrisch verwarmen omdat dat een stuk goedkoper is.

Fernando
Fernando
1 jaar geleden

Dat krijg je met die WEF puppet Meloni, die vertrouwde ik al meteen niet met haar grote bek.

Back to top button
232
0
We lezen graag je reactie!x