Homepagina » UFO » Duitse documentaire: “Ultrageheime nazi-UFO stortte neer in Roswell”
Duitse documentaire: "Ultrageheime nazi-UFO stortte neer in Roswell"

Duitse documentaire: “Ultrageheime nazi-UFO stortte neer in Roswell”

Op 8 juli 1947 vond het beroemde Roswellincident plaats. In eerste instantie werd gemeld dat in Roswell in de staat New Mexico een vliegende schotel was gecrasht. Het leger zei later dat het ging om een neergestorte weerballon. Dat meldt de Britse Daily Express. Volgens velen houdt de overheid informatie achter en is er zelfs sprake geweest van buitenaards bezoek.

In een documentaire getiteld ‘UFOs im Dritten Reich’ wordt het incident gelinkt aan een testvlucht van de ‘Bell’ of ‘Glocke’, een vaartuig met een futuristische aandrijving gebaseerd op elektrisch geladen deeltjes.

In de documentaire, die is uitgezonden op N24, wordt gesteld dat het vaartuig de voorloper was van moderne stealthvliegtuigen. Het zou gemaakt zijn door de bedenkers van de V2-raket, die na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten zijn overgebracht.

Eén van hen was SS-generaal Hans Kammler. Hij stond aan het hoofd van belangrijke defensieprojecten in het Derde Rijk en realiseerde onder meer de werkkampen in Auschwitz en geheime fabrieken waar de V2-raket werd gebouwd.

De documentairemakers baseren zich op een schat aan archiefmateriaal. Eén van de experts is Igor Witkowski, een Poolse oud-journalist en historicus. In zijn boek ‘Prawda O Wunderwaffe’ uit 2000 schrijft hij uitgebreid over ‘belvormige vaartuigen’ die waren gemaakt door de nazi’s. Volgens Witkowski wilde Hitler alleen de allerbeste wetenschappers en ingenieurs.

De Duitse ingenieur Georg Klein beweerde dat dergelijke ontwerpen ten tijde van het Derde Rijk op grote schaal werden uitgewerkt. Klein, die na de oorlog aan de slag ging als ruimtevaartingenieur, zei: “Dat is wat ik met mijn eigen ogen zag, een nazi-UFO.”

Bemanningsleden van Britse en Amerikaanse bommenwerpers zagen in de lucht boven Duitsland geregeld vreemde objecten. Gedacht wordt dat ze getuige zijn geweest van testvluchten van de Bell. De documentairemakers onderzoeken de mogelijkheid dat tijdens het Roswellincident een andere nazi-UFO is neergestort, het zogeheten Schriever-Habermohl-model.

Rudolf Schriever en Otto Habermohl werkten tussen 1941 en 1943 aan het project in Praag, maar de plannen werden na de oorlog overgebracht naar Amerika. Het was oorspronkelijk een Luftwaffe-project, maar al snel werd het project overzien door minister van bewapening Albert Speer. In 1944 werd het project overgenomen door Kammler.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen de geallieerden geregeld mensen tegen die beweerden de vliegende schotels uit Praag te hebben gezien. Joseph Andreas Epp, een ingenieur die betrokken was bij het Schriever-Habermohl-project, zei dat er in totaal 15 prototypes gebouwd zijn.

[Daily Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. pfffff. onzin verhaal nummer zoveel. zit weer een hoop volk om aandacht verlegen. afijn, wel weer koren op de molen voor de ‘lichtjes’ om te roepen dat het een schip uit het sterrenbeeld hoepeldepoep is geweest. 😉

  14 likes
  • Moest even reageren, je moet is out of the box denken, dan gaat er een wereld voor je open! Als je op zoek gaat (you tube)kan je een leuk interview vinden met een oud medewerker van skunkworks en die zegt dat alles echt alles wat je maar kan bedenken nu mogelijk is! (Hij geeft ook nog een mooie demonstratie van iets wonderlijks) Blijf niet hangen aan de dingen om je heen maar ga op zoek en je zal vinden!

   20 likes
   • Door dat zogenoemde out of the box denken heb ik vroeger echt heel veel onzin gelooft. Ik noem een Erich von Däniken met zijn “Waren de Goden kosmonauten”. Grotendeels van zijn boek is al achterhaald en dat geeft hijzelf ook toe maar vervolgens op een volgend interview verkondigd hij gewoon weer dezelfde onzin. En je kunt wel verwijzen naar youtube filmpjes van mensen maar ik moet die mensen maar op hun woord geloven zonder ook maar enig bewijs.

    Als ik hier morgen onder een andere naam reageer en ik doe mij voor als 1 of andere voorname wetenschapper en doe vervolgens allemaal beweringen over zaken die het daglicht niet mogen zien dan zul je zien dat 80% van de mensen die hier geregeld komen mij gewoon op mijn woord geloven.

    15 likes
    • He Kees,

     E. Van danikdinges heeft wel wat intersanter boekjes geschreven dan waren de goden …… Roswel lijdt een eigen leven dat weet iedereen, maar toch blijft het bouwen van de piramides een echt tandenbijter en in een van zijn laatste boeken brengt hij de huidige wetenschap en geschiedenis in vraag….waren de goden… Was zijn eerste boek 13000000 exemplaren ok de bijbel doet beter en die staat toch ook volg rare dingen….

     3 likes
   • Steef. Nu, in deze tijd is meer mogelijk, dat ben ik met je eens. Maar om te roepen dat zoiets in die tijd ook kon gaat me even te ver. Ik doelde meer op het feit dat vanaf het hele Roswell verhaal al duizenden boeken, en net zoveel onzinverhaaltjes zijn geschreven over dit geval. Ik blijf absoluut niet hangen aan dingen, sta open voor veel, maar filter wel graag de verhaaltjes die “kant nog wal raken”. Zeker als er weer iemand is die begint te brabbelen over reizigers uit sterrengroep huppeldepup etc. 😉

    6 likes
   • Helemaal mee eens!
    Ik hou het wel degelijk op een sterrenbeeld hoepeldepoep.
    Dat nazi ding zal vast bestaan of bestaan hebben. Maar is niet het roswell incident.

    3 likes
   • webLink graag…. 🙂

    3 likes
  • Ben je verdwaald dan, dat je deze site bezoekt ?

   4 likes
  • Waarom onzin verhaal??? Omdat dan jou eigen fantasie van wat er wel zou gebeurd zijn dan niet meer klopt? bedoel je dat? Je weet er toch geen f*ck van wat wel of niet waar is. Dus om dan gelijk te roepen, ONZIN. Het zou best kunnen toch, ik bedoel, het is inmiddels toch bekend dat de nazi’s aan een soort van ufo werkte. Of ken je die documentaire niet van neuschwabenland? Zo nee, dan zou je die toch eens moeten kijken. Maar ik neem aan dat je die wel kent, gezien het feit dat je, volgens mij wel interesse hebt in ufo’s.

   2 likes
   • Marcel… ik heb zeker interesse in het “ufo verhaal”. Alleen niet op de manier die hier te pas en te onpas wordt neergekwakt. Bij ieder lampje of bolletje op een wazig joetroep filmpje of vage foto gaan die gasten volledig uit hun bol. Ik heb al vaker gezegd dat ik geloof in meer leven dan op deze aarde. Maar geloof niet dat die wezens (???) hier komen om een paar studentjes te filmen die aan het protesteren zijn of willekeurige gaten gaan graven in een godsverlaten gebied. En ja, onzin….. er circuleren 110000 verhaaltjes, boekjes en docu’s over Roswell met bijna net zoveel inhoudsloos gebrabbel. Misschien is Roswell een cover-up, wie weet, maar door al die onzin is het geloofwaardige er aardig af en is misschien het “ware” verhaal allang verteld. 😉

    2 likes
 2. Als dit waar is, waar zijn deze prototypes nu dan? Verstopt in een bunker om er alsnog een keer mee vandoor te gaan? Dan moeten ze wel eerst het oliepeil checken.

  Met andere woorden. Ik geloof er helemaal niets van.

  11 likes
  • Als je nu zegt dat je het niet waarschijnlijk vindt dan kom je er later wat makkelijker mee weg als het blijkt dat dit verhaal wel echt is. Vroeger GELOOFEN mensen ook niet dat de aarde rond was en dat de aarde om de zon draaide.

   10 likes
   • het verschil is dat je vrij makkelijk zelf kunt nagaan of de aarde rond is, en of we al dan niet rond de zon draaien.

    Dat is wat moeilijker met youtube filmpjes van mensen die verhaaltjes vertellen…

    4 likes
  • Hey donderpoes,

   als je meer wilt weten over waar het tegenwoordig allemaal is gebleven dan zou je wat ideeen op kunnen doen uit het boek ‘Nazi International’ en ‘Reich of the Black Sun’ van Joseph Farrell. De man heeft een PhD een heeft hele bijzondere boeken geschreven. Het is heel moeilijk deze informatie boven het tafellaken te krijgen, maar zo her en der lukt het mensen wel. Joseph Farrell lijkt er 1 van te zijn.

   4 likes
   • Oke, maar dit zijn grote dingen. ( als het waar is he?) waar verbergen ze die dan? Er moeten toch mensen zijn die er dan vanaf weten en met harde bewijzen komen. Dus foto’s. of constructietekeningen. aandrijvingsmechanismen enzovoorts.

    1 likes
  • Ze laten je natuurlijk alles zien wat ze ontwikkelen 🙂

   2 likes
 3. Geloof er helemaal niks van.

  11 likes
 4. Moeilijk, moeilijk en nog eens moeilijk. Typisch is wel dat een waarschijnlijk ruimte vaartuig beschreven in de oudheid ( een vimana) ook de vorm heeft van een klok.
  En waarom heeft een klok de vorm zoals ie heeft, namelijk om de trillingen in de klok op zo’n goed mogelijke manier naar buiten te laten komen. Energie is ook trillingen, je komt dan bij de theorie van de torus uit.
  Alles is mogelijk zolang je er maar open voor staat.

  8 likes
 5. In het boek van dr. Joseph Farrell, ‘ The SS Brotherhood of the Bell’ wordt precies uitgelegd wat voor wapen dit was. Het ging om de zogeheten ‘Glocke’ het meest geheime wapen van de NAZI SS in WO2. Het wapen is door de NAZI’s na WO2 naar Argentinie verscheept en daar verder ontwikkeld in het gedeelte van Bariloche. De plek waar ook veel NAZI kopstukken zijn gesignaleerd na WO2.
  Zeggen dat je er niks van gelooft mag, maar de juiste boeken lezen kan je ogen weleens openen. Er staat veel interessants in.

  5 likes
 6. What about de bemanning van die UFO? Het schijnen kleine mannetjes met grote hoofden te zijn geweest. Hebben de Duitsers soms mishandelde uitgemergelde Joden met weinig vet en een grote schedel als testpiloot gebruikt?

  5 likes
 7. Of bovenstaande waar is geen idee, maar dat de Nazi’s onvoorstelbaar voorliepen qua techniek op de geallieerden is een feit. (Al die foute wetenschappers zijn niet voor niets na de oorlog naar de States gevlogen door de Amerikanen).

  Paar dagen geleden op NGC de aflevering Hitler’s Jet Caves gezien uit de serie Nazi Megastructures, daarin kon je zien dat de Nazi’s al een prima werkende straaljager hadden ontworpen en ver voorliepen op de geallieerden. Gelukkig voor ons had Hitler een ego van onvoorstelbare grootte en maakte hij de totaal verkeerde beslissing om deze straaljager op de verkeerde manier in te zetten. Had hij naar zijn luchtmachtofficieren geluisterd dan was het mss heel anders afgelopen.

  http://www.natgeotv.com/nl/nazi-megastructures/over

  (Ook de aflevering over de supertank ontworpen door Porsche is een aanrader 🙂 )

  5 likes
 8. rasecht berensiroop

  Exopolitiek gezien, kan men geen enkele Aardse staat het recht ontnemen eigen ruimtetuigen te ontwikkelen in het verleden, het heden en de toekomst. Maar de inzet om eigen planetaire bevolking space defensief aan te vallen of uitmoorden zonder aanvaardbare redenen, is een ongewenste daadstelling.

  4 likes
 9. Op de ufo in Roswell werden opschriften of tekens gevonden die beslist niet op nazi symbolen leken.
  Ik geloof daarom niet dat het bovenstaande verhaal klopt.

  4 likes
 10. Ik heb ook dat boek van Joseph Farrell gelezen over die “Glocke”, maar ik meen me te herinneren dat dit ontwerp niet zozeer een vliegende schotel ontwerp betrof, zoals de Haunebu schotels, maar eerder een curieuze tijdmachine, dat middels een grote elektrische spanningsboog of iets dergelijks, sprongen door de tijd kon maken.
  Ergens in de Bohemen? is de “lanceerplatvorm” aangetroffen, met een typische achtkantige of meer betonnen constructie.
  Wellicht hebben de Duitsers net op tijd de Klok verwijderd en naar veilige oorden getransporteerd, mogelijk zelfs naar de Nazi basis Neu Schwabenland in Antarctica. Deze ondergrondse Nazi basis is vlak na de oorlog vergeefs door de geallieerden aangevallen, met name door een Amerikaanse legereenheid met vliegtuigen, onder leiding van admiraal Byrd, dezelfde admiraal die beweerde de in de binnenaarde te hebben gevlogen. Maar omdat de Duitsers zich verdedigden met schotelvormige gevechtsvliegtuigen met boordkanonnen, bleken de Geallieerden geen partij voor de Duitsers in N.S. en bliezen ze al snel de aftocht !
  Voor wat ‘t waard is.

  2 likes
 11. Kijk ik geloof dit Nazi gedoe niet omdat men voor de 2e wereld oorlog al een hekel aan de Duitsers had en de winnaars daarvan nu nog steeds de propaganda schrijven. Maar dat er in het verleden in Roswell iets vreemds is neergestort is wel duidelijk. Nu als je daar 50 jaar en een paar honderd miljard of nog veeel meer tegenaan gooit is het best mogelijk een doorbraak of 20 te forceren niet ?

  UFOs – Nazis and Roswell to the 21st Century with Richard Dolan
  https://www.youtube.com/watch?v=MuujHTNyYsU

  1 likes
 12. Is er een link Ninefornews?

  Heb de Duitse link gezien maar een docu is toch een filmpje neem ik aan?

  1 likes
 13. Er waren zeer veel geruchten over dergelijke zaken. Zo zou ook Duitsland aan een atoombom werken ,die op het eind van de oorlog op een haar na af was ,Het zelfde hadden de Amerikanen .Na de Duitse capitulatie zouden de Amerikanen hun atoombom afgemaakt hebben, met de gegevens die ze bij de Duitsers gevonden hebben in Penemúnde, en daarom zou het tot augustus geduurd hebben dat zij die bom tegen Japan konden gebruiken. als je al de berichten moet geloven ,dan krijg je een puntkop. Wel heb ik zelf straalvliegtuigen boven Duitsland gezien ,begin 1943.Vreselijke herrie en erg langzaam nog.

  1 likes
 14. Daar kun je die glocke op geleik zetten

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...