Homepagina » Binnenland » ‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’
nos
Foto: Lancering NPO Backstage (Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0)

‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’

Ziekenhuizen moeten zich voorbereiden op een overbelasting van de IC’s als gevolg van een piek in het aantal coronapatiënten, zeggen RIVM-baas Jaap van Dissel en RIVM-modelleur Jacco Wallinga in een interview met de NOS.

“Besmettingen betekenen nu iets heel anders dan vorig jaar. De gemelde besmettingen zijn aangetroffen bij een mix van allerlei verschillende groepen, daardoor is het moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren met de opnames,” zei Van Dissel tegen de NOS.

“Van alle ziekenhuispatiënten in Nederland met een covidinfectie zijn nu grofweg vier op iedere vijf niet gevaccineerd,” beweerde hij.

We hebben geen journalisten in dit land

Het tweetal krijgt veel kritiek. Kamerlid Fleur Agema (PVV) twittert: “Geef ons de som die we kunnen nalopen, RIVM. Als 83 procent volledige vaccinatie niet genoeg is, hoe kan 90 procent (wat jullie willen) dan ineens wel het verschil maken?”

“We hebben geen journalisten in dit land. Waarom stelt nou niemand bij de breindode NOS de vraag waarom na bijna twee jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Waarom de hashtag AustraliaHasFallen al maanden trending is? En waarom in Nieuw-Zeeland mensen bang zijn geïnjecteerd te worden?”

Uiteindelijk graven de MSM zo hun eigen graf

Huisarts Els van Veen zegt tegen Van Houwelingen: “Ik heb heel 2020 zoveel mails gestuurd naar onze krant Trouw. Zo vaak geen reactie of een reactie in de trant van ‘het OMT weet het beter’, dat ik allang denk dat de media moesten meewerken aan het dominante narratief. Uiteindelijk graven de MSM zo hun eigen graf.”

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Het enige Doel van de Mainstream-Media is het Conditioneren, Indoctrineren & Manipuleren van de Hersenloze Kudde Schapen…middels MK-Ultra-Mindcontrol-Angstporno kun je de Hersenloze Kudde in een staat van Massahypnose brengen om ze vervolgens allerlei Trucjes & Kunstjes laten doen…Zoals vrijwillig richting het Abattoir laten wandelen & gewillig hun hoofd op het Hakblok laten leggen…

Het mooie is: De Hersenloze Kudde betaalt met hun belastinggeld al die Propaganda, Censuur & Bullshit van de Firma List & Bedrog ook nog eens uit eigen Zak….Hahahaha wat een Mongolen…

Sjeng
Sjeng
1 maand geleden

Hoe vergroot je de kans op een piek, door de zorg af te schalen i.p.v. op te schalen. Onlogisch in een zogenaamde pandemie.

salvar
salvar
1 maand geleden

de lijpe komen nooit met bewijs.
er liggen alleen gevaccineerden (bijna) op het ic ,als ze er al liggen.
alles wordt afgeschermd anders vallen ze door de mand.

PREDATOR
PREDATOR
1 maand geleden

Geen extra ic’s..Niks aan de hand dus..Weer vallen ze door de mand..pfff Wat een regering

x

Check Also

de jonge

De Jonge over arts die ivermectine goed idee vindt: ‘Die moet natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd’

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg zorgminister ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

De oversterfte is op dit moment, met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

94
0
We lezen graag je reactie!x