Gezondheid

Onderzoek mysterieuze ziekte tienermeisjes gedwarsboomd

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Milieuactiviste Erin Brockovich werd tegengewerkt toen ze probeerde het gebied rond een school te onderzoeken waar plotseling 12 meisjes op mysterieuze wijze ziek zijn geworden.

Op verzoek van enkele van de ouders van de meisjes stuurde Brockovich afgelopen weekend een team naar de LeRoy High School om te kijken naar mogelijke oorzaken.

Een neuroloog die de meeste meisjes onderzocht heeft ze gediagnosticeerd met een psychische aandoening, maar lokale bewoners hebben die diagnose verworpen.

Het ministerie van Onderwijs van de staat New York testte de school en sloot omgevingsfactoren uit. Brockovich is echter van plan haar eigen tests uit te voeren.

Sloten

Teamlid Bob Bowcock wilde het onderzoek beginnen toen bleek dat de school alle ingangen van het sportveld had voorzien van sloten, meldde NBC. De politie weigerde het team toe te laten op het terrein tot de schoolinspecteur en een woordvoerder van het district waren gearriveerd.

De functionarissen lieten de ouders, Bowcock en zijn team vervolgens zonder media op het terrein onder voorwaarde dat ze geen monsters zouden nemen.

De 12 tienermeisjes vertonen symptomen die doen denken aan het syndroom van Gilles de la Tourette. De ouders van de leerlingen willen data zien, willen weten waar de tests zijn en waar ze zijn uitgevoerd. De feiten kloppen in hun ogen niet en ze willen antwoorden.

Bron: Msnbc.com

Gerelateerd: Medisch mysterie tienermeisjes stelt artsen voor raadsel

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x