Binnenland

‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ziekenhuizen moeten zich voorbereiden op een overbelasting van de IC’s als gevolg van een piek in het aantal coronapatiënten, zeggen RIVM-baas Jaap van Dissel en RIVM-modelleur Jacco Wallinga in een interview met de NOS.

“Besmettingen betekenen nu iets heel anders dan vorig jaar. De gemelde besmettingen zijn aangetroffen bij een mix van allerlei verschillende groepen, daardoor is het moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren met de opnames,” zei Van Dissel tegen de NOS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Van alle ziekenhuispatiënten in Nederland met een covidinfectie zijn nu grofweg vier op iedere vijf niet gevaccineerd,” beweerde hij.

We hebben geen journalisten in dit land

Het tweetal krijgt veel kritiek. Kamerlid Fleur Agema (PVV) twittert: “Geef ons de som die we kunnen nalopen, RIVM. Als 83 procent volledige vaccinatie niet genoeg is, hoe kan 90 procent (wat jullie willen) dan ineens wel het verschil maken?”

“We hebben geen journalisten in dit land. Waarom stelt nou niemand bij de breindode NOS de vraag waarom na bijna twee jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Waarom de hashtag AustraliaHasFallen al maanden trending is? En waarom in Nieuw-Zeeland mensen bang zijn geïnjecteerd te worden?”

Uiteindelijk graven de MSM zo hun eigen graf

Huisarts Els van Veen zegt tegen Van Houwelingen: “Ik heb heel 2020 zoveel mails gestuurd naar onze krant Trouw. Zo vaak geen reactie of een reactie in de trant van ‘het OMT weet het beter’, dat ik allang denk dat de media moesten meewerken aan het dominante narratief. Uiteindelijk graven de MSM zo hun eigen graf.”

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het enige Doel van de Mainstream-Media is het Conditioneren, Indoctrineren & Manipuleren van de Hersenloze Kudde Schapen…middels MK-Ultra-Mindcontrol-Angstporno kun je de Hersenloze Kudde in een staat van Massahypnose brengen om ze vervolgens allerlei Trucjes & Kunstjes laten doen…Zoals vrijwillig richting het Abattoir laten wandelen & gewillig hun hoofd op het Hakblok laten leggen…

Het mooie is: De Hersenloze Kudde betaalt met hun belastinggeld al die Propaganda, Censuur & Bullshit van de Firma List & Bedrog ook nog eens uit eigen Zak….Hahahaha wat een Mongolen…

Sjeng
Sjeng
2 jaren geleden

Hoe vergroot je de kans op een piek, door de zorg af te schalen i.p.v. op te schalen. Onlogisch in een zogenaamde pandemie.

salvar
salvar
2 jaren geleden

de lijpe komen nooit met bewijs.
er liggen alleen gevaccineerden (bijna) op het ic ,als ze er al liggen.
alles wordt afgeschermd anders vallen ze door de mand.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Geen extra ic’s..Niks aan de hand dus..Weer vallen ze door de mand..pfff Wat een regering

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x