Buitenland

Europa is het zat om slaaf van de elites te zijn. Dit is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De nationalistisch-populistische, eurosceptische partijen zijn de grote winnaar geworden van de Europese verkiezingen vorige maand.

De centrumpartijen, die tientallen jaren de Europese Unie domineerden, kregen rake klappen.

Het enorme succes van de Italiaanse Lega-partij, het Franse Rassemblement National en de vijf weken oude Brexit Party is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn in Europa.

Nieuwe Europese renaissance

Matteo Salvini, vicepremier van Italië en leider van de Lega-partij, sprak van een ‘nieuwe Europese renaissance’.

“Een nieuw Europa is geboren,” zei hij. “Ik ben trots dat Lega onderdeel uitmaakt van deze nieuwe Europese renaissance.”

“Terwijl Lega de dominante partij in Italië is geworden, gaan Marine Le Pen en Nigel Farage aan kop in respectievelijk Frankrijk en Groot-Brittannië,” klonk het.

Slaaf

“Dit is een teken dat Europa verandert,” benadrukte Salvini. “Europa is het zat om slaaf van de elites, corporaties en machthebbers te zijn.”

De Lega-partij, die campagne voerde tegen het globalistische pro-immigratiebeleid van de EU, was de grote winnaar van de Europese verkiezingen in Italië.

Net genoeg

De partij kon rekenen op ongeveer een derde van de stemmen.

Vijf jaar geleden, tijdens de vorige Europese Parlementsverkiezingen, wist de partij slechts 6,2 procent van de stemmen te halen.

[Voice of Europe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
2 jaren geleden

Én daarom moet Europa boeten, maak je borst maar nat…

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Allemaal leuk en aardig, maar wees op je hoede; de ene elite volgt de ander op! Dat is nooit anders geweest. M.a.w. eerst zien en dan geloven.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Nog meer mensen moeten hun ogen openen. Nog meer mensen moeten het doortrapte en ronduit smerige spel van de linkse kerk doorzien. Alleen dan kunnen we ze aan de macht onttrekken. Toch lijkt het de goede kant op te gaan. Jensen timmert zeer goed aan de weg op het internet. Hij verdient steun en aandacht. Zulk soort mensen met naam en invloed bereiken veel mensen, dat is een waardevol gegeven en kan leiden tot een betere wereld

Neeltje
Neeltje
2 jaren geleden

NEXIT,BREXIT,FREXIT,EXIT, Chaos regeert!
Open je ogen ! hoe je het went of keert je wordt bedrogen!(you MAY go now)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x