UFO

Duitse documentaire: “Ultrageheime nazi-UFO stortte neer in Roswell”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 8 juli 1947 vond het beroemde Roswellincident plaats. In eerste instantie werd gemeld dat in Roswell in de staat New Mexico een vliegende schotel was gecrasht. Het leger zei later dat het ging om een neergestorte weerballon. Dat meldt de Britse Daily Express. Volgens velen houdt de overheid informatie achter en is er zelfs sprake geweest van buitenaards bezoek.

In een documentaire getiteld ‘UFOs im Dritten Reich’ wordt het incident gelinkt aan een testvlucht van de ‘Bell’ of ‘Glocke’, een vaartuig met een futuristische aandrijving gebaseerd op elektrisch geladen deeltjes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de documentaire, die is uitgezonden op N24, wordt gesteld dat het vaartuig de voorloper was van moderne stealthvliegtuigen. Het zou gemaakt zijn door de bedenkers van de V2-raket, die na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten zijn overgebracht.

Eén van hen was SS-generaal Hans Kammler. Hij stond aan het hoofd van belangrijke defensieprojecten in het Derde Rijk en realiseerde onder meer de werkkampen in Auschwitz en geheime fabrieken waar de V2-raket werd gebouwd.

De documentairemakers baseren zich op een schat aan archiefmateriaal. Eén van de experts is Igor Witkowski, een Poolse oud-journalist en historicus. In zijn boek ‘Prawda O Wunderwaffe’ uit 2000 schrijft hij uitgebreid over ‘belvormige vaartuigen’ die waren gemaakt door de nazi’s. Volgens Witkowski wilde Hitler alleen de allerbeste wetenschappers en ingenieurs.

De Duitse ingenieur Georg Klein beweerde dat dergelijke ontwerpen ten tijde van het Derde Rijk op grote schaal werden uitgewerkt. Klein, die na de oorlog aan de slag ging als ruimtevaartingenieur, zei: “Dat is wat ik met mijn eigen ogen zag, een nazi-UFO.”

Bemanningsleden van Britse en Amerikaanse bommenwerpers zagen in de lucht boven Duitsland geregeld vreemde objecten. Gedacht wordt dat ze getuige zijn geweest van testvluchten van de Bell. De documentairemakers onderzoeken de mogelijkheid dat tijdens het Roswellincident een andere nazi-UFO is neergestort, het zogeheten Schriever-Habermohl-model.

Rudolf Schriever en Otto Habermohl werkten tussen 1941 en 1943 aan het project in Praag, maar de plannen werden na de oorlog overgebracht naar Amerika. Het was oorspronkelijk een Luftwaffe-project, maar al snel werd het project overzien door minister van bewapening Albert Speer. In 1944 werd het project overgenomen door Kammler.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen de geallieerden geregeld mensen tegen die beweerden de vliegende schotels uit Praag te hebben gezien. Joseph Andreas Epp, een ingenieur die betrokken was bij het Schriever-Habermohl-project, zei dat er in totaal 15 prototypes gebouwd zijn.

[Daily Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
9 jaren geleden

Geloof er helemaal niks van.

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

pfffff. onzin verhaal nummer zoveel. zit weer een hoop volk om aandacht verlegen. afijn, wel weer koren op de molen voor de ‘lichtjes’ om te roepen dat het een schip uit het sterrenbeeld hoepeldepoep is geweest. 😉

Donderpoes26
Donderpoes26
9 jaren geleden

Als dit waar is, waar zijn deze prototypes nu dan? Verstopt in een bunker om er alsnog een keer mee vandoor te gaan? Dan moeten ze wel eerst het oliepeil checken.

Met andere woorden. Ik geloof er helemaal niets van.

bert s
bert s
9 jaren geleden

Moeilijk, moeilijk en nog eens moeilijk. Typisch is wel dat een waarschijnlijk ruimte vaartuig beschreven in de oudheid ( een vimana) ook de vorm heeft van een klok.
En waarom heeft een klok de vorm zoals ie heeft, namelijk om de trillingen in de klok op zo’n goed mogelijke manier naar buiten te laten komen. Energie is ook trillingen, je komt dan bij de theorie van de torus uit.
Alles is mogelijk zolang je er maar open voor staat.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x