Homepagina » Buitenland » Europa is het zat om slaaf van de elites te zijn. Dit is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn
Europa is het zat om slaaf van de elites te zijn. Dit is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn

Europa is het zat om slaaf van de elites te zijn. Dit is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn

De nationalistisch-populistische, eurosceptische partijen zijn de grote winnaar geworden van de Europese verkiezingen vorige maand.

De centrumpartijen, die tientallen jaren de Europese Unie domineerden, kregen rake klappen.

Het enorme succes van de Italiaanse Lega-partij, het Franse Rassemblement National en de vijf weken oude Brexit Party is een teken dat er grote veranderingen gaande zijn in Europa.

Nieuwe Europese renaissance

Matteo Salvini, vicepremier van Italië en leider van de Lega-partij, sprak van een ‘nieuwe Europese renaissance’.

“Een nieuw Europa is geboren,” zei hij. “Ik ben trots dat Lega onderdeel uitmaakt van deze nieuwe Europese renaissance.”

“Terwijl Lega de dominante partij in Italië is geworden, gaan Marine Le Pen en Nigel Farage aan kop in respectievelijk Frankrijk en Groot-Brittannië,” klonk het.

Slaaf

“Dit is een teken dat Europa verandert,” benadrukte Salvini. “Europa is het zat om slaaf van de elites, corporaties en machthebbers te zijn.”

De Lega-partij, die campagne voerde tegen het globalistische pro-immigratiebeleid van de EU, was de grote winnaar van de Europese verkiezingen in Italië.

Net genoeg

De partij kon rekenen op ongeveer een derde van de stemmen.

Vijf jaar geleden, tijdens de vorige Europese Parlementsverkiezingen, wist de partij slechts 6,2 procent van de stemmen te halen.

[Voice of Europe]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
1 jaar geleden

Én daarom moet Europa boeten, maak je borst maar nat…

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Allemaal leuk en aardig, maar wees op je hoede; de ene elite volgt de ander op! Dat is nooit anders geweest. M.a.w. eerst zien en dan geloven.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Nog meer mensen moeten hun ogen openen. Nog meer mensen moeten het doortrapte en ronduit smerige spel van de linkse kerk doorzien. Alleen dan kunnen we ze aan de macht onttrekken. Toch lijkt het de goede kant op te gaan. Jensen timmert zeer goed aan de weg op het internet. Hij verdient steun en aandacht. Zulk soort mensen met naam en invloed bereiken veel mensen, dat is een waardevol gegeven en kan leiden tot een betere wereld

Solida
Solida
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Zolang er nog steeds in links-rechts (dualiteit) gedacht wordt blijft dit smerige spel gespeeld worden en kunnen ‘we’ helemaal nix aan de macht onttrekken…

Elise
Elise
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Ik vraag me af of de hegeliaanse dialectiek te doorbreken valt? Met de huidige technologie wordt dit nog moeilijker.

wolfje
wolfje
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Altijd positief en vol vuur die Eksegese. Dat moet je niet willen verstoren.

Neeltje
Neeltje
1 jaar geleden

NEXIT,BREXIT,FREXIT,EXIT, Chaos regeert!
Open je ogen ! hoe je het went of keert je wordt bedrogen!(you MAY go now)

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Neeltje
1 jaar geleden

Ben je bang ?

Neeltje
Neeltje
Reactie op  Herman de Graaf
1 jaar geleden

Nee ik ben het wel zat, kijk naar gedachtenvoer over de slimme meter, en dan snap je het journaal Owee er komt geen AOW dat halen de meeste van ons niet meer…
Daarom kan de leeftijd wel omlaag ineens.
Slaap lekker de”meter tikt door”.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Ik hoop hetmaarik ben somber gestemd hoor. De liberale wereldelite is uit op totale slavernij en persoonlijke onderdrukking. De legers hebben zij onder controle en buiten Frankrijk is er geen land in Europa wat strijd wil leveren. Nou vooruit ik vergat Belgie.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Nee @Bas van Stapelberg, je vergat Engekand, Spanje , Italie, Hongarije en zo nog wel een paar. Er komt nu echt beweging in. België is juist meer dan braaf en gehoorzaam aan de elite

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Hopelijk wordt het geen regen-drup verhaal. Uiteindelijk zal deep state zich ook (kunnen) voordoen als bevrijder en in verschillende vormen zich openbaren als ‘bevrijder’ die daarbij met nieuwe partijen eenvoudiger omstreden wetten kan invoeren.

Waakzaamheid is geboden.

Rob
Rob
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@weg met ons,

Precies wat ik ook denk. Het wordt pas echt anders als het hele huidige macht systeem verdwijnt n er een menselijker voor terug komt. In Nederland hebben we FvD als als een regen-drup voorbeeld. Mooie praatjes maar intussen handelen ze net zo als de kartel partijen. De FvD was voor een Nexit maar toen ze eenmaal in de kamer zaten waren ze ineens tegen een Nexit. Ze stemden ook tegen het terug draaien van de belastingverhoging en ze stemden voor verlengd gebruik van Monsanto vergif. Bovendien is Hiddema voor rassenvermenging in Nederland, wat in feite overeenkomt met de agenda om het blanke ras uit te roeien. Hij praat niet over mengingen van niet blanke rassen, bijvoorbeeld Turken met Chinezen. Hij heeft het alleen gehad over buitenlanders met blanken. Lijkt me duidelijk wat er dan speelt in die partij.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Verdiep je eens in de Anunnaki en wat zij hebben aangericht daarom is die agressie hier.

eksegese
eksegese
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Waakzaamheid is inderdaad altijd geboden @weg met ons, de kans dat ze ons opnieuw in de val willen lokken is meer dan waarschijnlijk, doch als genoeg mensen het eenmaal zien kunnen we waarschijnlijk de val telkens ontwijken door op tijd weer van koers te veranderen. Spring op de trein en blijf zitten zo lang hij de goede op rolt, zo gauw dat niet meer is, springen we er massaal weer vanaf. Dat is precies wat de Islamisten ook flikken, gebruik democratie zo lang het in je voordeel is, zo gauw het je in de weg staat gooi je het gewoon weg…. en klaar is het. Hun plan, zonder een schot te lossen Europa in een nazi-staat veranderen lijkt uiteindelijk ook faliekant lijkt te mislukken doordat mensen onderweg uit de trein dreigen te springen, ze moeten alleen nog het lef hebben aan de noodrem te trekken, dan kun je in alle rust uitstappen !

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Nazi-staat?? Zeker met 5G en chemtrails?! Kom op verklaar je nader. Macht is vanzelfsprekend onlosmakelijk verbonden met corruptie. Als je dit wat serieuzer aanpakt en het niet verlaagd tot narcistische borrelpraat en minderheden-bashing, dan zou er misschien nog een sprankje hoop aan de vrijheidshorizon gloren. Westen heeft vele idlamitische landen kapotgebombardeerd, je “deep state” zorgde dat dit voornamelijk uit de msm bleef. De instroom van migranten is vooral een verdeel-en-heers politiek. Besef je dat er met de migranten weinig mis is. Wat weten zij nou eigdenlijk? Onze eigen westerse politiek is corrupt. Van binnenuit. De enige manier om dit op te lossen, is dat we als bevolking ons niet laten verdelen. Dus niet islam vs. locals. Maar samen dit blootleggen. Vragen stellen. Je kint de migrantenstroom stoppen en tegelijkertijd beste vrienden zijn met de moslims in je land, opdat je geen slachtoffer wordt van de verdeel en heers politiek en je menselijkheid en westerse waarden behoud. Hoe harder we ageren tegen alles wat ons vreemd is, hoe verder we afgeraken van onze verworven vrijheden en kwaliteiten. Laat je niet gek maken. Houd van je medemensen, in alle soorten en maten, maar wees tegelijkertijd realistisch en besef dat onbeperkte instroom vsn migranten schadelijk is en slechts verdeeldheid onderling tot gevolg/ ten doel kan hebben. Juist door niet verdeeld te raken met je medemens, zul je een front kunnen vormen tegen de verdeeldheidzaaiende corrupte machthebbers. Het is niet voor niets dat minderbedeelde locals jarenlang in de ellende zitten, wachtende op passende woonruimte, en dat migranten hier binnenkomen en gelijk worden voorzien van woonruimte en het hen aan niets mag ontbreken. Is dat zomaar!?!?!?! Natuurlijk biet. Men wil frictie tussen de verschillende groepen mensen, zodat men meer grip (controle) krijgt op de vastgeroeste locals. Oplossing? Als je de moslims gaat bashen dan doe je dus precies wat men hoopte. Spreek echter niet het symptoom aan, maar de oorzaak, de politiek. En wees begripvol voor asielzoekers die je eigenlijk niet kunt verwijten dat ze asiel zochten, het ligt immers in de menselijke aard om over de horizon op zoek te gaan naar een beter bestaan. Je kunt je beter afvragen waarom de overheid dit toelaat. Waarom. Juist de meest kansarme onopgeleide mannen uit landen met gewoontes die compleet onrijmbaar zijn met onze locale gewoontes. Omdat men juist wilt dat dit escaleert natuurlijk. Zodat wij achteraf, als de ellende eenmaal is geschiedt en onomkeerbaar is, wij een stukje menselijkheid zijn verloren. Don’t shoot the messenger.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Juist @Earfhaxis, daarom moet die gigantische instroom van migranten zo snel mogelijk stoppen, te beginnen met instroom vanuit veilige landen. We leven in een overbevolkt landje met veel schaarste en tekorten. Dat dienen we te beseffen. Bovendien zijn er genoeg Islamitische landen met geld en ruimte genoeg om vluchtelingen op te nemen, waarom blijven die eigenlijk buiten beschouwing als oplossing ?

Mistery babylon
Mistery babylon
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Vanwege het Kalegri plan

salvar
salvar
1 jaar geleden

het gevaar komt van buiten.

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Jensen is echt goed bezig op internet, kijk hiernaar en steun het .

https://www.youtube.com/channel/UCJhaXFCnz8qYWhY2pElETug

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@eksegese

Wat mij hoogst verbaasde was dat Jensen in één van z’n laatste uitzendingen op tv Victor Orban min of meer door het slijk haalde. Uitgerekend pakte Jensen Victor Orban eruit om de verkwisting van EU geld aan te tonen. Hier had Jensen voor mij duidelijk gekozen voor zijn meesters, o.a. de uit Hongarije verstoten nep jood George Soros, het (s)linkse gangreen en aanstichter van mondiale fiscale, monetaire, economische en politieke onrusten en anti autochtonen monster met z’n doodseskaders.

Jensen was vanaf dat moment in mijn optiek niet betrouwbaar meer.
Soortgelijke angel heeft FvD, die hangen het zionisme,/nep joden en Israël aan, waar ze feitelijk scherp en kritisch zouden moeten zijn of op z’n minst neutraal afstand moeten nemen en noch Israel, noch Arabische landen pro moeten aanhangen.

eksegese
eksegese
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Klopt @weg met ons, 100% perfect gaan we het in 1 of 2 keer niet krijgen. Dit is echter het beste geluid wat het meest in onze richting komt. Zij moeten ons eerst uit het onontkoombare drijfzand trekken waar we nu nog steeds in dreigen weg te zakken. Het linkse misdaad korps moet eerst uit het zadel om daar nooit meer terug te komen. Daarna moeten we het steeds weer fine tunen om uiteindelijk verlost te worden uit de wurggreep. Als genoeg mensen gaan zien wat er werkelijk speelt krijgen dat tuig geen enkele kans meer. Baudet, maar ook Jensen laten mensen op perfecte en heldere wijze zien en horen wat er allemaal mank gaat in het huidige criminele systeem. Dat is voorlopig van het grootste belang. Mensen moeten er niet meer omheen kunnen, daarna gaan we verder en velen zullen er heel anders naar zijn gaan kijken.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@eksegese

Je hebt gelijk en hopelijk krijg je dat ook.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@eksegese je spreekt steeds over “zij” en “ons”, maar verklaar je nader wat je met “ons” bedoelt. Met dit soort dualistische bewoordingen, loop je namelijk het gevaar juist de loopjongen te zijn van de verdeel-en-heers politiek.

Uitgerekend blanke mensen hebben vaak het idee dat de blanke mens dé dupe is van vanalles en nogwat. Dat sterkt hen dan weer in het bashen van minderheden. Men is immers het slachtoffer en erg boos. Men moet niet boos zijn, men moet slim zijn. Als je boos bent, dan ben je emotioneel, minder rationeel, dus ontvankelijker voor invloeden van buitenaf, wat je gemakkelijker loopjongen maakt van de elite.
Je hebt eigenlijk geen hekel aan mensen die anders denken. Je hebt wel een hekel aan mensen die “jouw” baan, huis en vrouwen “inpikken”. Toch? Of zou je een hekel moeten hebben aan mensen die dit mogelijk maken (de oorzaak)? De mensen die je vertrouwt en je eigenlijk zouden moeten beschermen?

Een natie is een idee. Geillustreerd door denkbeeldige lijnen op wereldkaarten. Het valt of staat bij hoe men dit idee in de werkelijkheid interpreteert en vormgeeft en bij wat de achterliggende doelen zijn.
Macht over een natie is een idee dat afhankelijk is van het idee van een natie.. macht is het instrument dat dit natie-idee kan verwezenlijken. Mits in goede handen. Veelal wordt de macht over de massa niet gebruikt om die massa en natie te dienen, maar spelen er andere belangen. Daar wringt de schoen. Grenzen zijn ineens lek. Migranten de boeman. Bevolking in rep en roer. En de onzichtbare lachende derde.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Zij is synoniem voor de onzichtbare elite, het wereldwijde misdaadsyndicaat en al hun trawanten die de wereld succesvol in de wurggreep houden. Wij is synoniem voor de afhankelijk gemaakte massa wier geld en arbeid afhandig gemaakt worden om de snode plannen van de elite te verwezenlijken. Het plebs wat zich gewillig laat misbruiken en kaalplukken. Landsgrenzen zijn er om al ons hebben en houden af te bakenen, datgene waar mensen hun leven lang voor gewerkt, gespaard en betaald hebben, datgene wat nu met gulle hand wordt uitgedeeld aan allerlei gespuis wat er nog nooit een cent aan bij heeft gedragen en voor ogen van het kaalgeplukte volk met de buit vandoor gaat. Als grenzen in het algemeen geen zin zouden hebben hoeft je je voordeur ook niet te voorzien van een slot. Is dat bij jou ook het geval ?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

@Earthaxis

Twee zaken lopen bij jou door elkaar “wij” hebben het niet over beroven of doodsteken van je zoon of familie, niet over aanranden, verkrachten of zelfs vrijwillig
je blanke vrouw of dochter dekken of haat of anti-open grenzen of tegen immigratie “wij” hebben het over de dwang zonder volksraadpleging, het met bedrog, leugens en list doorvoeren van immigranten en boven anderen plaatsen, de overheid die geld rooft en dwang toepast dit ten koste van welbehagen met WERKELIJK ALLES gratis voor vreemd gespuis/buitenlanders doet.

Een natie of land en grenzen is geen idee, het is het exclusief afscheiden en afbakenen van dat wat helaas niet zomaar kan toebehoren aan idioten of brutaalweg kan worden gestolen.

Jij hebt ook een grens, jij hebt ook een voordeur met slot of hek rond het huis en doet ook aan wettelijke afbakening om aan te geven wat aan jou toebehoort en niet aan wildvreemden. Als jij vindt dat anderen meer recht op jouw huis en bezittingen of leven hebben en die dat met de macht van de overheid mogen komen claimen ben je verloren. Ga je daarmee akkoord dan ben je geen knip voor de neus waard en je leven is rijp voor de sloop. Kort gezegd: mensen die zo denken en daarmee akkoord gaan zijn knots knetter gek en verdienen niet beter en om afgemaakt te worden.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

@Earthaxis

En niemand die zegt dat jij niet je vrouw, kind of huis en bezittingen mag delen met vreemd gespuis. Als jij dat zo wilt, dan ga je gang, als jij vindt dat er geen grenzen voor jou bestaan en je je van achteren wilt laten nemen, ga je gang.

Maar verwacht niet dat anderen net zo geestelijk ziek zijn of met dwang dat zullen accepteren zoals jij of een idioot dat zal doen. Zal ik jou mijn bankrekeningnummer geven? Want ik ben van mening dat jou geld aan mij toebehoort. Ik heb namelijk ook recht in de grenzenloze wereld op jouw bezittingen. Mocht je nog een mooi vrouwtje of volwassenen dochter hebben dan stuur ze langs en ik zal grenzenloosheid tonen zoals de gekken het voorstellen.
Als ik gratis wil wonen, een warme kachel op 25 graden zoek, een gedekte tafel wil en heerlijk grenzenloos leven, dan geef mij jouw adres, ik zal er graag gebruik van willen maken en als jij weigert is er altijd nog de links activistische overheid die mij zal steunen bij het idee dat “we” alles zullen delen!!

ruby
ruby
1 jaar geleden

De (extreem)-rechtse partijen in België zijn ook bezig aan een serieuze opmars.
Wat ik wel weet, is dat ze vol zitten met zogeheten reptilians. Ook in België, ja.

Ze doen zich voor als het ‘licht’ en de ‘renaissance’, maar ze zijn geen haar beter dan de gevestigde orde.
Meer zelfs, ze zijn pure duisternis.

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  ruby
1 jaar geleden

wat is tegenwoordig geen duisternis meer ?
euro song festival is zo satanisch als ik weet niet wat . de act van nederland stond in het teken van de wedergeboorte van de antichrist .
de zogenaamd heiligste plek op aarde het vaticaan is een bedevaartsoord voor satanisten .
en de schaapjes maar voor liegen dat ze god aanbidden . zoveel lugubere dingen daar , vooral dat beeld van de wederopstanding van jezus . als je er goed naar kijk dan zie je dat het haar een vorm van een slangen hoofd heeft en door het hele beeld heen allemaal schedels .

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

Dit huidig ééngemaakte Europa is gestoeld op nazistische wortel. Men bestudeert het verleden om het heden beter te begrijpen. Vergeet niet dat de eerste voorzitter van de Europese Commissie de nazi- luitenant en advocaat Walter Hallstein was!!
Als men dus onkruid wil verdelgen, zal men toch beter leren het onkruid met de wortel uit te trekken. Zoniet groeit het sowieso terug.

In lak ‘ ech ala k’in

x

Check Also

rutte

Geen ‘complottheorie’ meer: Rutte heeft geen bezwaar tegen vaccinatiepaspoort

Nederland heeft in principe geen bezwaar tegen ...

verkiezingen

Vlak voor de verkiezingen jast het kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Kort voor de verkiezingen jast het demissionaire ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x