Buitenaards

Britse inlichtingenofficier wilde buitenaardse technologie gebruiken

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De X-Files die gisteren zijn vrijgegeven door de Britse National Archives onthullen de rol van het Britse ministerie van Defensie bij de wens tot reverse engineering van buitenaardse technologie.

In totaal verzamelde Defensie tussen 1950 en 2009 meer dan 10.000 meldingen van onbekende vliegende objecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit zijn waarschijnlijk de meest fascinerende en bizarre documenten die de overheid ooit heeft geopenbaard aan de bevolking,” zei Nick Pope, die tussen 1991 en 1994 verantwoordelijk was voor de ufodesk van het Britse ministerie van Defensie. “Mensen zijn enorm geïnteresseerd in UFO’s. Op een gegeven ogenblik wilden ze meer weten over UFO’s dan welk ander onderwerp dan ook.”

Doel

Op pagina 157 van de vrijgegeven stukken wordt een debat in het Britse Hogerhuis in 1979 beschreven. Een inlichtingenofficier vroeg zich toen af waarom buitenaardsen een onbelangrijke planeet als de aarde rond een oninteressante ster als de zon zouden willen bezoeken.

Op pagina 38 roept een UFO-ambtenaar op een grondige studie te doen naar onbekende vliegende objecten. Als de waargenomen objecten niet van de aarde komen, is het van belang vast te stellen met welk doel ze hier komen, aldus de ambtenaar.

Bolbliksem

In dezelfde stukken benadrukt een inlichtingenofficier de noodzaak om zelf de beschikking te krijgen over UFO-technologie. Uit de meldingen blijkt dat er apparaten bestaan die geen gebruik maken van de conventionele aandrijfsystemen, ze kunnen enorme snelheden bereiken en zijn lastig te detecteren, aldus de officier. Hij stelde voor deze technologie, mits bestaand, zelf te gaan gebruiken.

Er werd ook onderzoek gedaan naar onverklaarbare fenomenen in het luchtruim en zeldzame atmosferische plasmabollen of bolbliksem die door het leger gebruikt zouden kunnen worden als ‘nieuwe wapentechnologie’.

Roswell

Onlangs zei oud-CIA-agent Chase Brandon dat hij in de negentiger jaren een doos had gevonden op het hoofdkantoor van de CIA met het opschrift ‘Roswell’. Volgens hem was de inhoud van de doos gerelateerd aan de UFO die in 1947 neerkwam nabij Roswell in de staat Nieuw-Mexico.

Een militaire inlichtingenfunctionaris stelt in de Britse documenten die gisteren zijn geopenbaard echter dat de Britse militaire inlichtingendienst niet beschikt over data betreffende het Roswellincident of andere neergestorte UFO’s in Groot-Brittannië.

“Het fascineert mensen dat we wellicht zijn bezocht,” zei Pope. “De stukken laten zien hoe het Britse ministerie het onderwerp probeerde te begrijpen.”

De documenten brengen nog veel meer aan het licht. Zo werd oud-premier Tony Blair in 1998 geïnformeerd over UFO-waarnemingen. De archieven werden vrijgegeven op verzoek van Dr. David Clarke van de Sheffield Hallam University.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edjuh
Edjuh
11 jaren geleden

Beetje voor beetje komt er meer aan het licht…
Dit alles is wat ik er ook van hoop en verwacht..
wat ben ik blij met openbaringen die jaren geheim zijn gehouden…
Aan alle leugens zullen een einde komen de waarheid zal in alle eerlijkheid overwinnen!

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

“All the good stuff is held back” zijn de laatste woorden.Waarom ben ik daar van overtuigd?Omdat de doofpot altijd al een zeer grote ingang had, met een enorm deksel!!Trouwens is er iemand die aan een “Epron Ic” kan komen met zoveel mogelijk opslagcapaciteit??Ik wil namelijk het scramble kanaal van de vliegbasis Leeuwarden decoderen, zodat ik Niburu van info kan voorzien via opname,s wat er achter onze ruggen nog meer speelt.Het is namelijk zo, dat ik laatst op de scanner hoorde:Whe have a strange object nearby, please change scramble channel.En dan mag je dus weer gissen.2 maal heb ik een ufo gezien, maar de verklaring van wat ik heb gezien blijft alsmaar uit.Ik hou het op buitenaardse vrienden!!

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Mocht er iemand een “EPRON IC” met zeer veel opslagcapaciteit bezitten, en deze wil missen of verkopen, mail dan graag naar [email protected] Mijn dank zal groot zijn!!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

“…. In dezelfde stukken benadrukt een inlichtingenofficier de noodzaak om zelf de beschikking te krijgen over UFO-technologie. Uit de meldingen blijkt dat er apparaten bestaan die geen gebruik maken van de conventionele aandrijfsystemen, ze kunnen enorme snelheden bereiken en zijn lastig te detecteren, aldus de officier. Hij stelde voor deze technologie, mits bestaand, zelf te gaan gebruiken. ….

En toen?? Wat is er toen gebeurd, nadat die energieke ambtenaar dat voorstel had gelanceerd.
De prullebak, of een project opgetuigd?
Promotie? Ontslag. Vermoord wellicht?

Het verhaal is niet af!! Juist op een spannend punt.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x