Het Complot

Amerikaanse presidentsrace in handen van Spaanse bedrijf Scytl

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weet u wie de stemmen gaat tellen op dinsdag 6 november aanstaande tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2012?

De meeste Amerikanen denken daar nooit over na. Ze nemen eenvoudigweg aan dat hun stemmen worden geteld en dat de overheid zeker zal stellen dat het proces eerlijk verloopt.

De integriteit van de verkiezingen is in de afgelopen jaren al vaker in twijfel getrokken. Nu een Spaans bedrijf met de naam Scytl betrokken is bij de verkiezingsresultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen kan men zich afvragen of de uitslagen accuraat zijn.

SOE Software

Het is op zich al verrassend dat een buitenlands bedrijf dergelijke controle heeft weten te krijgen op het verkiezingsproces zonder dat er ook maar iets over is verschenen in de reguliere media. Je zou denken dat het in strijd is met de wet, maar dat is klaarblijkelijk niet het geval.

Het begon allemaal met SOE Software. Het bedrijf is opgericht in 2002 en verantwoordelijk voor het bekendmaken van verkiezingsresultaten in 25 Amerikaanse staten. SOE Software is eerder dit jaar opgekocht door het in Barcelona zetelende Scytl. Tezamen vormen de twee bedrijven een gigantische corporatie. Door de fusie controleert het bedrijf nu het verkiezingsproces in 30 Amerikaanse staten.

Voor waarnemers is het door de samenvoeging een stuk lastiger om onafhankelijk de integriteit van de verkiezingen te kunnen verifiëren. Wanneer je bijvoorbeeld verkiezingsuitslagen wilt opvragen in je staat of county word je in 525 kiesdistricten doorgeleid naar een website die eigendom is van SOE Software en opereert onder clarityelections.com

Internetstemmen

De lokale verkiezingsresultaten bereiken eerst de servers van SOE Software. De resultaten worden dus het eerst bekeken door werknemers van een geprivatiseerde corporatie met een gecentraliseerde server.

Met het systeem van internetstemmen van Scytl verdwijnen stembiljetten. Er is geen fysiek bewijs. Er is geen manier voor de bevolking om te kijken of de stemmen authentiek zijn.

De Amerikaanse belangenvereniging Project Vote ontdekte dat het systeem kwetsbaar is voor aanvallen van buitenaf én van binnenuit. Ook met SOE Software zijn in het verleden enorme problemen geweest. Zo verdwenen presidentskandidaten die in 2008 op winst stonden in Hillsborough County in Florida en Dallas County in Texas in het niets.

George Soros

Bovendien zijn er op internet veel geruchten dat George Soros, een loopjongen van de Rothschild-familie, deels eigenaar is van Scytl, maar tot nu toe ontbreekt hard bewijs. Volgens Scytl zijn de belangrijkste investeerders van het bedrijf Balderton Capital, Nauta Capital en Spinnaker SCR.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x