Mens en DierCorona

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De paniek over de pandemie is misplaatst, zo heeft de Russische coronachef gezegd. Arts en tv-presentator Alexander Mjasnikov informeert de Russen sinds april over het coronavirus en de behandeling daarvan. Ook moet hij ‘nepnieuws’ over Covid-19 bestrijden.

Tijdens een interview van bijna 1,5 uur dat woensdag is uitgezonden, gebaarde hij op een gegeven moment dat de camera’s uit moesten. “Het is allemaal bullsh*t,” zei hij daarna openhartig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Het is allemaal overdreven. Dit is een luchtwegaandoening en de sterfte is minimaal,” zei hij tegen tv-persoonlijkheid Ksenia Sobtsjak.

Erg lastig

“Waarom is de hele wereld kapotgemaakt? Dat weet ik niet,” citeerde The Moscow Times de Russische Jaap van Dissel.

Mjasnikov vertelde Sobtsjak, die zich in 2018 kandidaat stelde voor de Russische verkiezingen, dat het erg lastig is om een doodsoorzaak vast te stellen omdat er meestal meerdere zijn.

Sobtsjak, ook wel de Russische Paris Hilton genoemd, denkt dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als mensen denken. Hij zegt bovendien dat de dodenaantallen in het Westen veel lager zijn dan gemeld.

[Russia Insider via The Moscow Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcus1968
Marcus1968
3 jaren geleden

” Sobtsjak, ook wel de Russische Paris Hilton genoemd, denkt dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als mensen denken. Hij zegt bovendien dat de dodenaantallen in het Westen veel lager zijn dan gemeld. ”

Begrijp ik het nou goed? Is ook in Rusland de mainstream media bezeten van de ‘corona apocalyps’…?
Het lijkt mij dat Rusland toch buiten de lange arm van Bill Gates valt…

supermen
supermen
3 jaren geleden

“Schobbejak, ook wel Sobbing little girl genoemd, wil graag geloven dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Een natuurlijk gevolg van het gebruiken van nep sociale media. Dit laat je verlangen naar andere neppe dingen waar je vervolgens heel dramatisch over kunt doen. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts echter zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als de mensen denken. Hij zegt bovendien dat social media haar heeft laten geloven dat ze erg belangrijk en gewild is. Hierop barst Sobbing little girl in tranen uit. Ze pakt haar telefoon en smijt hem de kamer door, terwijl ze van verdriet roept “Mijn hele leven is een grote leugen! Ik ben het zat! Nooit meer zal ik iets of iemand geloven en (a)social media kan van mij de pot op!”

Harry
Harry
3 jaren geleden

Dit is een interessant interview de conclusies worden gedeeld door 1 omt lid
https://youtu.be/H-2in_Z66F8

Covid19 wordt overgebracht door aerosolen en is daarom een airborne disease in plaats van een contact ziekte. Hoe meer je ervan inademt hoe zieker. Vandaar de IC piek na de lockdown. Als je opgesloten bent adem je meer aerosolen.
De opdracht van Rutte moet dus zxijn: Ga naar buiten. Tevens in tehuizen de luchtcirculatie verbeteren, op scholen ramen open. Bij een airborne disease kan 1 patiënt een vliegtuig of een hele ketk besmetten, vooral als er gezongen wordt.
Die lockdown heeft het probleem groter gemaakt en de 1.5 meter samenleving is het verkeerde recept.

Elise
Elise
3 jaren geleden

Hij zegt het toch al: het is bullsh*t. De stier staat voor de beurzen. En zoals ik al in het begin zei: het is een systeem reset.
De weg daarvoor. Alle landen hebben hun staats bedrijven moeten privatiseren enz. Alle landen kregen te maken met centrale banken/EU(alle oorlogen en toestanden hadden/hebben hier mee te maken), die weer in verbinding staan met de wereldbank(washington). En zo ongeveer komt/kwam de NWO tot stand. Dus landen bestaan niet meer voor de financiële wereld. Volgende stap: Landelijke overheden gaan weg. Feit is: Private bedrijven(onder de koepels CEO) zijn nu geheel de baas. Waren ze al, maar nu nog meer.
Het financieel systeem was al jaren failliet. Het blaast nu zichzelf op, omdat er veel geld bijgedrukt is, dit betekent dat geld minder waarde heeft gekregen, tegelijkertijd wordt alles daarmee duurder.(dit was ook de bedoeling). Daarnaast veel gesjoemel met rente/obligaties en andere papiertjes. vb. Neem energiebedrijf. Jij betaalt nu voor meerdere handelingen, je betaalt als er verlies is, jij betaalt altijd meer, want winst wordt niet met jouw gedeeld.
Daarom moeten we iets verzinnen om onszelf te kunnen beschermen(wetten), want de hungrygames/afvalrace gaan/gaat nu echt beginnen/gaat zich verder uitbreiden.
Voor mij begon de afval race al rond eind jaren 80. Privatisering/banen werden bijbaantjes/reorganisaties/veel faillissementen/komst pc enz. Niet voor niks generatie x genoemd.
Het Trump/Poetin enz. gedoe is afleiding, mensen blijven zo verdeeld, bezig met dit, maar geloof mij: Trump/Poetin enz. hoort gewoon bij het spel.
Welkom in de NWO.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x