Buitenland

Verwoestende brand Notre-Dame aangestoken? Deze Franse volksvertegenwoordiger denkt van wel (en wordt gelijk afgekapt)

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteravond brak er brand uit in de eeuwenoude Notre-Dame in Parijs. De vlammen kwamen tot boven het dak en halverwege de avond stortte de spits in.

De brand is inmiddels geblust. Naar schatting is 70 procent van de kunst in de kathedraal verloren gegaan. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een Franse volksvertegenwoordiger die op Fox News suggereerde dat de brand geen ongeluk was, werd afgekapt door presentator Shepard Smith.

Vraagtekens

Philippe Karsenty zette openlijk vraagtekens bij het ‘politiek correcte’ narratief dat de brand een ongeluk was.

Karsenty wees erop dat overal in Frankrijk kerken worden vernield en beklad.

“Zelfs de nazi’s durfden de Notre-Dame niet te vernietigen,’ zei hij. “En je moet weten dat in het afgelopen jaar wekelijks kerken zijn vernield in heel Frankrijk.”

Afgekapt

“Natuurlijk krijg je dan een politiek correct verhaal te horen, namelijk dat het waarschijnlijk een ongeluk was,” vervolgde hij.

Karsenty werd daarna gelijk afgekapt door Smith.

Ook Fox News-presentator Neil Cavuto kapte één van zijn gasten af die speculeerde dat de brand geen ongeluk was.

Aangestoken

TIME-columnist Christopher J. Hale tweette daarnaast: “Een jezuïtische vriend van me in Parijs, die in de Notre-Dame werkt, vertelde me dat medewerkers tegen hem hadden gezegd dat de brand is aangestoken.”

Hale verwijderde de tweet enkele minuten later weer.

[The Gateway Pundit, Infowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blissellen
blissellen
5 jaren geleden

nostradamus zat er terug niet naast!

Solida
Solida
5 jaren geleden

Verbazingwekkend zou het niet zijn dat het aangestoken is; wie weet welke verboden kennis er lag. Ook gekken en extremistische organisaties genoeg die er een lucifer aan willen houden… Waar rook is is vuur..?

andré
andré
5 jaren geleden

vergeet de onrust “hier” niet, “een goede manier om de acties en gedachten van het volk even te verzetten” (dit in verband met de gele vestjes) is vaker gedaan in de geschiedenis…

Elise
Elise
5 jaren geleden

Als het bewust aangestoken is. Dan is het een brandoffer om de tempel van Solomon te bouwen in Israël. Met het verzekeringsgeld. Lees bij wiki: Er lagen ooit 28 koningen van Juda in deze kerk. Juda stammen Benjamin, Juda en Simeon.(provincie Koninkrijk Juda) Dit gedeelte valt gedeeltelijk onder het christendom.
Las bij Martien Vrijland dat de moskee(de al aksa op de tempelberg) in Jeruzalem ook in brand stond. Als dit niet waar is dan denk ik nog dat het een brandoffer was.
Vrijwel alles wat er gebeurt heeft te maken met de opzet van de NWO. Doel: 1 religie, tja dan moet alles weg.
Persoonlijk vind ik het jammer dat er nu veel kunst verloren is gegaan. En misschien waren er objecten(geheimen) die ons konden herleiden naar het begin of naar andere kennis. Ik ben niet religieus, meer heidens(vind dat de mens weer meer via de natuur moet gaan leven, omdat we anders uitsterven) Niet satanisch bedoeld dus.(je moet tegenwoordig voorzichtig zijn met wat je zegt).

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x