Homepagina » Mens en Dier » De nieuwste videoclip van Willie Wartaal wil je niet missen: ‘Ze zijn de baas als we bangerds zijn’
willie wartaal
Foto: Gierige Gasten CC BY 3.0

De nieuwste videoclip van Willie Wartaal wil je niet missen: ‘Ze zijn de baas als we bangerds zijn’

Toen het nieuwe coronavirus Nederland bereikte, kreeg Olivier Mitshel Locadia – beter bekend als Willie Wartaal – al snel het gevoel dat er iets niet klopte. “Elke keer als ik het woord ‘pandemic’ hoor, dan moet ik even lachen,” zei hij in de studio van Café Weltschmerz.

Als er sprake is van een pandemie moet je opeens politici vertrouwen die vaak tegen je liegen. Zo raken ze weleens een bonnetje kwijt en ook komen ze verkiezingsbeloftes niet na, aldus Willie. “Ik weet niet wanneer ze de waarheid spreken en dat is super teleurstellend. Voor mijn gevoel worden er nu beslissingen genomen door mensen die niet aan mijn kant staan.”

“Waarom hebben we 4 en 5 mei? Mensen zijn in de oorlog doodgegaan voor dit? Dat geloof ik niet. Dat kan ik niet.”

Ze zijn de baas als we bangerds zijn

Willie zegt dat mensen makkelijk te temmen zijn, net als schapen. Hij heeft er een nieuwe videoclip over gemaakt, getiteld Partij voor de schapen. “Stem op mij, ik heb het beste met je voor. Ik heb tantu chips en zet ze in je oor,” rapt hij terwijl er een injectienaald in beeld verschijnt.

“Ze zijn de baas als we bangerds zijn,” zegt hij, waarna er een zendmast in beeld komt.

En terwijl er foto’s voorbij komen van onder andere Bill Gates, Warren Buffett, Zuckerberg en Bezos rapt Willie Wartaal: “Don’t hate the playah, hate de allerrijksten.”

Dan komen er nieuwsberichten in beeld. De president van Burundi gooit de WHO het land uit. Kort daarop overlijdt hij aan een hartaanval. De nieuwe president draait gelijk het coronabeleid van zijn voorganger terug. Willie: “Ik wil niet duister klinken, ik weet niks is in orde, niks is in orde, world order.”

Hij verwijst in het nummer ook naar Pizzagate. Zo laat hij het fragment zien uit de film The Net waarin actrice Sandra Bullock via het internet een pizza bestelt. Op dat moment roept iemand: “Save the children!”

Beluister het nummer hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
1 jaar geleden

‘Wakkuh Worgduh’ verstond ik nog net. Ach geef mij maar de Ronettes, da’s echte muziek 🏆 die ze absoluut niet meer kunnen maken de laatste 50 jaar. Qua techniek, en sfeer, en power, en kwaliteit, en creativiteit, en (gezonde) geest, etc.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Ik ben geen fan van rap maar laten we wel wezen. Ik zie liever de hoofdjes van de jeugd gevuld worden met Willie Wartaal en Lange Frans dan met drillrap.

Heren, bedankt voor uw inzet!

Sjaak
Sjaak
1 jaar geleden

Het grote probleem is dat de mens nog steeds niet weet van wie ze bang zijn. Vele praten over ELITE wat gebakken lucht is. Ze hebben een naam en ze zijn crimineel maar dat zien ze zelf nog niet.

het leugentijdperk
het leugentijdperk
1 jaar geleden

Beter een Willie Wartaal dan een Haagse hut vol leugenaars. Laat de revolutie maar beginnen en ook de artiestenwereld uit de linkse propaganda-machine stappen, al krijgen ze een mooie carrière voorgeschoteld, het is en blijft fake. Wie zijn ziel verkoopt zal voor altijd zijn vervloekt.

x

Check Also

nieuw-zeeland

Kijk: Premier Nieuw-Zeeland geeft toe dat ze twee klassen creëert, gevaccineerden krijgen privileges

U heeft min of meer gezegd dat ...

gevaccineerd

Verpleegkundigen vinden uitspraken over ongevaccineerden op IC erg opmerkelijk: ‘Er is geen uniforme registratie’

Ruim vier op de vijf coronapatiënten die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x