Natuur en Milieu

Vreemde bellen, aardschokken en enorm zinkgat in Louisiana

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Louisiana is een zinkgat van 60 bij 60 meter ontstaan. De autoriteiten waren al twee maanden op zoek naar de oorzaak van een natuurlijk gaslek en aardschokken in het gebied.

Inwoners uit de omgeving zijn geëvacueerd nadat ze begonnen te klagen over een diesellucht die in hun ogen en neus prikte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mogelijk is het zinkgat veroorzaakt door Texas Brine Company, de grootste onafhankelijke fabrikant van pekel in de VS. Bomen in het moerassige gebied werden opgeslokt door het zinkgat. Gouverneur van Louisiana Bobby Jindal riep op vrijdag de noodtoestand uit.

Noodopvang

Als gevolg van het zinkgat is een gaspijplijn enkele meters naar het oosten verschoven waardoor het onveilig is om een deel van de nabijgelegen snelweg te gebruiken.

Het Rode Kruis heeft samen met het departement Binnenlandse Veiligheid noodopvang geregeld voor de geëvacueerde gezinnen. In totaal zijn 150 huizen ontruimd. De getroffenen willen antwoorden terwijl de hulpdiensten het enorme zinkgat in de gaten houden.

Onbekend object

Saillant detail: op nog geen 16 kilometer van het zinkgat zag Jeffrey Wood op 19 juli jongstleden op klaarlichte dag een groot onbekend vliegend object in de lucht boven New Orleans in de vorm van een driehoek. Het object verdween plotseling toen hij er een foto van maakte.

Bron: Wafb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
legaal
legaal
11 jaren geleden

hallo allemaal.Ja er gebeuren rare dingen op aarde.Zo is er al een riviertje verdwenen.er zijn nog meer op aarde van die zinkgaten.er was er een midden op een kruispunt,ik dacht in china.maar die waren precies rond,hoe dat kan,ik weet het niet.deze borreld.in Duitslandis een vulkaan meer,die is ook aan het borrelen.de wetenschappers zijn elkaar tegen aan het spreken over het gaan uitbarsten van deze vulkaan.Ik wil het niet hopen,wand zo word er gezegt heel Belgie en Nederland krijgt hier dan heel veel last er van.

Robert
Robert
11 jaren geleden

Ik kan het natuurlijk nooit met zekeheid zeggen maar ik heb het gevoel dat dit allemaal komt door de uitlijning van de planeten en de pool verschuiving die nu !! aan het plaats vinden zijn.
Moeder aarde die op deze manier alles misschien grof gezegd de aarde even een extreem world make over geeft zo dat wij na 21-12 met een schone lei kunnen beginnen .

dymph
dymph
11 jaren geleden

[quote name=”legaal”]hallo allemaal.Ja er gebeuren rare dingen op aarde.Zo is er al een riviertje verdwenen.er zijn nog meer op aarde van die zinkgaten.er was er een midden op een kruispunt,ik dacht in china.maar die waren precies rond,hoe dat kan,ik weet het niet.deze borreld.in Duitslandis een vulkaan meer,die is ook aan het borrelen.de wetenschappers zijn elkaar tegen aan het spreken over het gaan uitbarsten van deze vulkaan.Ik wil het niet hopen,wand zo word er gezegt heel Belgie en Nederland krijgt hier dan heel veel last er van.[/quote]
dikke plus van me

Incy
Incy
11 jaren geleden

Hoe wordt pekel gewonnen? Kan iemand dat vertellen?
En hoe is het verband te leggen met natuurlijk gaslek, diesellucht en aardbevingen? Iemand?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x