Bewustzijn

Hoe leg je veilig contact met jouw persoonlijke gids?

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je bent vast wel bekend met de term ‘een engeltje op je schouder hebben’. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze een beschermengel of gids hebben. Iemand, een geleidegids, aan de ‘andere kant’ die ze helpt bij hun aardse leven en het nemen van bijvoorbeeld beslissingen.

Maar wie zijn dit dan en kun je er ook contact mee maken? En zo ja, hoe dan?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In deze blog zal ik je laten zien dat contact met je gids willen hebben helemaal niet gek is. En als je wilt weten of dit ook voor jou is weggelegd, leg ik je verderop uit hoe ook jíj contact kunt maken met deze beschermengelen of geleidegidsen.

Contact leggen met het onzichtbare leeft enorm onder alle lagen van de bevolking. En het zijn niet de eerste de besten die zich hiermee bezighouden.

Zij willen graag contact

Neem bijvoorbeeld de Noorse prinses Märtha Louise, die zegt dat ze kan praten met engelbewaarders of gidsen. “Om ons heen bevindt zich een oneindig aantal van hen die ons in alle omstandigheden en te allen tijde willen helpen,” zei ze. Ze willen met je in aanraking komen, maar het is belangrijk te weten hoe zij werken, schreef de prinses.

Heel gewoon

Op televisie zijn ook geregeld mensen te zien die aangeven dat zij er contact mee hebben. Zo vertelde een 46-jarige vrouw in het Britse tv-programma This Morning over haar relatie met gidsen. “Hij blijft dicht bij me, als een soort astraal vriendje, maar ik noem hem niet mijn vriendje,” zei de vrouw in de uitzending over één van haar gidsen.

Contact hebben met je gids is dus de gewoonste zaak van de wereld. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk en kun jij dat ook?

Laat ik je eerst iets vertellen over de gidsen zelf en waarom ze bij je zijn.

Bijzondere ervaringen uit vorige levens

Veel gidsen ken je al uit vorige levens, vaak als dierbaar familielid of hele goede vriend(in). Zij hebben bijvoorbeeld gekozen om je bij te staan vanuit de astrale wereld, terwijl jij opnieuw hebt gekozen voor een leven op aarde.  Vanuit hun astrale positie zijn ze in staat om jou te helpen bij het oplossen van problemen. En dat kan zelfs gaan om problemen die in een eerder leven zijn ontstaan die nu nog moeten worden opgelost. Dat klinkt misschien moeilijk, maar wist je dat hier vooral in de laatste jaren veel onderzoeken naar zijn gedaan?

De Amerikaanse psychiater Jim Tucker van de Universiteit van Virginia doet onderzoek naar kinderen die zeggen dat ze herinneringen hebben aan vorige levens. Tucker zegt dat er hele duidelijke aanwijzingen zijn dat deze kinderen ook daadwerkelijk eerder hebben geleefd. Ze weten dingen die ze eigenlijk helemaal niet horen te weten.

Zo bestudeerde hij ene Sam Taylor, die 1,5 jaar na het overlijden van zijn opa geboren werd. Toen Sam anderhalf was, begon hij te praten over een vorig leven. Op het moment dat zijn vader zijn luier verschoonde, keek hij op en zei hij: “Toen ik zou oud was als jij, verschoonde ik jouw luiers.” Ook zei hij dat hij dat hij “vroeger groot was en nu klein”.

Hij wist ook te vertellen dat zijn oma een apparaat had waarmee ze milkshakes voor zijn opa maakte. Volgens Sams ouders kon hij deze informatie niet op een normale manier hebben verkregen, omdat hij zijn oma nooit zelf milkshakes heeft zien maken. Dat zijn toch ontzettend bijzondere verhalen, nietwaar? (In de boeken die Jim Tucker over zijn onderzoeken schreef staan nog veel meer fascinerende en verbazingwekkende ervaringen van kinderen met kennis uit eerdere levens.)

Je kunt het gewoon zelf

Het kan dus goed zijn dat je de mensen die je in dit leven omringen al in een vorig leven bent tegengekomen. En ook nieuwe mensen in je leven kunnen oude bekenden uit eerdere levens zijn. Je kunt ze op elk tijdstip tegenkomen. En dus ook in de niet fysieke vorm van een gids.

Veel mensen denken echter dat contact leggen met hun gids alleen mogelijk is via een medium. En dat is een misvatting. Dat hoeft namelijk niet: je kunt het gewoon zelf!

Met de hypnosesessie ‘Contact met je gids’ leer je je persoonlijke gids kennen. Je krijgt toegang tot de dieper gelegen gebieden van je onderbewustzijn en leert een bepaalde innerlijke stilte te ontwikkelen, die nodig is om je gids te kunnen zien en horen.

Je gids helpt bij beslissingen nemen

Deze cursus geeft je de beschikking over innerlijk besef en een innerlijk weten. Het grote voordeel hiervan is dat je mensen en situaties beter gaat begrijpen. Ook zal je gids je helpen bij het maken van keuzes en je zult de gevolgen van je keuzes beter inzien.

Je gids zal je nooit het nemen van beslissingen uit handen nemen. Jij houdt de regie en blijft zelf verantwoordelijk voor je keuzes. Maar soms heb je net even dat stukje ruggesteun nodig, om te weten of een besluit wel of niet goed is. En dat is precies wat je gids doet, je steunen als je dat nodig hebt.

De sessie stemt jou af op de frequentie van je doorgaans onhoorbare gids, waardoor je situaties sneller doorziet en betere keuzes maakt.

Veilig contact leggen met je persoonlijke gids was nog nooit zo eenvoudig. Download hier de cursus ‘Contact met je gids’ en je krijgt de beschikking over diep verborgen kennis, waardoor je alle kansen in jouw leven benut!

We hebben de prijs tijdelijk verlaagd naar € 19,99 (na deze actie wordt de prijs verhoogd naar € 49,99!)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
5 jaren geleden

contact met je gids is een gift van het AL om ons “verder” te helpen ,de mensen die ons daar eventueel mee kunnen helpen zouden ” betaald ” “moeten ” worden door het al .

deze
deze
5 jaren geleden

wat bedoelen we hier met VEILIG ?
contact leggen met je gids heeft gelukkig geen a p p nodig, dus zegt al genoeg
veilig met je astrale wereld verbonden *( willen ) zijn vergt niets, er is niets onveilig aan, behalve als je de zaken gaat forceren
een gids leer je kennen door de dingen die je mee maakt, en dat hoeven niet alleen hele erge dingen te bevatten, maar ook HUMOR welk onmiskenbaar onmisbaar is om door dit leven heen te kunnen reizen, de meeste gidsen zijn vaak overgrootouders, ik heb die ervaring zelf gehad, maar voor ieder is het anders, vrienden en vriendinnen zijn vaak ” half ” zusjes of broers, een kennis is meestal een persoon uit een vorig leven waar je indruk op wilde maken/ of andersom
het leven zonder een gids of beschermengel is ook oke, maar wetende dat er 1 of 2 zijn die over jou waken en je begeleiden is een prima manier van liefde van uit het Licht willen ontvangen!

als je geen ervaring hebt met gidsen en je wilt het graag dat dit jou helpen kan, hoef je alleen maar te mediteren en om je gids te vragen en zij/hij / het is er ! vertrouw op je binnen in je zelf wie je bent en maak contact met het onverklaarbare moois!

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Wat voor engelen (demonen) beschermen de psychopaten die mensen vernietigen eigenlijk? De Haagse politici, de toneelspelers, die onder controle staan van de zio Bilderberg en aanverwante soorten vullen de zakken, overheersen en vernietigen ten koste van anderen.

De koning bijv. is niet de koning, maar draagt slechts een titel en is zijn moeder, Bilderberger, altijd nog aanvoerster van dit land en worden politici vooraf, tijdens en na hun functie gekneed, bewerkt en gevormd door de macht. De engelen zijn net zo dubieus als degene die ze beschermen en lijken de engelen niet alleen goede bedoelingen te hebben.

Hoewel ik persoonlijke ervaring heb met het onverklaarbare, ben ik over het onverklaarbare niet geheel positief en lijkt het erop dat tussen hemel en aarde verschillende krachten hun werk doen en zelfs daar een strijd te woeden.

Pete del Fina
Pete del Fina
5 jaren geleden

Beschermengel, gids, vorig leven..zijn allemaal aannames. Ik geloof eigenlijk eerder in DARWIN´s theorie. Hoewel ik zelf paranormale voorspellende dromen heb gehad. Zo had ik 26 juli 1996 zo´n typische ´skipping frames dream´ over de toekomstige dood van m´n vrouw. Ik had zeer sterk het gevoel dat een entiteit me die droom gaf. Hij gaf me een locatie die ik in staat was te ontcijferen. Het bleek een bedrijf te zijn met de- zelfde verjaardag als haar (7 sept). De initialen van het bedrijf vormden haar sterfdatum. Maar daar kwam ik pas later achter. Volgens een Amerikaanse vrouw met EVP ervaring is de astrale wereld een hele duistere wereld…

Back to top button