Homepagina » Mens en Dier » Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’
russische
Foto: Dmitry Rozhkov CC BY-SA 4.0

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, zo heeft de Russische coronachef gezegd. Arts en tv-presentator Alexander Mjasnikov informeert de Russen sinds april over het coronavirus en de behandeling daarvan. Ook moet hij ‘nepnieuws’ over Covid-19 bestrijden.

Tijdens een interview van bijna 1,5 uur dat woensdag is uitgezonden, gebaarde hij op een gegeven moment dat de camera’s uit moesten. “Het is allemaal bullsh*t,” zei hij daarna openhartig.

“Het is allemaal overdreven. Dit is een luchtwegaandoening en de sterfte is minimaal,” zei hij tegen tv-persoonlijkheid Ksenia Sobtsjak.

Erg lastig

“Waarom is de hele wereld kapotgemaakt? Dat weet ik niet,” citeerde The Moscow Times de Russische Jaap van Dissel.

Mjasnikov vertelde Sobtsjak, die zich in 2018 kandidaat stelde voor de Russische verkiezingen, dat het erg lastig is om een doodsoorzaak vast te stellen omdat er meestal meerdere zijn.

Sobtsjak, ook wel de Russische Paris Hilton genoemd, denkt dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als mensen denken. Hij zegt bovendien dat de dodenaantallen in het Westen veel lager zijn dan gemeld.

[Russia Insider via The Moscow Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Hij zegt het toch al: het is bullsh*t. De stier staat voor de beurzen. En zoals ik al in het begin zei: het is een systeem reset.
  De weg daarvoor. Alle landen hebben hun staats bedrijven moeten privatiseren enz. Alle landen kregen te maken met centrale banken/EU(alle oorlogen en toestanden hadden/hebben hier mee te maken), die weer in verbinding staan met de wereldbank(washington). En zo ongeveer komt/kwam de NWO tot stand. Dus landen bestaan niet meer voor de financiële wereld. Volgende stap: Landelijke overheden gaan weg. Feit is: Private bedrijven(onder de koepels CEO) zijn nu geheel de baas. Waren ze al, maar nu nog meer.
  Het financieel systeem was al jaren failliet. Het blaast nu zichzelf op, omdat er veel geld bijgedrukt is, dit betekent dat geld minder waarde heeft gekregen, tegelijkertijd wordt alles daarmee duurder.(dit was ook de bedoeling). Daarnaast veel gesjoemel met rente/obligaties en andere papiertjes. vb. Neem energiebedrijf. Jij betaalt nu voor meerdere handelingen, je betaalt als er verlies is, jij betaalt altijd meer, want winst wordt niet met jouw gedeeld.
  Daarom moeten we iets verzinnen om onszelf te kunnen beschermen(wetten), want de hungrygames/afvalrace gaan/gaat nu echt beginnen/gaat zich verder uitbreiden.
  Voor mij begon de afval race al rond eind jaren 80. Privatisering/banen werden bijbaantjes/reorganisaties/veel faillissementen/komst pc enz. Niet voor niks generatie x genoemd.
  Het Trump/Poetin enz. gedoe is afleiding, mensen blijven zo verdeeld, bezig met dit, maar geloof mij: Trump/Poetin enz. hoort gewoon bij het spel.
  Welkom in de NWO.

  19 likes
  • Zo is het Elise, maar we zijn er mooi klaar mee.

   6 likes
  • Elise. Wat faillissementen betreft, wat dacht je van de toetreding tot de EU in 2005? Die hervormingen hebben ook HEEL VEEL gekost. In feite zijn alle dienstverlenende en zorg verlenende taken van zo’n beetje alles weg bezuinigd en toen draaitde elk bedrijf en elke onderneming alleen nog maar op macht. Ik heb in die tijd de berichten gevolgd en zo’n 100.000 tot 120.000 kleine bedrijfjes en ondernemers gingen in een paar jaar de afgrond in want die konden niet tegen de rest op. En later gingen ook wat grotere organisaties over de kop. Denk bv aan V&D. De HEMA ging ook bijna failliet en Blokker heeft een heleboel winkels gesloten. Wat zie je er voor in de plaats komen? Hier kwam voor V&D Hudson Bay, een enorm Amerikaans concern die, als je sommige berichten las, onderdeel is van ‘de duistere macht’. Daarnaast zie je hier ook panden die resten van collecties verkopen en goedkope winkels als bv Action.

   3 likes
   • Heb zelf gewerkt voor de V&D via integratiebureau. Ik begon daar met pakweg 10 man op een afdeling. In een half jaar tijd stonden we nog met 5 man/plus alle werkzaamheden die etaleurs/schoonmaakster/caissière deden. Dus iedereen overspannen/overwerkt. Kwam er een gastje even vertellen, hoe we dat moesten oplossen. Had ie een schema gemaakt van alle werkzaamheden met een tijd die we er over mochten doen. Nu is het zo, als je bepaalde werkzaamheden niet af hebt, dan kun je de andere werkzaamheden ook niet doen. Dus nog meer huilende medewerkster. Nu had ik privé ook nog problemen. Zat in een verhuizing.(was eindelijk aan de beurt voor ander huis/vorig huis was een schimmelhuis). Mijn contract liep net af en ik hoorde maar niks. Kids waren nog jong en kregen te weinig aandacht. enz. Gevolg: dikke burn-out plus mijn eerste borstontsteking. Gewoon door stress dus. 10 jaar later weer stress(mede door participatie wet/van alles weer meegemaakt). Weer een borstontsteking. Weer naar het ziekenhuis en daar bleek dat in mijn andere borst kanker zat. Mijn kanker is een hormonale kanker en is dus agressief. Dat het terug komt is vrij groot. Dus ik mag geen stress hebben. En dan belanden we ook nog in de corona crisis. Maar goed, ik kan nog wel helder nadenken, maar leuk is het allemaal niet meer. Heb ook nog met bijstand regels te maken en stille armoede. Maar ja veel mensen zitten nog verder in de shit. Dus we doen het maar mee. Oh ja Veel bedrijven waar ik vroeger gewerkt heb, die zijn er niet eens meer. Zijn naar het buitenland gegaan of die markt is er gewoon niet meer door technologie. Terwijl mijn moeder net gescheiden was en ik dus wel een baan moest hebben van 40 uur. (Banen werden bijbaantjes bv kantine medewerkster werd overgenomen door catering) Ik moest mijn moeder geld geven, want de huursubsidie verviel. En nog meer ellende, maar goed ik ben er nog.

    2 likes
  • Oh ja, ben je een particuliere belegger(geen voorkennis), dan is de kans groot dat je geld verdampt.

   1 likes
 2. Dit is een interessant interview de conclusies worden gedeeld door 1 omt lid
  https://youtu.be/H-2in_Z66F8

  Covid19 wordt overgebracht door aerosolen en is daarom een airborne disease in plaats van een contact ziekte. Hoe meer je ervan inademt hoe zieker. Vandaar de IC piek na de lockdown. Als je opgesloten bent adem je meer aerosolen.
  De opdracht van Rutte moet dus zxijn: Ga naar buiten. Tevens in tehuizen de luchtcirculatie verbeteren, op scholen ramen open. Bij een airborne disease kan 1 patiënt een vliegtuig of een hele ketk besmetten, vooral als er gezongen wordt.
  Die lockdown heeft het probleem groter gemaakt en de 1.5 meter samenleving is het verkeerde recept.

  10 likes
  • De opdracht van Rutte? Het is toch niet te hopen dat er ooit nog iemand naar die clown zal luisteren. Heel veel mensen weten dat het onzin is, zelfs mijn buurvrouw van 93 die ik net sprak, ze zei, “Je kan de t.v. niet aanzetten of het is corona, als je het al niet hebt zou je het daar nog van krijgen.”

   18 likes
   • @Willem,

    Beste, u zegt en ik citeer: “De opdracht van Rutte? Het is toch niet te hopen dat er ooit nog iemand naar die clown zal luisteren…….”

    Dit mag u wel denken echter feit is dat morgen, 01 juni 2020

    IEDEREEN met een muilkorfje, en wel een NIET gekeurd wel te verstaan, in het openbaar vervoer zit,

    IEDEREEN de blauwe pijlen volgt welke in steden zijn aangebracht om de looprichting van de schapen te bepalen,

    IEDEREEN op het terras, welk morgen ook opengaat, (natuurlijk omdat het “virus” vandaag nog verschrikkelijk “dodelijk” is en vannacht om 00.00 uur en 1 seconde weer terug in zijn schulp kruipt),

    IEDEREEN alles doet wat de grote leider Kim Yung Trut uit zijn stomme rotbek uitbraakt…

    En daarom gaat dit morgen gewoon gebeuren…..

    Het “volk” is comateus,

    Mensen, feit is dat de politiek hun volk kotsbeu is met als simpel gevolg dat de politiek zich een ander volk aanschaft en dit zolang in coma houdt, natuurlijk om ons te beschermen tegen al het kwaad om ons heen,

    Begrijpt u…..?????!!!!!

    Wetten worden er met sneltreinvaart doorheen gejaagd, zoals de “noodwet” welke voor 1 jaar geldig is en de theaterspelers in den Haag wat meer bevoegdheden geeft……..
    Mag ik iedereen laten terugdenken aan het beroemde “kwartje van Kok” welk ook voor een jaar was en toen…………..gewoon bleef bestaan!!

    Deze regering inclusief hun hulptroepen moet worden OPGERUIMD…..

    HOE………I’m thinking………

    Wake up People, please wake up…..

    De spelletjes worden gemener…..de kaarten worden gestoken……en we zien het…en doen niets dan ons laten afleiden van het hoofddoel….het verwijderen van het rot!!

    Gegroet,

    Gladiator

    24 likes
    • Leef je eigen leven.
     Kijk geen tv.
     Lees geen kranten.
     Ga gewoon met elkaar om.
     Geef een hand als dat past in je omgangsvorm.
     Vergeet wat anderhalve meter is.
     Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder (Ramses Shaffy)
     Wanneer we dat allemaal doen, is Rutte al snel opgenomen voor psychiatrische hulp, en het RIVM failliet.

     16 likes
    • Begrijp niet dat er nog mensen tv kijken…….
     Maar er is niet veel meer nodig om hier in Europa ook de vlam in de pan te laten slaan.. In Amerika breidt t geweld met de dag uit, binnenkort zullen de beelden wel van you tube verdwijnen … Goed de EU loopt graag achter Amerika aan dus…….Afwachten wanneer de boel ploft, en nee het zal niet in Nederland beginnen……Maar leuker wordt de nabije toekomst niet……..

     6 likes
    • Inderdaad Gladiator, daarom schreef ik ook, “Het is toch niet te hopen dat er ooit nog iemand naar die clown zal luisteren.” Hopen is tegen beter weten in eigenlijk, maar ik spreek veel mensen (spreek ook veel mensen aan) en de meerderheid is alles allang zat en weet dat het onzin is. De minderheid doet er aan mee en zoals je weet gilt en krijst een minderheid het hardst dus lijkt het of meer mensen er in mee gaan. Dit houdt geen stand, de overheid is ook een deel van de bevolking net als politie en boa’s e.d. a; zou je dat niet zeggen gezien het bedrag van deze lieden. Maar ze gaan ooit beseffen dat ze hun eigen glazen ook in gooien. Dit rare gedoe is nooit eerder voorgekomen hier, de bevolking wordt onderschat in deze, de eerste 4 weken waren er veel in verwarring en deden maar mee om anderen te ontzien, nu niet meer.

     5 likes
  • In 2018 tgv griep: meer dan 10.000 doden.
   Nu, tgv van corona 5964 doden.
   Zegt u het maar.

   4 likes
 3. ” Sobtsjak, ook wel de Russische Paris Hilton genoemd, denkt dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als mensen denken. Hij zegt bovendien dat de dodenaantallen in het Westen veel lager zijn dan gemeld. ”

  Begrijp ik het nou goed? Is ook in Rusland de mainstream media bezeten van de ‘corona apocalyps’…?
  Het lijkt mij dat Rusland toch buiten de lange arm van Bill Gates valt…

  9 likes
 4. “Schobbejak, ook wel Sobbing little girl genoemd, wil graag geloven dat de situatie zo erg is als de media ons willen doen geloven. Een natuurlijk gevolg van het gebruiken van nep sociale media. Dit laat je verlangen naar andere neppe dingen waar je vervolgens heel dramatisch over kunt doen. Op een bepaald punt in het interview verliest de arts echter zijn geduld en vertelt hij haar dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk is als de mensen denken. Hij zegt bovendien dat social media haar heeft laten geloven dat ze erg belangrijk en gewild is. Hierop barst Sobbing little girl in tranen uit. Ze pakt haar telefoon en smijt hem de kamer door, terwijl ze van verdriet roept “Mijn hele leven is een grote leugen! Ik ben het zat! Nooit meer zal ik iets of iemand geloven en (a)social media kan van mij de pot op!”

  6 likes
  • De narcistische generatie idioten zijn overal aanwezig, dat blijkt vooral als ze al in publiciteit staan.
   Ik zou het een belediging vinden als mensen me met Paris Hilton zouden vergelijken, , dat zijn allemaal wereld vreemde leeghoofden .. Helaas zijn er te veel…. Niet serieus nemen dus zo’n bericht…..

   2 likes
 5. Laat Ollorongen het maar niet horen wat die Russische arts zegt. Komt ze weer met “het is Russische beïnvloeding”. Nou trol Ollongren liever een wodkaatje met de Russen dan spirit cooking met jou, abramovic, lady gaga, de Jonge en die andere duivelsaanbidders.

  6 likes
 6. In 2018 tgv griep: meer dan 10.000 doden.
  Nu, tgv van corona 5964 doden.
  Zegt u het maar.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...