Natuur en Milieu

Vreemde bellen, aardschokken en enorm zinkgat in Louisiana

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Louisiana is een zinkgat van 60 bij 60 meter ontstaan. De autoriteiten waren al twee maanden op zoek naar de oorzaak van een natuurlijk gaslek en aardschokken in het gebied.

Inwoners uit de omgeving zijn geëvacueerd nadat ze begonnen te klagen over een diesellucht die in hun ogen en neus prikte.

Mogelijk is het zinkgat veroorzaakt door Texas Brine Company, de grootste onafhankelijke fabrikant van pekel in de VS. Bomen in het moerassige gebied werden opgeslokt door het zinkgat. Gouverneur van Louisiana Bobby Jindal riep op vrijdag de noodtoestand uit.

Noodopvang

Als gevolg van het zinkgat is een gaspijplijn enkele meters naar het oosten verschoven waardoor het onveilig is om een deel van de nabijgelegen snelweg te gebruiken.

Het Rode Kruis heeft samen met het departement Binnenlandse Veiligheid noodopvang geregeld voor de geëvacueerde gezinnen. In totaal zijn 150 huizen ontruimd. De getroffenen willen antwoorden terwijl de hulpdiensten het enorme zinkgat in de gaten houden.

Onbekend object

Saillant detail: op nog geen 16 kilometer van het zinkgat zag Jeffrey Wood op 19 juli jongstleden op klaarlichte dag een groot onbekend vliegend object in de lucht boven New Orleans in de vorm van een driehoek. Het object verdween plotseling toen hij er een foto van maakte.

Bron: Wafb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
legaal
legaal
10 jaren geleden

hallo allemaal.Ja er gebeuren rare dingen op aarde.Zo is er al een riviertje verdwenen.er zijn nog meer op aarde van die zinkgaten.er was er een midden op een kruispunt,ik dacht in china.maar die waren precies rond,hoe dat kan,ik weet het niet.deze borreld.in Duitslandis een vulkaan meer,die is ook aan het borrelen.de wetenschappers zijn elkaar tegen aan het spreken over het gaan uitbarsten van deze vulkaan.Ik wil het niet hopen,wand zo word er gezegt heel Belgie en Nederland krijgt hier dan heel veel last er van.

Robert
Robert
10 jaren geleden

Ik kan het natuurlijk nooit met zekeheid zeggen maar ik heb het gevoel dat dit allemaal komt door de uitlijning van de planeten en de pool verschuiving die nu !! aan het plaats vinden zijn.
Moeder aarde die op deze manier alles misschien grof gezegd de aarde even een extreem world make over geeft zo dat wij na 21-12 met een schone lei kunnen beginnen .

dymph
dymph
10 jaren geleden

[quote name=”legaal”]hallo allemaal.Ja er gebeuren rare dingen op aarde.Zo is er al een riviertje verdwenen.er zijn nog meer op aarde van die zinkgaten.er was er een midden op een kruispunt,ik dacht in china.maar die waren precies rond,hoe dat kan,ik weet het niet.deze borreld.in Duitslandis een vulkaan meer,die is ook aan het borrelen.de wetenschappers zijn elkaar tegen aan het spreken over het gaan uitbarsten van deze vulkaan.Ik wil het niet hopen,wand zo word er gezegt heel Belgie en Nederland krijgt hier dan heel veel last er van.[/quote]
dikke plus van me

Incy
Incy
10 jaren geleden

Hoe wordt pekel gewonnen? Kan iemand dat vertellen?
En hoe is het verband te leggen met natuurlijk gaslek, diesellucht en aardbevingen? Iemand?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x