Mens en Dier

Beddenbaas Kuipers weigert ziekenhuiscijfers te geven: ‘Daar hebt u helemaal niets aan’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dinsdag stemde de Tweede Kamer tegen een motie van Forum voor Democratie om de ziekenhuiscijfers inzichtelijk te maken. Het bewijs voor de claim van De Jonge dat ongevaccineerden de meerderheid van de ziekenhuisbedden bezet houden, wordt niet geleverd.

Ook beddenbaas Ernst Kuipers weigerde vandaag tijdens de ‘coronabriefing’ de cijfers op ziekenhuisniveau aan FVD te geven. “Daar hebt u niets aan,” was zijn antwoord. “En de Slaapkamer vindt het wel best zo. Ongelooflijk,” twittert Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wow. Dit antwoord

Op de vraag van het Kamerlid hoeveel ziekenhuisinstellingen alleen maar gevaccineerden of ongevaccineerden hebben, antwoordde Kuipers: “Ik moet u dat antwoord helaas schuldig blijven.”

Hij noemde als voorbeeld het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. “Daar hebben ze een IC van vier bedden. Daar liggen nu twee covidpatiënten. Als daar nou nul van gevaccineerd zijn of twee van gevaccineerd zijn, dan zegt dat puur statistisch echt werkelijk helemaal niets,” beweerde Kuipers. “Het zegt niks.”

Van Houwelingen vroeg hem of hij de cijfers per ziekenhuis wil aanleveren. “Daar zouden we heel veel moeite voor moeten doen om dan vervolgens te zeggen: ik geef ze u, maar u hebt er helemaal niets aan,” aldus de beddenbaas.

Freelance journalist Arno Wellens reageert: “Wow. Dit antwoord. ‘Je hebt er niks aan’. Pepijn is gekozen en mag zelf bepalen of hij er iets aan heeft. Het feit dat er niet triomfantelijk met data over die ongevaccineerden wordt gestrooid, doet mij vermoeden dat het een beetje meevalt (dus ook veel zieke gevaccineerden).”

Die vaccins zouden toch de weg zijn uit de crisis?

Overigens zei Kuipers dat de situatie nu exact hetzelfde is als een jaar geleden. “Maar 83 procent is inmiddels toch gevaccineerd? En die vaccins zouden toch de weg zijn uit de crisis?” vraagt Van Houwelingen zich af.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Jij heb er niks aan … vuile landverrader.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

THE PERFECT CYTOKINESTORM 2021;

Ik snap de Angst, Paniek & Dwang van Ernst Kuipers, Herr Doktor Hugo Mengele & de rest van al dat Landverradende Ongedierte wel… Wie heeft er ook al weer het aantal IC-Bedden teruggebracht van RUIM 2000 IC-Bedden in 2017 naar een Armzalige 900 IC-Bedden…zoveel hebben ze er in elk willekeurig Derdewereldland ook mede daarom wilden ze ook ZO SNEL MOGELIJK 100% van Nederland ingespoten wil hebben met die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi…Dan waren AL die Ziekenhuisopnames van GEVACCINEERDEN nog een beetje te VERKLAREN GEWEEST….Maar HOE gaat ze straks in vredesnaam VERKLAREN dat de Ziekenhuizen VOL liggen met 1ste Dosis, 2de Dosis & 3de Dosis Gevaccineerde Hersenloze Schapen…als die 40% Ongevaccineerden nauwelijks in het Ziekenhuis terechtkomen, maar gewoon Gezond & Wel, Springlevend ronddartelen?

R. Evolt
R. Evolt
2 jaren geleden

Ze weten dat ze de lul zijn. Nu denken ze nog dat ze zich achter iets kunnen verschuilen. Maar geef het een paar weken.

Adam
Adam
2 jaren geleden

Allemaal leuk en aardig, maar
ze doen toch wat ze zelf willen en walsen over alles heen. FvD is in de msm al onschadelijk gemaakt dus dat doet niet zoveel..

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x