Homepagina » Het Complot » VIDEO: De occulte geschiedenis van NASA
VIDEO: De occulte geschiedenis van NASA

VIDEO: De occulte geschiedenis van NASA

Sinds het ontstaan van de NASA in 1958, is de occulte geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie op discrete wijze verborgen gehouden voor het publiek. Wat heeft de Britse satanist Aleister Crowley te maken met NASA?

De hogere bestuurslagen van NASA werden gedomineerd door leden van geheime genootschappen, met name de vrijmetselaars en SS’ers die hadden gediend onder Adolf Hitler. De bekendste van hen was Wernher von Braun, één van de leidende figuren bij de ontwikkeling van rakettechnologie in Duitsland en de Verenigde Staten.

De occulte NASA-bestuurders zouden de Apollo-missies niet hebben gebruikt om wetenschappelijke doorbraken te realiseren, maar om hun mysterieuze goden van het Oude Egypte te dienen.

[UFOTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koolmees
Koolmees
6 jaren geleden

Ook de meeste astronauten waren lid van een occulte organisatie zoals vrijmetselaars.

Emile
Emile
6 jaren geleden

Beetje vaag allemaal, die satanist Crowley gaat met z’n vrouw naar Cairo en oefent een ritueel uit in de grote piramide, daarna begint z’n vrouw te babbelen over Horus en 666 etc.. maar wie is daar bij geweest ?? , het is een beetje hetzelfde als Joseph Smith van de mormonen die zei dat hij alleen alles mocht zien bla bla.. maar niemand anders, en dan komt Ron Hubbard van Scientology ook nog eens om de hoek kijken , uiteraard kent hij ook deze satanist, tja, en dat seks gebeuren erbij, het zijn gewoon gefrustreerde mannetjes die ziek zijn in hun hoofd en zieke seksuele fantasien hadden.
Ik ga namelijk mee in het verhaal (archeologische wetenschap) dat de jonge egyptenaren een ander volk waren dan degene die de piramides heeft gebouwd, de jonge egyptenaren wisten helemaal niet waar de piramides voor stonden , laat staan dat ze ze hebben geopend om te gebruiken, dus het kan niet zo zijn dat je nu occulte rituelen uitvoert in de piramides en dat het iets teweeg zou moeten brengen, Crowley had immers alleen maar de kennis van toen over het “oude” egypte, tja.
Osiris,Isis en Horus horen bij het geloof van de nieuwe egyptenaren, niet bij het volk van voor de laatste zondvloed !!!!
Als er word gezegd dat we nu in de tijd van Horus leven en dat daar oorlogen etc.. bij horen dan doen we dat omdat een aantal zieke mannen dat willen en niet Horus of wie dan ook, Amerika voert na de tweede wereldoorlog alleen nog oorlogen op basis van leugens, dat kan zijn omdat de “leiders” van Amerika een stel satanisten zijn, dat kan best maar dat houd niet in dat daar aliens achter zitten of oude goden, ze doen het zelf vanuit een zieke groep mannen (zoals de gasten van de Bohemian grove etc..) , misschien is het zelfs zo dat ze het juist prima vinden dat conspiracy theoriest denken dat ze samen spannen met aliens om ze machtiger te laten lijken.
Onbewust houden wij deze zieke groep mensjes machtig en ongrijpbaar met dit soort verhalen.
Zoals Arnold Schwarzenegger zei in Predator, If it bleeds we can kill it, dat kan je ook zeggen van deze gasten, wereldheerschappij gaat het om, en deze “enge en zieke” verhalen maakt deze mensen van vlees en bloed en zieke geesten alleen maar machtiger, ik denk echt dat we deze mannen teveel in het zadel helpen en houden om hun plannen te verwezelijken, daarom worden er ook zoveel van deze verhalen toegelaten op het internet 😉

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Emile
6 jaren geleden

“de jonge egyptenaren wisten helemaal niet waar de piramides voor stonden”

Ik snap niet waarom de hedendaagse mens toch altijd maar aanneemt dat eerdere generaties dom waren. Kennis maakt niet slim.

Emile
Emile
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Ik zeg niet dat eerdere generaties dom waren, ze hebben hun gebouwen gebouwd op ruines van nog eerdere civilisaties, that’s it, de jonge egyptenaren hebben prachtige tempels en gebouwen gebouwd, alle credits voor hen alleen ze hadden niet de kennis van granietbewerking etc.., wel van zandsteen , ik wil niemand beledigen, das niet de bedoeling 🙂

aloo
aloo
Reactie op  Emile
6 jaren geleden
Klemens
Klemens
6 jaren geleden

Telefon Interview mit der Frankfurte Allgemeine wegen Udo Ulfkotte
http://vimeo.com/108647320

Bloem
Bloem
6 jaren geleden

Dáár om ook is niets wat ‘nasa’ ons vertelt waar; niet de maanlandingen noch de planeten benoemd naar ‘oorlogsgoden’ noch de ufo’s en aliëns.. noch alle 30.000 satellieten of een ‘international spacestation’ die 16 keer per dag (iedere 90 minuten) om ‘een aardbal’ draait; alles is gelogen en in deze ‘groter’ gemaakt zodat de aarde ‘klein en nietig’, inclusief vooral dé mensheid en haar huidige manier van denken; het niet zelf nadenken, maar andere (vermogende/hooggeplaatste/gediplomeerde/etc.) mensen laten ‘nadenken’ voor ons.
Het budget van ‘nasa’ bedroeg bijvoorbeeld 16 miljard (dollar) in 2011, en sinds haar oprichting in totaal al meer dan 500 miljard. Met dit soort bedragen kun je alles animeren en fabriceren en bouwen met de allerbeste computerprogramma’s die je daarvan bijvoorbeeld kunt laten maken en voor dergelijke bedragen ook werkelijk alles doen, alleen.. is er nu geen weg meer terug, voor ‘nasa’ en voor al haar corrupte leugenaars.. en gaat ‘de bende’ almaar door.
We zijn door de nep maanlandingen de moordende en plunderende nazi’s zelfs gaan waarderen; ‘de vader van het Apollo project’ Von Braun was een nazi en medeschuldig aan moorden, en al diegene die hem en zijn collega’s haalden (rechtstreeks vanuit de gefabriceerde oorlog ’40-’45) én installeerden ook.. en wij mensen waren vooral vol bewondering, en nog steeds.. door een intense behoefte aan bijzonder te zijn.
We laten ons als mensen nog steeds ‘klein’ houden (hét niets bijzonders zijn) aan de hand van fantasieën (science fictions) en leugens over een oneindig en steeds maar uitdijend universum (‘multi’ zelfs ook nog) met daarin zogenaamd miljarden sterrenstelsels etc.. terwijl alles wat wij hebben ‘AL’ hier op aarde is.
Maak de aarde en de mensheid tot niets bijzonders en je mag en kan beide plunderen en leegroven van veel; dé bewijzen zijn er volop; de meeste mensen zijn (nog steeds) slaven en begrijpen niet dat de aarde met alles erop en eraan al ons ‘AL’ is.
Er is (en terecht!) een natuurlijke behoefte aan ‘bijzonder zijn’; bij ieder Mens, en dus zoeken de meesten van ons zich nog rot en gaan dan vaak ‘zweven’ door de vele verleidingen en misleidingen, dagdromend van andere planeten en van andere máár altijd intelligentere wezens dan wij mensen zelf zijn, en denken dan ook nog dat andere medemensen die niet geloven (in de gruwelijke grap) dat er leven is buiten ons ‘AL’ (omdat zoiets er gewoon niet is) arrogant zijn. Wát nou.. arrogant?! Het bedrog van de ‘nasa’ (nazi’s) is zo knap uitgedacht en in al onze hoofden geïmplementeerd dat we ze zien ‘vliegen’.. zelfs de aarde met een snelheid van 1.650 km per uur om ‘haar’ eigen as en nog eens met 108.000 km per uur om de zon, om het zogenaamde jaarlijkse rondje vol te kunnen maken.
Begrijp dat wij mensen al in ‘AL’ leven, en dat de aarde ‘ons Huis’ is en daarmee hét Centrale Punt, met boven ‘haar’ aan de hemel (of aan het firmament) de machtige zon dié ‘haar’ en alles op ‘haar’ en in ‘haar’ water alleen maar Leven Geeft; de aarde Ontvangt en beweegt daarom absoluut niét, en de zon Geeft en moet voor ‘haar’ hard werken (constant in beweging zijn), voor Aarde.. en dat doet Zon dan ook, elke dag.. helemaal perfect en helemaal gratis.. én zonder bedrog!

Padja
Padja
Reactie op  Bloem
6 jaren geleden

Waarom zou ik mij klein en nietig voelen als er meerdere sterrenstelsels zijn? Dat voel ik niet
Waarom zou ik mij beter voelen als de aarde niet beweegt?
Je voelt je beter als je denkt het enige bijzondere levende wezen te zijn?

Klein en nietig voelen zit in jezelf, niet in je omgeving. Hoe die ook moge zijn.
Ook als de aarde onderdeel is van een groter geheel. Ook als er vele vele wezens zijn. Ook als je je niet uniek of bijzonder zou voelen…geeft dat niet het recht om te vernietigen en te plunderen! Wie o wie heeft je dat wijsgemaakt

Ronny
Ronny
Reactie op  Bloem
6 jaren geleden

en we hebben er weer een secte bij

bert s
bert s
Reactie op  Bloem
6 jaren geleden

Sorry, iedereen heeft echt recht op een mening maar als je zegt, de aarde beweegt echt niet, dan raad ik je toch eens aan een documentaire te zien over de bewegingen van onze planeten, inclusief die van de aarde. Jouw opvatting over de aarde gaat circa 500 jaar terug in de tijd.
Verder ben ik een beetje angstig over jouw adoratie voor de zon. Wat veel mensen niet weten is dat er een enorme zon symboliek om je heen te vinden is. Bekijk alleen maar eens de zon symboliek op de producten in de supermarkt, vooral die slecht voor je zijn. Denk aan de vele logo’s, zoals die van shell. Je zult je echt gaan verbazen, ook Obama had in zijn verkiezingslogo de opkomende zon. De zon symboliek staat voor het satanisme, de zonnegod amun-ra beter bekend als de vader van satan. Grappig feit is dat na een gebed amen wordt gezegd, dit is een verbastering van de zonnegod amun, dus alle christen eindigen hun gebed met een duivels woord, lol, geen geintje zoek het maar op.
Ik hoop dat je hier niets van af wist.

emka
emka
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

naar mijn weten is het logo van Shell geen zon, maar een schelp.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  emka
6 jaren geleden

Zie je wel je bent al geindoctrineerd, je denkt een schelp te zien, waar in werkelijkheid een zon is afgebeeld……

The good life
The good life
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Ik ben misschien niets wetend op dit gebied, maar kan iemand mij vertellen wat er zo slecht is aan de zon?

Ik weet niet beter dan dat de zon leven brengt, zonder zon groeit en bloeit er niets, mensen worden depressief als de zon lange tijd niet schijnt, de zon is gezond voor humeur/geest en lichaam, (mits niet overmatig gezont wordt) zonder zon sterft alles hier op aarde.

Is het niet zo dat de zon misschien misbruikt wordt als symbool voor malefide doeleinden juist omdat de zon zo krachtig is? Zou dit ook niet in het verleden zijn gebeurd zoals mer de zonnegod Amun-ra?

Marco
Marco
6 jaren geleden

Lees het boek “Dark Mission – The secret history of NASA” van Richard C. Hoagland en Mike Bara.

Daarin wordt bovenstaande helder en onderbouwd uitgelegd.

Een aanrader.

x

Check Also

slowakije

Betogers in heel Slowakije de straat op: ‘Overheid is het virus’

In verschillende steden in Slowakije zijn mensen ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x